Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Eliff bendede var whatssup yollasana numarani burdan yda faceten, emine canim sende yolla baska whatssupu olan varsa ozelden numarSini atsin bana kizlarr:)

tutmadı canım malesef 3 aydırda iğne vuruyorum bilmem napacaz
Üzüldüm canım yaa.
Ama abimlerde herşey normal olmasına rağmen 3.de tuttu aşılamaları, yani çok üzmemeye çalış kendini. Bazen yumurta beklediklerinden kısa yaşıyor veya başka bir sorun oluyor.
Bir daha deneyecek misiniz?

slm arkadaşlar nasılsınız ya ebn 1 hafta önce bir başka kadın dogumcuya gitdim testleri gösterdim bana demesin biş yok önemli degil hamile kaldıgında igneye gerek yok diye yani onun gözünde paı 4g/4g homozıgot önemli degilmiş varmı bunun gibi olan kafama takıldı biride yapılsın:18::18::18::18:

yok canım ne gezer. kullanamam ben o telefonları. karmaşık geliyor bana. nokia xpressmusic benimkisi:)

Son düzenleme:

canım ben varım 4 hatta bakılmayan bazı genlerde de olabilirmiş yani belki daha fazla genimde mutasyon olmasına rağmen gazide ki gittiğim prof bunlar düşüğe neden olmaz senin hiçbirşey kullanmana gerek yok. düşüklerinin kan pıhtılaşması ile alakası yok dedi. yani sen elinden geleni yap hamilelik çncesi ve muhakkak iğne kullandıracak dr. u bul.

senay ben kendi kadın dogumcumda dedi cok önemli degil ama genede igneyi tedbir amaclı olacaksın dedi ben geri ona başlıyacam bide başka bir dr var onda bi gidim bakalım o ne diyecek

senay ben kendi kadın dogumcumda dedi cok önemli degil ama genede igneyi tedbir amaclı olacaksın dedi ben geri ona başlıyacam bide başka bir dr var onda bi gidim bakalım o ne diyecek
yok biri dedi işte ben başlatım dedi cünkü 1 yılın icinde 2 3 aylık bebegim öldü karnımda onun öncesinde kendiliginden düşen oldu anlamadım bile buna ragmen biş yok dedi biri işte:18:

canım benim eşimdede problem çıktı ameliyat oldu 4 ay önce hereketinde problem var eşimin tayin durumu var onu bekleyecem artık büyük şehir olursa en azından aşılama bi daha denerim olmazsa tüp bebeğe geçerim

Kızlar buluşmuşsunuz hiç haber falan veren yok valla :)

yaa burcu keşke sen de olsaydın. sen hiç gelmiyorsun eskisi gibi. haberleşemedik dolayısıyla. belki sen de yakındın oralara. çok iyi olurdu valla. çok ani bir buluşma oldu. bir sonraki buluşmamız asıl olay olacak)) şenayın gelişine ayarlıycaz. kalabalık olacaz.1 ay falan sonraya yani. o zaman inşallah seni de aramızda görürüz.

Son düzenleme:

emine gelmek isteyen herkes gelirse desene buluşma olay olacak. süper valla.

Kızlar ne güzel buluşmuşsunuz ben Konyadayım atlayın gelin buraya da hem sizi gezdiririm
ara sıra yazıyorum buraya ama sürekli okuyorum yorumları güzel haberleri ben de dr değiştirdim geçen perşembe gittim başka bir doktora anlattım durumumu raporumu gösterdim hamile olunca iğne yapmam gerekiyomuş siz ne dersiniz falan dedim adam gerek yok zaten bir tane düşük yapmışsın bir daha düşük yaparsan o zaman iğne kullan derim dedi ben de tabiki delirdim off ne acımasızlar bu doktorlar halden anlamazlar Konya da Perinatoloji uzmanı yok galiba acaba Ankara ya mı gelsem napsam bilemedim

günaydın arkadaslar....dün esimin ailesi memlekete döndü...bugünden itibaren tekrar takip edebilirim burayı :) ama cok kacırdıgım konular oldu kesin gecmisi bi okuyayım ne var ne yok gebe kalanlar varmı bu ay diye :) bu arada size bisey sormak istiyorum kimisi gebe kalmak icin adetten sonraki 10-15ci günü hergün esiyle birlikte oluyomus da ama ben duydumki her 2 güne daha iyimis ??? kimisi tutsun diye hergün deniyormus ya ay ne demek istedimi anladınız degilmi?? ben her 2 güne planladım bu ay bugün adet baslangıcımın 13 günü ama bugün calısmalara devam etmicem yarın 14 günü devam etcem yani sizce hergünmü olmalı ??? benim ilk gebeligim hemen tuttu ilk gün tutmusdu hic böyle hesap kitap yapmamısdım simdi böyle düsünerek planlayarak yapıyorum gerci esim rahatsız bu durumdan haklıda aslında birde sey sorcakdım kadınlar her ay yumurtlamazmıs dogru degilmi??? yani her ay illede yumurtlıcaksın diye bisey yokmus ??? sizlerde duydunuzmu bunu??? ben daha önce her ay yumurtlanır biliyordum...benim bu ay adetim cok gec geldi yumurtlamamda kesin baska zaman olcak genelde 14 gün yumurtlama deniliyor ya ama kesin bende hersey karıstı neyse bakalım hayırlısı olsun ALLAHIM ne zaman nasip ederse dogru zaman ne zamansa ozaman olur İNSALLAH....ama yinede ben calısmalara devam edeyim :)

