Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

valla harikasınız emine ne güzel buluştunuz görüştünüz. canım akropoldeki dr.dan bahsetmedin nasıldı

yaa evet şenaycım kafam çok karıştı. kafamı toparlayamıyorum. dr ve dr lar hakkında da kötü bir şey de yazmaktan çekiniyorum şu an. ama yazacam canım, yazacam, anlatcam detaylı. yanlış bir şey yazmaktan ve insanların kafasını da karıştırmaktan çekiniyorum. malum biri bir şey yazınca hemen benim dr ondan niye bahsetmedi diyoruz. ama yazacam bir ara. inan kafam çok karıştı. ama en azından şunu söyleyim eski dr uma devam edicem gibi görünüyor şuan..

evet canım yaa, inanılmaz güzeldi bugün, ayrılamadık birbirimizden. serap da bahsetti eşi geldi, ayrılacaktı ama ayakta kaldı zavallım, gidemedi bir türlü ayakta sohbetimize devam ettik bir süre daha. 3 saat görüştük ve çok az geldi bana))kesin tekrarlıycaz. ortak tek noktamız vardı buluşuncaya kadar, buluşunca baktık ki evlerimiz çok yakın, yakın bölümlerden mezun olmuşuz, biraz daha konuşsan akraba çıkacaktık))inşallah seninle de görüşcez. senden çok bahsettik, rahat rahat birşeyler yiyemedik valla)))

Canim sizmisim kanepede senin fotolari simdi gorsum.masallah boyin kadar kizin var canim ya....
Vildana dedim facebookun varsa ekleyeyim diye olmazsa bir dahaki gorusmede 3gden bende katilayim araniza dedim isterse numarami ver whatsappdan onla da tanisalim...
Bende hepinizitanimadan seviyorum canlarim

Yok canim uzulme acim tazelenmiyor ki alistim artik gayet normal sey...
Eet kizimin taliplilerini goreyim

mesaj attım whats app tan sana. mesajını geç gördüm canım. hamile resmin yeni halin değil mi?
Canim evettakim elbiseli yeni halim 23 nisana giderken 3 gun oncesi

şimdi daha da merak ettim. neyse kafanı toparlayınca anlatırsın. işte farklı farklı dr.larla görüşünce insanın kafası allak bullak oluyo. ay canım ya yemeyin boşverin diyet önemli sizin adınıza sevindim en azından güzel bir gün geçirdiniz.

benim de face yok.tamam veririm vildana numaranı. vildan üye değil whats app a. keşke o da üye olsa görüşseniz. şenayın var mı acaba? Şenaaaayyy varmı whats App?

anlatcam canım. evet kafam karıştı.

Adresini gönder bana arkadaşım yarın dışarı çıkabilirsem bebişle ,kargoya vereyim.15-20 adet var evde

Allah Razı olsun senden adresimi gönderiyorum
KOCAELİ DERİNCE Çenesuyu
Nihat Erim cad.Çakıcı sok. no 5 Kat 1

