Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sonunda beklene haber geldi
rabbim kucağına almayı da nasip etsi inşallah. darısı tüm isteyenlere

çok şükür canım inşallah hep böyle güzel sonuçlarla gelirim kucağıma aldığım günleride görürüm hep birlikte görürüz bak ayağımı çok iyi sürüyorum ona göre mayıs ayı da geldi bilmiyorum artık bekliyorum hepinizi çorap söküğü gibi herkes gelsin inşallahh en içten diliyorum bunu

canım sana da hayırlı olsun inşallah sağ sali kucağına almak nasip olsun...

Hayirli ugurlu olsunnnRabbim tamamina erdirsin insaALLAH

Cok cok cok sevindim.allah sagsalim kucagina almayi nasip tsin tatlim

sitem etmişsin selmaya amaselma gecen hafta takvim yaptı hiçbiriniz farketmedi )))aslında söyledi hepinize)

hoş geldin aramıza. geçmis olsun ve gebeliğin hayırlı olsun. kucağına almak nasip olsun inşallah.

inşallah selmacım. bayadır hamile haberi alamıyorduk yaa. senden sonra hercal arkadaşımız da katıldı. çorap sökülmeye başladı)) darısı bize...bu arada şimdidençok erken bir soru olacak ama öğrenmişsindir diye düşünüyorum. hrs de doğum ücreti ne kadar sgk farkıyla. dışarıdan dr getiririsen ne kadar biliyormusun. özelden de yazabiirsin.
bu arada aslıdan da haber gelebilir. beklemede. inşallah bir haber de onda alırız...

duamızı yapıştıramıyorum ama toplam 68393 oldu. 1607 kalmış. okuyup bitirecek olan varmı. Şenay duasını yapacak. bugün biterse mesaj atıyım duayı evdeyse yapsın.

Son düzenleme:

gelsin kuzum gelsin topiğimiz şenlensin inşallahhh. daha o konuda bişey konuşmadım canım çünkü nereyi tercih edeceğim hamileliğin gidişatına bağlı ona göre belli olucak.canım bu arada bugün ilk defa iğnemi göbekten kendim yaptım doktorum cesaretlendirdi ama göbekten daha az acıyomuş valla kollarım mosmor karnın büyüyene kadar göbekten yap kollar sonra bize çok lazım olacak dedi.

canım bide raporu bidaha gittiğimde hrs de çıkarttırıcam ama raporla reçete arasında çok fark olmuyomuş öylemi raporun yararı birden fazla alabiliyomuşun galiba sen nasıl alıyodun

duamızı yapıştıramıyorum ama toplam 68393 oldu. 1607 kalmış. okuyup bitirecek olan varmı. Şenay duasını yapacak. bugün biterse mesaj atıyım duayı evdeyse yapsın.

şuan dışarı çıkmak zorundayım biraz erken girseydim ben bitirirdim bitmezse yaz burda akşam bitireyim.

canım çooook sevindim. inşallah bundan sonra kalp atışları ve doğumunu da göstersin rabbim sağlıcakla. hepimize nasip etsin inş.

hoşgeldin canım aramıza. hayırlı uğurlu olsun bebişin. ne demek aramıza kabul etmemek. burası herkesin. sadece paylaşımda bulunuyoruz. her zaman seni de bekleriz.

canım ben okuyabildiğim kadar okurum yazarım sana tamamlarız inş. olmazsa yarın yaparız duayı

Eminecim 1607 okudum tamamdir duayi ben yapardim ama igneye gidicem birazdan igne cok agrili oluyo istersen yapacak kimse yoksa yarinda yapabilirim

selam arkadaşlar bende en son düşüğümü 15 şubatta yaptım 7 haftalıktı.....ondan sonra araştırmalar başladı geçen hafta belli oldu.kan pıhtılaşması varmış bende.hamile kalınca hemen gel ilaca ya da iğneye başlıcaz dediler.şu an hiç bişey kullanmıyorum.benimle deneyimlerinizi paylaşır mısınız?bebe aspirini bari kullanmalı mıyım?

Eminecim 1607 okudum tamamdir duayi ben yapardim ama igneye gidicem birazdan igne cok agrili oluyo istersen yapacak kimse yoksa yarinda yapabilirim
canım ben yaparım. alah kabul etsin dualarımızı inş.

canım burada çoğumuz coraspin kullanıyoruz. bazılarımız hamile kalana kadar kullanıyo. hamile kalınca sadece iğneyle devam ediyo. bazıları hamile kalmadan 3 ay önce folikaist b vitamini coraspin kullanıyo. hamile kalınca bunlara iğne ekleniyo. yani çeşitli. her dr. kendisinin öngördüğü bir tedavi var. önce sana iğne kullandıracak dr. bulmalısın ve ona göre bir tedavi programına devam etmelisin çok geçmiş olsun. hangi genlerinde problem var canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…