son 3 sayfadır nerdeyse hep meldaya cevap vermişiz. farkındaysanız onunla kimse muhatap olmadığı halde tüm yazılara bir atlayıp tartışma çıkarmaya çalışıyor ve başarıyor da. çünkü herkes bir yorum yapmış onun hakkında. başardı yani kendisine cevap verdirmeyi. başka şekilde baktı ki insanlar ona cevap yazmıyor böyle olacağını düşündü ve başardı. bazı insanlar böyledir. kendinden bahsedilsin sürekli isterler. bence boşverin kimse cevap vermesin, sataşsa bile sessiz kalalım diyorum. konuşur konuşur gider. odamda da onun gibi biri var. aynı yaa çok benziyor, sataşıp duruyor ben cevap vermedikçe de kuduruyor, daha da çirkinleşiyor. zaten ben onunla hergün uğraşmak zorundayım bir de bununla mı uğraşıyım. ayrıca emele dedikleri kesinlikle kabul edilebilir değil. her ne olursa olsun asla kimse bizim problemlerimizle ilgili böyle yorum yapamaz. bunu kesinlikle kabul edemem. ki emele katılıyorum gerçekten bizimle aynı problemi paylaşsa kesinlikle böyle konuşamazdı ona karşı. burdan ben de onun aynı derdi bizimle paylaştığına inanmıyorum. sadece sinirimizi bozmaya, tartışma çıkarmaya çalışıyor. ki ben güzellikle artık düşüklerimizi sorma ve tekrar aramıza hoş geldin dedim. ama amacı derdine derman aramak olsa tartışma çıkarmazdı, kimden ne öğrenebilirim diye çabalardı (düşük sayısı olarak değil tabi, uyguladığı tedavi yöntemi olarak). şuan topiği gizlice okuduğuna ve kıs kıs güldüğüne de eminim. çünkü kaale alındığını gördü. insanlar ona cevap vermiş, varmı ötesi.ayrıca şunu da anlayamadı, "ben ona söylüyorum sen niye cevap veriyorsun" diyip duruyor. çünkü biz arkadaşız bilmem anlayabildin mi? birbirimizi savunuruz ve birbirimize hakaret ettirmeyiz. nasılsa bu yazıyı da okuyacaksın melda bu tavırlarına devöam edersen topluca seni şikayet edebiliriz. bilmem ne kadar kalabalık olduğumuzu anlayabildin mi
öncelikle bu rada kullanmış olduğun lafa atlamak kudurmak vs gibi sözlerinle sınırı fazlasıyla aştığını syleyim .ikincisi birde beni yazılarımla eleştiryorsunki şu yazmış olduklarınla senin kadar ileri gitmedim ben hiç bir zaman .konuşur konuşur gider demişsiniz hepimiz tabiiki konuşup gideceğiz arkadaş. demişsinki onunla uğraşmak zorundamıyom emin ol öyle bir yükümlülüğün yok sen rahat ol beni takip etme olur biter demişsin buraya gelmesindeki amacı tartışma çıkarmak peki bunda ne kazancım olacak vakit kaybımdan başka benim cahil olduğumu muhatab olmayalım vs gibi sözlerle itham ediyorsun senin benimle muhatab olmayacak üstünlüğün padişah kızımısın kardeş.hmm benim hatalarım yokmu var tabiiki neymiş insanlara kaç düşüğünüz var diye sormuşum bunuda abarttmışım . ne var sormuşsam valla bana bunu soran yok ama hiç aklımdanda çıkmıyor 4 düşük yaptığım .hani sorma düşüklerimizi hatırlatıyorsun diyorsunya gelelim benim burdaki tek hatama mucoya söylediğim söz onun için ondan özür diliyorum belliki sinirle ileri gitmişim. birde şenay dan özür diliyorum o sebebini çok iyi bilir . size gelince bana hakaretlerin yetmez gibi birde şikayet vs gibi şeylerle bu yazınla tehdit etmiş oldun. birde biz kalabalığız birbirimizi savunuruz vs gibi sözlerlede gizli bir tehdit gördüm . kardeş ben allahıma şükür burada bir kaç yanlış sözüm olsada allahıma şükür doğruysam bana bir ben birde allahım