Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Evet bizim için hareketsiz kalmamak gerektiğini çok duydum burda.kan akışı için gerekli demek. inşallah önce zehra doğuracak, sonrada sen ve bu da bana ilk doğumunda problem yaşamayıp 2. yi iğneyle doğuranlar olarak bana umut olacaksınız. gözüm üzerinizde

merhaba arkadaslar....cevaplarınız icin cok tsk ederim...malesef doktorun numarası yokki ben kadın dogum hastanesine gitmisdim ordaki doktor bana coraspirin yazdı gebe kalıncada kese gözükdügü an igneye baslicaz demisdi...esimin ailesi bu durumu bilmiyor simdi ben ne diyerek evden cıkımda kadın doguma gideyim ?? cumartesi onlar gitcek bende haftaya gidim o doktora....bugün bakdım bacaklarıma morluk fazlalasmıyor oldugu gibi duruyo fazlalassaydı zaten bi bahane uydurup doktora giderdim de aynı oldugu gibi duruyo bana kesin o bölgelerde pıhtılasma olusmus gibi geldi sonra coraspirin de onu acdı gibi geliyor ama tabiki doktora danısmakda cok cok fayda var....musait oldugumda hemen gitcem İNSALLAH...ama agrım felan hicbirsey yok önceden bacagıma agrı cok girerdi bu 12 günde 2 kere agrı hissettim biraz agrıdı her ikisindede gitti hemen agrı...önceden saatlerce agrıyordu bacagım....simdi öyle degil co sükür..cok üzülüyorum keske bu hastalıgımı önceden bilseydim önlemini önceden alsaydım suan 4 aylık ve 1 haftalık hamile olmus olcakdım dün aksam esimede bunu söyledim ama o unut geldi gecdi gitti ALLAHIN bir bildigi vardır bu hastalıklar bahane o nasip degilmis dedi esim...eskiden kadınlar nasıl bebeklerini dünyaya getirdi onların hicbiri ne folik asit ne demir hapı ne coraspirin alıyordu...kısacası bu hastalıklardan haberleri bile yokdu dedi...ama dogran dogranaydı diyor :) hastalıgı bu kadar kafana takma kendini üzme ALLAH isterse bu hastalıga ragmende gelirdi bebegimiz dünyaya diyor...tabiki hersey ALLAHDAN ama esime dedim ben önlemimi alim doktorun verdigi ılacları alayım gerisi tabiki ALLAHIN takdiri dedim...arkadaslar cümlemiz hakkında hayırlısı olsun...ALLAHIM insallah tez zamanda kucaklarımızı saglıklı hayırlı ana baba sözü dinleyen sayan seven dinini baglı ALAHDAN korkusu olan bir evlatla doldurur İNSALLAH.....

pıhtılılara umut olmayı o kadar çok istiyorumki bide ben sen zehra sevinç ilkte sorun yaşamayp daha sonradan yaşayanlardanız güzel haberler hem alırız hem de veririz inş.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlargerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAYA BAŞLAMA
1) “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirrahim Kul hüvallâhü ehad.Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad” (7 adet okunur)
2)” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” (7 adet okunur)
3)”LEM YELİD” (Manası: Doğurmamış) okunur. Toplam 70000 adet okunacak.

DUAMIZ
Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istediktensonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikramkapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklıve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizinevlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerdenve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanlarınisimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 299"]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 11, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] NICK
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] GERÇEK İSİM
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] “LEM YELİD”(70.000)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] elif5507
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] elif
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *01as
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] aslı
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 1487
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ceylinn38
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] zehra
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 2400
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] senay079
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] şenay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slvy1987
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selvi
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] sevinc007
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] sevinç
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 3000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] eoe
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emine
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 11000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] serap06_06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serap
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 3000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] rengarenk00
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serpil
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *nazka86
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] nazife
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 2810
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] umud40
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] vildan
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 4300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] hildan
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hilal
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ayse23
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] ayşe
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] muco509
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emel
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 600
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Eylül06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] berna
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 600
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slmeng
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selma
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 6500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *AzraNur68
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] gül
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 9850
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Mina06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] ayça
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] kkulu1
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kübra
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] aSel_k
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kader
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Aleyna1556
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] yeliz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] 06 kelebek
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] neşe
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 4300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *Şenayın arkadaşı
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] gülin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] hilbar
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hilal
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 2450
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] TOPLAM
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 54297
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] DUAYA BAŞLAMA
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] TARİHİ:
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 12.04.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir.Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdırdenir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfardualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarakRabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Çok teşekkür ederim Emine.

Gerçekten Şenay'la konuşunca çok mutlu olmuştum ve de çok şanslı hissettim kendimi :) Sağ olsun çok yardımcı oluyor bana. Ama emin ol hepinizin samimiyetini çok hissediyorum. Bugün arkadaşlar güzel ve umutlu haberlerini paylaşınca kendim olmuş kadar sevindim. Ne güzel bir duygu :) Ben de bir an duygularımı paylaşmak istedim

yarına biter mi duamız. gayret etsek de perşembe akşamı yapılsa duamız.

canım napıyon nasılsın.doktor kontrolümüzden geldik şükür hersey iyi dedi..progestanın hapını bıraktık haftada 1 ignesini verdi.
bende daha iyiyyim bulantılarım hafifledi biraz..
canım bana 500 tane dua ekleyebilirsin.

iyiyim bernacım. günleri sayıyorum. çok sevindim canım kontrolünüzün iyi geçmesine. inşallah sonuna kadar öyle olacak. canım progestanı neden veriyor dr lar. kanama olmasa da veriyorlar çünkü. kanama olmasın diye mi? benim de son gebelikte progesteron değeri çok düşüktü ve ertesi gün düşük yaptım. 2. trimestere girdin ve bulantın azalmış. en rahat zamanların başladı canım.

