- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
Ben özgür derene doktor sitesinen yazdiydim.preeklampsi gecirdim dedim, 4 faktorumu yazdim tansiyon hastasi oldugumu yazdim normal dogum yapabilir miyim birde igne ve asprin yeterlimi dedim bana bu kadar ciddi sorunlarin varken perinotoloji uzmanina gozukacilen bunlar internetle olmaz yazdi hosuma da gitti helal olsun dedim.iste burada 1 tane vr oerinotolojiden o adam da tipta bende tipa gitmek istemiyorumvalla vildancım harikasın yaa. bunların içinden bir özgür dereni biliyorum. gaziden kime gideceksin. benim daha önce gittiğim dr. sa boşuna gitme diye sordum. kafanı fazla karıştırma bence. sen zaten tolga ecemişe gidiyordun yanılmıyorsam. bence öğrendiğim kadarını söyleyim. diyet artı+coraspin+ bazı vitamin desteğiyle hamilelik öncesine hazırlanıp, hamilelikte iğne gibi görünüyo bizim durumunuz bu gerisi de allaha kalmış. ama tabi sen bilirsin. neyse geldiğimde detaylı görüşürüz bunları :)
(nasıl da kendimi davet ettiriyorum bakarmısın)
Biraz girmiyorum neler neler kaynatiyorsunuz siz hemen:)bazen surekli nette oluyorum kimse gelmiyor ben yokum madallah herkes burdaymis.telden giriyorum herkese cevap veremiyorum simdi.sonra bol bol cevap veririm.
Kizlar cok konustuk sizi kulaginiz cinlamamis ama:))elif ve senay en cok fa sizden bahsettik.nazife serpil asli berna aklima gelmiyor suan ama daha fazlasi da var.hahh zehra hilal.dusundukce aklima geliyor.herkesten bahsettik.selma senden de bahsettik))))))))))))))))ben bahsettim yani:))))))zehra dr kontrolumu sormussun.yaa kafam cok karisti.sonra uzunca anlatiyim dr gorusmemi.
canım niye gitmek istemiyorsun tıp a bence bir git. ne zararı olur ki. bigün izin al. git görün bence.Ben özgür derene doktor sitesinen yazdiydim.preeklampsi gecirdim dedim, 4 faktorumu yazdim tansiyon hastasi oldugumu yazdim normal dogum yapabilir miyim birde igne ve asprin yeterlimi dedim bana bu kadar ciddi sorunlarin varken perinotoloji uzmanina gozukacilen bunlar internetle olmaz yazdi hosuma da gitti helal olsun dedim.iste burada 1 tane vr oerinotolojiden o adam da tipta bende tipa gitmek istemiyorum
Selvi,
ne yaptın canım?
Biraz girmiyorum neler neler kaynatiyorsunuz siz hemen:)bazen surekli nette oluyorum kimse gelmiyor ben yokum madallah herkes burdaymis.telden giriyorum herkese cevap veremiyorum simdi.sonra bol bol cevap veririm.
Kizlar cok konustuk sizi kulaginiz cinlamamis ama:))elif ve senay en cok fa sizden bahsettik.nazife serpil asli berna aklima gelmiyor suan ama daha fazlasi da var.hahh zehra hilal.dusundukce aklima geliyor.herkesten bahsettik.selma senden de bahsettik))))))))))))))))ben bahsettim yani:))))))zehra dr kontrolumu sormussun.yaa kafam cok karisti.sonra uzunca anlatiyim dr gorusmemi.
Ben yuklefim ve sana resim yolladim.kizlar emine masallah cok guzel, cok zayif ve renkli gozlu.masallah kizi da coookkk sekerWhats app kullanmiyormusunuz.ben de cok olmadi kullanmaya baslayali ama supwr birseymis.arkadasimla bayadir gorusmuyorduk.cok iyi oldu kizinin resimlerini falan da gonderdi
Cwnim annemi tipta kaybettim guzel anilari yok bende ondan gitmek istemiyorum tip fakultelerini sevmiyorumcanım niye gitmek istemiyorsun tıp a bence bir git. ne zararı olur ki. bigün izin al. git görün bence.
