Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Meldaaaaaaaaaa, hala yanlış yoldasın.. Bak halaa gelmiş nispet yapıyorsun benim 3 çocuğum var diye. Bu nasıl bir duygusuzluktur ya bak gerçekten çok kızmaya başladım. Ben hep yumuşak ve ılımlıyımdır genelde ama bende şimdi bu sözlerinle iyice sinirlendim. Bak güzelim,, Veren Allah, alan yine Allahtır. Sana o evlatları bağışlayan Rabbim sana sadece emanet vermiştir onları. Ömürlerini ve sendeki emanetleri sen tayin edemezsin. Sözlerin yanlış, Rabbimin gücüne gitmesin sözlerin ve yanlış yerlere ulaşmasın dua et ve tövbe et.. Veren almasını bilir, almasını bilen vermesini bilir. O yüzden sen kimseye laf etme durduk yere. Kendini de çok şanslı görme. Herşey Allahtan ve sen sadece emanetlere sahip çıkıyorsun bunu unutma... Ve lütfen moral felan olma kimseye çünkü moral yerine insanların daha çok sinirlerini bozdun. Rabbim hatimlerini de kabul etsin inşallah dualarınıda. Ama yanlış nisbetler yapma kimseye. Hiç doğru değil..

Yazmıycam diyorum bir daha ama öyle bir şey yazıyorsun kiii, yazmadan geçemiyorum sözlerine ya. Lütfen artık yazmaaa. Çünkü yanlışı düzeltmek isterken daha da yanlış şeyler yazıyorsun..

Canım 500 daha eklermisin bana. Sanırım bu hafta artık okuyamam izmirdeyken. Ama bitirin de duamız yapılsın ben yokken inşallah. Çok az kalmış hadi arkadaşlar bir gayret...

merhaba arkadaşlar. Rabbim şifa versin hepimize ve hepimiz kavuşalım inşaallah yavrularımıza.

birkez gebe kalabilmiştim ve oda düştü 7 ay önce.
araştırma sürecine girmiştik bu yüzden.

bugün sonuçları aldık.

2 farklı doktora gösterdik sonucu, biri coraspin kullan,pıhtılaşma var diyor,
diğeri sonucun çokta riskli olmadığını yani önemsiz olduğunu söylüyor.

sonuç: MTHFR C677T - mut/wt (heterozigot)

mut: mutant alel
wt: normal alel

arkadaşlar geçmişi biraz okudum, yarında okumaya devam edeceğim, perşembe günüde kendi doktoruma gideceğim. ama gidsiye kadar merak içindeyim,
bu sonuç pıhtılaşma var demek mi? :8

canım geçmiş olsun malesef sende de bizler gibi pıhtılaşmaya yatkınlık var. biz iğne kullanmasını tavsiye eden dr lara gidiyoruz. kimi drlar coraspin de kullandırır. sen iyi bir dr bul muhakkak riskli gebelik uzmanı olsun. bu forumu da takip et sana faydalı olacak

Canimm sendede pihtilasma var, benimkiyle ayni mutasyondasin, ama aramizda cok kisi var saglikli dogumyapan,sen sadece iyi bir doktor bul ozellikle igne veren olmali,simdiden gecmis olsun.

Kizlar son zamanlarda bir kisi ortami iyice geriyor.lutfen yokmus gibi davranin sinirletinizi bozmayin.bizde haberler ayni hala yatiyoruz.2gun sonra kontrol var insallah iyi haberlet aliriz.benimle konusmak isteyenler ozelden yazsin whats up tan bende konusurum

slvy1987 ve 01as, arkadaşlar sağolun cevap için.

genetik doktoru da öyle dedi. "pek çok kadın sağlıklı doğum yapabiliyor bu sonuçlarla, yani çokta önemli değil" dedi.

ancak başka bir kadın doğumcu pıhtılaşma var dedi.

çok şaşkınım hiç beklemiyordum pıhtılaşmayı Rabbim inş. şifasını verir hepimize ve sağlıklı bebeklerimiz olur inş.

arkadaşlar dediğim gibi fırsat buldukça okuyacağım geçmişi ve tecrübelerinizi

inşallah canım hayırlarla sağlıklı haberlerle gelirsin. güzel haberlerini bekliyoruz.

arkadaşlar bu pıhtılaşma önleyici iğneyi ben 17 haftadır göbeğimden yapıyorum.koldan denedim ama çok acıdı. doğuma kadar göbekten vurulmaz heralde değil mi?

tek gen mutasyonlarında ve heterezigot mutasyonda genellikle iğne kullanmayı tercih etmiyor çoğu doktor ama geçenlerde konuştuğum bir kdoğum uzmanı gebelik öncesi sonrası vitaminler ve gebelikte iğne kullanıyorum ben mthfr mutasyonlulara demişti... Demekki riske etmemek için kullanabiliyorlar iğneyi diye düşündüm bende bu durumda... Çok geçmiş olsun Allah yardımcın (mız) olsun

tşk ederim canım

kuzucum çoook geçmiş olsun... Şırnak benim de sempatik sinir sistemimi bozduğu için haftada iki gün migren ataklarıyla uğraşıyorum Ayda iki kezde şiddetli baş ağrılarıyla kıvranıyorum resmen....... Lütfen dikkat et.. ayrıcak ataklar başladığında başının arka tarafına buz koyabilirsin baya iyi geliyor.... Üzme kendini lütfenn.... ara ara oluyor böyle şeyler... olmasaydı keşke ama ......... Sen eksik değilsin, Rabbim sadece büyük bir sınavdan geçiriyor seni ve birçoğumuzu... bana özelden telini yazarmısın can can uzun zaman oldu görüşmeyeli.. çok öptüm...

amin, Allah yardımcımız olsun arkadaşım.

demek doktor öyle dedi, zaten burdan okuduğum kadarıyla riske etmemek için iğnenin kullanılması iyi olacak.

bir akrabamızın gelininde ileri derecede pıhtılaşma vardı (tabirleri pek bilmediğimden dilim döndüğünce anlatıyorum)
8 gün önce 37 haftalık doğum yaptı, maşaallah ikiside sağlıklı. iğne kullandı hergün göbeğinden, her kontrolde dozu artırılıyordu, enson doz 14 gibi bir rakamdı, çok yüksek olduğundan bahsediyordu... kızcağız sabırla gününün dolmasını bekledi...kısacası o süreci gördüm akrabamızda ve ben ne yaparım bilmiyorum,çok zor, Allah yardımcımız olsun sabır versin.

hamileyimmmmmmmmm çok şükür rabbim bu günleride gösterdi testte görmüştüm ama doktora gidip keseyi görmeyince yazmak istemedim bizim durumumuz malum korku mutluluk hepsi birarada dün doktora gittik minicik bi kese gördük inşallah bu defa hayırlı olur sağlıklı olur.

rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…