- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
doğru söylüyorsun canım sessiz kalarak asilliğimizden ödün vermeden en güzel cevabı vermiş oluruz. konuyu değiştiriyorum kendi adıma. malum dün yazmıştım sana ölçümüm var spor salonunda diye. 1 ayda 1,5 kilo verebilmişim. bu kadar diyet ve spora rağmen. incelme de diğer aylara oranla azaldı. vücut direnç gösteriyor. ama yağ oranım inanılmaz azalmış. kadın inanamadı. tekrar tekrar ölçtü. sonra özel bir diyet falan mı uyguluyorsunuz dedi. ben de evet dedim. yani bu diyetle iç yağlanma diye bişey kalmamış eminecim düşünebiliyomusun. bugün hacettepeyi arayıp diyet le sporun sakıncası var mı diyeceğim artık. çünkü spor salonunun sahibi endişelendi. bişey olmaz ama halsiz düşebilirsin dedi.
canım tek başına bir kimyasal gebelik pıhtılaşmayı elbette açıklamaz ama eğer imkanın olursa trombofili paneli testini yaptırabilirsin. hem pıhtılaşmadan şüphelenip aspirin vermesi hem de doğum kontrol ilacı kullandırması çok çelişkili çünkü doğum kontrol ilaçları pıhtılaşma riskini artırıyor. ben kendim bizzat bu ilaçlar yüzünden bacağına pıhtı atmış biri olarak söylüyorum. doğum kontrol ilaçları çok dikkatli kullanılmalı.
çok iyi şenaycım 1 ayda 1,5 kilo. vücudunla orantılı olarak vermişsin bence. zaten ilk zamanlarda hızlı kilo verilir sonraları azalır verme. ben de ekstra bir şey yapmadan sadece metionin diyetiyle il ay 3 kilo verdim. 2. ay 1 kilo verdim. son 2 ayda da sadece 1 kilo verdim. yağ oranını nasıl ölçüyor. o da çok iyi olmuş diyeti demekki iyi uygulamışsın canım. gözün aydın.
neyse canım inşallah bir aylık kullanımdan bişey olmaz. çünkü ben çok berbat günler geçirdim bu ilaçlar yüzünden ben de sadece 3-4 ay kullanmıştım.teşekkürler cevabın için:)
Doğum kontrol hapını sadece bu aylık verdi rahmim temizlensin dinlensin diye
zaten haptan sonraki adetinde başla aspirine dedi
son 3 sayfadır nerdeyse hep meldaya cevap vermişiz. farkındaysanız onunla kimse muhatap olmadığı halde tüm yazılara bir atlayıp tartışma çıkarmaya çalışıyor ve başarıyor da. çünkü herkes bir yorum yapmış onun hakkında. başardı yani kendisine cevap verdirmeyi. başka şekilde baktı ki insanlar ona cevap yazmıyor böyle olacağını düşündü ve başardı. bazı insanlar böyledir. kendinden bahsedilsin sürekli isterler. bence boşverin kimse cevap vermesin, sataşsa bile sessiz kalalım diyorum. konuşur konuşur gider. odamda da onun gibi biri var. aynı yaa çok benziyor, sataşıp duruyor ben cevap vermedikçe de kuduruyor, daha da çirkinleşiyor. zaten ben onunla hergün uğraşmak zorundayım bir de bununla mı uğraşıyım. ayrıca emele dedikleri kesinlikle kabul edilebilir değil. her ne olursa olsun asla kimse bizim problemlerimizle ilgili böyle yorum yapamaz. bunu kesinlikle kabul edemem. ki emele katılıyorum gerçekten bizimle aynı problemi paylaşsa kesinlikle böyle konuşamazdı ona karşı. burdan ben de onun aynı derdi bizimle paylaştığına inanmıyorum. sadece sinirimizi bozmaya, tartışma çıkarmaya çalışıyor. ki ben güzellikle artık düşüklerimizi sorma ve tekrar aramıza hoş geldin dedim. ama amacı derdine derman aramak olsa tartışma çıkarmazdı, kimden ne öğrenebilirim diye çabalardı (düşük sayısı olarak değil tabi, uyguladığı tedavi yöntemi olarak). şuan topiği gizlice okuduğuna ve kıs kıs güldüğüne de eminim. çünkü kaale alındığını gördü. insanlar ona cevap vermiş, varmı ötesi.ayrıca şunu da anlayamadı, "ben ona söylüyorum sen niye cevap veriyorsun" diyip duruyor. çünkü biz arkadaşız bilmem anlayabildin mi? birbirimizi savunuruz ve birbirimize hakaret ettirmeyiz. nasılsa bu yazıyı da okuyacaksın melda bu tavırlarına devam edersen topluca seni şikayet edebiliriz. bilmem ne kadar kalabalık olduğumuzu anlayabildin mi!!
