Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

başka şeylerde olduğu gibi derken düşüklerimi kastediyosun heralde senin bu saatten sonra ne düşük yaptığına inanıyorum nede hasta olduğuna benim adımıda ağzına alma allahından bul akşam akşam tansiyonmu fırlattın

arkadaşlar... konuşmayayım konuşmayayım diyorum ama dayanamayacam artık. melda bence bilerek yapıyor. kaç defa söylendi düşükleri sorma diye.. ben en az 10 tane aynı düşük sorulu mesajlarını gördüm.. sonra muska meselesi... zaten canımız yanmış şurda dertleşip rahatlıyoruz. inanın onu online gördüğümde kaçıyorum yazdıklarını da okumadan geçiyorum. yetmezmiş gibi bir de hakarete vardırıyor..

belki sorularımla abartmış olabilirim ama insanları bukadar küçük görmek ve düşürmek hiç doğru değildi

Son düzenleme:

Son düzenleme:
evet ben ve gül neva metioninin üzerine bir de folikasitten fakir diyet yapıyoruz. daha 1,5 ay ldu ben bu diyete başlayalı. sonucunu hep birlikte göreceğiz canım. inş. hayırlara vesile olur.
Hadi hayırlısı rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah.... Herşey güzel olacak.... Beni bilenler bilir... bizim bir düsturumuz vardı.... BİRGÜN GÜNEŞ DOĞACAK.....

tutmadı canım aşılamam dün adet oldum bugün 2. günü
Tatlım çok yıprandın yaaaa... Amaa olacak inşaallah herşey güzel olacak Rabbim elindekine sağlıklı hayırlı ömür versin inşaallah....

sizin bu 2. sene değilmi şule 2. şark kesinleştimi şuan isteyen gidiyor diye biliyorum
Canım kesinleşmesi değilde geldik bi kere buraya kadar lojmandayız işimiz belli git gel yapmayalım bide burası 2 yıl biliyosun yapalım dönelim diye düşünüyoruz... Emekliye yakın tekrar şark geleceğine kızın okulu başlamadan Ankaraya temelli dönmüş oluruz diye düşünüyoruz hayırlısı olsun bakalım.......

berna canım nasılsın maşallah epey ilerledin cinsiyeti belli mi,benim kızım olacak ikinci kızm yolda inşallah.bu arada sen hala neden progestan kullanıyorun anlamadım kanama alanın geçmemiş mi öpüyorum canım seni dikkat et kendine...

mrb herkese şu whats upp çok güzelmiş ya eşimin telefonuna yükledik. benimkinin şarjı bitti yarın yapıcam inş. hepinizi de çok mrk ediyorum. bu arada benim bu arada hamişlik olmadı emineyle birlikte mayıs ayını beklicem dua edin kızlar

Sana en çok ben dua ediyorummm cnm bebişin olucak en kısa sürede inşallah =)

Arkadaslar merhaba,bugun dr kontrolunden geldim,smear aldi,mayista calismalsra baslayacagiz,gebelikte igne ve serklaj..dedi gebelikte kanama olusabilir diye.sormayi akiledememisim neden diye..clexane yuzunden mi bu ihtimal olusuyor ,serklajyuzunden mi? Bi de henuz hamile degilim ama clexane 0.4 luk almistim,dr.a deneme amacli vurabilir miyiz?acisini vs merak ediyorum,9 ay yapabilecegim bisi midir diye dedim,saolsun yapti,aciyip morarmadi cok sukur,herkese saglikli cocuklar diliyorum

amin canım evet çok yıpratıcı bir süreç inş o güneş bizede doğacak

vallahi yaa ne güzel kendi halinde sakin bi topiğimiz vardı. arada yanlış anlamalar olurdu ama kimse sorun çıkarmazdı. bu yaptıkları çok çirkin. şahsen yazdıklarından ben utandım. ben cahilliğine veriyorum. sanırım okuma ve anlama problemi var. yazık gerçekten. burada kimse kimseye mecbur değil. kimse kimseye cevap vermek mecburiyetinde de değil. herkes bildiği kadarıyla birbirine destek olmak, acılarını ve sevinçlerini paylaşmak için burda.

slm kızlar nasılsınız varmı yeni hamile kalanlardan ben dün gece kırmızıyı gördüm nasip önümüzdeki aya bakacagız artık

ara ara olur böyle şeyler ... o kadar samimi bir ortam oluşuyorki zamanla ailenize yapamadığınız nazı burda birbirine yaptığını farkediyor insan... Unutmadan söyleyeyim yazıların ruhu duyguları yoktur... o yüzden seçilen cümlelere çok çok dikkat ederek yazarsak kimse birbirini yanlış anlamaz Muco bilir bi ara bizim yoğun katılımlarımızın olduğu dönemde biri karıştırmıştı ortalığı arada bir birlik olduğunu farketmek için bu tarz durumlar olabiliyor ne olduğunu anlamadım ama bir tatsızlık olduğu kesin... Dünyada hiçbirşey sizden daha önemli değil iki günlük dünya kırmayın birbirinizi...