Whats app kullanmiyormusunuz.ben de cok olmadi kullanmaya baslayali ama supwr birseymis.arkadasimla bayadir gorusmuyorduk.cok iyi oldu kizinin resimlerini falan da gonderdi
Canim zwten sirt ustu yatma eirt ustu yat mak bebege kan akimini yavaslatiyormus.ne guzelsaglikla alirsin insallah oglunu benimde kizim olacakmisKizlar cok iyisiniz gercekten.hep guzel seyler dusunmussunuz benim icin.bulusmaniza cok sevindim.kahverengi leke geliyor.sabah birax kanama oldu.telden giriyorum herkesi alintilayamadim.bu arada soylemeyi unuttum oglum olacakmis:)haftays kontrol var.sirtistu yatmak cok zor.arada yan donuyorum sorun olur mu
sizde benim yazılarıma cevap yazmayıngebelik testimi yapmıştınız şuan siz gebelik öncesi neler kullanıyorsunuz[muco hanım size güzellikle bir soru sordum onca insana cevap veripte benimkini görmemezlikten gelmeniz ve geçenki yaşadığımız tartışmadan dolayı sanırım .ama ben unutmuştum şimdi hatırladım o tartışmayı yoksa sana kesinlikle soru sormazdım
canım bende de oluyor.buyuk bır pamuga bolca kolonyca dok o bolgeye koy.gece yatmadan yap sabaha kadar kalsın.gecer korkma
senden de bahsettik valla. inanki aklıam gelmiyor herkesten bahsettik. sende mi ankaradasın selvicim.hıhhhbenden niye bahsetmediniz bakiiiim. şaka bir yana da ben de hepinizi çok mrk ediyorum. bir dahaki ankara buluşmasına ben de ordayım inşallah
elif söylemiştim ben de tatil için antalyaya gidince 3 gün akdeniz hastanesinde yattım. bahsettiğin yer burasımı bilmiyorum ama dr seni incelemeye alalım demişti hemen, sonra gel de demişti. Mehmet adında bir dr. branşı dediğinden mi bilmiyorum ama davranışları hoşuma gitmişti. istersen adını bulabilirim. tabi ben burda oturmuyorum falan dedim.canım niye gitmek istemiyorsun tıp a bence bir git. ne zararı olur ki. bigün izin al. git görün bence.
yaa ama olmazki ne güzel olmuştur ne konuştunuz emine benden nasıl bahsettin çok merak ettim
kanaman azalmış çok iyi canım. sola yatmak iyi olur diye biliyorum. tabi sürekli sırtüstü yatamazsın. sola da dön.Kizlar cok iyisiniz gercekten.hep guzel seyler dusunmussunuz benim icin.bulusmaniza cok sevindim.kahverengi leke geliyor.sabah birax kanama oldu.telden giriyorum herkesi alintilayamadim.bu arada soylemeyi unuttum oglum olacakmis:)haftays kontrol var.sirtistu yatmak cok zor.arada yan donuyorum sorun olur mu
Ben yuklefim ve sana resim yolladim.kizlar emine masallah cok guzel, cok zayif ve renkli gozlu.masallah kizi da coookkk seker
Cwnim annemi tipta kaybettim guzel anilari yok bende ondan gitmek istemiyorum tip fakultelerini sevmiyorum
senden de bahsettik valla. inanki aklıam gelmiyor herkesten bahsettik. sende mi ankaradasın selvicim.
elif söylemiştim ben de tatil için antalyaya gidince 3 gün akdeniz hastanesinde yattım. bahsettiğin yer burasımı bilmiyorum ama dr seni incelemeye alalım demişti hemen, sonra gel de demişti. Mehmet adında bir dr. branşı dediğinden mi bilmiyorum ama davranışları hoşuma gitmişti. istersen adını bulabilirim. tabi ben burda oturmuyorum falan dedim.
))))bilmemki acaba ne konuşmuş olabiliriz ))
kanaman azalmış çok iyi canım. sola yatmak iyi olur diye biliyorum. tabi sürekli sırtüstü yatamazsın. sola da dön.
aldım canım resmini ama biraz geç gördüm:-((çıkmışsın sen de. kızlar elif de çokkk güzel. hafif çekik gözleri var. vildanı kıskandırıyım bu arada. ben elifi gördüm, ben elifi gördüm. elif seni çok merak ediyor vildan. onla da görüşebilirsinz umarm.
Whats app kullanmiyormusunuz.ben de cok olmadi kullanmaya baslayali ama supwr birseymis.arkadasimla bayadir gorusmuyorduk.cok iyi oldu kizinin resimlerini falan da gonderdi
Kizlar cok iyisiniz gercekten.hep guzel seyler dusunmussunuz benim icin.bulusmaniza cok sevindim.kahverengi leke geliyor.sabah birax kanama oldu.telden giriyorum herkesi alintilayamadim.bu arada soylemeyi unuttum oglum olacakmis:)haftays kontrol var.sirtistu yatmak cok zor.arada yan donuyorum sorun olur mu
ooo maşalah maşllah tosun geliyor. hadi hayırlarla gelsin inş. elifin kızına bir talip daha çıktı deseneKizlar cok iyisiniz gercekten.hep guzel seyler dusunmussunuz benim icin.bulusmaniza cok sevindim.kahverengi leke geliyor.sabah birax kanama oldu.telden giriyorum herkesi alintilayamadim.bu arada soylemeyi unuttum oglum olacakmis:)haftays kontrol var.sirtistu yatmak cok zor.arada yan donuyorum sorun olur mu
Ben yuklefim ve sana resim yolladim.kizlar emine masallah cok guzel, cok zayif ve renkli gozlu.masallah kizi da coookkk seker
Cwnim annemi tipta kaybettim guzel anilari yok bende ondan gitmek istemiyorum tip fakultelerini sevmiyorum
biraz cahilce olucak ama o nasıl bişey kuzum nasıl oluyor
haaa anladım tatlımbu arada siz böyle yazdıkca içim gidiyo ne güzel olmuş ya inşallah bigün yine anlaşır ortak bi nokta da galiba Ankara yine grşz
valla harikasınız emine ne güzel buluştunuz görüştünüz. canım akropoldeki dr.dan bahsetmedin nasıldısen de sık geliyorsun ankaraya görüşürüz elbet canım. mesafelerin bir önemi yok, bak Şenay gelince de görüşcez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?