sana soru faln sorduğumu da hatırlamıyorum kelin ilacı olsa.. neysemm yazmıcam artık byyy
selam kızlar nasılsınız. bende cumadan beri çarpıntı oluyor. kalbim ağzımdan fırlayacakresmen. niye oluyordur ya
kardeş üzülme ama sana çok acıyorum allah senin yardımcın olsun kardeş sanırım başka şeylerde olduğu gibi algılarındada sorun var benim yazdıklarımı gözünle okuyorsun değilmi neyse allah yardımcın olsun
arkadaşlar... konuşmayayım konuşmayayım diyorum ama dayanamayacam artık. melda bence bilerek yapıyor. kaç defa söylendi düşükleri sorma diye.. ben en az 10 tane aynı düşük sorulu mesajlarını gördüm.. sonra muska meselesi... zaten canımız yanmış şurda dertleşip rahatlıyoruz. inanın onu online gördüğümde kaçıyorum yazdıklarını da okumadan geçiyorum. yetmezmiş gibi bir de hakarete vardırıyor..
bundan sonra kimseyi rahatsız etmem özür dilerim hepinizden
Hadi hayırlısı rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah.... Herşey güzel olacak.... Beni bilenler bilir... bizim bir düsturumuz vardı.... BİRGÜN GÜNEŞ DOĞACAK.....evet ben ve gül neva metioninin üzerine bir de folikasitten fakir diyet yapıyoruz. daha 1,5 ay ldu ben bu diyete başlayalı. sonucunu hep birlikte göreceğiz canım. inş. hayırlara vesile olur.
Tatlım çok yıprandın yaaaa... Amaa olacak inşaallah herşey güzel olacak Rabbim elindekine sağlıklı hayırlı ömür versin inşaallah....tutmadı canım aşılamam dün adet oldum bugün 2. günü
Canım kesinleşmesi değilde geldik bi kere buraya kadar lojmandayız işimiz belli git gel yapmayalım bide burası 2 yıl biliyosun yapalım dönelim diye düşünüyoruz... Emekliye yakın tekrar şark geleceğine kızın okulu başlamadan Ankaraya temelli dönmüş oluruz diye düşünüyoruz hayırlısı olsun bakalım.......sizin bu 2. sene değilmi şule 2. şark kesinleştimi şuan isteyen gidiyor diye biliyorum
mrb herkese şu whats upp çok güzelmiş ya eşimin telefonuna yükledik. benimkinin şarjı bitti yarın yapıcam inş. hepinizi de çok mrk ediyorum. bu arada benim bu arada hamişlik olmadı emineyle birlikte mayıs ayını beklicem dua edin kızlar
hadi hayırlısı rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah.... Herşey güzel olacak.... Beni bilenler bilir... Bizim bir düsturumuz vardı.... Birgün güneş doğacak.....
Tatlım çok yıprandın yaaaa... Amaa olacak inşaallah herşey güzel olacak rabbim elindekine sağlıklı hayırlı ömür versin inşaallah....
Canım kesinleşmesi değilde geldik bi kere buraya kadar lojmandayız işimiz belli git gel yapmayalım bide burası 2 yıl biliyosun yapalım dönelim diye düşünüyoruz... Emekliye yakın tekrar şark geleceğine kızın okulu başlamadan ankaraya temelli dönmüş oluruz diye düşünüyoruz hayırlısı olsun bakalım.......
vallahi yaa ne güzel kendi halinde sakin bi topiğimiz vardı. arada yanlış anlamalar olurdu ama kimse sorun çıkarmazdı. bu yaptıkları çok çirkin. şahsen yazdıklarından ben utandım. ben cahilliğine veriyorum. sanırım okuma ve anlama problemi var. yazık gerçekten. burada kimse kimseye mecbur değil. kimse kimseye cevap vermek mecburiyetinde de değil. herkes bildiği kadarıyla birbirine destek olmak, acılarını ve sevinçlerini paylaşmak için burda.arkadaşlar... konuşmayayım konuşmayayım diyorum ama dayanamayacam artık. melda bence bilerek yapıyor. kaç defa söylendi düşükleri sorma diye.. ben en az 10 tane aynı düşük sorulu mesajlarını gördüm.. sonra muska meselesi... zaten canımız yanmış şurda dertleşip rahatlıyoruz. inanın onu online gördüğümde kaçıyorum yazdıklarını da okumadan geçiyorum. yetmezmiş gibi bir de hakarete vardırıyor..
vallahi yaa ne güzel kendi halinde sakin bi topiğimiz vardı. arada yanlış anlamalar olurdu ama kimse sorun çıkarmazdı. bu yaptıkları çok çirkin. şahsen yazdıklarından ben utandım. ben cahilliğine veriyorum. sanırım okuma ve anlama problemi var. yazık gerçekten. burada kimse kimseye mecbur değil. kimse kimseye cevap vermek mecburiyetinde de değil. herkes bildiği kadarıyla birbirine destek olmak, acılarını ve sevinçlerini paylaşmak için burda.
vallahi yaa ne güzel kendi halinde sakin bi topiğimiz vardı. arada yanlış anlamalar olurdu ama kimse sorun çıkarmazdı. bu yaptıkları çok çirkin. şahsen yazdıklarından ben utandım. ben cahilliğine veriyorum. sanırım okuma ve anlama problemi var. yazık gerçekten. burada kimse kimseye mecbur değil. kimse kimseye cevap vermek mecburiyetinde de değil. herkes bildiği kadarıyla birbirine destek olmak, acılarını ve sevinçlerini paylaşmak için burda.
arkadaşım konuşmaların aşırı derecede aşağılama içeriyor lütfen yazdıklarına dikkat et birde ben burda sana elife hiç ama hiç birşey söylemedim sorun sadece muco ve benim aramda olan birşeydi herkes kendini savunabilir beni cahillikle okuduğumu anlayamamakla yani kısaca gerizekalı olduğumu söylüyorsun yazdıkların ağır derecede hakarete giriyor sadece benim hakkımda bu şekilde yazılar yazzmamanı söylüyorum ..........
arkadaşım konuşmaların aşırı derecede aşağılama içeriyor lütfen yazdıklarına dikkat et birde ben burda sana elife hiç ama hiç birşey söylemedim sorun sadece muco ve benim aramda olan birşeydi herkes kendini savunabilir beni cahillikle okuduğumu anlayamamakla yani kısaca gerizekalı olduğumu söylüyorsun yazdıkların ağır derecede hakarete giriyor sadece benim hakkımda bu şekilde yazılar yazzmamanı söylüyorum ..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?