inşlhh cnm inşlhh rabbım benden önce inşlh hic evladı olmıyana versin icindede bana cok şükür saglıklı 2 evladım var ama dedik tekne kazıntısı yapak sonuc böle oldu nasip diyelim inanki hamile kalanları duynca cok seviniyorum
hadi bakalım aslıcım güzel haberlerini bekliyoruz inş.
bu arad ben ocak 4 de beebgimin öldügünü ögrendim ocak 8 de kürtaj oldum şubatın 5 dede diyete başladım cünkü 1 yıl icinde 2 kürtaj yani 2 hamilelik bazı hormon ilacları serumlar bana cok kilo yaptıki teeee 84 cıktım baktım bu mol gebeligi ve genetik testlerim icin başvurmuştum onlar cıkana kadar kafamı takmamak adına korunma sürecindeydim bide hadi diyete başlım bi dahaki hamile kalışıma kadar ne kadar giderse o kardır dedim ve şubat 5 dbismillah dedim diyete başladım bu sabahki sonucu tartıda görünce heleki 2 yıldır yaklaşık giyemedigim pantolonlar dolaptan cıkıp giyince cokm mutlu oldum ve ben tam tamına 12 kilo vermişim harıka bişi yaa incecik bir hatun oldum kendime güvenim geldi 72i5 olmuşum
Benim yerimede ye canım bir sana bir bana.Şenay kızmasın benim payım o.:)) Çok yoğunum bu hafta, pek giremiyorum.
Gördüklerimde pek hoşuma gitmedi. Israrla kibarlıkla uyarmaya çalışıyoruz ama hep aynı düşüncesiz ters tavırla karşılaşıyoruz. Uğraşmayalım artık uslubunu düzeltmeyen gelmesin yazmasın artık. Kimsenin kimseyi terslemeye hakkı yok. Yeter. Mucoya söylenenler çok ayıp asla kabul etmiyorum.
bu arad ben ocak 4 de beebgimin öldügünü ögrendim ocak 8 de kürtaj oldum şubatın 5 dede diyete başladım cünkü 1 yıl icinde 2 kürtaj yani 2 hamilelik bazı hormon ilacları serumlar bana cok kilo yaptıki teeee 84 cıktım baktım bu mol gebeligi ve genetik testlerim icin başvurmuştum onlar cıkana kadar kafamı takmamak adına korunma sürecindeydim bide hadi diyete başlım bi dahaki hamile kalışıma kadar ne kadar giderse o kardır dedim ve şubat 5 dbismillah dedim diyete başladım bu sabahki sonucu tartıda görünce heleki 2 yıldır yaklaşık giyemedigim pantolonlar dolaptan cıkıp giyince cokm mutlu oldum ve ben tam tamına 12 kilo vermişim harıka bişi yaa incecik bir hatun oldum kendime güvenim geldi 72i5 olmuşum
Canim bende ilk baslarda icerken bendede oldu sonra gecti ama doktora sormustum ama o ilactan degil siralara carpiyorsundur dediydi.genede doktoruna sor
Gecmis olsun canim..,
Canim yeni evine taşındın mi, yerlestin mi memnun ve rahat misin?
ekledim canımsevinç merhaba ben daha öncede yazmıştım listeye eklenmek istiyorum..sorun mhtfr 677 heterezigot 2 tane 7. ve 5. haftalarda düşük gebelikten önce bemiks ve folikasit--pozitifi görünce clexan 0,4 başlayacağım.hiç çocuğum yok..
kızlar bende dün kan verdim sonuç negatif canım baya sıkıldı hakkımızda hayırlısı
maaşallah Allahım tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle inşsallahKizlar sipam büyümus, 200 gr olmus gene sakladi kendini doktor ultrasonla vura vura rahatsiz ede ede zar zor kukuyu gördu.,..yani kizim olacak inşallah Rabbimin izniyle, darısı tüm isteyenlere...
aminnn. canım tebrikler hayırlısıyla kucağına almayıda nasıp etsin allahımKizlar gnydn cok sukur allahima hersey yolunda gidiyo erkek dedi doktorum rabbim izin verirse sehzedem olacak
Allahim isteyen herkesin kucagina almasini nasip eder insallh...
ben hiç homosistein düzeyine baktırmadım, gittiğim doktorlarımda hiç istemedi. Nasıl baktırcam hangi testte bakıyorlar. Bu adet döneminde hormonlara bakılırken onada baktırsam mı acaba?
