Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

her doktor kendi bildiğini yapıyo geçiştiriyor baksana canım.ben de şaştımkaldım.inşallah önemli bişi çıkmaz.
iyi bidoktor şart bu konuda onu anladım inan

ben fakülteye gittiğimde homesteine bakılmıştı 10.8 çıkmıştı sınırda 125 ti hemoloji doktoru bu değerde iğneyeye gerek yok demişti homozigotta çıksa ama kadın doğumcu homozigot olduğu için kesinlikle iğne demişti fakültedeki .. ama bugünkü doktorda folit yeter diyo demekki bize çok iyi bir prsf gerekiyor normal kadın doğumcu değil yada riskli gebelik doktoru

Prolaktinimine benim daha önce hiç bakılmamıştı sanırım. İki hamileliğimde korunmayı bıraktığım ilk ayda olmuştu. Adet düzensizliğim yok, süt felan da gelmedi gögüslerden şükür. Dreğer çok yüksek değil evet ama nette okudum bu teste bakılmadan önce uyulması gerekenlere, öncelikle öğleden önce yapılmalıymış ve aç olunmalıymış. Ben toktum ve öğleden sonraydı. Üzüntü stresten uzak durmak gerekiyormuş ki bu ara oldukça gerginim korunmayı bırakacağım diye. Dar sütyen bile takmayın, gögüs uçlarıyla oynamayın yazmışlar. Ben bunlara dikkat bile etmedim. Salı kontrole gideceğim bakalım ne diyecek olmadı tekrar baktırırm sonrasında bu hormana. Hayırlısı canım herşeyin. İncir arada bir iki atıyordum ağzıma ama öyle çok çok yememiştim hiç. Gögüslerimde şişlik felanda yok anlamadım ben bişi.. Belkide sadece geçici bir yükselmedir diye umut ediyorum.

Serapcim lusnuca arkadasimuzin da sut hormonu yuksekti, zor hamile kaliodu test yaptrdi sanirim oda uc ay bi ilac kullandi ama ne bilmiyorum, hatta simdi hamile:)ona bi sor istersen canim,elevitle evicap vitaminleri hamileligi kolaylastrio evet,

Evet lusnuca yı hatırladım bende. O demişti yüksek olduğu için kalamamışım diye. Bakalım bende bir bakayım da ne olacak. İnşallah hamileliği engelleyecek bişi olmaz. Eleviti ilk kez dün kullanmaya başladım. Bakalım bu ay uğurlu gelir inşallah bana. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve sıkıntılardan kurtarsın...

pardon sınır 15 yazacaktım

pardon sınır 15 yazacaktım

gerçekten öle meldamelekcim.benim homosistein 16 dı.normal dedi.sen nerde oturuyon canım?

kesinlikle iyi bir doktor gerekli oda tabiiki daha çok büyükşehirdeysen o imkanın var küçük yerlerde riskli gebelik dktoru bulunmuyor daha çok ankara ve istanbul birde izmirde hastane ve iyi doktor şansımız var daha çok birde sizin mutasyon neydi acaba ama ben internette senelerdir bunu araştırıyorumki doktora falanda çok gittim bir kısım doktor gerek duymasada iğnesiz bebeğini kucağına alan arkadaşımız fazla yok gibi en azından iğnenin riskide olmaz kullanırsak birde şimdiden kanı sulandırmak için sabahları bir limon suyu içebilirsiniz hem aşırı c vitamini hemde kanı haplar kadar sulandırma özelliği var ben bugün sabah başladım içmeye birde başka bir doktor bana gebelik öncesi coraspin demişti aslında sabahları bir limon akşam yatarkende coraspin faydası olabilir diyye düşünüyorum gebelik öncesi sonrasındada iğne şart gibi bizlere

gerçekten öle meldamelekcim.benim homosistein 16 dı.normal dedi.sen nerde oturuyon canım?

edirnede cnm dediğim gibi benimkinde sınır 15 ti ve normalı 4.5.6 gibi çıkanlar var benimki nerdeyse 11 bu homosistein pıhtılaşmayla alakalı zatenki benimkide bayağ yüksekti .çünkü artık bunları okadar çok araştırdımki hemotoloji dr nun bişeye gerek yok demesinin benim için hiç bir geçerliliği olmadı oyüzden .eğer satandart sınırlar aynı oluyorsa sizinki aşırı yüksek cnm benim geçen seneki değerimde 10 du yani bu ilk yaptırdığım test değil nerdeyse 1 değerde yükselmiş artık okadar araştırdımki nerdeyse bir dr belki ondn daha fazla bilgiye sahip oldumm okadar çok önlem alıyorumki şimdiden bir ara tek tek neler yaptığımı yazarım sizde bir fikir edinirseniz ne mutlu bana cnm

homozigotami sadece folikasit dediaspirinde vermedi yani alla alla bu doktorlarin amaci ne ya tabi kendi canlari yanmiyoofsh da birden cok yükselmis melda canimm.. bende sasirdim böyle birden yükselmesineee

aynen kardeş allah allah korkusu olan insanlarla karşılaştırsın maaşıma bakarım ben diyenlerle değil birde fsh gerçi benim 4. günü falan bakılmıştı geçen onun için olabilir demişti dr tam 2.günü gelmişti bu sefer belli olur gerçeği bakalım 3 te yazarım değeri birde folat b12 falan düşüktü bende 3 aydır hap kullanıyom bakalım depolar dolmuşmu

Son düzenleme:

Emine canim 360 daha okundu, toplam 1140 canim

Bu çikolata neden yasak kii (( Benim de neredeyse en büyük sıkıntım o (

Meyveyle de normalde hiç aram yoktur ama sırf açlıktan ve canım tatlı çektiğinden yiyorum ben de :)

Ah çikolata ahh (

canım geçen de sormuştum ama görmedin herhalde sorumu bir tekrarlayım. benim protein c son yapılan tahlilimde düşük çıktı. sinan hoca bunun vücutta halen pıhtılaşmanın bir göstergesi olduğunu vücut bununla savaştığı için protein c nin düştüğünü söyledi ve sonra da malum metionin ve folikasitten fakir diyeti verdi. şimdi ben bu diyeti yapıyorum 1 aydır. canım sana sorum sen diyete başlamadan önce ve bu diyeti yaptıktan sonra bu kan tahliline bakılmışmıydı. yani bu diyet bu değerlerin düzelmesini sağlar mı. merak ediyorum. biliyorsan belki diye bir sorayım dedim canım.

Bu çikolata neden yasak kii (( Benim de neredeyse en büyük sıkıntım o (

Meyveyle de normalde hiç aram yoktur ama sırf açlıktan ve canım tatlı çektiğinden yiyorum ben de :)

Ah çikolata ahh (
ba
na da tam tersi malum bu diyette meyve de sınırlı. o zor geliyor. bana bıraksan ben koca bir kase meyveyi bir oturuşta yerim. asıl yazın zor olacak. 1 ince dilim karpuz benim neyime yetsin:) kavun tamamen yasak. ben yarım kavun falan yerdim bir öğünde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…