Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

olacak inşaallah.... sabır ve gayret canım biz kıymetli bebeklerin kıymetli anneleriyiz.... anneleriyiz diyorum çünkü kucağa almadan anne olmanın ne demek olduğunu öğretti Rabbim bizlere... olacak Allah'ın izniyle alacaksın meleğini kucağına ve bizim gibi dualar edeceksiniz meleğinizle... evet ikinciyi düşünüyorum çünkü İpek böcüğümün gerçekten arkadaş isteği artmaya başladı ve düşünüyoruzki en güzel arkadaş kardeş olacaktır.. Olursa baş göz üstüne olmazsa Rabbim elimizdekine sağlık versin... beni korkutan süreç değil Şırnak'ta olmak bana bişey olursa çocuğum napar korkusu daha çok...

haklısın canım. olmaz inş. kendimiz için de bebeğimiz için de allaha dua etmekten başka çare yok.

hoşgeldin canım bayadır uğramıyorsun buralara. neler yapyorsun. denemeler başladı mı. tedavi sürecin devam mı ediyor bilgilendir bizi biraz merak ettim.

canım mrb nasılsın. sinan hoca sana 3 ay diyet yap hamile kal mı dedi yoksa 3 ay diyet yap gel mi dedi. daha önce sormuşmuydum hatırlamıyorum kusura bakma eğer tekrar takrar soruyorsam ama. yine kafama takıldı.

Çok teşekkür ederim yardımın için aysude_mir. Ben şu anda metionin ve folik asitten sınırlı diyet yapıyorum. Bir yandan da doktorumun verdiği bazı ilaçları alıyorum. Umarım bu sürecin sonunda hakkımızda hayırlısıysa mutlu sona ulaşırız. Rabbim size ve bebeğinize sağlıklı ve mutlu hayırlı ömürler versin inşallah.. Umarım ikinici bebeğinizi de hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.. ^.^

canım mrb nasılsın. sinan hoca sana 3 ay diyet yap hamile kal mı dedi yoksa 3 ay diyet yap gel mi dedi. daha önce sormuşmuydum hatırlamıyorum kusura bakma eğer tekrar takrar soruyorsam ama. yine kafama takıldı.

Merhaba Şenay. İyiyim canım, sen nasılsın? Ne kusuru canım benim.. Hoca 3 ay diyeti yapıp tekrar kontrole gelmemi istedi.

Merhaba Şenay. İyiyim canım, sen nasılsın? Ne kusuru canım benim.. Hoca 3 ay diyeti yapıp tekrar kontrole gelmemi istedi.
hııı tamam aynı benle. ben de iyiyim canım sağol. ya insanın kafası karmakarışırık oluyo. o zaman sanırım ben senden önce gitmiş olacağım. beklemek çok zor geliyo neyse hayırlısı.

Son düzenleme:
hııı tamam aynı benle. ben de iyiyim canım sağol. ya insanın kafası karmakarışırık oluyo. o zaman sanırım ben senden önce gitmiş olacağım. beklemek çok zor geliyo neyse hayırlısı.

Evet canım beklemek zor ama ondan başka yapabileceğimiz bir şey de yok maalesef. Umarım sonuçları güzel olur da bu sıkıntıların hepsini unutur, güler geçeriz :) Sen benden önce başlayacaksın ikinci aşamaya. Hadi hayırlısı bakalım :) Ben de senin tecrübelerinden faydalanırım inşallah :)

vav. nasıl irade maşallah. tebrik ediyorum. ay ne güzel olmuştur onlar yaaa

ya şenayy çok güzel oldular. Evet ıslak kek ve kek pasta çeşitlerini zaten çok güzel yapıyorum. Ama kendim yemedim. Ama eve yapmıştım eşime de ondan bir tane aldım ikincisini yemedim küçücük toplardı zaten eşim diyor neden yemedin. Yeter dedim bir tane..:) Başarı bu da. Ama ne yazık ki kayınvalideme bırakmaya gittiğimde börek yapmış el açması ye diye tutturdu ve bende yedim valla. Yine gitti bizim diyet..

Evet canım sadrazam lokumuda deniliyor sultan lokumuda enfes oluyor valla hemde çok hafif bir sütlü tatlı aslında. Ama yememiştim bir tane yedim küçücük sadece. Bu sefer büyük yapmadım özellikle minik toplar yapmıştım kürdana takılmalık ondan bir tane yedim ama kayınvalidemin böreklerinden götürdüm bu seferde. yok bu iş çok zor cidden. Allahım kolaylıklar versin hepimize. Sürekli yapan ve dikkat edenlere..

hoşgeldin canım bayadır uğramıyorsun buralara. neler yapyorsun. denemeler başladı mı. tedavi sürecin devam mı ediyor bilgilendir bizi biraz merak ettim.