yeter ordu olsa arkamda neye yarar .insanlar davasında haklıysa bir orduyla yapacağını tek de yapar kendini savunmak vs vs vs......son 3 sayfadır nerdeyse hep meldaya cevap vermişiz. farkındaysanız onunla kimse muhatap olmadığı halde tüm yazılara bir atlayıp tartışma çıkarmaya çalışıyor ve başarıyor da. çünkü herkes bir yorum yapmış onun hakkında. başardı yani kendisine cevap verdirmeyi. başka şekilde baktı ki insanlar ona cevap yazmıyor böyle olacağını düşündü ve başardı. bazı insanlar böyledir. kendinden bahsedilsin sürekli isterler. bence boşverin kimse cevap vermesin, sataşsa bile sessiz kalalım diyorum. konuşur konuşur gider. odamda da onun gibi biri var. aynı yaa çok benziyor, sataşıp duruyor ben cevap vermedikçe de kuduruyor, daha da çirkinleşiyor. zaten ben onunla hergün uğraşmak zorundayım bir de bununla mı uğraşıyım. ayrıca emele dedikleri kesinlikle kabul edilebilir değil. her ne olursa olsun asla kimse bizim problemlerimizle ilgili böyle yorum yapamaz. bunu kesinlikle kabul edemem. ki emele katılıyorum gerçekten bizimle aynı problemi paylaşsa kesinlikle böyle konuşamazdı ona karşı. burdan ben de onun aynı derdi bizimle paylaştığına inanmıyorum. sadece sinirimizi bozmaya, tartışma çıkarmaya çalışıyor. ki ben güzellikle artık düşüklerimizi sorma ve tekrar aramıza hoş geldin dedim. ama amacı derdine derman aramak olsa tartışma çıkarmazdı, kimden ne öğrenebilirim diye çabalardı (düşük sayısı olarak değil tabi, uyguladığı tedavi yöntemi olarak). şuan topiği gizlice okuduğuna ve kıs kıs güldüğüne de eminim. çünkü kaale alındığını gördü. insanlar ona cevap vermiş, varmı ötesi.ayrıca şunu da anlayamadı, "ben ona söylüyorum sen niye cevap veriyorsun" diyip duruyor. çünkü biz arkadaşız bilmem anlayabildin mi? birbirimizi savunuruz ve birbirimize hakaret ettirmeyiz. nasılsa bu yazıyı da okuyacaksın melda bu tavırlarına devam edersen topluca seni şikayet edebiliriz. bilmem ne kadar kalabalık olduğumuzu anlayabildin mi!!
canım inşallah adetin gelmez bize güzel haberler verirsin heyecanla bekliyorum valla
Melda, yine baya bir yazmışsın oldukça sivri bir dille. Gerek yok arkadaşım bunlara. Bak burda herkes kendi derdini anlatıyor, kendine çözümler arıyor ve ortak bir alan birbirimizin sevinciyle seviniyor üzüntüsüyle üzülüyoruz. İnsanların durumlarını bu şekilde dile getirmen gerçekten hiç hoş değil. Hatta oldukça basit buldum. Mahalle kavgalarına çevirmişsin ortamı. Bu ortamda daha önce hiç böyle bir konuşma geçmedi sana kadar. Lütfen, insanlara sürekli cevap vermek yerine ne yazmışım da ben böyle tepkiler alıyorum üstüne üstlük herkesten aynı tepkiyi neden alıyorum diye bir düşün. Sana daha öncede çok kez yazdık, insanların düşüklerini sormak yerine neler yapmışlar onlara bak, doktorlar konusunda bilgilendiriyoruz onlarla ilgilen düşükler zaten yeterince can yakıcı, sen bunu sürekli sorarak tazelemeye çalışma demiştim sana. Ve bunu çok arkadaşım da söyledi. Ama sen inatla devam ettin bu soruyu sormaya. İlk sayfada hepimiz hakkında bilgi var. Bak dedik onu göremiyorum diye hayıflandın, nasıl göreceğini tarif ettik ona bir laf ettin. Şu gördüğün rüyalar bizi ürkütmeye başladı. Bilmediğimiz bir şeyi kafamıza sokma burda sürekli yazıp dedik, sen yine devam ettin.