çok sevindim canım herşeyin yolunda gitmesine

dün kontrole gittim oğluşumu gördüm. herşey yolunda 37. haftaya kadar çalışabilir raporunu aldım. iğnemi saat kaçta yaptığımı sordu. iğnene birkaç saat varken doğum sancıların başlarsa iğneni yapma beni ara hemen dedi. rabbim hayırlısıyla o günüde gösterir inşallah. bir gün öncesinden ceylin e söylemiştim hastaneye gideceğiz diye. yaşasın özlemiştim bende kardeşimi diyor. göreceğim ne güzel diye sevindi. doğuncada böyle olur inşallah. kıskanır mutlakada fazla olmaz inşallah.

eminecim gece uyuyamadım yine o ara 100 tane dua okudum. sen bana bu 100 ün dışında 500 daha ekle saat 4 e kadar okurum inşallah

bizde bu haftaları görürüz inş herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım dilerim hep böyle devam eder

bizde bu haftaları görürüz inş herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım dilerim hep böyle devam eder

sağol emelcim. inşallah isteyen herkes bebişlerini kucağına aldığı günü görür.

hilal sende hoşgeldin canım nasılsın. minik kuzun nasıl iyi haberlerini okudum. sonuna kadar böyle gider inşallah

maşallah zehracım. yüzdün yüzdün kuyruğa az kaldı. sen benim ilk umudum olacaksın inşallah. hilale dedim. gözüm üzerinizdesiz doğurursanız ben de doğuracam, sevinç de. diğer tüm arkadaşalar zaten doğuracak.

Sağolasın canım. çok şükür bişey çıkmadı. yok canım uyutmadılar. çok kötü bişey yaaa. iğrenç yani. rabbim kimseyi bu filmi çektirmek zorunda bırakmasın. geçti bitti ama. zor oldu.

canım seni rahatlatırmı bilmem ama. bacağına pıhtı atmış olsa öyle kendiliğinden geçen bir ağrı olmaz. öyle coraspinle de açılmaz. yaşamış biri olarak söylüyorum. onun çok farklı bir ağrısı var. ağrı kesici içsen de kesilmeyen hep devam eden bir ağrı. ben pıhtı çözücü ilaçlar kullanmama rağmen 1,5 ay sonra normal yürümeye başlamıştım. yürüyemezsin yani. pıhtı attığında morluk oluşmuyo. tam aksine ben pıhtı çözücü ilaçlar kullandığımda kanım fazla sulanınca omzumda, bacağımda küçük küçük morluklar oluşmuştu. o zaman dr.a soduğumda ilaçların dozunu azaltmıştı. oradan biliyorum yaşamış biri olarak. senin kanın belki şu an koyu değil de coraspin kullandığından fazla sulanmış olabilir. o yüzden bir dr.a danış canım.

canım ne zaman olursa aklına takılan bişey olursa biz buarada bildiğimiz kadar yardımcı olmaya çalışırız. sen de aynı şekilde zamanla hastalığın hakkında bilgilenmiş olacaksın zaten. bizim de bilmediğimiz senin bildiğin bişey olursa sen de bize yardımcı olursun. bu hep böyle gidiyor. hepimiz aynı dertten muzdaribiz. inşallah derdi veren allah dermanını da verir hepimize.

canım ne güzel haberlerle gelmişsin. inşallah sonunu da getirirsin böyle. bak doğurunca ayrılma aramızdan haaaa. bize hadi kızlar gayret. umutsuzluk yok diye gaz vereceksin. napalımmm

Emine bende mayısta başlamaya karar verdim. Aslında benim bu ay dolmuştu 3.adetimle birlikte dış gebelik geçirmiştim ben sonrasında 3 adet dönemi geçti ama sağdan geçirdiğim için ve tüpte materyal çok uzun süre durduğu için ben sağ taraftan hamile kalmaktan biraz korktum açıkcası. Sağda yumurta olunca da bu ay korunayım belki öbür ay soldan olur ve içim biraz daha rahat olur diye düşündüm. Sırf sağ yumurtalık diye vazgeçtim yani mayısı beklemeye karar verdim. ilk baştan beri aklımda bir mayıs vardı nerden çıktıysa nasip bu ayda sağda olunca mayısa kaldı gerçekten. Hayırlısı inşallah. Öbür ay artık başlamayı düşünüyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah sağ salim hamileliklerimizi yaşayıp bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.

sizin kaç düşüğünüz olmuştuki bu muskayı takıncamı oğlunuz oldu

:))))) Meldaaa, o kadar çok sübyan, dedin ki.. seni okumaktan rüyamda inan görür oldum bilmediğim bir şeyi. O gün seni okuyup okuyup yattım herkese sormuşsun bunu gece rüyamda bununla uğraştım. Allah şifa versin kardeşimde bu kadar dile getirme. Getirdikçe başına gelir biliyorsun bu tür şeyler.

birazdan rahim filmi çektirmeye gidiyorum bol bol dua edin ne olur. hem korkuyorum hem de yaptırmak zorunda hissediyorum kendimi. inşallah bişey çıkmaz.

Canım geçmiş olsun önemli olan temiz çıkması, şükür atlatmışsın. Kanama bendede olmuştu sonrasında. Ama bir iki gün sonra bitiyor tamamen.

Şenay sen coraspini her gün mü kullanıyorsun yoksa iki günde bir mi? Şimdi farkettim de, doktor bana günaşırı yazmış ama ben her gün içiyordum da, emin olamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…