hayırlı uğurlu olsun canım. allah sonunu getirsin inş. darısı hepimize inş. hangi genlerind eproblem var. kaç düşüğün var. hepsini yazarsan sevinç seni de ekleyecektir listeye. tabi hamilelik öncesi tedavinden de bahset biraz bize.
canım şimdi gördüm zaten listedeymişsin kusura bakma ama sen yinde bize biraz anlat sakıncası yoksa.
tabıkı canım benım ne demek ben 2 düşük yaşadım en son düşüğüm eylül2012 de oldu sonra bay asüre adet görememe sıkıntısı yaşadım ama o süreçte soğan kürü ve aspirin içim günlük halada içiyorum en son adetimi martda oldum klomen kullandım bırde duphaston bebebk olursa tutunsun dıye verdi o ay rabbım bıze nasip etti ve hamiş kaldım suan iğne ve aspirin kullanıyoruminş. size yardımcı olur
sen benden 1 ay önce düşük yaşamızsın ben de en son 19 ekim de kürtaj olmuştum. inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip eder. tabi bizlere de:) canım yardımcı olmaz mı burada hepimiz birbirimizden fikir elde ediyoruz. sonunda her ne kadar kendi dr.larımızın dediklerini yapsak da. yine de öğrenmek iyi oluyor.
Canim agirlasiyorsun ondandir, benimde kucuk tansiyon 5lerde bugun gozumu acamiyorum yorgunluktanselam kızlar nasılsınız. bende cumadan beri çarpıntı oluyor. kalbim ağzımdan fırlayacakresmen. niye oluyordur ya
Hahhhh ugrastiriyor adami istemeldacım sana şaşıyorum canım bazen kusura bakma. emine bana cevap vermişti. arkadaş listede diye. ben kendisine kaç düşüğün var diye sormuştum. listede olduğunu da görmemiştim. o yüzden emine bana onu söyledi. sana demedi yani üzerine alınma.
Canim emineden aldin mi humarami aldiysan msj atta kaydedeyimGüle güle canım iyi gezmeler.
İzmir çok güzeldir şimdi, bende mart sonu ordaydım bir hafta kadar. Bol bol gez aman boyozları fazla kaçırma:) Bir de incir ye bol bol orda çok var:)
Canim bakma sen suna.sen asilama olmussun herhalde insallah hayirla oluraynen öyle o gün kendi soru sormuş kendicevap vermiş sonrada bi baktım muco benim sorularıma cevap verme yazıyo bismillah noluyoruz dedim
sevinç de değil sanırım. o devraldı devam ettiriyor sanırım. biri sormuştu ona bu topik seninmiydi diye. o da kimse yoktu başında ben devraldım demişti diye hatırlıyorum. o da nasıl oluyor bilmiyorum ama. şuan güncellemeyi o yapıyor ama doğru. çünkü anladığım kadarıyla listenin başlangıcı çok eski. ilk sayfa kaç yılıydı? baya eski.sevinç hazırladı herhalde yaklaşık 10-11 ay oldu sanki yanlış hatırlamıyorsam.
oooh ne güzel serapçım. gez toz kafanı dağıt. dönüşte çalışmalar başlayacak. kafa dağıtmak iyi gelecek.Canım börek haşhaşlı ve ıspanaklıydı. Ama ben işte sizden duyuyorum ya o kadar sıkı diyetleri kendimi suçlu hissetmeye başladım. Akşamları salata ve çorba yada sebze yemeğiyle salata ile geçirmeye çalışıyoruz eşimle artık. Ama yinede olmuyor işte bir yerde kaçıyor.
Evet gerçekten az kaldı. Duaların önemi olmaz mı, yer gök duayla. Ve burda tüm gönüller bir arada ve hepimiz Rabbimizden birbirimiz için istiyoruz. Müslümanın müslümana duası, başkasının başkasına ettiği dua en makbul olanıymış. Rabbim hepimizin derdine çare versin, sıkıntılarından kurtarsın. Sağlıkla eksiksiz noksansız bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Ben yarından itibaren biraz yokum izmirde olacağım dönüşte devam ederim inşallah başladığınız duaya eminecim.
aynen öyle o gün kendi soru sormuş kendicevap vermiş sonrada bi baktım muco benim sorularıma cevap verme yazıyo bismillah noluyoruz dedim
Canim agirlasiyorsun ondandir, benimde kucuk tansiyon 5lerde bugun gozumu acamiyorum yorgunluktan
Hahhhh ugrastiriyor adami iste
Canim emineden aldin mi humarami aldiysan msj atta kaydedeyim
Canim bakma sen suna.sen asilama olmussun herhalde insallah hayirla olur
Canim agirlasiyorsun ondandir, benimde kucuk tansiyon 5lerde bugun gozumu acamiyorum yorgunluktan
Hahhhh ugrastiriyor adami iste
Canim emineden aldin mi humarami aldiysan msj atta kaydedeyim
Canim bakma sen suna.sen asilama olmussun herhalde insallah hayirla olur
Güle güle canım iyi gezmeler.
