- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
hayırlı uğurlu olsun canım. allah sonunu getirsin inş. darısı hepimize inş. hangi genlerind eproblem var. kaç düşüğün var. hepsini yazarsan sevinç seni de ekleyecektir listeye. tabi hamilelik öncesi tedavinden de bahset biraz bize.
canım sanırım bu haftalarda çarpıntının olması normaldir bende de bu ara çarpıntı oluyo aynı zamannda nefesimde kesiliyo baktım bu haftalardan sonra normalmiş
canım tansiyon kalp rahatsızlığı gibi altında bir sebep yoksa gebelikte kalp çarpıntısı olur dinlen ve derin nefes al ... ama mutlaka doktorunla görüş bebek yukarı çıktıkça organlara bası yapıyor çünkü...
sevinç hazırladı herhalde yaklaşık 10-11 ay oldu sanki yanlış hatırlamıyorsam.kızlar birşey sorucam bu listeyi ilk kim hazırladı ve ne zaman hazırlandı tarihi nedir merak ettim
arkadaş listede var canım.
inşallah canım. mayıs sonuna kadar bi tarihte gitmeyi planlıyorum. perşembe ya da cuma arayacağım hastaneyi. tabi ulaşabilirsem randevu alacağım inşallah:)
yok canım börek yiyebilirsin diye düşünüyorum. peynirli ise o günkü peynirinden ya da sütünden kesmen gerekir bir de ekmeğinden. bu şekilde hesap ederek yemeye çalış bence.
canım ben de seninle aynıyım iğneler işe yaramıyor. sadece iğne yeterli gelmiyor. bence de sen de diyeti denemelisin. hem bir zararı da olmaz. inşallah canım keşke bir umut olabilsek. ben sabırsızlanıyorum gerçekten. diyet işe yarayacak mı diye meraktan çatlıyorum. bu konuda ilk olarak emineyi tecrübe edeceğiz sonra sırasıyla vildan ve ben inş. tabi diyet yapanlar çoğaldı adalet 1990 ve gül-neva da var. bakalım gerçi her vücut tedaviye farklı reaksiyon verir ama birebir yaşayıp göreceğiz inş.
duamızı da unutmayalım lütfen. artık bitirelim olmaz mı? 7000 den az kaldı.farkındaysanız topiğimizde hiç kötü haber görmüyoruz artık. maşallah hamilelerimizin durumları iyi gidiyor, yeni hamileler de olacak biliyorum. ben duamızın da etkisinin olduğuna inanıyorum. lem yelidi bitirip diğer duaya başlayalım artık diyorum.
meldacım sana şaşıyorum canım bazen kusura bakma. emine bana cevap vermişti. arkadaş listede diye. ben kendisine kaç düşüğün var diye sormuştum. listede olduğunu da görmemiştim. o yüzden emine bana onu söyledi. sana demedi yani üzerine alınma.o an ordaysa diye sordum ben şimdi bir saat onu listedemi arayım o an çevrimiçiydi sordum ister cevap versin ister vermesin sadece sordum yoksa listede saatlerce arayacak kadar soru değil bilmem anladınmı cnm
canım haşhaş yasak malesef. ıspanak size değil ama bana sınırlı. ben de bir keresinde kazara haşhaşlı börek yemiştim de çok vicdan azabı duymuştum. o kadar dikkat ediyorum bu kadar basit hatalar yüzünden emeklerim boşa gidecek diye.Canım börek haşhaşlı ve ıspanaklıydı. Ama ben işte sizden duyuyorum ya o kadar sıkı diyetleri kendimi suçlu hissetmeye başladım. Akşamları salata ve çorba yada sebze yemeğiyle salata ile geçirmeye çalışıyoruz eşimle artık. Ama yinede olmuyor işte bir yerde kaçıyor.
