Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

mrb kızlar size güzel bir haber vereyim dedim bu ay ateş ölçme yöntemini kullanıyordum. yumurtlamışım üzülüyordum yumurtlamadımmı diye. yumurtlama olduğu gün çalışma da olmuştu inşallah hayırlısıyla hamiş olurum gebelik takvimimi değiştirmek zorunda kalmam. burdaki tüm arkadaşlar için hatta tüm çocuk sahibi olmak isteyenler için dua ediyorum. Allah hayırlı sağlıklı salih ana baba sözü dinleyen evlatlar nasip etsin. evlatlarımızı da analı babalı büyütmeyi nasip etsin. bu arada duaya ne zamandır katılamadım yoğunluktan. duaya başlamadan burdan isimlere bakıp öyle niyet ediyorum kimseyi unutmak istemiyorum. bugünden itibaren başlarım inşallah.

aynen katılıyorum hepimizin zaten binbir türlü derdi var. burada biraz dertleşip rahatlıyoruz. ben daha çok sizleri merak ediyorum. ne yapmışlar ne yazmışlar diye onları okumaya giriyorum mesela. ama bu şekilde bazen olan gereksiz polemikler bizi üzer. o yüzden meldaya tavsiyem insanlara soru sorarken biraz bilgilenmeye çalışsın geçmişi okuyarak. böylece o insanın ne yaşadığını zaten öğrenecek ve belki de sormak zorunda kalmayacak. ya da sorduğunda cevap alamıyorsa da sitemde bulunmayacak demekki o insan o soruyu cevaplamak istemiyor.

Evet canım Tolga Hocaya gidiyorum. O iğnenin gerekliğine inaniyor o yüzden onu seçtim ve çok memnunum. Bana hep bebek kromozomal olarak sağlıklı ise yaşayacak merak etme demişti ki kaybımın nedeni oymuş Hemen araştırılmasını istedi. Şimdide bizim sonuçları bekliyoruz umarım birşey çıkmaz. Lütfü Beye de mail atmıştım ama cevap yazmamıştı. Şimdi acıbademde sanırım yeni açıldı Ankarada. O da iyyimiş öyle duymuştum. Sen memnunmuydun.

mantıklı aslında vildancım. iyi yapmışsın. ben de yazabilirmiyim ki bilemiyorum. yapamam sanırım)vildancım ben artık yemekhaneden yemek yemiyorum. evden getiriyorum. zeytinyağla pişiriyorumya yemekleri. biraz zahmetli ama bence sen de öyle yapmalısın. kesinlikle zeytinyağı kullanmazlar onlar. hatta sağlıklı bir yağ olacağını da sanmıyorum. ben alıştım artık. akşam bulaşıktan sonra yemeğimi hazırlıyorum. insan alışıyor zamanla.ayrıca hergün öğle yemeğinde taze yeşillik yiyorum, marul, ıspanak, kuzu kulağı vs. o da bir nebze doygunluk sağlıyor. ayrıca hergün 1 kivi yiyorum. bir yerde okumuştum ve burda biri daha söyledi kivi kanı inceltirmiş.

Son düzenleme:

canım senin düşüklerin sebebi kromozom anomalisi olabilir ki bu muciz e bişey. ben de iğneye rağmen düşük yaptım genetik sonucunda turner sendromu vardı. sonra bize kromozom testi yapıldı çok şükür temiz çıktı. senin de öyle olmuştur. abim dr o iğneye rağmen bebeğin düşmesi senin hayrına demişti. kromozom anomalisi olan bebekler genelde ilk 3 ay düşerlermiş. bu da Allahın bize lütfu. sen de de eşinde de sorun yoktur çünkü sağlıklı bir çocuğun var. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın, sağlıklı evlatlarla doldursun