arkadaşım konuşmaların aşırı derecede aşağılama içeriyor lütfen yazdıklarına dikkat et birde ben burda sana elife hiç ama hiç birşey söylemedim sorun sadece muco ve benim aramda olan birşeydi herkes kendini savunabilir beni cahillikle okuduğumu anlayamamakla yani kısaca gerizekalı olduğumu söylüyorsun yazdıkların ağır derecede hakarete giriyor sadece benim hakkımda bu şekilde yazılar yazzmamanı söylüyorum ..........

meldacım ben bayadır buralarda değilim uzun zaman oldu dün bi bakayım dedim öncesini bilmiyorum ama yazdıklarını tekrar okumanı tavsiye ederim. ben okurken senin yazdıklarını konuyu bilmediğim halde noluyo yaaa ne bu gerginlik dedim. sonra mucoya yazdıkların çok çok çok kırıcıydı. Mucoyu çok iyi tanımasaydım eğer olmuştur bişey aralarında derdim ama o gerçekten insanları kırmaktan imtina eden biridir... Bizim zamanımızda da oldu çeşitli münakaşalar vs ama uzatmadan geriye dönüp yazdıklarınızı okuyarak nerde yanlış anlaşıldım yada kendimi yanlış anlattım diye bakmakta fayda var çünkü yazının duygusu yok. sen kafanda masumca geçirdiğin bir kelime yazıya dökülünce öfkeyle söylenmiş gibi algılanabiliyor... Neyse zor zamanlar zor süreçler ama şu alanda paylaşımda bulunduğun herkes seninle aynı durumda eksiğiyle fazlasıyla... çok kolay kabullenilebilecek bir durum değil çocuk sahibi olmak için uğraş vermek. umudun tükendiğini hayatın sonlandığını düşünürsün çoğu zaman.... bu topicin başında göremiyorsun belki ama ben bu topicte ilk sayfaları okurken şükürler etmiştim halime Celen diye bi arkadaş vardı tam 8 kayıp ve bunların arasında birkaç dış gebelik (ki dış gebelik düşükten çok daha zordur) sonra kızını aldı kucağına bunca mücadeleyle sonra ikincisini istedi o arada yeniden başladı kayıpları ve minik prensesinide aldı kucağına bana azim vermişti o.... Demekki neymişş istiyorsak vazgecmiyormuşuzzz........... evet sancılı bir dönem evet sıkıntılı bir dönem... ama adı üstünde dönem işte geçecek Allah'ın izniyle ..... ben burda kimseyi mutsuz ve umutsuz görmek istemem .... zaten burda olma amacımızda bizi anlamayan insanların arasından sıyrılmak değilmi.... Herkes birbirini yanlış anlamış diyelim ve bu tatsız muhabbeti arkamızda bırakalım olur mu...

kızlar günaydın;

ne oluyor topikte anlamış değilim ama inşallah tatlıya bağlanır... ne zamandır topicte olanları takip edemiyorum... bir kaç defa girdim 5 10 dak. kalıp çıktım... bugün girdiğimde okuduklarıma inanamadım.... birbirimize karşı biraz hoşgörülü ve birazda sakin davranabilirsek sorunlar çözülür diye düşünüyorum... kızlar bu arada benim için artık hem zaman geçmek bilmiyor hem de duygusala bağladım... nerde bir bebek resmi görsem ağlıyorum.... sanırsam artık dayanma gücümün son noktalarındayım dua edin ne olur....

arkadaşım yanlış anlama ama geçmişe dönüp bi bakarsan bir çok kişi sana hep yardımcı olmaya çalışmış ama en son yazdığında eminenin başkasına yazdığı yorumu sen farketmeden üzerine alınıpp terslemişsin emineyi ondan sonra diğer arkadaşlar sana bunu ifade etmeye çalışırken onlarıda tersliyorsun herkes sana yanlış anlamışsın demek istiyor emine sana yazmamış o yazıyı sen;aaaaaaaa özür dilerim ben yanlış anlamışım diyeceğine hala tuhaf davranıyorsun..bak burda herkesin sorunları var ama sanal ortam diye herkesin bilgi alıp faydalanacağı bi platformu bu şekilde boş şeylerle çocukça triplerle meşgul etmemelisin çünkü bu sayfaları binlerce insan okuyor ve senin çocukça davranışlarını içeren yazılarını okumak zorunda değil kimse..emini sanal ortamda olduğun için böyle saçma davranıyorsun gerçek hayatta senin bi örneğini görmedim çünkü insanların acılarıyla sıkıntılarıyla dalga geçmemelisin.yorum yapmadan geçemedim umarım birşeyleri anlamanda katkım olmuştur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…