Ve yine bisey anlatmak istiyorum...bugünde bi rüya gördüm HAYIRDIR İNSALLAH...gebeymisim düsük yapmısım yani bebegimin kalbi durmus...ama benim elimde bisey var ona bakıyorum felan bebegimin canlanmasını ümit ediyorum bebegim canlancak diyorum böyle cok tuhaf karısık bi rüyadı...yani bebegimin kalbi durmusda ama canlancak diye bekliyorum hemen doktora gitmiyorum en sonunda doktora gittim bebegim canlanmıyor ölmüs diyorlar da bir tuhaf rüyadı sıcrayarak uyandım iyikide rüyamıs dedim ama uyanınca icime iyi bir his dogdu...kendi kendime dedim hayırdır İNSALLAH allahım bana bir hediyemi yollicak dedim bebegimimi yollicak bana dedim kendi kendime...
İyi haftalar kizlar.hala izindeyim.kanama durdu cok sukur.insallah icerideki kanama alani da durmustur
evet gülnevra ankara buluşması gerçekleşti. bir dahakine seni de bekleriz.canım seninle sonuçlarımız aynı birde bende 4g/4g var. sinan hoca sana folik asit diyeti de vermişti değil mi? onu neden verdi sana acaba. bu mutasyonlar ışında başka bir şeyin yok değil mi? Şenaya da sinan hoca folik asit diyeti verdi ve onda mevcut pıhtı var diye verdi diye düşünüyordum. sende öyle bir şey varmı? ben de diyet yapıyorumda ondan sordum ve sadece metionin diyeti.Arkadaşlar günaydın :)
Büyük Ankara buluşması gerçekleşmiş sanırım :) Ben de Ankara'dayım, bu seferkinde olmadı ama bir sonrakinde kısmet olursa ben de olmayı isterim inşallah
Şenaycım ne zamandır şu sonuçlarımı yazmak istiyordum ama hep aklımdan çıkıyordu. Sanırım seninkiyle benzer. Senin bir tanesinde daha farklılık var galiba.
Benimki;
MTHFR 677 C>T Heterozigot
MTHFR 1298 A>C Heterozigot
içerideki kanama alanı hemen kaybolmaz. bütüklüğü önemli tabi. ama zamanla vücut o pıhtıyı emiyor yok oluyor merak etme. 2 kez bunu yaşadım. çok büyük kanama alanları vardı bende biri 3 ayda biri 2 ayda yok oldu. önemli olan dışarıda kanama olmaması. iyi olacak sonuç merak etme.İyi haftalar kizlar.hala izindeyim.kanama durdu cok sukur.insallah icerideki kanama alani da durmustur
inşallah durur benim eltiminde kanama ianı vardı hem içerden hem dışardan dışardan durduğunda içerdende yok olmuştu kanama alanı canım nekadarlık gebesin bu kaçıncı gebeliğin birde iğne fln kullandınmı
evet gülnevra ankara buluşması gerçekleşti. bir dahakine seni de bekleriz.canım seninle sonuçlarımız aynı birde bende 4g/4g var. sinan hoca sana folik asit diyeti de vermişti değil mi? onu neden verdi sana acaba. bu mutasyonlar ışında başka bir şeyin yok değil mi? Şenaya da sinan hoca folik asit diyeti verdi ve onda mevcut pıhtı var diye verdi diye düşünüyordum. sende öyle bir şey varmı? ben de diyet yapıyorumda ondan sordum ve sadece metionin diyeti.
içerideki kanama alanı hemen kaybolmaz. bütüklüğü önemli tabi. ama zamanla vücut o pıhtıyı emiyor yok oluyor merak etme. 2 kez bunu yaşadım. çok büyük kanama alanları vardı bende biri 3 ayda biri 2 ayda yok oldu. önemli olan dışarıda kanama olmaması. iyi olacak sonuç merak etme.
evet gülnevra ankara buluşması gerçekleşti. bir dahakine seni de bekleriz.canım seninle sonuçlarımız aynı birde bende 4g/4g var. sinan hoca sana folik asit diyeti de vermişti değil mi? onu neden verdi sana acaba. bu mutasyonlar ışında başka bir şeyin yok değil mi? Şenaya da sinan hoca folik asit diyeti verdi ve onda mevcut pıhtı var diye verdi diye düşünüyordum. sende öyle bir şey varmı? ben de diyet yapıyorumda ondan sordum ve sadece metionin diyeti.
içerideki kanama alanı hemen kaybolmaz. bütüklüğü önemli tabi. ama zamanla vücut o pıhtıyı emiyor yok oluyor merak etme. 2 kez bunu yaşadım. çok büyük kanama alanları vardı bende biri 3 ayda biri 2 ayda yok oldu. önemli olan dışarıda kanama olmaması. iyi olacak sonuç merak etme.