lütfü beymi acıbademe geçti canım memnuniyetim şöyle alanında çok başarılıymış iğnenin dozunu filan hematolk eşliğinde o ayarladı riske atmadı ama çok soğuk zaten şehir dışındayım 5 haftalıkken gittim sonra bebek karnımda ölmüş diye aradım 12. haftada çağırmıştı sonra hep hemşiresiyle görüştürdü beni en azından o gün bari telefona çıkabilirdi sonuçta onun hastasıydım o yüzden sürekli irtibat halinde olabileceğin bi doktor en önemlisi

inşallah tutmuştur canım. ne zamanmış yumurtlaman. genede çalışmaları bırakmayın. hani geç döllenme falan oluyorya. siz gene de çalışın

lütfi önderoğlu acıbademdemiymiş. çok yakın oraya iş yerim. ama o sadece özel muayenehanede devam etmiyormuydu? hasaneye mi geçmiş aynı zamanda. acıbadem çok yeni açıldı. 2-3 ay falan oldu.

evet canım olabilir benim eşimdede varikosel problemi var yani spermin hareketi ve hızında problem var buda yapabilirmiş 5 ay önce ameliyat oldu ama pek bir değişiklik olmamış sonuçlarda bu ay aşılama yaptırdık hayırlısı eğer bebeğin kromozomlarındaysa problem tekrar denemekmi gerekiyo yani nasıl bir tedavi şekli uygulanıyor

Ben demistim cnm sanirim kiviyi hergun 2 tane ymege calisiyorum ogln ymkten once ve sonra 1 er tane bazen yaninda yesil eksi elmada yiyorum o da faydaliymis . Yemeklerimi zeytinyagli ypmaya clsyorum cogunluklada oyle yapiyorum.et konusunda bnm de um bisey demedi bana ye dedi aksine abartmadan tabiki bnde dikkatlice yiyorum cnm seninde clsmalara baslamana az kldi insllh hyrlisiyla hamisler kervanina katilacaksin tabiki sadece sen degil topikteki herkes doguracak insallh

lütfi önderoğlu acıbademdeymiş doğru. aradım. sgk anlaşması yok. muayene fiyatı 290 tl. uzman dr olursa 190 tl. ayrıyeten diğer tetkikler de ayrıca ücretlendiriliyormuş.

Hamile bayanlar iki kişi için yerken ne yedikleri konusunda çok dikkatli olmalıdırlar.Sağlıklı bir hamilelik ve bebeğin düzenli gelişimi için hamilelikten önce ve sonrasında çok sağlıklı bir beslenme metodu uygulamak çok önemlidir.Bu beslenme vitamin mineral ve lifli yiyecek yönünden zengin olmalıdır.Kivi çok fazla oranda üreme ve doğurganlığı arttırıcı E vitamini içerir.

Kivinin 100 gr’ mı günlük tavsiye edilen E vitamini ihtiyacının 1/5 ten fazlasını karşılar. Kivi ayrıca çok zengin ve doğal bir folik asit kaynağıdır.Folik asit DNA yapısında çok önemli bir rol oynaması yüzünden vücudun gelişiminde önemli bir yeri vardır.Hamilelikten önce ve sonrası yeterli folik asit alımı doğumda ortaya çıkabilecek problemlerin ve kalp hastalıkların önlemesinde önemlidir.Kivi sadece beyin fonksiyonlarının düzenli bir şekilde yerine getirilmesini değil aynı zamanda bebeğin akciğerlerinin gelişimini de sağlayan Inisitol içerir.

işte tam da bu yüzden kivi yiyemez oldum. malum folikasitten de fakir besleniyorum. bir kivinin 1/3'ü bir porsiyon. 1 küçük elmanın tamamı mesela. ben de daha çok oranda yiyebileceğim meyveyi seçiyorum doğal olarak zaten kivi ne kadar büyüklükte ki onu üçe bölüp bir parçasını yiyim.allah kısmet eder de bebişim olur ve durursa nasıl beslenecek valla benim için de bir muamma. neyse kızlar ben çıkıyorum. hepinizi öptüm bye.