Gönderirsen çok mutlu edersin beni ve bebeğimi teyzesii

aaa hilal ben yeni anladım. senin içinndeki pıhtı yok olmuş. süper . çok sevindim. demek ki bendeki kanama alanıyla sendeki pıhtı benzer şeylermiş. hatırlarsan ben, benimki 3 ayda geçti dinlenmeyle demiştim. gözünaydın. bundan sonraki zamanların çok daha rahat geçer umarım.
evet yaa bir dahakine adlalet de gelir sen geldiğinde. aslına bakarsan konuşmadık ama bir dahakü görüşme tarihi belli. sen gelince, ne zaman dersen. sen ayarlıycaksın bir dahaki görüşme tarihini)
arkadaşlar bende ankarayım bir daha ki buluşmanızda haber verin bende geleyim.....:)
ben senin ankaralı olduğunu biliyordum. ankara adliyesi demiştin. bizim dünki buluşma apar topar ayarlanan bir buluşma oldu. ben balgata gideceğim için ve kızlar da oraya çalışınca ondan oldu. kızlar işten çıkıp geldiler ve işe geri döndüer ben de eve... sen aklıma geldin ama ordan nasıl geleceksin diye aklıma geldi. ama sanırım tam 1 ay falan sonra senay ankaraya gelecek, o zaman daha merkezi biryerde kızılayda falan görüşürüz.
Kızlar,
eşimle benim kromozom sonucumuz temiz çıktı Allahıma çok şükür, çok rahatladım:)
ohh aklında kromozom falan da kalmadı. ondan değil. pıhtılaşmadan demek ki. şimdi dr bulmaya geldi sıra. benim daha fazla dr a gidesim yok. hemen allak bullak oluyorum. ben tolga hocaya devam edecem sanırım. sen biraz uğraşcan dr konusunda. inşallah senin için en hayırlı dr u bulursun canım. belki sonra da sen yönlendirirsin beni dr konusunda.
Ben serabın işyerine uğradım önce onunla tanıştık, sonra beraber hastaneye gidip emineyi aldık, birbirimi 40 yıldır tanıyor gibiydik, bol muhabbet, dertleşme, çok güzeldi...Foto yok ama:)

evet yaa biz niye foto çekmedik. aslı sordu fotoyu. demişti de halbuki. dün elifle whats App tan konuştuk uzun uzun. o da dedi resim çektinizmi diye. çekmiş olsaydık ona gönderirdim. dün baya aştı ben kendimi. önce sizlerle uzun sohbet, sonra elifle. remillerini gönderdi bana. ben de benimkini, kızımınkini. çok iyi oldu. bu programı herkese tavsiye ederim kızlar.

kızlar bu diyet mutasyonunuza göremi mesela benim c677t homozigot benim şartmı diyet yapmam
sanırım evet canım mutasyonlara göre belirliyor diyet veren dr.lar. mesela çoğuna sadece metioninden fakir diyet verilirken bana metionin ve folikasitten fakir diyet verildi. ikisinden birden fakir besleniyorum. sanırım sana ya sadece iğne yeter ya da belki yanına metioninden fakir diyet de verebilir dr. ama tabi biz dr. değiliz o yüzden biz birşey söyleyemiyoruz. sen de illaki diyet yapıcam dersen biraz protein alımını azaltabilirsin.
benim de face yok.tamam veririm vildana numaranı. vildan üye değil whats app a. keşke o da üye olsa görüşseniz. şenayın var mı acaba? Şenaaaayyy varmı whats App?

anlatcam canım. evet kafam karıştı.
yok canım yaaa ne gezer bir teknoloji özürlüsü de benim. eşim de pek anlamaz biz böyle telefona sadece alo diyenlerdeniz.
Allah Razı olsun senden adresimi gönderiyorum
KOCAELİ DERİNCE Çenesuyu
Nihat Erim cad.Çakıcı sok. no 5 Kat 1

Gönderirsen çok mutlu edersin beni ve bebeğimi teyzesii
canım adresini vermişsin de keşke bir de ismini yazsaydın mesajına kimin adına göndericez kargoyu?

canım inşallah bakalım sağ salim gelelim görüşelim. haftaya randevu almak için arıyacağım hastaneyi bakalım randevu tarihime göre ayarlarız canım.

mrb canım lastrose 41 e iğne göndereceğim ama adresini vermiş ismini vermemiş. canım sen daha önce kargo göndermiştin ona sen biliyormusun. birazdan göndermeyi düşünüyorum da

kızlar dun emıneyle whatsapp programı sayesınde uzun uzun konustuk resım yolladık elınde akıllı telefon olan yuklesınde goruselım.senay senın elınde kı telefon akıllı telefondur yuklede konusalım.vıldan berı merak edıyormussun senın telefonda akıllı telefonyuelım senle yoksa .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…