Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Whats app kullanmiyormusunuz.ben de cok olmadi kullanmaya baslayali ama supwr birseymis.arkadasimla bayadir gorusmuyorduk.cok iyi oldu kizinin resimlerini falan da gonderdi

Ben özgür derene doktor sitesinen yazdiydim.preeklampsi gecirdim dedim, 4 faktorumu yazdim tansiyon hastasi oldugumu yazdim normal dogum yapabilir miyim birde igne ve asprin yeterlimi dedim bana bu kadar ciddi sorunlarin varken perinotoloji uzmanina gozukacilen bunlar internetle olmaz yazdi hosuma da gitti helal olsun dedim.iste burada 1 tane vr oerinotolojiden o adam da tipta bende tipa gitmek istemiyorum

hıhhh benden niye bahsetmediniz bakiiiim. şaka bir yana da ben de hepinizi çok mrk ediyorum. bir dahaki ankara buluşmasına ben de ordayım inşallah

canım niye gitmek istemiyorsun tıp a bence bir git. ne zararı olur ki. bigün izin al. git görün bence.

yaa ama olmazki ne güzel olmuştur ne konuştunuz emine benden nasıl bahsettin çok merak ettim

Kizlar cok iyisiniz gercekten.hep guzel seyler dusunmussunuz benim icin.bulusmaniza cok sevindim.kahverengi leke geliyor.sabah birax kanama oldu.telden giriyorum herkesi alintilayamadim.bu arada soylemeyi unuttum oglum olacakmis:)haftays kontrol var.sirtistu yatmak cok zor.arada yan donuyorum sorun olur mu

Whats app kullanmiyormusunuz.ben de cok olmadi kullanmaya baslayali ama supwr birseymis.arkadasimla bayadir gorusmuyorduk.cok iyi oldu kizinin resimlerini falan da gonderdi
Ben yuklefim ve sana resim yolladim.kizlar emine masallah cok guzel, cok zayif ve renkli gozlu.masallah kizi da coookkk seker

canım niye gitmek istemiyorsun tıp a bence bir git. ne zararı olur ki. bigün izin al. git görün bence.
Cwnim annemi tipta kaybettim guzel anilari yok bende ondan gitmek istemiyorum tip fakultelerini sevmiyorum

Canim zwten sirt ustu yatma eirt ustu yat mak bebege kan akimini yavaslatiyormus.ne guzelsaglikla alirsin insallah oglunu benimde kizim olacakmis

antitrombin 3 =90
homosistein =6,78
anti kardiyolipin igg= neg
anti kardiyolipin igg =neg
protein c= 74,7
protein s= 64
Ama= neg
asma= neg
lkm= neg

kızlar bu sonuçları anlayan var mı hiççç bişey anlamadım :44:

hıhhh benden niye bahsetmediniz bakiiiim. şaka bir yana da ben de hepinizi çok mrk ediyorum. bir dahaki ankara buluşmasına ben de ordayım inşallah
senden de bahsettik valla. inanki aklıam gelmiyor herkesten bahsettik. sende mi ankaradasın selvicim.
elif söylemiştim ben de tatil için antalyaya gidince 3 gün akdeniz hastanesinde yattım. bahsettiğin yer burasımı bilmiyorum ama dr seni incelemeye alalım demişti hemen, sonra gel de demişti. Mehmet adında bir dr. branşı dediğinden mi bilmiyorum ama davranışları hoşuma gitmişti. istersen adını bulabilirim. tabi ben burda oturmuyorum falan dedim.
yaa ama olmazki ne güzel olmuştur ne konuştunuz emine benden nasıl bahsettin çok merak ettim
))))bilmemki acaba ne konuşmuş olabiliriz))
kanaman azalmış çok iyi canım. sola yatmak iyi olur diye biliyorum. tabi sürekli sırtüstü yatamazsın. sola da dön.
Ben yuklefim ve sana resim yolladim.kizlar emine masallah cok guzel, cok zayif ve renkli gozlu.masallah kizi da coookkk seker

Cwnim annemi tipta kaybettim guzel anilari yok bende ondan gitmek istemiyorum tip fakultelerini sevmiyorum

aldım canım resmini ama biraz geç gördüm:-((çıkmışsın sen de. kızlar elif de çokkk güzel. hafif çekik gözleri var. vildanı kıskandırıyım bu arada. ben elifi gördüm, ben elifi gördüm. elif seni çok merak ediyor vildan. onla da görüşebilirsinz umarm.

haaa anladım tatlım bu arada siz böyle yazdıkca içim gidiyo ne güzel olmuş ya inşallah bigün yine anlaşır ortak bi nokta da galiba Ankara yine grşz

canım çok geçmiş olsun kanaman olmuş sanırım yoğunluktan çok giremediğim için sık takip edemiyorum geçmişi çok okuyamıyorum şimdi daha iyisin sanırım biraz sıkıntı illaki olucak ama çok dikkat et kendine...

ooo maşalah maşllah tosun geliyor. hadi hayırlarla gelsin inş. elifin kızına bir talip daha çıktı desene

canım acını tazeledim kusura bakma. neyse sen biilirsin bu durumda söyleyecek söz yok aslında.

biraz cahilce olucak ama o nasıl bişey kuzum nasıl oluyor

yok canım niye cahilce olsun ki. sanıırm aranızda teknolojiye en uzak benimdir) eşim yükledi telefonuma. whatsApp diye bir program. oraya üre olunca üye olan herkesi görüyorsun. iki taraf da internete bağanınca anında yazışıp resim gönderebiliyorsun. ve çok hızlı. yaı anında gidiyor.online chat yani. süper bişi. eşin bilir bir sor.

haaa anladım tatlım bu arada siz böyle yazdıkca içim gidiyo ne güzel olmuş ya inşallah bigün yine anlaşır ortak bi nokta da galiba Ankara yine grşz

sen de sık geliyorsun ankaraya görüşürüz elbet canım. mesafelerin bir önemi yok, bak Şenay gelince de görüşcez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…