Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızarım valla.. iğne yaparım size:) ağzınıza da acı biber sürerim. canım neden bilmiyorum ama çikolata yasak malesef senin metabolizma iyiymiş. ben diyet+spor 1 ayda 2 kilo ancak gitti. kilon çok güzelmiş. ben şu an 58 kiloyum. inş. olursa 55'le falan hamile kalmak istiyorum. meyveyi 6 porsiyona çıkarmanı tavsiye ederim canım. bir de gün içinde ara öğün olarak yap. inanılmaz iyi geliyor. tatlı isteğin de otomatik olarak azalıyor. ben 4 aydır falan çikolata yemiyorum. hiç de canım istemiyor. vücut kendini öyle bir ayarlıyor ki bırakınca yemeyi de canın istemiyor zaten.

))çikolata tolga hocanın dediği tatlı grubunda değil canım. ilahi güldürdün beni. çikolata, kahve yasak.kuruyemişleri de bana hamşle kalınca günde 3 er tane ye demişti öncesinde yasaktı. 3 badem, 3 ceviz 3fındık. bende unutuyorum listeyi yaa. çekmecemde var sanıyordum ama yokmuş. insan unutuyor, ara sıra okumak lazım listeyi. listede bazı sebzeler yasak ya bana tüm sebzeler serbest dedi. şenaydan çekeceğimiz var .-)) hemen kendimize çeki düzen verelim bari. iyi oluyor böyle yaa. birbirimizi denetleyelim. bazen ipin ucu kaçıveriyır çünkü. senin sonuç yarın mı belli olacak. inşallah iyi olacak sonucun canım

ben istanbuldayım canım.bu doktorları ilk defa duyuyorum.
istanbuldaki doktorları araştırmaya başlıyayım en iyisi.
bu belirsizlik beni çok rahatsız ediyo

Serapcim lusnuca arkadasimuzin da sut hormonu yuksekti, zor hamile kaliodu test yaptrdi sanirim oda uc ay bi ilac kullandi ama ne bilmiyorum, hatta simdi hamile:)ona bi sor istersen canim,elevitle evicap vitaminleri hamileligi kolaylastrio evet,

selam ben 3. düşüğümden sonra ankara hacettepedeki osman özcebeye gitmiştim prof orda bu soruyuda sordum ilk bebeğimde benim hiç problem olmamıştı dedim oda tamamiyle yaşla alakalı 19 yaşınla 30 bir değil dedi ozaman ki hücrelerle şimdiki bir değil dedi

canım istanbul'u malesef hiç bilmiyorum. ama burada istanbul'dan olan arkadaşlar olursa mutlaka isim söyleyeceklerdir. umarım sana doğru tedaviyi uygulatacak bir dr bulabilirsin. bu arada bildiğim bir isim var şu an aklıma geldi. mustafa başbuğ var. kayseride ama haftada 2-3 gün istanbulda oluyormuş. çok övüyorlar onu da eğer imkanın olursa gidebilirsin. ben de bir ara kayseride muayenehanesine gitmeyi düşündüm ama şu an bir dr.a gidiyorum ve tedavime başladım. kafa karışıklığı olmasın diye vazgeçtim. ama aklımın bir köşesinde duruyor.

canım özgür dereni bende çok düşündüm ama muayene ücreti çok pahalı tek maaşla zor giden arkadaşların iğne kullanıyormu

aynı şeyleri yazmışız canım birbirimizi kontrol etme konusunda. kalp kalbe karşıymış. sana afiyet olsun şimdiden. az ye aam tamam mı? iyi eğlenceler sana.
bu sonuçların genetik bölümünden çıkmamışmıydı. ben hematolojiye de gittim. ona da bakılması gereken tüm değerlerime baktırmak istiyorum dedim. baktılar. ondan sonra sonuçlarımla dr dr gezdim. iğne olmalısın diyen dr aklıma yattı. istanbulda kim var bilmiyorum. nazifemiz istanbulda başka kim vardı hatırlamıyorum. ama burayı takip edersen sana yardımcı olacak çok kimse vardır. bucu2 var istanbulda. onların dr larını öğrenebilirsin. erken kayıplar için iğneye erken başlamak lazım. ben dediğim gini adet günümde başlıyorum iğneye hamile kalmasam da 3 ay iğneyei kesmiyecem. pez etme kesinlikle. o kadar kalabalığızki burada göreceksin. yalnız değilsin. çok kişi senin gibi. buralarda derdimize derman arıyoruz. bilgilerimiz paylaşıyoruz. dediğine göre hsg falan bakılmış bence bu değerlerden kayıpların oluyordur. kanımızdaki pıhtılar kan akışını engelliyor ve bebeklerimizin kalbi duruyor.

sağol canım.rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı sıhhatli evelatlara kavuşmayı nasip etsin.
benim 2 düşüğüm var biri 3biri 5 haftalık.çok erken dönem de düşüyo

inşallah canım bulabilirim.branşıne bu doktorun.eşim kayserili.kayınvalidemler orda oturuyo.
burda bulamazsam bu doktoru oraya gitmeye çalışırım.şimdi nette biraz araştırayım bu doktoru.çok sağol canım ilgine.allah razı olsun

canım sonucu genetikten aldım ama çoğu arkadaş hemotoloğa gitmiş.hemotoloğa da mı gitsem.
pes edemem.eşim müsade etmez çok istiyo.üzülüyor da.
ama yoruldum sanki.evet bu sayfayı okuyodum sürekli.benzer arkadaşlar var benimle.ona şaşırdım zaten benim doktorlar önemli değil diyo.sadece folikasit veriyo.ama burdaki arkadaşlar hep iğne kullanıyomuş.çok sağolun canım araştırcam doktorları,inşallah iyi bir doktora denk gelitrim.doktorçok önemli yaa

canım kadın doğum uzmanı. zaten iyi bir kadın doğum uzmanı bulman gerekiyor bu konuda.