lütfi önderoğlu acıbademdeymiş doğru. aradım. sgk anlaşması yok. muayene fiyatı 290 tl. uzman dr olursa 190 tl. ayrıyeten diğer tetkikler de ayrıca ücretlendiriliyormuş.

valla emine seni tebrik ediyorum dr. konusunda uzman oldun. bu konu senden sorulur artık:)

evet canm sen demiştin de bizden olmayan biri bir gün foruma girip o da söylemişti. ben de ayrıca biryerde okumuştum. evet canım en azından bizlerden biliyorsun diyette neler var neler yok. normalde ben abartırdım hamilelikte bu yasak olanları senin yapacağın zaten uymak değil yasakları abartmamak. bence de böyle devam etmelisin. inşallah hepimşizin yüzü gülecek.

çok güzel bir bilgi canım. teşekkürler. bu kadarını bilmiyordum. demek doğal folik asitmiş kivi. bundan sonra burdaki herkes kivinin dibini bulacak bak gör))

canım cok sükür fazlalasdı adetim :) dün sabah gelmisdi ama azdı huylandım ama aradan bir iki saat gecdikden sonra cok gelmeye basladı... eskisi gibi gelmeye basladı suan bile cok var :) tabiii buda beniii cok rahatlattı moralim yerine geldi :) benim adetim hep 7 gün sürerdi...gecen ay da 7 gün sürdü İNSALLAH bu ayda öyle olur...ben adet düzenimin bozulmasını istemiyorum ve ALLAH nasip ederse İNSALLAH en kısa zamanda gebe kalmak istiyorum İNSALLAHHHH....İNSALLAH hepimiz en kısa zamanda bebegimize kavusuruz....

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlargerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAYA BAŞLAMA
1) “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirrahim Kul hüvallâhü ehad.Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad” (7 adet okunur)
2)” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” (7 adet okunur)
3)”LEM YELİD” (Manası: Doğurmamış) okunur. Toplam 70000 adet okunacak.

DUAMIZ
Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istediktensonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikramkapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklıve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizinevlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerdenve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanlarınisimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 299"]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 11, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] NICK
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] GERÇEK İSİM
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] “LEM YELİD”(70.000)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] elif5507
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] elif
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *01as
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] aslı
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 780
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ceylinn38
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] zehra
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 1800
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] senay079
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] şenay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slvy1987
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selvi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] sevinc007
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] sevinç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] eoe
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emine
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 4400
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] serap06_06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serap
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 700
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] rengarenk00
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serpil
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *nazka86
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] nazife
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] umud40
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] vildan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] hildan
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hilal
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ayse23
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] ayşe
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] muco509
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emel
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 600
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Eylül06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] berna
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slmeng
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selma
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 3000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *AzraNur68
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] gül
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 9850
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Mina06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] ayça
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] kkulu1
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kübra
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] aSel_k
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kader
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Aleyna1556
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] yeliz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] 06 kelebek
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] neşe
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 2300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *Şenayın arkadaşı
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] gülin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] hilbar
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hilal
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 2450
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] TOPLAM
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 28380
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] DUAYA BAŞLAMA
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] TARİHİ:
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 12.04.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir.Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdırdenir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfardualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarakRabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

kızlar ben ayrıca hacettepede romatolok sedat kiraza gidiyorum ona sordum lütfü beyin kontrolü altındayken düşüklerim oldu dedim oda sinan beksac ve özgür dereni önerdi

Cok guzel bır bılgı tesekurler, daha once topıkte bırı yazmıstı bende o gunden berı ıcım dısım kıvı oldu

Canim bencede devam etmem gerekiyor doktorumda izmir genelinde degil sadece disaridanda cok hastasi var cok unlu namik demir riskli gebelik uzmani bakalim artik sonumuz guzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…