Ama herkesin bir sabır noktası vardı ve patladı. Mümkünse artık şu üslubunu değiştir yada lütfen yazma gerçekten. Çünkü senin aynı sorularını sürekli görmekten ve cevaplamaktan yoruldu herkes. Kimse seni kırmak istemediği için şimdiye kadar yazmadı bunu bilesin. Ama sende kırılmak istemiyorsan üslubunu, konuşmanı değiştireceksin arkadaşım. Biraz çevreni dikkate alacaksın. Hep bana cevap verilsin diye beklemeyeceksin. Yada sürekli aynı soruları sormayacaksın. Anlatabildim mi.? Yorum gerçekten yazmayacaktım ama hala birşeyleri anlamamakta direnince yazma gereği duydum. Umarım bu topicde bir daha böyle konuşmalara şahit olmayız, üzücü gerçekten.
tamam bazı şeylerde haklısın kardeş yazdıklarında ama öncelikle bu rüya işini ben bu topiğin ortalarında okudum yani burada bahsedilmiş yoksa valla burdan öncesinde böyle birşey çevremde duymamıştım yani burdakilerden duydum bende ortaları bidaha gözden geçirin .muco olayında evet çok haklısın özür diledimde ileri gittim için gelelim böyle konuşmalara şahit olmadım demişsin birincisi bu topiğin önceki sayfalarını birdaha okuyun isterseniz gerçi buna gerek yok aeo nun bana yazmış olduğu kudurmak vs gibi sözleri okursanız onun yanında benim yazdıklarımın nekadar masum olduğunu görürsün birde tehdit edici sözleri var beni buna ne dersin kardeş
meldacım ben bayadır buralarda değilim uzun zaman oldu dün bi bakayım dedim öncesini bilmiyorum ama yazdıklarını tekrar okumanı tavsiye ederim. ben okurken senin yazdıklarını konuyu bilmediğim halde noluyo yaaa ne bu gerginlik dedim. sonra mucoya yazdıkların çok çok çok kırıcıydı. Mucoyu çok iyi tanımasaydım eğer olmuştur bişey aralarında derdim ama o gerçekten insanları kırmaktan imtina eden biridir... Bizim zamanımızda da oldu çeşitli münakaşalar vs ama uzatmadan geriye dönüp yazdıklarınızı okuyarak nerde yanlış anlaşıldım yada kendimi yanlış anlattım diye bakmakta fayda var çünkü yazının duygusu yok. sen kafanda masumca geçirdiğin bir kelime yazıya dökülünce öfkeyle söylenmiş gibi algılanabiliyor... Neyse zor zamanlar zor süreçler ama şu alanda paylaşımda bulunduğun herkes seninle aynı durumda eksiğiyle fazlasıyla... çok kolay kabullenilebilecek bir durum değil çocuk sahibi olmak için uğraş vermek. umudun tükendiğini hayatın sonlandığını düşünürsün çoğu zaman.... bu topicin başında göremiyorsun belki ama ben bu topicte ilk sayfaları okurken şükürler etmiştim halime Celen diye bi arkadaş vardı tam 8 kayıp ve bunların arasında birkaç dış gebelik (ki dış gebelik düşükten çok daha zordur) sonra kızını aldı kucağına bunca mücadeleyle sonra ikincisini istedi o arada yeniden başladı kayıpları ve minik prensesinide aldı kucağına bana azim vermişti o.... Demekki neymişş istiyorsak vazgecmiyormuşuzzz........... evet sancılı bir dönem evet sıkıntılı bir dönem... ama adı üstünde dönem işte geçecek Allah'ın izniyle ..... ben burda kimseyi mutsuz ve umutsuz görmek istemem .... zaten burda olma amacımızda bizi anlamayan insanların arasından sıyrılmak değilmi.... Herkes birbirini yanlış anlamış diyelim ve bu tatsız muhabbeti arkamızda bırakalım olur mu...