Evet gerçekten az kaldı. Duaların önemi olmaz mı, yer gök duayla. Ve burda tüm gönüller bir arada ve hepimiz Rabbimizden birbirimiz için istiyoruz. Müslümanın müslümana duası, başkasının başkasına ettiği dua en makbul olanıymış. Rabbim hepimizin derdine çare versin, sıkıntılarından kurtarsın. Sağlıkla eksiksiz noksansız bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Ben yarından itibaren biraz yokum izmirde olacağım dönüşte devam ederim inşallah başladığınız duaya eminecim.
kızlar listeye bakarken ekranı tam görülmüyor yarısını okuyorsam yarısı gözükmüyor o yüzden listeyi sola sağa almaktam yarım yasmalak okuyom bilgilerin yarısını okuyom yarısını sonra okumak zorunda kalıyom tam ekran nasıl okurum listeyi
eminecim özel mesaj kutun dolu sanırım cevap yazamıyorum burdan cevap vermemi istermisin
canımmmmmmmmm napıyosun ne var ne yokk... nasıl gidiyor bayadır arayamadım tel numaram değişti ve telefonuda değiştirince nolarrr puffff... görüşelim bi ara inşaallah canımsın... özlemişim buranın muhabbetini... Şırnak'a alışmak çok zaman aldı... hoş hala alışamadımda neyse...
o an ordaysa diye sordum ben şimdi bir saat onu listedemi arayım o an çevrimiçiydi sordum ister cevap versin ister vermesin sadece sordum yoksa listede saatlerce arayacak kadar soru değil bilmem anladınmı cnm
teşekkürler kızlar. hilal aynı dediğin gibi nefes almamdada sorun oluyor.neyse normal demekki.
aysude bu arada inşallah ikinci bebeğinide kucağına sağlıkla alırsın. rabbim kızını kardeşsiz bırakmasın. bende kızım için hamile kaldım. dün bana bana hamileykende iğne vurdunmu diye soruyor. tabi sonra soruların arkası kesilmiyor. niye vuruyorsun kardeşim niye öldü. iğne ne işe yarıyor.açıkladık dilimizin döndüğü ve onun anlayacağı tarzda. o bile hala korkuyor bu kardeşimede bişey olursa diye. inşallah sağ salim doğururuz. onları kardeşsiz bırakmayız
canım nerelerdesin hoşgeldin facedede yoksun numarandamı değişti ipeğe kardeş çalışmaları başlamış çok sevindim ben hala bıraktığın gibiyim şınağa nasıl alışacan kuzum ya bizde tayin istedik bakalım kayseri istedik hakkımızda hayırlısı öpüyorum ipek kuzuyu ve seni
canım haşhaş yasak malesef. ıspanak size değil ama bana sınırlı. ben de bir keresinde kazara haşhaşlı börek yemiştim de çok vicdan azabı duymuştum. o kadar dikkat ediyorum bu kadar basit hatalar yüzünden emeklerim boşa gidecek diye.
neyse sen de elinden geleni yap diyetine uymak konusunda. napalım sonuçta bebişimiz olana kadar değil mi?
evet ben ve gül neva metioninin üzerine bir de folikasitten fakir diyet yapıyoruz. daha 1,5 ay ldu ben bu diyete başlayalı. sonucunu hep birlikte göreceğiz canım. inş. hayırlara vesile olur.sinan hocanın hastası mısın canım sen genellikle bu denli ağır diyetleri o yapıyorda merak ettim... Metioninden fakir diyeti ondan başkasının verdiğini duymadım hiç....
boşver emine ben gülüyorum artık. kendisine söylenmeyen bişeye atlıyo. bi de kendisine cevap verilince hiç oralı olmuyo ya duvara konuşuyomuşsun gibi oluyo. kendi haline bırak.hı!!!anlamadım!!!!:44:nedir bu agresiflik böyle yaa. sen ne yapmaya çalışıyorsun. iyi bir bak bakalım kimin yazısını alıntı yapmışım. forumu kullanmayı hala öğrenemedin yaa.
boşver emine ben gülüyorum artık. kendisine söylenmeyen bişeye atlıyo. bi de kendisine cevap verilince hiç oralı olmuyo ya duvara konuşuyomuşsun gibi oluyo. kendi haline bırak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?