Ohhh maşallahhhhhh.. Biri kız, biri erkek iki güzel haberle gelmişsiniz. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almakta nasip etsin inşallah. Sağlıklı güzel ömürleri olsun. Darısı bana, Emineye, Sevince, Şenaya ve tümmmmmm isteyen arkadaşlarıma olsun inşallah.......
Kizlar dun aksam cok kanamam oldu simdilik evdeyim
Kizlar cok iyisiniz gercekten.hep guzel seyler dusunmussunuz benim icin.bulusmaniza cok sevindim.kahverengi leke geliyor.sabah birax kanama oldu.telden giriyorum herkesi alintilayamadim.bu arada soylemeyi unuttum oglum olacakmis:)haftays kontrol var.sirtistu yatmak cok zor.arada yan donuyorum sorun olur mu
canım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın bol bol dinlenmeye çalışİyi haftalar kizlar.hala izindeyim.kanama durdu cok sukur.insallah icerideki kanama alani da durmustur
sevincım canım bende hamişim suan claxen 04.iğne hergün ayrıca günde bır aspirin içiyorum bat 09/mart/2013 tahmını doğum 15/12/2013 suan 7+1 günlüğüz darısı tüm isteyenlere olsun
hayırlı uğurlu olsun canım. allah sonunu getirsin inş. darısı hepimize inş. hangi genlerind eproblem var. kaç düşüğün var. hepsini yazarsan sevinç seni de ekleyecektir listeye. tabi hamilelik öncesi tedavinden de bahset biraz bize.
canım liste 2007 yılına ait oyle bırakılmıştı topik yöneticilerden ben devraldım elimden geldiğincesevinç hazırladı herhalde yaklaşık 10-11 ay oldu sanki yanlış hatırlamıyorsam.
iyi hadi bakalım zaten vicdan azabından yiyemeyeceğin için bişey söylemiyorum:)Canım evet seni göremiyorum pek ama olsun sen karşımdasın ya dahada yakın oldum. Ben gidip geleyimde tekrar görüşealim inşallah.
Şenayyy bak benim suçum yok, elçiye zeval olmaz artık mecburum ikinciyi yemeye.:)) tamam mı..
Canım hepiniz kendinize iyi bakın ben gelene kadar, Allaha emanet olun. Sende doktorlarına git geldtiğimde görüşelim detaylı konuşuruz neler dediklerini.
Süper vermişsin gerçekten, nasıl bir diyettiki uyguladığın.
sevinc ne listesi cnm benide ekle kızzz ben eksik kalmıimmmcanım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın bol bol dinlenmeye çalış
maaşallah canım tebrikler düzelttim hemencecik
listede canım
canım liste 2007 yılına ait oyle bırakılmıştı topik yöneticilerden ben devraldım elimden geldiğince
listeyi güncelliyip takip ediyorum canım
Yani bende okudukca kendimi tutamadim, cunku yazik burda herkes sikintili stresli uzuntulu bide bole insanlarla ugrasiyorz , bu topige girdigimden beri ilk defa bole biseye rastladim, ozellikle dusuklerin sorulmasi, ruya muhabbeti gercekten hos degil, ki emine zamaninda aramiza hosgeldin die iyi niyetle davrandi yinede acayip hareketler oldu. Burayi googla yazdiginda milyonlarca insan okuyo bu tarz konusmalrin bir kelimesi bile insanlari etkiler, ve gercekten burda hepimiz aile gibi olduk ailemzle konusamadiklarimizi burda konustuk, hicbirimiz bole uzuntulere densiz konusmalara gelemeyiz. Biz buyuk bir aileyiz, artik bu kadar tepkiden sonra biseleri anlamistir birileri umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?