Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arada paylaşın canım nelere dikkat ettiğinizi dün eşim çikolata verdi al ye diyo tatlı yemiyosun bari bunu ye dedi olmaz dedim yasak dediki nerden çıktı bu yasak dedim ki kadınlar kulübünden bizim pıhtılı kızlara doktor diyet vermiş ve orda yasak o yüzden yemem dedim diyettemi var dedi evet dedim yaaa bak sen doktorsun bilmiyosun ama ben biliyorum dedim:)

valla harika yaa. neler neler öğreniyoruz işte. bence tüm hazır gıdalardan uzak durmaya çalış canım. içerisinde ne gibi katkı maddeleri var bilemiyoruz. bence bunları yemeyince bile arınızr bazı kimyasallardan. eti de sınırlı ye. et yediğin gün bakliyat yeme. yine et yediğin gün mercimek çorbası yerine başka çorba iç. bi de kepekli ekmek yerine normal ekmek tüket. bulgur yeme. salam, sucuk, sosis vs. yeme onlar hem yasak hem de normalde de zararlı zaten.

Sağol canım sanada hayırlı mutlu haftalar olsun. Bu haftasonuda misafirlerin varmıydı:)

:)) sözde yoktu canım bu hafta misafirim ama ben yine pasta tatlı felan yaptım. :)) Kayınvaledim için, günü varmış ıslak kek, sultan lokumu felan yaptım ona. Ama kendim yemedim yaptım götürdüm. :))

evet canım birbirimizden çok şey öğreniyoruz teşekkürler paylaştıklarn için kendimce az da olsa uymaya çalışıyorum eti hiç sevmem çok yemem ama hazır gıda biraz tüketiyorum özellikle işyerinde bisküvi tarzı şeyler ona da dikkat edeym artık bi de canım hergün kivi yemeye çalışıyorum faydalarına baktğmda kanı inceltici yararı varmış ne kadar doğru acaba

selam arkadaslar....biraz önce üniversite hastanesini aradım...sonuclarım cıkmıs bu hafta gitcem sonuclarımı alacam...telefonda fazla bilgi veremiyorlarmıs ama pıhtılasma yüzde yüz varmıs heterizigot cıkmıs sadece bunu dedi geninizde heterizigot cıkdı dedi gelin doktorla görüsün dedi artık yüzde yüz gebelikde bende igne kulancam...İNSALLAH ALLAH nasip eder ve bir tersli olmaz arkadaslar homozigotmu heterizigotmu daha ciddi ???

:)) sözde yoktu canım bu hafta misafirim ama ben yine pasta tatlı felan yaptım. :)) Kayınvaledim için, günü varmış ıslak kek, sultan lokumu felan yaptım ona. Ama kendim yemedim yaptım götürdüm. :))
vav. nasıl irade maşallah. tebrik ediyorum. ay ne güzel olmuştur onlar yaaa

kivi inanılmaz bi vitamin deposu. folikasitten çok zengin. ben aynı zamanda folikasitten de fakir diyet yaptığım için bir kivinin 3'te birini yiyebiliyorum. düşün yani. ne kadar zengin. faydalıdır tabi. ama hiçbişeyi de abartmamak gerekiyormuş ben onu öğrendim bu süreçte. herşeyden az aza sık sık yemek en mantıklısı.

Herkese günaydın ve mutlu, huzurlu sağlıklı haftalar diliyorum........
inşallah canım, hayırlı, güzel haberlerle dolu bir hafta olsun inşallah.
tamam canım bir daha bir araya gelince gösteririrm elifin fotosunu. birazdan sana özelden telefonunu da veriyim.evet dr dr gezceksin ama olsun sonunda birinde karar kılacaksın ve en azından aklında başka dr kalmayacak canım. önemli olan huzurlu olmak, dr una güvenmek. inşallah bulacaksın dr unu.
dikkat et yorma kendini temizlikte. ne kadar başkası yapsa da sen de yoruluyorsun.
diyetin tıbbi adını kullan eşine)metionin diyeti yapıyorum aaa bilmiyormusun de
sultan lokumu dediğin şey sanırım dün benim yaptığım sadrazam lokumuşenay duymasın. hem ben eve yaptım. ilk kez denedim. güzel oluyor yaaa:-(((ben pek yemiycem ama. pardon hiç yemiycem
Kizlar gunaydin bnde aktif kulllanicisiyin cok ta severim ozelden msh atin ekliyom sizi
attım canım. face den görüşememiştik burdan görüşelim bari
iki heterozigot 1 hoomozigot oluyor. yani homozigot daha ciddi.

Merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu. Doğurdu gitti demeyin sakın gerçekten çok hareketli zamanlar yaşadım ancak normale dönebildim... eeee tanıdıklar tanımadıklar durumlar iyidir inşaallah Rabbim gönlünüze göre versin herşeyi inşaallah.........

ee tabii büyük ankara buluşmasını ben ankaradan gittikten sonra yapın siz.... kime küssem aceppp canım senin durumun için iğne dozun 04 yada 08 olur diye tahmin ediyorum.... gebelik öncesi 3 ay çinko b vitamini folik asit gebe kalınca çinko kesilecek ve 12 hafta sonuna kadar diğerlerine devam şeklinde olacaktır... Rabbim gönlüne göre versin inşaallah...

hayırlı uğurlu olsun bebeğin. maşallah resmi de çok güzel. Allah analı babalı büyütsün.

darısı bizlerin başına kardeş siz kaç düşüğünüzden sonra bu sevinci yaşadınız sorununuz ve tedavi şekliniz neydi

canım hayırlı uğurlu olsun bebişin. allah analı babalı büyütsün. biz yeniler seni pek bilmiyoruz sanırım ya da belki bir tek ben bilmiyorum. sonu güzel olduğu için geçmişinden bahsetmek seni rahatsız etmez sanırım. bize kısaca öykünden tedavinden bahsedermisin. bi de hangi genlerinde problem var. neler yaşadın.

darısı bizlerin başına kardeş siz kaç düşüğünüzden sonra bu sevinci yaşadınız sorununuz ve tedavi şekliniz neydi

aminnnn cancan inşaallahh gönlünüzdeki hakkınızda hayırlı olsun.... benim ilk gebeliğim dış gebelikmiş bundan 6 ay sonra tekrar gebe kaldım ama 9. haftada kalp atışı yoktu 3 ay sonra tekrar gebe kaldım 10. haftada yine aynı derin sessizlik derken araştırmalar vs. mthfr a 1298 C homozigot mutasyon olduğu söylendi. hsg ve histereskopi yapıldı daha sonra ve rahimde perde varmış o düzeltildi baya bi çetrefil ve kabus dolu zamanlar yaşadık. gebelik öncesi 3 ay folik asit çinko b vitamini elevit ve asprin kullandım. gebe olduğumu öğrenince çinkoyu kestik ve diğer ilaçlara ilaveten innohep başlandı. 12. haftada folik asit ve b vitaminini de kestik ve elevit ile kan sulandırıcı iğnelerime devam ettim. o sıralar çocuk hastanesinde görev yapıyodum fetal eko için gittiğim kardiyolog arkadaş asprin kullandığımı söyleyince kesmemi önerdi bende kestim ve sadece iğne yaptım... daha sonra maalesef bu sıkıntılara ek birde gebelik diyabetim çıktı insülin falan baya zor zamanlar geçirdik böyle alalade gibi anlatıyorum ama kusura bakmayın bi daha aynı şeyleri yaşama korkusu sardı ikinci bir bebek düşünüyoruz da bu aralar ... ama maalesef yaşadığımız yerde iyi bir hekim bulmak ve acil durumlarda müdahale imkanının kısıtlılılığı nedeniyle çekiniyorum. gerçi geçen görüştüm kadın doğumcu ile sıkı bir takibe alırız meraklanmayın dedi içimide rahatlattı ama Şırnak şartlarında korkutucu geliyor hala.... Rabbim herkesin gönlündekini hakkında hayırlı etsin inşaallah ... Sabır sabır bu zigotcanlar ne zaman geleceklerini maalesef anne ve babalarına danışmıyorrrrrlaarrrrrrrrr kafalarına göre takılıyorlar bu afacanlarr.... hep birlikte sevinicez halaylar çekicez burdan hepinizin güzel haberleriyle inşaallah... Neymişşşş UMUTSUZLUK YOK BU TOPİCTE............... HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUZ minik kızım küçücük elleriyle bizim dualarımıza eşlik ediyor... nerdeyse her akşam Allahım isteyen herkese nasib et bu yolda kimseyi çaresiz bırakma diye....

merhaba canım.... ne demek rahatsızlık bu durumun içindeyken bile rahatsızlık duymuyordum zaten... bu topicte rahatsız olmak mümkün değil... aynı umut, aynı bekleyiş, aynı acı, yaşananların aynı olduğu bir ortamda bildiğimiz ve uyguladığımız her şeyi paylaşmak gerek... biraz evvel senin iletini görmediğim için diğer arkadaşın sorusuna cevaplamıştım ordan oku istersen sormak istediğin başka şeyler olursa seve seve cevaplarım...

selam kızlar nasılsınız. bende cumadan beri çarpıntı oluyor. kalbim ağzımdan fırlayacakresmen. niye oluyordur ya

canım tansiyon kalp rahatsızlığı gibi altında bir sebep yoksa gebelikte kalp çarpıntısı olur dinlen ve derin nefes al ... ama mutlaka doktorunla görüş bebek yukarı çıktıkça organlara bası yapıyor çünkü...

canım benim teşekkürler. evet aynı şeylere tekrar sıfırdan başlamak ve ne yaşayacağını bilerek başlamak daha bir güç ama bir tane meleğini almışsın kucağına rabbim ikincisini de verir inş. ben daha birinciyi bile alamadığım için henüz kendi adıma net birşey söyleyemiyorum. umarım rabbim bize de nasip eder. biz de seni ve küçük meleğini öpüyoruz canım. k.i.b.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…