demek benim dediğim de doğruymuş. yaşla ilgisi olmasaydı neden bizler ilk çocukda problem yaşamadık. ahh bu iş ti kariterdi derken kendimize ne etmişiz haberimiz yok.

bence hematolojiye git bu sonuçlarınıda götür. bilmiyorum tekrar bakılsın istermisin istemezmisin aynı değerlere ama. ben ne yaptığımı anlatıyım. genetikte bakılan sonuçlarımı da gösterdim. bakılması gereken başka neler varsa hepsine baılmasını istiyorun dedim. biraz da zor ikna ettim aslına bakarsan. belki ikna olmalarında kan sonuçlarımı göstermem etkili olmuştur. bir de tavsiyem 3 düşük (kalp durması) oldu de. ondan sonra sonuçlarınla dr a gidersin. ben öyle yaptım sonuçlarımı aldım, onlara göstermedim bile. sonra dr uma gittim, burda çok araştırdım, aklıam yatan dr a gittim ve daha sonuçlarımı göstermeden, durumumu anlatırken, sende kan pıhtılaşması var iğne kullanacaz, diyet yapacaksın dedi) sonra sonuşlarımı gösterdim. gülümsedi. durumu daha anlatırken bildi yani. gel de bu dr a güvenme. inşallah böyle bir dr bulursun. nazifeyle görüş. nazka nicki onun dr uda iyi.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlargerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAYA BAŞLAMA
1) “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirrahim Kul hüvallâhü ehad.Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad” (7 adet okunur)
2)” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” (7 adet okunur)
3)”LEM YELİD” (Manası: Doğurmamış) okunur. Toplam 70000 adet okunacak.

DUAMIZ
Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istediktensonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikramkapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklıve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizinevlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerdenve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanlarınisimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 299"]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 11, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] NICK
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] GERÇEK İSİM
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] “LEM YELİD”(70.000)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] elif5507
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] elif
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *01as
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] aslı
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 780
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ceylinn38
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] zehra
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 1800
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] senay079
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] şenay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slvy1987
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selvi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] sevinc007
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] sevinç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] eoe
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emine
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 6900
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] serap06_06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serap
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 1700
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] rengarenk00
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serpil
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *nazka86
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] nazife
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] umud40
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] vildan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] hildan
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hilal
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ayse23
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] ayşe
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] muco509
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emel
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 600
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Eylül06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] berna
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slmeng
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selma
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 4500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *AzraNur68
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] gül
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 9850
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Mina06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] ayça
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] kkulu1
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kübra
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] aSel_k
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kader
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Aleyna1556
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] yeliz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] 06 kelebek
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] neşe
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 2300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *Şenayın arkadaşı
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] gülin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] hilbar
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hilal
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 2450
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] TOPLAM
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 33380
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] DUAYA BAŞLAMA
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] TARİHİ:
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 12.04.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir.Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdırdenir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfardualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarakRabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

inşallah canım.benim de bakılmayan faktörlerim var.hepsine bakılsın istiyorum tabi ki.en iyisi bi hemotoloğa gitmek.öylebi doktor bulmak okadar zorki.doğru dürüst dinlemiyolar bile.araştırayım bi

bende homozigot var bugün fsh hormonuna baktırmakiçin yeni bir doktora gittim benimm mutasyon homozigot onu söyledim folata bakalım bir dedi birde sadece folik asit yeterli sana dedi şoklardayım kardeş senin gibi bakalım öğlen 3 te yine gidcem birde 3 ay önceki fsh 7 di geçen ay fsh 19 çıktı 3 ayda bukadar yükselirmi bakalım bu agün yine baklıdı sonucu 3 te alcam

her doktor kendi bildiğini yapıyo geçiştiriyor baksana canım.ben de şaştımkaldım.inşallah önemli bişi çıkmaz.
iyi bidoktor şart bu konuda onu anladım inan

homozigotami sadece folikasit dediaspirinde vermedi yani alla alla bu doktorlarin amaci ne ya tabi kendi canlari yanmiyoofsh da birden cok yükselmis melda canimm.. bende sasirdim böyle birden yükselmesineee

her doktor kendi bildiğini yapıyo geçiştiriyor baksana canım.ben de şaştımkaldım.inşallah önemli bişi çıkmaz.
iyi bidoktor şart bu konuda onu anladım inan

buryukum bazi doktorlar bu kan pihtilasmasi isini hafife aliyo ama hicte öyle degilll bence cok tehlikeli bi hastalik ne zaman ne yapacagi bbelli olmuyo ...

buryukum bazi doktorlar bu kan pihtilasmasi isini hafife aliyo ama hicte öyle degilll bence cok tehlikeli bi hastalik ne zaman ne yapacagi bbelli olmuyo ...

evet hayalim.daha çok üstüne düşcem.bana düşüklerimin kesin sebebi bu gibi geliyo.diğer tahlillerde düşüğe sebep olcak bişey yok.tehlikelimiş ummadığım kadar:26::26::26:

evet hayalim.daha çok üstüne düşcem.bana düşüklerimin kesin sebebi bu gibi geliyo.diğer tahlillerde düşüğe sebep olcak bişey yok.tehlikelimiş ummadığım kadar:26::26::26:

bencede buryukum sen bunun üzerine yogunlas bence derdi baska seylerde arama:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…