Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

dünden beri neler olmuş hayretler içinde okudum yazılanları. hepimizin derdi birbirne yakın. herkes birbirini anlayıp derdine çare arıyor burda. melda kusura bakmada inan ben bile yeri geldi sana yeter artık dememek için zor tuttum kendimi. tamam sıkıntın var anlıyoruz ama daha kibar dille yaklaşsan bu kadar tartışma büyümez. en basiti düşükleri sorma denildi sana ilk sayfaya bak denildi ona bile sert bir dille cevap verdin. lütfen artık uzatmayın bence.

öncelikle bu rada kullanmış olduğun lafa atlamak kudurmak vs gibi sözlerinle sınırı fazlasıyla aştığını syleyim .ikincisi birde beni yazılarımla eleştiryorsunki şu yazmış olduklarınla senin kadar ileri gitmedim ben hiç bir zaman .konuşur konuşur gider demişsiniz hepimiz tabiiki konuşup gideceğiz arkadaş. demişsinki onunla uğraşmak zorundamıyom emin ol öyle bir yükümlülüğün yok sen rahat ol beni takip etme olur biter demişsin buraya gelmesindeki amacı tartışma çıkarmak peki bunda ne kazancım olacak vakit kaybımdan başka benim cahil olduğumu muhatab olmayalım vs gibi sözlerle itham ediyorsun senin benimle muhatab olmayacak üstünlüğün padişah kızımısın kardeş.hmm benim hatalarım yokmu var tabiiki neymiş insanlara kaç düşüğünüz var diye sormuşum bunuda abarttmışım . ne var sormuşsam valla bana bunu soran yok ama hiç aklımdanda çıkmıyor 4 düşük yaptığım .hani sorma düşüklerimizi hatırlatıyorsun diyorsunya gelelim benim burdaki tek hatama mucoya söylediğim söz onun için ondan özür diliyorum belliki sinirle ileri gitmişim. birde şenay dan özür diliyorum o sebebini çok iyi bilir . size gelince bana hakaretlerin yetmez gibi birde şikayet vs gibi şeylerle bu yazınla tehdit etmiş oldun. birde biz kalabalığız birbirimizi savunuruz vs gibi sözlerlede gizli bir tehdit gördüm . kardeş ben allahıma şükür burada bir kaç yanlış sözüm olsada allahıma şükür doğruysam bana bir ben birde allahım yeter ordu olsa arkamda neye yarar .insanlar davasında haklıysa bir orduyla yapacağını tek de yapar kendini savunmak vs vs vs......

tamam bazı şeylerde haklısın kardeş yazdıklarında ama öncelikle bu rüya işini ben bu topiğin ortalarında okudum yani burada bahsedilmiş yoksa valla burdan öncesinde böyle birşey çevremde duymamıştım yani burdakilerden duydum bende ortaları bidaha gözden geçirin .muco olayında evet çok haklısın özür diledimde ileri gittim için gelelim böyle konuşmalara şahit olmadım demişsin birincisi bu topiğin önceki sayfalarını birdaha okuyun isterseniz gerçi buna gerek yok aeo nun bana yazmış olduğu kudurmak vs gibi sözleri okursanız onun yanında benim yazdıklarımın nekadar masum olduğunu görürsün birde tehdit edici sözleri var beni buna ne dersin kardeş

Melda, bu konu fazlasıyla uzadı bence ve can sıkıcı bir hal aldı. Artık uzatmayın istersen. Eğer bir toplumda herkes birden bir kişiye tepki veriyorsa o kişi şöyle bir kendine bakıp nerde yanlış yaptım demeli. Neden başkası değilde herkes aynı anda sana bir sürü şey söyledi bir düşün. Çünkü bayadır bu topicdesin ve geldiğinden beri aynı şeyleri sorup duruyorsun. İnsanlar günlük şeylerini paylaşıyor yada düşük yaptım diyor yada bir9 olumsuz şeyini yazıyor sen arkasından hemen sizin kaç düşüğünüz var diyorsun. Ne olacak 2 olsa 3 olsa 5 olsa.. Canı yanmış işteeee.. Dahası var mı... 1 tanede olsa can yakıyor 5 tanede olsa. Allah hepimizi bu durumdan korusun ve kurtarsın. Mucoya siöylediğin lafın zaten özürü felan yok.Lütfen!!! gerçekten çok can yakıcıydı. Allah korkusu var hepimizde biz böyle bir şeyi düşmanımıza söylemekten korkarız. Hepimiz bu olayı bu kadar yaşarken başka birinin acısını yüzüne vurmak gerçekten fazzlasıyla kabahat. O yüzden istersen biraz sessiz kal insanlara sürekli laf yetiştirme. Hepsinin yazdığına bir fazla koyayım üstünede karşısında tekrar çarpayım, yazayım diye uğraşma. Rabbim hiçbirimizi bir daha uğratmasın bu tür sıkıntılara. Bu rüya olayını ben ilk kez senden duydum. Ve o kadar çok yazmışsın ki birgün gece yatmadan topice girip okumuştum gerçekten rüyalarla uyandım korkarak. Hepimizin psikolojisi zaten bozukken bir konu üstüne bu kadar gitmenin bir anlamı yok. Hiç kimsenin bilgisi yok demekki cevap yazılmadığına göre bu konuya. Neden daha fazla üsteliyorsun ve aynı şeyi tekrar tekrar soruyorsun bunu anlamadık biz.

Bu konuyu ben burda kapatıyorum, bir daha da açmak istemiyorum. Sende öyle yapsan iyi olur... Kimse kırılmasın, kırmasın...

