Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı


sana soru faln sorduğumu da hatırlamıyorum kelin ilacı olsa.. neysemm yazmıcam artık byyy

şenay ben sana değil eoa yazmıştım ne alaka anlamadım

başkasına göndereceğim soru yanlışlıkla sana gitmişti konu buydu bence sen uzun bir tatile falan çık önce sonra derdinin dermanını arA kardeş

Melda, yine baya bir yazmışsın oldukça sivri bir dille. Gerek yok arkadaşım bunlara. Bak burda herkes kendi derdini anlatıyor, kendine çözümler arıyor ve ortak bir alan birbirimizin sevinciyle seviniyor üzüntüsüyle üzülüyoruz. İnsanların durumlarını bu şekilde dile getirmen gerçekten hiç hoş değil. Hatta oldukça basit buldum. Mahalle kavgalarına çevirmişsin ortamı. Bu ortamda daha önce hiç böyle bir konuşma geçmedi sana kadar. Lütfen, insanlara sürekli cevap vermek yerine ne yazmışım da ben böyle tepkiler alıyorum üstüne üstlük herkesten aynı tepkiyi neden alıyorum diye bir düşün. Sana daha öncede çok kez yazdık, insanların düşüklerini sormak yerine neler yapmışlar onlara bak, doktorlar konusunda bilgilendiriyoruz onlarla ilgilen düşükler zaten yeterince can yakıcı, sen bunu sürekli sorarak tazelemeye çalışma demiştim sana. Ve bunu çok arkadaşım da söyledi. Ama sen inatla devam ettin bu soruyu sormaya. İlk sayfada hepimiz hakkında bilgi var. Bak dedik onu göremiyorum diye hayıflandın, nasıl göreceğini tarif ettik ona bir laf ettin. Şu gördüğün rüyalar bizi ürkütmeye başladı. Bilmediğimiz bir şeyi kafamıza sokma burda sürekli yazıp dedik, sen yine devam ettin.

Ama herkesin bir sabır noktası vardı ve patladı. Mümkünse artık şu üslubunu değiştir yada lütfen yazma gerçekten. Çünkü senin aynı sorularını sürekli görmekten ve cevaplamaktan yoruldu herkes. Kimse seni kırmak istemediği için şimdiye kadar yazmadı bunu bilesin. Ama sende kırılmak istemiyorsan üslubunu, konuşmanı değiştireceksin arkadaşım. Biraz çevreni dikkate alacaksın. Hep bana cevap verilsin diye beklemeyeceksin. Yada sürekli aynı soruları sormayacaksın. Anlatabildim mi.? Yorum gerçekten yazmayacaktım ama hala birşeyleri anlamamakta direnince yazma gereği duydum. Umarım bu topicde bir daha böyle konuşmalara şahit olmayız, üzücü gerçekten.
 
Son düzenleme:
Benim de bir sorum olacaktı
şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım, hamileliğimi öğrendiğimden beri hep kanamam vardı,
iğne ilaç verdi doktor ama kanamam kesilmedi ve düştü bebeğim.
düşükten sonra adet olamadım adet söktürücü verdi
adet olduktan sonra 1 kutu doğum kontrol hapı kullan rahmin temizlensin toparlansın dedi
ve haptan sonra adet olunca bebe aspirini kullanmaya başla, belki hamileliğin boyunca da kullanman gerekebillir dedi
acaba kan pıhtılaşmasından mı şüphelenmiş olabilir?
 
günaydın arkadaşlar nasılsınız umarım iyisinizdir ben bir kac sayfa gerisini okudum cok üzüldüm dogrusu bizler sizler yani birbirimizin derdini anlamalıyız alınganlıklarımızı nazlarımızı kaldırmalıyız cünkü bizi bizden ve aynı durumu yaşayanlardan başka anlıyan olmaz ama siz birbirinize kızmış alınmışsınız beni düşünüz 1 yılın icinde 2 bebgimi kalp atışları durdu 3 aylıkkene sonuncusunun parseyel mole oldugunu ögrendim cok üzüldüm netden araştırırsanız bir ALLAH korusun bir ceşit kanser dedi dr bana beta hcg düşmesse 1 kere mahsun kemoterapi dedi cok şükür aynı bu sorunu yaşayan topıge girdim orda dertlerimizi paylaşıyoruz kimi hamile ama bakıyorum bir konuyu buyutmüşsünüz yapmayın kızlar ancak siz sizi anlarsınız bu benim kendi nacizane fikrim inannki insan acabalarda kalıyor bir degişk biş duydumu acaba başkasıda yaşadımı yoksa sadece bendemi diyor ben genetik testlerimi yaptım tam 2 3 dr gösterdim her biri farkarlı konuşuyor biri evet hamile kjalınca igne olacan biri gerek yok önemli derecede pıhtılaşma yok ben napam şimdi tabi sizlere soracam her birimiz farklı dr lerle görüşüyoruz aynı benim durumda olan acaba onun dr si ne dedi diyorsun neyse kızlar kafanızı fazla şişirmimmm
 

