cnm benim hani beni kaile almıyordunuz niye okadar taktınki söylediğime ben zaten başka topikteydim burayada tesadüfen geldim amacım sadece sizlere moral vermekti benim allaha şükür benim 10 yaşında oğlum 8 yaşında oğlum ve 6 yaşında kızım var sadece kızıma birde kız kardeş olsun diye çocuk istemiştim yani 4.ama olmadı bunun üzerine 1 senede 4 düşüğüm oldu sizleride görünce ki çok üzüldüm ve halime şükrettim birde sizlere moral vermekti amacım onun içinde çocuğum olduğunu söylemedim bu sayfada zaman geçirmemin en büyük amacı muco sizin gibi çocuğu olmayanlara sadece moral vermek yol göstermekti yoksa allahın verdiklerine çok şükürler olsun benim 3 evladım olmasına rağmen düşüklerim beni çok etkiledi kaldıki seni çok iyi anlıyorum ve sözlerini hoş görüyorum kardeş
canım geçmiş olsun malesef sende de bizler gibi pıhtılaşmaya yatkınlık var. biz iğne kullanmasını tavsiye eden dr lara gidiyoruz. kimi drlar coraspin de kullandırır. sen iyi bir dr bul muhakkak riskli gebelik uzmanı olsun. bu forumu da takip et sana faydalı olacakmerhaba arkadaşlar. Rabbim şifa versin hepimize ve hepimiz kavuşalım inşaallah yavrularımıza.
birkez gebe kalabilmiştim ve oda düştü 7 ay önce.
araştırma sürecine girmiştik bu yüzden.
bugün sonuçları aldık.
2 farklı doktora gösterdik sonucu, biri coraspin kullan,pıhtılaşma var diyor,
diğeri sonucun çokta riskli olmadığını yani önemsiz olduğunu söylüyor.
sonuç: MTHFR C677T - mut/wt (heterozigot)
mut: mutant alel
wt: normal alel
arkadaşlar geçmişi biraz okudum, yarında okumaya devam edeceğim, perşembe günüde kendi doktoruma gideceğim. ama gidsiye kadar merak içindeyim,
bu sonuç pıhtılaşma var demek mi? :8
ayy kızlar hamileleri duyunca vallha ben heyecanlanıyorum taze gelin gibi hissedim kendimii:))canım gülinin de kızı gelior inş. bebişlerimiz baya bollaştı bizler de sizlere yetişebiliriz inş
merhaba arkadaşlar. Rabbim şifa versin hepimize ve hepimiz kavuşalım inşaallah yavrularımıza.
bugün sonuçları aldık.
arkadaşlar geçmişi biraz okudum, yarında okumaya devam edeceğim, perşembe günüde kendi doktoruma gideceğim. ama gidsiye kadar merak içindeyim,
inşallah canım hayırlarla sağlıklı haberlerle gelirsin. güzel haberlerini bekliyoruz.Kizlar son zamanlarda bir kisi ortami iyice geriyor.lutfen yokmus gibi davranin sinirletinizi bozmayin.bizde haberler ayni hala yatiyoruz.2gun sonra kontrol var insallah iyi haberlet aliriz.benimle konusmak isteyenler ozelden yazsin whats up tan bende konusurum
evet canım serum bağladılar acilde
çok geçmiş olsun tekrar canım. takılma basit şeylere. neyse geçti gitti. boşver.biz pıhtılılara sinirlenmek iyi gelmiyor sen de bir de migren varmış dikkat et canım kendine.
canım migrenin mi var? geçmiş olsun. çok pis bir illetmiş o yaa. cuma da bir arkadaş söyledi migrenden hastanelik olurmuş, serum falan yermiş, zor birşeymiş, bilmiyordum.çok geçmiş olsun. canım iyi olduğun bir ara özelden bana testleri yazarsan çok sevinirim. dün yazacaktın, demek bu nedenle yazamadın.
tek gen mutasyonlarında ve heterezigot mutasyonda genellikle iğne kullanmayı tercih etmiyor çoğu doktor ama geçenlerde konuştuğum bir kdoğum uzmanı gebelik öncesi sonrası vitaminler ve gebelikte iğne kullanıyorum ben mthfr mutasyonlulara demişti... Demekki riske etmemek için kullanabiliyorlar iğneyi diye düşündüm bende bu durumda... Çok geçmiş olsun Allah yardımcın (mız) olsunmerhaba arkadaşlar. Rabbim şifa versin hepimize ve hepimiz kavuşalım inşaallah yavrularımıza.
bugün sonuçları aldık.
tşk ederim canım
tek gen mutasyonlarında ve heterezigot mutasyonda genellikle iğne kullanmayı tercih etmiyor çoğu doktor ama geçenlerde konuştuğum bir kdoğum uzmanı gebelik öncesi sonrası vitaminler ve gebelikte iğne kullanıyorum ben mthfr mutasyonlulara demişti... Demekki riske etmemek için kullanabiliyorlar iğneyi diye düşündüm bende bu durumda... Çok geçmiş olsun Allah yardımcın (mız) olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?