İzmir çok güzeldir şimdi, bende mart sonu ordaydım bir hafta kadar. Bol bol gez aman boyozları fazla kaçırma:) Bir de incir ye bol bol orda çok var:)
sevinç de değil sanırım. o devraldı devam ettiriyor sanırım. biri sormuştu ona bu topik seninmiydi diye. o da kimse yoktu başında ben devraldım demişti diye hatırlıyorum. o da nasıl oluyor bilmiyorum ama. şuan güncellemeyi o yapıyor ama doğru. çünkü anladığım kadarıyla listenin başlangıcı çok eski. ilk sayfa kaç yılıydı? baya eski.
oooh ne güzel serapçım. gez toz kafanı dağıt. dönüşte çalışmalar başlayacak. kafa dağıtmak iyi gelecek.
o ayrı bir olaydı zaten canım. farkettim onu. sen cevap vermiyorsun. sana soru sorduğu için kendi kendine çok kızmış aslında o çünkü soru sorduğunun sen olduğunu farkında değil. kim kime cevap veriyor, kimden alıntı yapmış farkında değil. ben şenaya söyledim. çünkü cevap verecek arkadaş yoktu. Şenay beklemesin gelip cevap vemesini yazık, listede var ordan hemencik baksın dedim )) genelde " listede var" cümleleri kendine söylendiği için bunu da üstüne almış
sevinç de değil sanırım. o devraldı devam ettiriyor sanırım. biri sormuştu ona bu topik seninmiydi diye. o da kimse yoktu başında ben devraldım demişti diye hatırlıyorum. o da nasıl oluyor bilmiyorum ama. şuan güncellemeyi o yapıyor ama doğru. çünkü anladığım kadarıyla listenin başlangıcı çok eski. ilk sayfa kaç yılıydı? baya eski.
oooh ne güzel serapçım. gez toz kafanı dağıt. dönüşte çalışmalar başlayacak. kafa dağıtmak iyi gelecek.
o ayrı bir olaydı zaten canım. farkettim onu. sen cevap vermiyorsun. sana soru sorduğu için kendi kendine çok kızmış aslında o çünkü soru sorduğunun sen olduğunu farkında değil. kim kime cevap veriyor, kimden alıntı yapmış farkında değil. ben şenaya söyledim. çünkü cevap verecek arkadaş yoktu. Şenay beklemesin gelip cevap vemesini yazık, listede var ordan hemencik baksın dedim )) genelde " listede var" cümleleri kendine söylendiği için bunu da üstüne almış
canım numaramı değiştirdim face yi kapattım burası beni fena bozdu...çalışmalara başlamadık canım düşünmeye başladık bakıcı sorunu yüzünden gına geldi sanırım ikinci şarkıda burda bitirip öyle döncez öyle olursa ben burda çalışmak istemiyorum bebek olursa inşaallah doğum izni ücretsiz izin falan derken ikinci şarkıda tamamlamış olcaz inşaallah.... öyle düşünüyoruz bakalım... en azından ufaklık 2,5 kızımda 5 - 5,5 yaşında olur biz dönene kadar diyoruz...... Hem çocuklarımın başında olurum hemde bu kadar sıkıntılı bi yerde çalışmak zorunda kalmam diye düşünüyorum...Bakalım hayırlısı inşaallah...
Canımm çok sağol hayatım. inşallah güzel geçer gelirim. Çok sıkılmıştım bu ara herşey üst üste gelince. Mayıstan sonrada belki gidemeyiz diye şimdi gidip gelelim dedik. İzmiri çok severim ablamlar orda sık sık gidiyordum önceden ama iki yıldır ara vermiştim gidememiştim. İnşallah güzel geçer.
Ama incir yemeye korkuyorum ben ya en son prolaktine değerim 33 lerde çıkınca incir de yapabilir dediler. Yemekten vazgeçtim bir iki tane yiyordum günlük ama şimdi onuda yemiyorum. Ama boyozsuz olmaz yaaaaaa.. :) çok yemem canım dikkat ederim ama hiç yemem diyemiycem :)) senin yerinede yeyim mi.. Gelince yine ayarlayalım ya ben bişi anlamadım çok kısa geldi bu ilk görüşme, uzun tutalım inşallah şöyleee uzun uzun konuşalım sende o arada doktorlarına git bakalım ne diyecekler. Farklı bişi duyarsan haber ver banada.
şişşt neler konuşuyosunuz siz öyle bakiim. görüşme falan. kıskandırmayın yine bizi:) boyoz ne bu arada. diyetine aykırıysa falan aman haaa..
Ya şenayy kızmaa, valla görüşmeminiz tadı damağımızda kaldı. birde ben erken kalktım ya birazcık aklım resmen onlarda kalmıştı. insanın birbirini anlayan insanlarla konuşması çok farklı bişi. Bazen gözlerimiz doldu birimizin hikayesinde, bazen güldük konuştuklarımıza. Ama gerçekten güzel dostluklar oluşacak bu topicten bu bunun göstergesi oldu. Sizinde gelmenizle inşallah dahada büyük bir buluşma yaparız. Boyoz bu arada yasaklara yakın bir börek çeşiti sanırım. :) biraz yağlı milföy hamuru gibi bir hamurdan sarılarak yapılmış bir börek çeşiti. Ama ekmek yerine onu yesem olmaz mı. Ekmek zaten tüketmiyorum. nooooooooolurrrrrrrrrr:))))))))
aynen öyle o gün kendi soru sormuş kendicevap vermiş sonrada bi baktım muco benim sorularıma cevap verme yazıyo bismillah noluyoruz dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?