Canm bise soracam klomeni ilk kullandigindami hamile kaldin bide ignesinide vurmustun degilme? Diger ilac duphaston nedir, bebek tutunsun die yazmissin nezaman aliniyor
 

Canim bende gecen ay yasadim kimyasal ama benim doktorum Bunun pihtilasmadan oldugunu solemedi, ustune basa basa sordum hatta, bu herkadinda olabiliyor dedi bazisi farkedio,bazsi farketmio dedi,ama doktorun sana tedbir olsin die aspirini vermis anlasilan,o yuzden pihtilasma testlerini yaptirsan daha cok rahatlatsin tatlim,
 
bak anlamak istediğinde ne kadar güzel anlıyosun. demek ki diğer yanlış anlamalarında problem var. sarun bana ya da bi başkasına birşey söyleyip söylememen değil. sorun üslubun. burada hepimiz aynı dertten muzdaribiz. hepimizin sorunları sıkıntıları var. o yüzden buradayız. lütfen buna göre davranırsan herkes sana burada elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışacaktır zaten. bu işin seni beni yok. muco da arkadaşımız eğer sen de arkadaş olmak istiyorsan ona göre davranırsın. bu kadar basit.
 
canım zaten bizim de düşüncemiz paralel. biz de aynı şeyi söylüyoruz zaten farklı bişey değil. kaçkere söylendi. ben kendimden örnek vereyim. bu topic e girmeden önce sadece kan pıhtılaşmamın olduğunu ve iğne ve aspirin kullanmam gerektiğini biliyodum. ama sonra iğnelerim işe yaramadı ve o kadar dert yandım ki bu durumdan sağolsun burcu feryadımı duydu. bak ankara da şu şu dr.lar var. onlarla görüşebilirsen görüş dedi ve ben onun sayesinde sinan hocayı öğrendim. şimdi diyete başladım. burada sorun meldanın topic i farklı amaçları için kullanmaya çalışması. bu hepimizi rahatsız etti. gel kardeşim sen de bak bizimle ol dedik ama olmadı. elimizden geldiğince bildiklerimizi de aktardık ama nafile. neyse allahım bizi de onu da affetsin. şahsen ben eğer haksızsam kendisinden özür diliyorum. çünkü allah katındaki hesaptan korkuyorum (her ne kadar haklı olduğumu düşünsem de)
 
haklısın cnm ama inanki insanın kafası karışıyor neyse herkesin sorma şekli farklıdır derdi azda olsa farklı cnm sıra bana geldi kız bende ankaradayım ankarada sinan hoca dediginden memnunmusun hangi hastanede acaba
 
canım tek başına bir kimyasal gebelik pıhtılaşmayı elbette açıklamaz ama eğer imkanın olursa trombofili paneli testini yaptırabilirsin. hem pıhtılaşmadan şüphelenip aspirin vermesi hem de doğum kontrol ilacı kullandırması çok çelişkili çünkü doğum kontrol ilaçları pıhtılaşma riskini artırıyor. ben kendim bizzat bu ilaçlar yüzünden bacağına pıhtı atmış biri olarak söylüyorum. doğum kontrol ilaçları çok dikkatli kullanılmalı.
 
sinan hoca hecettepe tıp ta. ama şu an hasta kabul etmiyor malesef. eğer hastanede bir yakının varsa onun vasıtasıyla ulaşabilirsen ulaş hocaya. ya da doğrudan hacettepe git bir bilgi al derim ben en azından.
 
son 3 sayfadır nerdeyse hep meldaya cevap vermişiz. farkındaysanız onunla kimse muhatap olmadığı halde tüm yazılara bir atlayıp tartışma çıkarmaya çalışıyor ve başarıyor da. çünkü herkes bir yorum yapmış onun hakkında. başardı yani kendisine cevap verdirmeyi. başka şekilde baktı ki insanlar ona cevap yazmıyor böyle olacağını düşündü ve başardı. bazı insanlar böyledir. kendinden bahsedilsin sürekli isterler. bence boşverin kimse cevap vermesin, sataşsa bile sessiz kalalım diyorum. konuşur konuşur gider. odamda da onun gibi biri var. aynı yaa çok benziyor, sataşıp duruyor ben cevap vermedikçe de kuduruyor, daha da çirkinleşiyor. zaten ben onunla hergün uğraşmak zorundayım bir de bununla mı uğraşıyım. ayrıca emele dedikleri kesinlikle kabul edilebilir değil. her ne olursa olsun asla kimse bizim problemlerimizle ilgili böyle yorum yapamaz. bunu kesinlikle kabul edemem. ki emele katılıyorum gerçekten bizimle aynı problemi paylaşsa kesinlikle böyle konuşamazdı ona karşı. burdan ben de onun aynı derdi bizimle paylaştığına inanmıyorum. sadece sinirimizi bozmaya, tartışma çıkarmaya çalışıyor. ki ben güzellikle artık düşüklerimizi sorma ve tekrar aramıza hoş geldin dedim. ama amacı derdine derman aramak olsa tartışma çıkarmazdı, kimden ne öğrenebilirim diye çabalardı (düşük sayısı olarak değil tabi, uyguladığı tedavi yöntemi olarak). şuan topiği gizlice okuduğuna ve kıs kıs güldüğüne de eminim. çünkü kaale alındığını gördü. insanlar ona cevap vermiş, varmı ötesi.ayrıca şunu da anlayamadı, "ben ona söylüyorum sen niye cevap veriyorsun" diyip duruyor. çünkü biz arkadaşız bilmem anlayabildin mi? birbirimizi savunuruz ve birbirimize hakaret ettirmeyiz. nasılsa bu yazıyı da okuyacaksın melda bu tavırlarına devam edersen topluca seni şikayet edebiliriz. bilmem ne kadar kalabalık olduğumuzu anlayabildin mi!!
 
