Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım hayırlı olsun çok sevindim selmacım Allahım kucağına Almayıda nasip etsin. Uzun bir süre olmuştu hamile haberi almayalı. Sen bir başlangıç olursun arkadan biz geliriz inş

yaşadığım yerde bulabilceğim en iyi doktor Allah'tan gitme ihtimali yok kadının doğum izninden dönmesini bekliyoruz .gerçi gebelik olursa eğer her kontrol için Şırnak'tan Silopi'ye gitmek zorunda kalcam ama olsun...
ilk baştta çok korkutucu geliyor insana hergün iğne olmak fikri ama içinde bir canın belirdiği andan itibaren inan iğne zamanım gelse diye dört gözle bekliyosun... canın acımış sıkıntı çekmişsinnn hiççç önemli olmuyor zaten unutup gidiyosun yaşananların hepsini... benim birde şeker eklenmişti günde dört kez insülün yapıyodum kendime ama sor bakalım ne kaldı o günlerden hatırlamıyorum inan... Rabbim en güzel emanetine bekçi yapsın bekleyen herkesi inşaallah.... senin yapman gereken gebelik öncesi 3 ay folik asit çinko ve b vitamini ve elevit alman gebelik olduğunda çinkoyu kesmen ve gebeliğin 12. haftasından sonra elevit hariç diğer ilaçları kesmen ve iğneni yapman olacaktır.... Şafi ismiyle şifa versin Rabbim İnşaallah.......

Tebrik ederim darısı pıt pıtları görmeye inşaallah.....

Canım hayırlı olsun çok sevindim selmacım Allahım kucağına Almayıda nasip etsin. Uzun bir süre olmuştu hamile haberi almayalı. Sen bir başlangıç olursun arkadan biz geliriz inş

çok sağol canım evet biraz uzun oldun inşallahh ayağımı sürümüş olurum da arkası gelir canım rabbim herkesin gönlüne göre versin...

tekrar hayırlı olsun selmacım keseyi görmek çok büyük bir ilerleme ... sonra da kalp atışlarını görürüsün inşallah. özellikle pıhtılı arkadaşlarımın hamilelik haberleri beni çok mutlu ediyor...önce böyle sonra olur inş...

çok sağol canım arkadaşım inşallahh dediğin gibi kesemizi gördük minicik inşallah sonrasında kalp atışımızı ve devamını görürüz ve sonra da böyle bişey nasip olur inşallahh

eşim dün dr dönüşü ne diyo biliyomusun siz seçilmiş insanlarsınız bu yaşadıklarınız hergün iğne olmak herkesin kaldırabileceği bişey değil bunların mükafatını mutlaka alırsınız diyo inşallahh dediği gibi olur inşallahh hepimiz için burdaki bütün arkadaşlarımız için en hayırlısı olsun.

emine biliyo hamile olduğumu öğrendikten sonra topikten arkadaşların hepsinin ismini aldım cuma gecesi ismen dua ettim rabbim isteyen herkese nasip etsin hamilelere de sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahhh...

hayırlı olsu rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Ayy harikaa hayirli olsunn, allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, benimde batim yaklasti insallah gelmez kirmizilarda bende guzel haber verirm senin gibi insallah:)

canım gülinin de kızı gelior inş. bebişlerimiz baya bollaştı bizler de sizlere yetişebiliriz inş
Canim insallah cok istiyor um sizden güzel haber ler almak

Canim hayirlisi olsun.ama alindim bak ates ölçer ine niye demedin bakim kustum iste.saka saka bu arada ALLAH razi olsun duan kabul olsun.tekrar kontrolun ne zaman

çok berbat bir ağrı canım aynı amanda mide bulantısıda oluyor numarayı yazdım bende seni çok özledim

çok sevindim canım allah kucağınada almayı nasip etsin

sonunda beklene haber geldi
rabbim kucağına almayı da nasip etsi inşallah. darısı tüm isteyenlere

Ayy harikaa hayirli olsunn, allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, benimde batim yaklasti insallah gelmez kirmizilarda bende guzel haber verirm senin gibi insallah:)

inşallah hepimiz için hayırlı olur inşallah gelmez o kırmızılar hani bi ara olmuştu gerçi bazılarında sonra üzüldük ama çok verimli bi ay olmuştu yine öyle olur inşallahhh yaşadıklarımız hürmetine artık kaybımız olmasın bebeklerimiz bizle olsun inşallahhh...

Canim insallah cok istiyor um sizden güzel haber ler almak

Canim hayirlisi olsun.ama alindim bak ates ölçer ine niye demedin bakim kustum iste.saka saka bu arada ALLAH razi olsun duan kabul olsun.tekrar kontrolun ne zaman

elifim Allah razı olsun senden seni payını unutamam ilk ay olmadı ama ikinci ay oldu canım kesinleşmeyince yazamadım sadece emine biliyodu bizim durumları biliyosun ne olacağı belli olmuyo iki hafta sonra yine gidicem canım gelişimine bakmak için

arkadaslar ben cok önceden buradan bazı arkadaslarla yazısmıstım ben de de pıhtılasma var bir cok düsükler yasadım ve maalesef hala hic dogum olmadı pıhtılasma icin bundan önce 1 defa igne kullandım ondada bos kese oldu rabbim insaallah bu sefer bana ve isteyen her müslüman kardesime hayırlı evlatlar nasip etsin ve benide bu süre icinde aranıza alırsanız cok sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…