haklısın kardeş benimde bu konuyla ilgili son yazımdır dediğin gibi muco konusunda allah korkusundan dolayı bu lafım için özür diledim kapattım artık kardeşMelda, bu konu fazlasıyla uzadı bence ve can sıkıcı bir hal aldı. Artık uzatmayın istersen. Eğer bir toplumda herkes birden bir kişiye tepki veriyorsa o kişi şöyle bir kendine bakıp nerde yanlış yaptım demeli. Neden başkası değilde herkes aynı anda sana bir sürü şey söyledi bir düşün. Çünkü bayadır bu topicdesin ve geldiğinden beri aynı şeyleri sorup duruyorsun. İnsanlar günlük şeylerini paylaşıyor yada düşük yaptım diyor yada bir9 olumsuz şeyini yazıyor sen arkasından hemen sizin kaç düşüğünüz var diyorsun. Ne olacak 2 olsa 3 olsa 5 olsa.. Canı yanmış işteeee.. Dahası var mı... 1 tanede olsa can yakıyor 5 tanede olsa. Allah hepimizi bu durumdan korusun ve kurtarsın. Mucoya siöylediğin lafın zaten özürü felan yok.Lütfen!!! gerçekten çok can yakıcıydı. Allah korkusu var hepimizde biz böyle bir şeyi düşmanımıza söylemekten korkarız. Hepimiz bu olayı bu kadar yaşarken başka birinin acısını yüzüne vurmak gerçekten fazzlasıyla kabahat. O yüzden istersen biraz sessiz kal insanlara sürekli laf yetiştirme. Hepsinin yazdığına bir fazla koyayım üstünede karşısında tekrar çarpayım, yazayım diye uğraşma. Rabbim hiçbirimizi bir daha uğratmasın bu tür sıkıntılara. Bu rüya olayını ben ilk kez senden duydum. Ve o kadar çok yazmışsın ki birgün gece yatmadan topice girip okumuştum gerçekten rüyalarla uyandım korkarak. Hepimizin psikolojisi zaten bozukken bir konu üstüne bu kadar gitmenin bir anlamı yok. Hiç kimsenin bilgisi yok demekki cevap yazılmadığına göre bu konuya. Neden daha fazla üsteliyorsun ve aynı şeyi tekrar tekrar soruyorsun bunu anlamadık biz.
Bu konuyu ben burda kapatıyorum, bir daha da açmak istemiyorum. Sende öyle yapsan iyi olur... Kimse kırılmasın, kırmasın...
haklısın kardeş benimde bu konuyla ilgili son yazımdır dediğin gibi muco konusunda allah korkusundan dolayı bu lafım için özür diledim kapattım artık kardeş
sen allahtan korkarmıydın senin yüzünden ben dün migren atağına yakalandım gece hastanelik oldum aynı acıyı yaşayan bir kimse kesinlikle bu şekilde konuşamaz söyledikleriyin affedilir yanı yok daha öncesinde yazdıklarıyın çoğunada cevap yazmadım iyikide yazmamışım cevap vermek zorundada değilim ayrıca ben 5 senedir burdayım aç bak bakalım bir kişininde kalbini kırmışmıyım
emelcim boşver artık sen allaha havale et. ben engelledim böylece yazdıklarını sen görmüyorsun. böylece kafan rahat ediyor sen de engelle. olsun bitsin. o da kendine cevap yazacak başkalarını bulur. gerçekten üzüldüm hem senin adına hem de forumda böyle bir olayın yaşanmış olmasına. inan foruma girmek istemedim ama sizler de varsınız ve ben sizi merak ediyorum. o yüzden giriyorum. biz yine birbirimize dua etmeye destek olmaya devam edelim. emine bu arada duamız hakikaten yarım kaldı. ben de suçluyum okuyamadım bi türlü bugün okuyacağım inş. biz duamızı edelim gerisi boş gerçekten.sen allahtan korkarmıydın senin yüzünden ben dün migren atağına yakalandım gece hastanelik oldum aynı acıyı yaşayan bir kimse kesinlikle bu şekilde konuşamaz söyledikleriyin affedilir yanı yok daha öncesinde yazdıklarıyın çoğunada cevap yazmadım iyikide yazmamışım cevap vermek zorundada değilim ayrıca ben 5 senedir burdayım aç bak bakalım bir kişininde kalbini kırmışmıyım
canım migrenin mi var? geçmiş olsun. çok pis bir illetmiş o yaa. cuma da bir arkadaş söyledi migrenden hastanelik olurmuş, serum falan yermiş, zor birşeymiş, bilmiyordum.çok geçmiş olsun. canım iyi olduğun bir ara özelden bana testleri yazarsan çok sevinirim. dün yazacaktın, demek bu nedenle yazamadın.