Son düzenleme:
sinan hoca hecettepe tıp ta. ama şu an hasta kabul etmiyor malesef. eğer hastanede bir yakının varsa onun vasıtasıyla ulaşabilirsen ulaş hocaya. ya da doğrudan hacettepe git bir bilgi al derim ben en azından.
hacetepe hastanesindemi bu dr bende parseyel mol cıktıgında kürtajdan 15 gün sonra patoloji raporumla başken hastanesinde dr ali ayhana gittim oda hacetepe hastanesi emeklisi cok ünlü bir dr oda cnm dedigin gibi ama bu genetik testlerimi hemotoloji testlerimi yaptıktan sonra daha gidemedim bakalım
 
doğru söylüyorsun canım sessiz kalarak asilliğimizden ödün vermeden en güzel cevabı vermiş oluruz. konuyu değiştiriyorum kendi adıma. malum dün yazmıştım sana ölçümüm var spor salonunda diye. 1 ayda 1,5 kilo verebilmişim. bu kadar diyet ve spora rağmen. incelme de diğer aylara oranla azaldı. vücut direnç gösteriyor. ama yağ oranım inanılmaz azalmış. kadın inanamadı. tekrar tekrar ölçtü. sonra özel bir diyet falan mı uyguluyorsunuz dedi. ben de evet dedim. yani bu diyetle iç yağlanma diye bişey kalmamış eminecim düşünebiliyomusun. bugün hacettepeyi arayıp diyet le sporun sakıncası var mı diyeceğim artık. çünkü spor salonunun sahibi endişelendi. bişey olmaz ama halsiz düşebilirsin dedi.
 
slm kızlar nasılsınız varmı yeni hamile kalanlardan ben dün gece kırmızıyı gördüm nasip önümüzdeki aya bakacagız artık

canım gelecek aya inşallah, çalışmalar durmasın :)

valla ben de mayıs 5-6 gibi görmessem hemen doktora gideceğim, iğnelere başlayacağım:) Allah izin verirse bakalım artık. en kısa zamanda hepimiz hayırlı haberler alırız umarım. bir de size birşey söyleyeyim mi, hani dua ederken özellikle isimleri dile getirmek gerekiyormuş ya, inanın listedeki kızlara da tek tek dua ediyorum, forumdaki arkadaşlar diyorum... Allah büyük hepimize dermanını verecektir elbette...

kızlar bir de ben konyadayım, selçuk üniversite hastanesine gidiyorum, acaba burada bizim gibi insanlar hakkında daha detaylı bilgisi olan hastane-doktor var mı acaba? yoksa böyle devam edeyim mi?!
 
canım bi gidip en azından sonuçlarını gösterebilirsin. belki bi faydası olur. alıştık ne de olsa dr dr gezmeye.
 
canım bi gidip en azından sonuçlarını gösterebilirsin. belki bi faydası olur. alıştık ne de olsa dr dr gezmeye.
haklısın cnm inan öle sıkıldımki dr dr gezmeyi eşimde artık böhh yeter diyor ugraşma şükür ALLAHIMAKİ 2 evladım var ama genede gönül bir daha olsun istiyor hayırlısı şuanda iş icabı kırıkkaledyim ama ilk fırsatda gidecegim ali ayhana cok ünlü bir dr türkiyede 1 numaraymış dünyada ilk 4 dr arasındaymış ama randevu almak zor gibi onada care buluruz inşlh
 

Benim yerimede ye canım bir sana bir bana.Şenay kızmasın benim payım o.:)) Çok yoğunum bu hafta, pek giremiyorum.
Gördüklerimde pek hoşuma gitmedi. Israrla kibarlıkla uyarmaya çalışıyoruz ama hep aynı düşüncesiz ters tavırla karşılaşıyoruz. Uğraşmayalım artık uslubunu düzeltmeyen gelmesin yazmasın artık. Kimsenin kimseyi terslemeye hakkı yok. Yeter. Mucoya söylenenler çok ayıp asla kabul etmiyorum.
 
inşlhh cnm inşlhh rabbım benden önce inşlh hic evladı olmıyana versin icindede bana cok şükür saglıklı 2 evladım var ama dedik tekne kazıntısı yapak sonuc böle oldu nasip diyelim inanki hamile kalanları duynca cok seviniyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…