sonunda beklene haber geldi
rabbim kucağına almayı da nasip etsi inşallah. darısı tüm isteyenlere
arkadaslar ben cok önceden buradan bazı arkadaslarla yazısmıstım ben de de pıhtılasma var bir cok düsükler yasadım ve maalesef hala hic dogum olmadıpıhtılasma icin bundan önce 1 defa igne kullandım ondada bos kese oldu rabbim insaallah bu sefer bana ve isteyen her müslüman kardesime hayırlı evlatlar nasip etsin ve benide bu süre icinde aranıza alırsanız cok sevinirim...
canım sana da hayırlı olsun inşallah sağ sali kucağına almak nasip olsun...
çok şükür canım inşallah hep böyle güzel sonuçlarla gelirim kucağıma aldığım günleride görürüm hep birlikte görürüz bak ayağımı çok iyi sürüyorum onagöre mayıs ayı da geldi bilmiyorum artık bekliyorum hepinizi çorap söküğü gibi herkes gelsin inşallahh en içten diliyorum bunu
çok şükür canım inşallah hep böyle güzel sonuçlarla gelirim kucağıma aldığım günleride görürüm hep birlikte görürüz bak ayağımı çok iyi sürüyorum onagöre mayıs ayı da geldi bilmiyorum artık bekliyorum hepinizi çorap söküğü gibi herkes gelsin inşallahh en içten diliyorum bunu
Hayirli ugurlu olsunnnRabbim tamamina erdirsin insaALLAH
Cok cok cok sevindim.allah sagsalim kucagina almayi nasip tsin tatlim
elifim Allah razı olsun senden seni payını unutamam ilk ay olmadı ama ikinci ay oldu canım kesinleşmeyince yazamadım sadece emine biliyodu bizim durumları biliyosun ne olacağı belli olmuyo iki hafta sonra yine gidicem canım gelişimine bakmak için
hoş geldin aramıza. geçmis olsun ve gebeliğin hayırlı olsun. kucağına almak nasip olsun inşallah.arkadaslar ben cok önceden buradan bazı arkadaslarla yazısmıstım ben de de pıhtılasma var bir cok düsükler yasadım ve maalesef hala hic dogum olmadıpıhtılasma icin bundan önce 1 defa igne kullandım ondada bos kese oldu rabbim insaallah bu sefer bana ve isteyen her müslüman kardesime hayırlı evlatlar nasip etsin ve benide bu süre icinde aranıza alırsanız cok sevinirim...
hoş geldin aramıza. geçmis olsun ve gebeliğin hayırlı olsun. kucağına almak nasip olsun inşallah.
inşallah selmacım. bayadır hamile haberi alamıyorduk yaa. senden sonra hercal arkadaşımız da katıldı. çorap sökülmeye başladı)) darısı bize...bu arada şimdidençok erken bir soru olacak ama öğrenmişsindir diye düşünüyorum. hrs de doğum ücreti ne kadar sgk farkıyla. dışarıdan dr getiririsen ne kadar biliyormusun. özelden de yazabiirsin.
bu arada aslıdan da haber gelebilir. beklemede. inşallah bir haber de onda alırız...
duamızı yapıştıramıyorum ama toplam 68393 oldu. 1607 kalmış. okuyup bitirecek olan varmı. Şenay duasını yapacak. bugün biterse mesaj atıyım duayı evdeyse yapsın.
canım çooook sevindim. inşallah bundan sonra kalp atışları ve doğumunu da göstersin rabbim sağlıcakla. hepimize nasip etsin inş.hamileyimmmmmmmmmçok şükür rabbim bu günleride gösterdi testte görmüştüm ama doktora gidip keseyi görmeyince yazmak istemedim bizim durumumuz malum korku mutluluk hepsi birarada dün doktora gittik minicik bi kese gördük inşallah bu defa hayırlı olur sağlıklı olur.
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh...
hoşgeldin canım aramıza. hayırlı uğurlu olsun bebişin. ne demek aramıza kabul etmemek. burası herkesin. sadece paylaşımda bulunuyoruz. her zaman seni de bekleriz.arkadaslar ben cok önceden buradan bazı arkadaslarla yazısmıstım ben de de pıhtılasma var bir cok düsükler yasadım ve maalesef hala hic dogum olmadıpıhtılasma icin bundan önce 1 defa igne kullandım ondada bos kese oldu rabbim insaallah bu sefer bana ve isteyen her müslüman kardesime hayırlı evlatlar nasip etsin ve benide bu süre icinde aranıza alırsanız cok sevinirim...
canım ben okuyabildiğim kadar okurum yazarım sana tamamlarız inş. olmazsa yarın yaparız duayıduamızı yapıştıramıyorum ama toplam 68393 oldu. 1607 kalmış. okuyup bitirecek olan varmı. Şenay duasını yapacak. bugün biterse mesaj atıyım duayı evdeyse yapsın.
duamızı yapıştıramıyorum ama toplam 68393 oldu. 1607 kalmış. okuyup bitirecek olan varmı. Şenay duasını yapacak. bugün biterse mesaj atıyım duayı evdeyse yapsın.
şuan dışarı çıkmak zorundayım biraz erken girseydim ben bitirirdim bitmezse yaz burda akşam bitireyim.
canım ben yaparım. alah kabul etsin dualarımızı inş.Eminecim 1607 okudum tamamdir duayi ben yapardim ama igneye gidicem birazdan igne cok agrili oluyo istersen yapacak kimse yoksa yarinda yapabilirim
selam arkadaşlar bende en son düşüğümü 15 şubatta yaptım 7 haftalıktı.....ondan sonra araştırmalar başladı geçen hafta belli oldu.kan pıhtılaşması varmış bende.hamile kalınca hemen gel ilaca ya da iğneye başlıcaz dediler.şu an hiç bişey kullanmıyorum.benimle deneyimlerinizi paylaşır mısınız?bebe aspirini bari kullanmalı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?