Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

şenaycım ben bi 5 10 dakikaya geliyorum.... gelince sordukların hepsine cevap vericem... ki galiba seninde mutasynlarımız aynı benim 4 gende mutasyon var gelince yazıcam hangileri olduğu hemen geliyorum... :)

canım sen sormadan ben benimkileri yazayım.
faktör v leiden- heterezigot/homozigot
protrombin- normal
mthfr (677) -heterezigot
mthfr (1298)-heterezigot
pai 4g/5g -heterezigot

çok utandım emine. ama ben de yaptım. ama ben masumum. hep misafirlerimin yüzünden o kadar ısrar ettiler ki.

canım bence önemli değil o kadarı ama şimdi adaletin yazdıklarını okuyunca...diyete çok dikkat etmek gerekiyor demişya...ay napcaz daha çok mu dikkat etmem lazım şimdi. haliyle kaçıyor arada.:18::18:

protrombin- normal
mthfr (677) -heterezigot
mthfr (1298)-heterezigot
pai 4g/5g -heterezigot

Senay cnm sanirim bnm mutasyonlarda ayni tam bilmiyorum ama 677,1298,factir 5 var bndede ve kuvvetli demisti dr um 0.6 lik clexan kullaniyorum cok sukur 15. Haftama kdr kazasiz belasiz gldm cnm tabi onmli olan rabbim tamamini erdirir insallh kucagimza almk nasip olur insllh

canım bence önemli değil o kadarı ama şimdi adaletin yazdıklarını okuyunca...diyete çok dikkat etmek gerekiyor demişya...ay napcaz daha çok mu dikkat etmem lazım şimdi. haliyle kaçıyor arada.:18::18:
valla duydun adaleti bence de işi biraz daha sıkı tutmak lazım. ama senin homosistein düzeyin iyi aslında. neyse sen olabildiğince uy canım. adaletin yazdıklarını okuyunca ben de şu son iki hatam yüzünden vicdan azapları içerisindeyim zaten.

Ay canım ya, seninki de kaçamak mı, ben dün neler yediğimi söylemeyeyim ozaman:))
Ama bende korktum şimdi adaletin yazdıklarını okuyunca. Bide benim homosistein yüksek .

Benim doktorumda hamilelikte 7 civarında olmasını izteriz demişti. Gebeliktede zaten clexan kullanılacağından biraz diyeti esnetiyoruz demişti.Senin mutasyonları merak ettim.

Ay evet ben de korktum şimdi daha ciddiye almamız lazım galiba.

evet canım sinan hoca da benim için aynı şeyi söyledi. ve malum hala uğraşıyorum. senin şu an hamile olman ve devam etmen çok güzel. bizlere de nasip olur inş.

yaaa korkun korkun çünkü ben de çok korktum inşallah o kadar uğraşıyoruz bu kadar basit hatalar yüzünden boşuna gitmesin onca uğraşlarımız.

protrombin- normal
mthfr (677) -heterezigot
mthfr (1298)-heterezigot
pai 4g/5g -heterezigot

evet canım benimkilerde bunlardı sinan hocada bana 0.2 dedi ama benim bundan önceki doktorumda sabah akşam olarak 0.4 lük kullanıyordu ki benim hemotoloji uzmanı da 0.6 dedi ki benim hemotoloji uzmanı herkes kendi işini yapmalı diye düşünüyor kadın doğumcu kadın doğumculuğunu yapmalı asıl bizim iğnemizin dozunu ayarlıyacak kişiler hemotoloji uzmanlar çünki asıl onlar bizim hastılığımızın doktorları... ama sende benin ki kadar çok olduğu için yüksek doz kullanmamış lazım çünki kan pıhtılaşması yoğun bir şekilde var... sinan hoca banada 0.2 deyince çok az geldi ki benim gittiğim iki doktorda yüksek doz kullanmamı istedi... benimde 4 tane düşüğüm oldu ama en sonuncu kromozon bozukluğundan yani kan pıhtılaşmasından düşmedi ki o dönem kullandığım ilaçlarda doğru olduğu kan sonuçlarımdan doğrulandı... sinan hoca çok iyi bu işin piri ama şöyle bir durum var o kadar çok hastası varkı hangi hasta nedir nasıldı unutuyor zamanla.... özel bir doktora gittiğinde seninle birebir ilgilenen artık herşeyini biliyor ve ondan sonra o doktora güvenmekten başka bir çağren yok.....