hosbuldum canim yeni gördüm yaziniiikiscem valla halen cesaret edemedim yeni demelereee:26:bi ay önce hafif tiroidim ve prolaktin yükselmisti nasi olduysa endokrinolojiye gittim kan verdim sonucu aldim iki hafta önce hapsiz düzelmis yani su an dememeye baslayabilirim ama beklim ramazan bitene kadar diyorum..bari orucum hasara ugramasin diyorum gecen yil öyle olmustu cünküüübide senle emineydi sanirim sizi takip ediyorum diyet yapiyosunuz ya insallah faydasini görüseniz bende yapacammmsimdi netten yine kendi faktörlerime baktimm durum baya vahimm netten arastirdiklarima göreeeminim benim kayiplar kandan kaynaklaniyooignenin bile hic faydasi olmuyooo:26:benimde tek umudum diyet hic bi hemotoloji doktoruda önermiyo ama kendimden bari biseylere dikkat edim diyorummmm:26:inslalah siz bana umut olacaksinizzzz

inşallah canım. mayıs sonuna kadar bi tarihte gitmeyi planlıyorum. perşembe ya da cuma arayacağım hastaneyi. tabi ulaşabilirsem randevu alacağım inşallah:)

yok canım börek yiyebilirsin diye düşünüyorum. peynirli ise o günkü peynirinden ya da sütünden kesmen gerekir bir de ekmeğinden. bu şekilde hesap ederek yemeye çalış bence.

canım ben de seninle aynıyım iğneler işe yaramıyor. sadece iğne yeterli gelmiyor. bence de sen de diyeti denemelisin. hem bir zararı da olmaz. inşallah canım keşke bir umut olabilsek. ben sabırsızlanıyorum gerçekten. diyet işe yarayacak mı diye meraktan çatlıyorum. bu konuda ilk olarak emineyi tecrübe edeceğiz sonra sırasıyla vildan ve ben inş. tabi diyet yapanlar çoğaldı adalet 1990 ve gül-neva da var. bakalım gerçi her vücut tedaviye farklı reaksiyon verir ama birebir yaşayıp göreceğiz inş.

duamızı da unutmayalım lütfen. artık bitirelim olmaz mı? 7000 den az kaldı.farkındaysanız topiğimizde hiç kötü haber görmüyoruz artık. maşallah hamilelerimizin durumları iyi gidiyor, yeni hamileler de olacak biliyorum. ben duamızın da etkisinin olduğuna inanıyorum. lem yelidi bitirip diğer duaya başlayalım artık diyorum.

Son düzenleme:
Duamıza katılmak isteyen arkadaşlargerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAYA BAŞLAMA
1) “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirrahim Kul hüvallâhü ehad.Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad” (7 adet okunur)
2)” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” (7 adet okunur)
3)”LEM YELİD” (Manası: Doğurmamış) okunur. Toplam 70000 adet okunacak.

DUAMIZ
Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istediktensonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikramkapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklıve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizinevlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerdenve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanlarınisimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 299"]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 11, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] NICK
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] GERÇEK İSİM
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] “LEM YELİD”(70.000)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] elif5507
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] elif
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *01as
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] aslı
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 1827
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ceylinn38
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] zehra
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 3000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] senay079
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] şenay
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 600
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slvy1987
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selvi
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] sevinc007
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] sevinç
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 3000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] eoe
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emine
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 15000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] serap06_06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serap
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 4500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] rengarenk00
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serpil
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *nazka86
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] nazife
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 3110
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] umud40
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] vildan
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 5300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] hildan
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hilal
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 150
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ayse23
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] ayşe
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] muco509
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emel
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 600
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Eylül06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] berna
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 1100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slmeng
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selma
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 6500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *AzraNur68
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] gül
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 9850
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Mina06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] ayça
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] kkulu1
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kübra
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] aSel_k
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kader
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Aleyna1556
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] yeliz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] 06 kelebek
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] neşe
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 4300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *Şenayın arkadaşı
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] gülin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] hilbar
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hilal
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 2450
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] TOPLAM
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 63287
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] DUAYA BAŞLAMA
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] TARİHİ:
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 12.04.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir.Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdırdenir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfardualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarakRabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

sevincım canım bende hamişim suan claxen 04.iğne hergün ayrıca günde bır aspirin içiyorum bat 09/mart/2013 tahmını doğum 15/12/2013 suan 7+1 günlüğüz darısı tüm isteyenlere olsun

insalalh senay canim o zaaman dedigin kislarida takip edimmm insalalh hayirli güzel sonuclar alirlarrrbende biraz daah yedikelriem dikkat edimm.en cokta et tavuk balikta zorlanacam zaten pek süt yogurt peynir yemem

sevincım canım bende hamişim suan claxen 04.iğne hergün ayrıca günde bır aspirin içiyorum bat 09/mart/2013 tahmını doğum 15/12/2013 suan 7+1 günlüğüz darısı tüm isteyenlere olsun
hayırlı uğurlu olsun canım. allah sonunu getirsin inş. darısı hepimize inş. hangi genlerind eproblem var. kaç düşüğün var. hepsini yazarsan sevinç seni de ekleyecektir listeye. tabi hamilelik öncesi tedavinden de bahset biraz bize.

canım şimdi gördüm zaten listedeymişsin kusura bakma ama sen yinde bize biraz anlat sakıncası yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…