İliskinin gun asiri olmasi gerekiyor canim.yani bugun olduysa yarin olnayacak.ama ondan sonraki gun olacak.adet periyodlarin kac gunse normalde ona gore gunkerini belirliyorsun.adet bekledigin gunden 14gun oncesinde yumurtlaman gerwkir.bu tarihten biraz daha once calismalara baslamalisin.
Evet her kadin her ay yumurtlamayabiliyormus.yumurtlamagunu belirlemek icin ovuladyon testlerini ya da ates olcmeyi deneyebilirsin.arastir istersen.ama o zaman da stersli oluyorsun.en guzeli oluruna birakmak.
Senin bacaginda morluklar olusmustu.gecti mi

Eminecigim cevabın icin tsk ederim...ben simdi adetimin ne zaman gelcegini bilmiyorumki normalde kendimi bildim bileli 28-29 günde gelirdi...kürtajdan sonra ilk adetimde 29 gün geldide burayada yazdım ya 2 adetim gec geldi 34 gün sonra geldi simdi 3 adetim ne zaman gelecegini bilemiyorum eski düzenim devam ederse ki İNSALLAH devam eder 13 veya 14 mayısda gelmeli adetim...yani ozaman benim yarın veya öbür gün yumurtlamam gerekiyor :) ay kimisi ne güzel anlıyormus yumurtladıgı anı...ben hic anlamıyorum canım benimde aklımdan gecdi adetim geldiginde bende ates ölcmeye baslayım dedimde...ama esimi icene bunaltırım esime bu ay calısmalara baslıyoz dedim birgün beraber olcaz birgün olmicaz dedim kızdı bana :) ya senin dedigin gibi olura bırakmak istiyor böyle yaparak piskolojimi bozuyorsun ve canım beraber olmak istemiyor ozaman diyor rahat ol oluruna bırakalım diyor...haklı galiba...en dogrusu unutmak ve oluruna bırakmak...canım evet bacagımda morluk olusdu bacagımın üst kısmında iki tarafdada esiminde hemen dikkatini cekdi bunlar ne ilacı alma doktora git dedi ama morluklar fazlalasmadı durdugu gibi duruyo takip ediyorum devamlı bakıyorum kötülesdimi diye ama dedigim gibi durdugu gibi duruyor bu haftada takip etcem bakdım düzelmedi doktora gitcem...offf ya benim halen sonuclarım cıkmadı 2 ay olacak kadın dogumdaki doktor coraspirin yazdı hemen basla dedi basladım da ama benim pıhtılasma tahlilimin sonucu halen belli degilki...antikardiolipin yüksek cıkdı cokda yüksek degildide yinede sınırı gecmisdi ve bebegimin kalbi 7 hafta 4 günlük durdu dedim evet sizde pıhtılasma var hemen coraspirine baslamalıyız gebe kaldıgınız an kese görüldügü anda igneye baslamalıyız dedide halen anlam veremedim daha tam sonuclarım cıkmadıki offf İNSALLAH bu hafta cıkar yarın üniversite hastanesini arayacam ve arkadaslar benim icin dua edin İNSALLAH bu ay bana ve tüm anne olmak istiyenlere ugurlu gelir İNSALLAHHHHHHHHH

İyi aksamlar meldamelek sana bisey sormak istiyorum sen rüyalardan bahsettin ya...ben düsük yapdıgım gün rüya görmüsdüm sabah uyandım ve icime dogdu bebegime bisey oldugu...rüyamı tam hatırlamıyorum ama sunu kesin hatırlıyorum ben havuza girdim hatta havuza atlamısdım baya derinindeydim sonra o sudan yukarı cıkdım nefes aldım ve ferahlamısdım nasıl analtayım bu durumu hmmm yani suya dalarsın ya nefesini tutarsın ya sonra sudan cıkınca nefes alırsın rahatlarsın ya bendede öyle olmusdu ama ben baya bi ferahlamısdım havuzdan cıkınca...sonra sabah uyandım mide bulantım felan tüm gebelik belirtileri yok olmusdu hemen esimle bakdık rüya tabir kitabına pek bisey bulamadım hatta esim demisdiki bak rüyanda rahatlatlamıssın ferahlamıssın dedi belki iyi isarettir yani suanda iyisin mide bulantın felan gitti yani kötüye yorma iyiye yor demisdi bende demsdim yok birden bire bu belirtiler gidemez bebegime bisey oldu demisdim sence bu bendekidemi senin dedigindi ?? ben hissettim sabha uyanınca bildim bebegimin kalbi durdugunu

Ve yine bisey anlatmak istiyorum...bugünde bi rüya gördüm HAYIRDIR İNSALLAH...gebeymisim düsük yapmısım yani bebegimin kalbi durmus...ama benim elimde bisey var ona bakıyorum felan bebegimin canlanmasını ümit ediyorum bebegim canlancak diyorum böyle cok tuhaf karısık bi rüyadı...yani bebegimin kalbi durmusda ama canlancak diye bekliyorum hemen doktora gitmiyorum en sonunda doktora gittim bebegim canlanmıyor ölmüs diyorlar da bir tuhaf rüyadı sıcrayarak uyandım iyikide rüyamıs dedim ama uyanınca icime iyi bir his dogdu...kendi kendime dedim hayırdır İNSALLAH allahım bana bir hediyemi yollicak dedim bebegimimi yollicak bana dedim kendi kendime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…