Arkadaşlar günaydın :)
Büyük Ankara buluşması gerçekleşmiş sanırım :) Ben de Ankara'dayım, bu seferkinde olmadı ama bir sonrakinde kısmet olursa ben de olmayı isterim inşallah
Şenaycım ne zamandır şu sonuçlarımı yazmak istiyordum ama hep aklımdan çıkıyordu. Sanırım seninkiyle benzer. Senin bir tanesinde daha farklılık var galiba.
Benimki;
MTHFR 677 C>T Heterozigot
MTHFR 1298 A>C Heterozigot
Eminecim bu sonuçlar benim bir önceki doktorumdan aldığım sonuçlar. Sinan hoca ile görüştükten sonra o da bazı testler istedi. Ancak onların sonuçlarını ben alamadım. Çıktı olarak vermiyorlarmış. Hoca sonuçlara bilgisayardan bakarak konuştu. Muhtemelen orada da bazı sorunlar var canım. O anda bana açıklamıştı ama ben çok heyecanlıydım maalesef çok fazla anlayamamıştım :)
canım benim bunların üstüne faktör v leiden ve pai 4g/5g ler heterezigot. canım inş. buluşmak kısmet olur.
günaydın kızlar nasılsınız umarım hepimiz için güzel bir hafta olur haftasonu giremedim hemen bi geçmiş yapayım:)
bence de bizim az çok bahsettiğimizden biliyosundur. neler yiyip yemeyeceğini ona göre dikkat etmende fayda var. nihayetinde kan yediklerimize göre değişebiliyor. mesela kolesterolü olan birinin donmuş yağ yememesi gerektiği gibi.şenaycım seninle mutasyonlarımız aynı benim bi de mtfhrc657 de heterozigot sen diyet yapıyosun ben de dikkat etsem mi acaba yediklerime bazen burdan yazdıklarınıza bakıp birazcık ta olsa dikkat etmeye çalışıyorum
günaydın canım. nasılsın. işe alıştın mı? sancı vs yok umarım. dikkat et kendine.evet bir süre girmeyince ucunu kaçırıyorsun. 2 günde 20 sayfa geçmiş oluyor. o yüzden ben hep burdayım, aman bir şey kaçırmayım diyebilmiyorum bizimki gibi aktif topik varmı )
aldım canım resmini ama biraz geç gördüm:-((çıkmışsın sen de. kızlar elif de çokkk güzel. hafif çekik gözleri var. vildanı kıskandırıyım bu arada. ben elifi gördüm, ben elifi gördüm. elif seni çok merak ediyor vildan. onla da görüşebilirsinz umarm.
ohh aklında kromozom falan da kalmadı. ondan değil. pıhtılaşmadan demek ki. şimdi dr bulmaya geldi sıra. benim daha fazla dr a gidesim yok. hemen allak bullak oluyorum. ben tolga hocaya devam edecem sanırım. sen biraz uğraşcan dr konusunda. inşallah senin için en hayırlı dr u bulursun canım. belki sonra da sen yönlendirirsin beni dr konusunda.
kızlar dun emıneyle whatsapp programı sayesınde uzun uzun konustuk resım yolladık elınde akıllı telefon olan yuklesınde goruselım.senay senın elınde kı telefon akıllı telefondur yuklede konusalım.vıldan berı merak edıyormussun senın telefonda akıllı telefonyuelım senle yoksa .
Eminecim bu sonuçlar benim bir önceki doktorumdan aldığım sonuçlar. Sinan hoca ile görüştükten sonra o da bazı testler istedi. Ancak onların sonuçlarını ben alamadım. Çıktı olarak vermiyorlarmış. Hoca sonuçlara bilgisayardan bakarak konuştu. Muhtemelen orada da bazı sorunlar var canım. O anda bana açıklamıştı ama ben çok heyecanlıydım maalesef çok fazla anlayamamıştım :)
anladım canım. sonuçları vermemeleri çok kötü olmuş. ama senin tanıdığın vardı sanırım orda. bence ne yap et al sonuçlarını. elinde olsun bence. belki ilerde başka dr a gitmek istiycen olmaz da, elinde olsun sonuçlar. ben de hematolojiye gidip gerekli tüm kanlarıma baktırmak istiyorum demiştim. neyse sonuçlarımı aldım ve ordaki dr a bile göstermemiştim.demekki benim gibiler için önlem olarak yapmışlar bu uygulamayı. iyi ki zamanında yaptırmışım testlerimi.
Herkese günaydın ve mutlu, huzurlu sağlıklı haftalar diliyorum........
günaydın canım. nasılsın. işe alıştın mı? sancı vs yok umarım. dikkat et kendine.evet bir süre girmeyince ucunu kaçırıyorsun. 2 günde 20 sayfa geçmiş oluyor. o yüzden ben hep burdayım, aman bir şey kaçırmayım diyebilmiyorum bizimki gibi aktif topik varmı )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?