vildan da burdayken söyleyim yanlışım varsa düzeltsin. vildan düşükten sonra tolga hocaya 0,4 az mı geldi demişti iğne için, o da sinan hocalar senin mutasyonda 0,2 lik iğne verir demişti değil mi vildan. neden 0,2 veriyırki acaba. Şenay sen 0,2 verecek dedinya ondan dedim.

canım sinan hoca bütün hastalarına 0,2 kullandırıyo. bundan fazlasının da kanama ve düşük yapacağını düşünüyo çünkü. ben en son hamileliğimde malum 0,6 kullandım ve malum hikayeyi biliyosunuz bebek gelişmedi ve 9. haftada düşük oldu. yani ben tek başına bana iğnenin yetmediğini anladım da diyetle beraber 0,2 yetecek mi işte o soru kafamı kurcalıyo. neyse bence sinan hoca o kadar hasta görüyor. bişey biliyor ki konuşuyor diye düşünüyorum.

ki haklısın sinen hoca diyete çok önem veriyor mutlaka uyucaksın diyor diyete uyup uymadığını tırnaklarından bile anlıyormuş.... o oyüzden 0.2 veriyor bazı doktor çok kritik durumdakiler diyetisyene yönlendiyor ve ozaman ilaçın dozunu yüksek tutuyor... neyse rabbbim hayırlısı ile inş hepimizin sağlık bir şekilde tez zamanda çok nasip eder....

canım sen sabah akşam 0,4 kullanırken düşük yaptın mı. benim de 4 düşüğüm var. ben en son 0,6 kullandım ve bebek gelişmedi. buradaki dr. lar da bana 0,8 kullandıracaklardı. yani sabah 0,4 akşam 0,4 ama işte o ara sinan hocayı buldum. sinan hocanın evet çok hastası var doğru ama bence unutmuyo. çünkü ben de önce ilgisizliğinden yakınmıştım. ama meğer onun için henüz benim zamanım gelmemiş. daha rahmim toparlanmamış. o yüzden ilgilenmemiş en son gidişimde anladım. çünkü o kadar hastasının arasında beni hatırladı (hıı ben seni hatırladım kürtaj olmuştun sen değil mi dedi ve senin durumun çok ciddi. dedi. güzelce anlattı herşeyi) bilemiyorum ki adalet rabbim doğru tedaviyi buldursun. başka birşey diyemiyorum.

Bizim durumumuzdakiler icin en onmli sey kim ne derse desin doktor arkadaslar bnde istnbulda unlu bir rofesore gdyrm her muayeneye 250 tl veriyorum helali hos olsun yeterli saglikla dogsun bebegim herseye raziyim 500 bile vercm insanin gozu hakikaten parayi gormuyor tek dilegimiz saglikla dgrmak.ayni acilari yasamamK sevdiklerizede yasatmamak ...ewe kucagi bos dnmk nedir biz biliriz evlat atesiyle yanmk nedir , canin istemese dair cocuk icin iliskiyi biz biliriz cektigimiz dertlerinde elbet mukafati olacaktir tek dermanimiz yaradandir ...

ben çıkıyorum. akşam vaktim olursa girerim. baya faydalı oldu bugün adalet sağolsun diyetin önemini iyice vurguladı bize.

ben 9 ay boyunca koldan vurdum inanki daha kolay

Kizlar sipam büyümus, 200 gr olmus gene sakladi kendini doktor ultrasonla vura vura rahatsiz ede ede zar zor kukuyu gördu.,..yani kizim olacak inşallah Rabbimin izniyle, darısı tüm isteyenlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…