emelcim boşver artık sen allaha havale et. ben engelledim böylece yazdıklarını sen görmüyorsun. böylece kafan rahat ediyor sen de engelle. olsun bitsin. o da kendine cevap yazacak başkalarını bulur. gerçekten üzüldüm hem senin adına hem de forumda böyle bir olayın yaşanmış olmasına. inan foruma girmek istemedim ama sizler de varsınız ve ben sizi merak ediyorum. o yüzden giriyorum. biz yine birbirimize dua etmeye destek olmaya devam edelim. emine bu arada duamız hakikaten yarım kaldı. ben de suçluyum okuyamadım bi türlü bugün okuyacağım inş. biz duamızı edelim gerisi boş gerçekten.
canım gülin 200 lem yelid okumuş hemen yaz oraya dedi:)Duamıza katılmak isteyen arkadaşlargerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler
DUAYA BAŞLAMA
1)“EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirrahim Kul hüvallâhü ehad.Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad” (7 adet okunur)
2)”Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” (7 adet okunur)
3)”LEM YELİD” (Manası: Doğurmamış) okunur. Toplam 70000 adet okunacak.
DUAMIZ
Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istediktensonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikramkapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklıve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizinevlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerdenve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanlarınisimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 299"]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 11, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"]NICK
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]GERÇEK İSİM
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"]“LEM YELİD”(70.000)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"]elif5507
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]elif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"]*01as
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]aslı
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"]1827
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"]ceylinn38
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]zehra
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"]3000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"]senay079
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]şenay
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"]600
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"]slvy1987
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]selvi
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"]sevinc007
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]sevinç
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"]3000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"]eoe
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]emine
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"]17000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"]serap06_06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]serap
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"]5000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"]rengarenk00
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]serpil
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"]*nazka86
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]nazife
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"]3110
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"]umud40
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]vildan
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"]5300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"]hildan
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]hilal
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"]150
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"]ayse23
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]ayşe
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"]muco509
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]emel
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"]600
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"]Eylül06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]berna
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"]1100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"]slmeng
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]selma
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"]6500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"]*AzraNur68
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]gül
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"]9850
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"]Mina06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]ayça
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"]kkulu1
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]kübra
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"]aSel_k
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]kader
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"]Aleyna1556
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]yeliz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"]06 kelebek
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]neşe
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"]4300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"]*Şenayın arkadaşı
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]gülin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"]hilbar
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]hilal
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"]2450
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"]TOPLAM
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"]65787
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"]DUAYA BAŞLAMA
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]TARİHİ:
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"]12.04.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir.Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdırdenir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfardualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarakRabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.
Bosverelim gitsin konussun dursun biz o yokmus yibi davranalimbak anlamak istediğinde ne kadar güzel anlıyosun. demek ki diğer yanlış anlamalarında problem var. sarun bana ya da bi başkasına birşey söyleyip söylememen değil. sorun üslubun. burada hepimiz aynı dertten muzdaribiz. hepimizin sorunları sıkıntıları var. o yüzden buradayız. lütfen buna göre davranırsan herkes sana burada elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışacaktır zaten. bu işin seni beni yok. muco da arkadaşımız eğer sen de arkadaş olmak istiyorsan ona göre davranırsın. bu kadar basit.
