kızlar dun emıneyle whatsapp programı sayesınde uzun uzun konustuk resım yolladık elınde akıllı telefon olan yuklesınde goruselım.senay senın elınde kı telefon akıllı telefondur yuklede konusalım.vıldan berı merak edıyormussun senın telefonda akıllı telefonyuelım senle yoksa .
canım sen aşılama yapmıştın di mi, ne oldu? Ben bakamadım çoktandır
Üzüldüm canım yaa.tutmadı canım malesef 3 aydırda iğne vuruyorum bilmem napacaz
yok canım ne gezer. kullanamam ben o telefonları. karmaşık geliyor bana. nokia xpressmusic benimkisi:)kızlar dun emıneyle whatsapp programı sayesınde uzun uzun konustuk resım yolladık elınde akıllı telefon olan yuklesınde goruselım.senay senın elınde kı telefon akıllı telefondur yuklede konusalım.vıldan berı merak edıyormussun senın telefonda akıllı telefonyuelım senle yoksa .
burcu seninle de muhakkak görüşmek isterim ben. senin burada emeğin çok inşallah geldiğimde müsait olursan sana da haber veririz.Kızlar buluşmuşsunuz hiç haber falan veren yok valla :)
slm arkadaşlar nasılsınız ya ebn 1 hafta önce bir başka kadın dogumcuya gitdim testleri gösterdim bana demesin biş yok önemli degil hamile kaldıgında igneye gerek yok diye yani onun gözünde paı 4g/4g homozıgot önemli degilmiş varmı bunun gibi olan kafama takıldı biride yapılsın:18::18::18::18:
senay ben kendi kadın dogumcumda dedi cok önemli degil ama genede igneyi tedbir amaclı olacaksın dedi ben geri ona başlıyacam bide başka bir dr var onda bi gidim bakalım o ne diyecekcanım ben varım 4 hatta bakılmayan bazı genlerde de olabilirmiş yani belki daha fazla genimde mutasyon olmasına rağmen gazide ki gittiğim prof bunlar düşüğe neden olmaz senin hiçbirşey kullanmana gerek yok. düşüklerinin kan pıhtılaşması ile alakası yok dedi. yani sen elinden geleni yap hamilelik çncesi ve muhakkak iğne kullandıracak dr. u bul.
yok biri dedi işte ben başlatım dedi cünkü 1 yılın icinde 2 3 aylık bebegim öldü karnımda onun öncesinde kendiliginden düşen oldu anlamadım bile buna ragmen biş yok dedi biri işte:18:senay ben kendi kadın dogumcumda dedi cok önemli degil ama genede igneyi tedbir amaclı olacaksın dedi ben geri ona başlıyacam bide başka bir dr var onda bi gidim bakalım o ne diyecek
üzüldüm canım yaa.
Ama abimlerde herşey normal olmasına rağmen 3.de tuttu aşılamaları, yani çok üzmemeye çalış kendini. Bazen yumurta beklediklerinden kısa yaşıyor veya başka bir sorun oluyor.
Bir daha deneyecek misiniz?
Kızlar buluşmuşsunuz hiç haber falan veren yok valla :)
yaa burcu keşke sen de olsaydın. sen hiç gelmiyorsun eskisi gibi. haberleşemedik dolayısıyla. belki sen de yakındın oralara. çok iyi olurdu valla. çok ani bir buluşma oldu. bir sonraki buluşmamız asıl olay olacak)) şenayın gelişine ayarlıycaz. kalabalık olacaz.1 ay falan sonraya yani. o zaman inşallah seni de aramızda görürüz.
emine gelmek isteyen herkes gelirse desene buluşma olay olacak. süper valla.
kesinlikle öyle canım. biz bir buluştuk herkes keşke biz de olsaydık diyince. anlaşılan 1 ay sonra ki buluşma önceden ayarlanacağından olay olacak.
günaydın arkadaslar....dün esimin ailesi memlekete döndü...bugünden itibaren tekrar takip edebilirim burayı :) ama cok kacırdıgım konular oldu kesingecmisi bi okuyayım ne var ne yok gebe kalanlar varmı bu ay diye :) bu arada size bisey sormak istiyorum kimisi gebe kalmak icin adetten sonraki 10-15ci günü hergün esiyle birlikte oluyomus da ama ben duydumki her 2 güne daha iyimis ??? kimisi tutsun diye hergün deniyormus ya ay ne demek istedimi anladınız degilmi?? ben her 2 güne planladım bu ay bugün adet baslangıcımın 13 günü ama bugün calısmalara devam etmicem yarın 14 günü devam etcem yani sizce hergünmü olmalı ??? benim ilk gebeligim hemen tuttu ilk gün tutmusdu hic böyle hesap kitap yapmamısdım simdi böyle düsünerek planlayarak yapıyorum gerci esim rahatsız bu durumdan haklıda aslında birde sey sorcakdım kadınlar her ay yumurtlamazmıs dogru degilmi??? yani her ay illede yumurtlıcaksın diye bisey yokmus ??? sizlerde duydunuzmu bunu??? ben daha önce her ay yumurtlanır biliyordum...benim bu ay adetim cok gec geldi yumurtlamamda kesin baska zaman olcak genelde 14 gün yumurtlama deniliyor ya ama kesin bende hersey karıstı neyse bakalım hayırlısı olsun ALLAHIM ne zaman nasip ederse dogru zaman ne zamansa ozaman olur İNSALLAH....ama yinede ben calısmalara devam edeyim :)
İliskinin gun asiri olmasi gerekiyor canim.yani bugun olduysa yarin olnayacak.ama ondan sonraki gun olacak.adet periyodlarin kac gunse normalde ona gore gunkerini belirliyorsun.adet bekledigin gunden 14gun oncesinde yumurtlaman gerwkir.bu tarihten biraz daha once calismalara baslamalisin.
Evet her kadin her ay yumurtlamayabiliyormus.yumurtlamagunu belirlemek icin ovuladyon testlerini ya da ates olcmeyi deneyebilirsin.arastir istersen.ama o zaman da stersli oluyorsun.en guzeli oluruna birakmak.
Senin bacaginda morluklar olusmustu.gecti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?