şu yazmış olduğunuz yazıyla okadar kibar okadar aklı başında bir insan olduğunuzu göstermişsinizki bu kırıcı olmayan uyarı yazınız üslubunuz için teşekkürler kardeş belliki kültür seviyenizde yüksek kurmuş olduğunuz cümle ve kullandığınız kelimeler bunu gösteriyor daha önce okumuş olduğum kudurmak vs gibi yazılar yazan arkadaşa bu yazınız örnek olur inşllh

haklısın kardeş benimde bu konuyla ilgili son yazımdır dediğin gibi muco konusunda allah korkusundan dolayı bu lafım için özür diledim kapattım artık kardeş

haklısın kardeş benimde bu konuyla ilgili son yazımdır dediğin gibi muco konusunda allah korkusundan dolayı bu lafım için özür diledim kapattım artık kardeş

sen allahtan korkarmıydın senin yüzünden ben dün migren atağına yakalandım gece hastanelik oldum aynı acıyı yaşayan bir kimse kesinlikle bu şekilde konuşamaz söyledikleriyin affedilir yanı yok daha öncesinde yazdıklarıyın çoğunada cevap yazmadım iyikide yazmamışım cevap vermek zorundada değilim ayrıca ben 5 senedir burdayım aç bak bakalım bir kişininde kalbini kırmışmıyım

canım migrenin mi var? geçmiş olsun. çok pis bir illetmiş o yaa. cuma da bir arkadaş söyledi migrenden hastanelik olurmuş, serum falan yermiş, zor birşeymiş, bilmiyordum.çok geçmiş olsun. canım iyi olduğun bir ara özelden bana testleri yazarsan çok sevinirim. dün yazacaktın, demek bu nedenle yazamadın.

emelcim boşver artık sen allaha havale et. ben engelledim böylece yazdıklarını sen görmüyorsun. böylece kafan rahat ediyor sen de engelle. olsun bitsin. o da kendine cevap yazacak başkalarını bulur. gerçekten üzüldüm hem senin adına hem de forumda böyle bir olayın yaşanmış olmasına. inan foruma girmek istemedim ama sizler de varsınız ve ben sizi merak ediyorum. o yüzden giriyorum. biz yine birbirimize dua etmeye destek olmaya devam edelim. emine bu arada duamız hakikaten yarım kaldı. ben de suçluyum okuyamadım bi türlü bugün okuyacağım inş. biz duamızı edelim gerisi boş gerçekten.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlargerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAYA BAŞLAMA
1) “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirrahim Kul hüvallâhü ehad.Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad” (7 adet okunur)
2)” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” (7 adet okunur)
3)”LEM YELİD” (Manası: Doğurmamış) okunur. Toplam 70000 adet okunacak.

DUAMIZ
Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istediktensonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikramkapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklıve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizinevlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerdenve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanlarınisimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 299"]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 11, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] NICK
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] GERÇEK İSİM
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] “LEM YELİD”(70.000)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] elif5507
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] elif
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *01as
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] aslı
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 1827
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ceylinn38
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] zehra
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 3000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] senay079
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] şenay
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 600
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slvy1987
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selvi
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] sevinc007
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] sevinç
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 3000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] eoe
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emine
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 17000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] serap06_06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serap
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 5000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] rengarenk00
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serpil
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *nazka86
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] nazife
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 3110
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] umud40
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] vildan
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 5300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] hildan
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hilal
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 150
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ayse23
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] ayşe
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] muco509
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emel
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 600
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Eylül06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] berna
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 1100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slmeng
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selma
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 6500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *AzraNur68
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] gül
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 9850
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Mina06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] ayça
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] kkulu1
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kübra
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] aSel_k
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kader
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Aleyna1556
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] yeliz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] 06 kelebek
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] neşe
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 4300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *Şenayın arkadaşı
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] gülin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] hilbar
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hilal
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 2450
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] TOPLAM
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 65787
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] DUAYA BAŞLAMA
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] TARİHİ:
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 12.04.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir.Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdırdenir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfardualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarakRabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

evet canım serum bağladılar acilde

engelledim canım sağol

canım gülin 200 lem yelid okumuş hemen yaz oraya dedi:)

Bosverelim gitsin konussun dursun biz o yokmus yibi davranalim

Canim faceden beni eklede herkese aciksian bulup arkadadlik yolla diye srni ekleyince kspatcam tanimadigim kisilerden istek geliyor

Masallah canim cok iyi vermissin

Canim bakarsin bebek stresi yokken kendiliginden gelir bat ne zamam.....

Muco gecmisolsuncanim...

Senay gulinin bebegin cinsiyeti bellimi,?

Aslihadibebek haberi gelir insallah

evet canım serum bağladılar acilde
çok geçmiş olsun allah şifa versin sen kafanı takma

tşk ederim canım

cnm benim hani beni kaile almıyordunuz niye okadar taktınki söylediğime ben zaten başka topikteydim burayada tesadüfen geldim amacım sadece sizlere moral vermekti benim allaha şükür benim 10 yaşında oğlum 8 yaşında oğlum ve 6 yaşında kızım var sadece kızıma birde kız kardeş olsun diye çocuk istemiştim yani 4.ama olmadı bunun üzerine 1 senede 4 düşüğüm oldu sizleride görünce ki çok üzüldüm ve halime şükrettim birde sizlere moral vermekti amacım onun içinde çocuğum olduğunu söylemedim bu sayfada zaman geçirmemin en büyük amacı muco sizin gibi çocuğu olmayanlara sadece moral vermek yol göstermekti yoksa allahın verdiklerine çok şükürler olsun benim 3 evladım olmasına rağmen düşüklerim beni çok etkiledi kaldıki seni çok iyi anlıyorum ve sözlerini hoş görüyorum kardeş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…