Canim faceden beni eklede herkese aciksian bulup arkadadlik yolla diye srni ekleyince kspatcam tanimadigim kisilerden istek geliyorBenim yerimede ye canım bir sana bir bana.Şenay kızmasın benim payım o.:)) Çok yoğunum bu hafta, pek giremiyorum.
Gördüklerimde pek hoşuma gitmedi. Israrla kibarlıkla uyarmaya çalışıyoruz ama hep aynı düşüncesiz ters tavırla karşılaşıyoruz. Uğraşmayalım artık uslubunu düzeltmeyen gelmesin yazmasın artık. Kimsenin kimseyi terslemeye hakkı yok. Yeter. Mucoya söylenenler çok ayıp asla kabul etmiyorum.
Masallah canim cok iyi vermissinbu arad ben ocak 4 de beebgimin öldügünü ögrendim ocak 8 de kürtaj oldum şubatın 5 dede diyete başladım cünkü 1 yıl icinde 2 kürtaj yani 2 hamilelik bazı hormon ilacları serumlar bana cok kilo yaptıki teeee 84 cıktım baktım bu mol gebeligi ve genetik testlerim icin başvurmuştum onlar cıkana kadar kafamı takmamak adına korunma sürecindeydim bide hadi diyete başlım bi dahaki hamile kalışıma kadar ne kadar giderse o kardır dedim ve şubat 5 dbismillah dedim diyete başladım bu sabahki sonucu tartıda görünce heleki 2 yıldır yaklaşık giyemedigim pantolonlar dolaptan cıkıp giyince cokm mutlu oldum ve ben tam tamına 12 kilo vermişim harıka bişi yaa incecik bir hatun oldum kendime güvenim geldi 72i5 olmuşum
Canim bakarsin bebek stresi yokken kendiliginden gelir bat ne zamam.....:) canım daha taşınamadım evin içinde bazı eksikler var onlar yapılıyor ustalarla uğraşması ne zormuş
bir yandan o eve koşturuyorum bir yandanda bu evde yavas yavaş koli yapıyorum
çocuk yemek ev derken pert oluyorum valla sen nasılsın iyimisin
çok geçmiş olsun allah şifa versin sen kafanı takmaevet canım serum bağladılar acilde
Bosverelim gitsin konussun dursun biz o yokmus yibi davranalim
bence de
Canim faceden beni eklede herkese aciksian bulup arkadadlik yolla diye srni ekleyince kspatcam tanimadigim kisilerden istek
Masallah canim cok iyi vermissin
Canim bakarsin bebek stresi yokken kendiliginden gelir bat ne zamam.....
Muco gecmisolsuncanim...
Senay gulinin bebegin cinsiyeti bellimi,?
Aslihadibebek haberi gelir insallah
tşk ederim canımBosverelim gitsin konussun dursun biz o yokmus yibi davranalim
Canim faceden beni eklede herkese aciksian bulup arkadadlik yolla diye srni ekleyince kspatcam tanimadigim kisilerden istek geliyor
Masallah canim cok iyi vermissin
Canim bakarsin bebek stresi yokken kendiliginden gelir bat ne zamam.....
Muco gecmisolsuncanim...
Senay gulinin bebegin cinsiyeti bellimi,?
Aslihadibebek haberi gelir insallah
çok geçmiş olsun allah şifa versin sen kafanı takma
sen allahtan korkarmıydın senin yüzünden ben dün migren atağına yakalandım gece hastanelik oldum aynı acıyı yaşayan bir kimse kesinlikle bu şekilde konuşamaz söyledikleriyin affedilir yanı yok daha öncesinde yazdıklarıyın çoğunada cevap yazmadım iyikide yazmamışım cevap vermek zorundada değilim ayrıca ben 5 senedir burdayım aç bak bakalım bir kişininde kalbini kırmışmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?