Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok iyi şenaycım 1 ayda 1,5 kilo. vücudunla orantılı olarak vermişsin bence. zaten ilk zamanlarda hızlı kilo verilir sonraları azalır verme. ben de ekstra bir şey yapmadan sadece metionin diyetiyle il ay 3 kilo verdim. 2. ay 1 kilo verdim. son 2 ayda da sadece 1 kilo verdim. yağ oranını nasıl ölçüyor. o da çok iyi olmuş diyeti demekki iyi uygulamışsın canım. gözün aydın.

teşekkürler cevabın için:)
Doğum kontrol hapını sadece bu aylık verdi rahmim temizlensin dinlensin diye
zaten haptan sonraki adetinde başla aspirine dedi

canım digital tartı aleti var aynı zamanda yağı da ölçüyor. kası da suyu da. kasım da artmış gözüküyor bu arada. inşallah iyi uygulamışımdır canım. hiçbirimizin emekleri boşa gitmesin. nelere katlanıyoruz rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla hepimizie sağlıklı güzel bebişler nasip eder inş.

teşekkürler cevabın için:)
Doğum kontrol hapını sadece bu aylık verdi rahmim temizlensin dinlensin diye
zaten haptan sonraki adetinde başla aspirine dedi
neyse canım inşallah bir aylık kullanımdan bişey olmaz. çünkü ben çok berbat günler geçirdim bu ilaçlar yüzünden ben de sadece 3-4 ay kullanmıştım.

Yani bende okudukca kendimi tutamadim, cunku yazik burda herkes sikintili stresli uzuntulu bide bole insanlarla ugrasiyorz , bu topige girdigimden beri ilk defa bole biseye rastladim, ozellikle dusuklerin sorulmasi, ruya muhabbeti gercekten hos degil, ki emine zamaninda aramiza hosgeldin die iyi niyetle davrandi yinede acayip hareketler oldu. Burayi googla yazdiginda milyonlarca insan okuyo bu tarz konusmalrin bir kelimesi bile insanlari etkiler, ve gercekten burda hepimiz aile gibi olduk ailemzle konusamadiklarimizi burda konustuk, hicbirimiz bole uzuntulere densiz konusmalara gelemeyiz. Biz buyuk bir aileyiz, artik bu kadar tepkiden sonra biseleri anlamistir birileri umarim.

bu arad ben ocak 4 de beebgimin öldügünü ögrendim ocak 8 de kürtaj oldum şubatın 5 dede diyete başladım cünkü 1 yıl icinde 2 kürtaj yani 2 hamilelik bazı hormon ilacları serumlar bana cok kilo yaptıki teeee 84 cıktım baktım bu mol gebeligi ve genetik testlerim icin başvurmuştum onlar cıkana kadar kafamı takmamak adına korunma sürecindeydim bide hadi diyete başlım bi dahaki hamile kalışıma kadar ne kadar giderse o kardır dedim ve şubat 5 dbismillah dedim diyete başladım bu sabahki sonucu tartıda görünce heleki 2 yıldır yaklaşık giyemedigim pantolonlar dolaptan cıkıp giyince cokm mutlu oldum ve ben tam tamına 12 kilo vermişim harıka bişi yaa incecik bir hatun oldum kendime güvenim geldi 72i5 olmuşum

evet evet okudum 2 tane varmış Allah uzun ömürler versin ama olsun yaa 3 iyidir :) valla bakabilecek gücü varsa ailenin yaşı, sağlığı falan da uygunsa annenin, 5 e kadar yolu var:) benim bir erkek kardeşim var şimdi düşünüyorum 1-2 tane daha olsaydı fena olmazdı var mı kardeş gibisi! dediğin gibi hele ilkini bir versin de Allah sonrası nasip kısmet...

Wowww super vermissin masallah ya, simdi kendini.ne iyi hissedersin hem daha kolay hamile kalirsin, tebrik ediyorum canim seni:)

Canım evet seni göremiyorum pek ama olsun sen karşımdasın ya dahada yakın oldum. Ben gidip geleyimde tekrar görüşealim inşallah.
Şenayyy bak benim suçum yok, elçiye zeval olmaz artık mecburum ikinciyi yemeye.:)) tamam mı..
Canım hepiniz kendinize iyi bakın ben gelene kadar, Allaha emanet olun. Sende doktorlarına git geldtiğimde görüşelim detaylı konuşuruz neler dediklerini.

Süper vermişsin gerçekten, nasıl bir diyettiki uyguladığın.

:) canım daha taşınamadım evin içinde bazı eksikler var onlar yapılıyor ustalarla uğraşması ne zormuş
bir yandan o eve koşturuyorum bir yandanda bu evde yavas yavaş koli yapıyorum
çocuk yemek ev derken pert oluyorum valla sen nasılsın iyimisin

ekledim canım
kızlar bende dün kan verdim sonuç negatif canım baya sıkıldı hakkımızda hayırlısı

üzülme canım olup kaybetmektense bunada şükür diyebiliyoruz her işte bir hayır var vakti zamanını beklemekten başka yapacak bir şey yok malesef

Kizlar sipam büyümus, 200 gr olmus gene sakladi kendini doktor ultrasonla vura vura rahatsiz ede ede zar zor kukuyu gördu.,..yani kizim olacak inşallah Rabbimin izniyle, darısı tüm isteyenlere...
maaşallah Allahım tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle inşsallah
Kizlar gnydn cok sukur allahima hersey yolunda gidiyo erkek dedi doktorum rabbim izin verirse sehzedem olacak
Allahim isteyen herkesin kucagina almasini nasip eder insallh...
aminnn. canım tebrikler hayırlısıyla kucağına almayıda nasıp etsin allahım

amiinnn aminn inşallah hayırlısıyla

Kizlar dun aksam cok kanamam oldu simdilik evdeyim

İyi haftalar kizlar.hala izindeyim.kanama durdu cok sukur.insallah icerideki kanama alani da durmustur
canım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın bol bol dinlenmeye çalış
sevincım canım bende hamişim suan claxen 04.iğne hergün ayrıca günde bır aspirin içiyorum bat 09/mart/2013 tahmını doğum 15/12/2013 suan 7+1 günlüğüz darısı tüm isteyenlere olsun
maaşallah canım tebrikler düzelttim hemencecik
listede canım
sevinç hazırladı herhalde yaklaşık 10-11 ay oldu sanki yanlış hatırlamıyorsam.
canım liste 2007 yılına ait oyle bırakılmıştı topik yöneticilerden ben devraldım elimden geldiğince
listeyi güncelliyip takip ediyorum canım

canım herşey yoluna girmiş çok sevindim sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirip
bebeğini kucaklarsın inşallah

iyi hadi bakalım zaten vicdan azabından yiyemeyeceğin için bişey söylemiyorum:)

sevinc ne listesi cnm benide ekle kızzz ben eksik kalmıimmm

topiğin en başlarına gidersen rüya olayını zaten burdakilerden duyduğumu görürsün ikincisi buna gelene kadar topikte insanları etkileyecek okadar yazınız vari artık ismimide anmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…