canım ben yaparım. alah kabul etsin dualarımızı inş.
canım burada çoğumuz coraspin kullanıyoruz. bazılarımız hamile kalana kadar kullanıyo. hamile kalınca sadece iğneyle devam ediyo. bazıları hamile kalmadan 3 ay önce folikaist b vitamini coraspin kullanıyo. hamile kalınca bunlara iğne ekleniyo. yani çeşitli. her dr. kendisinin öngördüğü bir tedavi var. önce sana iğne kullandıracak dr. bulmalısın ve ona göre bir tedavi programına devam etmelisin çok geçmiş olsun. hangi genlerinde problem var canım.
Sitem yapmadim canim siz hamile kalın da ben bilmesem d3 olur.ben cok sık girmiyom ya gormedim takvimisitem etmişsin selmaya amaselma gecen hafta takvim yaptı hiçbiriniz farketmedi)))aslında söyledi hepinize )
Canim arkadasimin eczacı arkadasi geldi ona sordum e2 adi altinda toplanan hastaliklar bedava aliyormus kafin dogumcuma sordum rapor u degistirelim diye onu biz yazamayix norologlar, kalp damarcilar yazar dedi.ben 4 kutuya 62 tl ödüyor um....gelsin kuzum gelsin topiğimiz şenlensin inşallahhh. daha o konuda bişey konuşmadım canım çünkü nereyi tercih edeceğim hamileliğin gidişatına bağlı ona göre belli olucak.canım bu arada bugün ilk defa iğnemi göbekten kendim yaptım doktorum cesaretlendirdi ama göbekten daha az acıyomuş valla kollarım mosmor karnın büyüyene kadar göbekten yap kollar sonra bize çok lazım olacak dedi.
canım bide raporu bidaha gittiğimde hrs de çıkarttırıcam ama raporla reçete arasında çok fark olmuyomuş öylemi raporun yararı birden fazla alabiliyomuşun galiba sen nasıl alıyodun
Canim geen yazdim sana ama cevap vermedin gormedin herhalde...niye hala progestan kullaniyosun dedim.cinsiyeti belli mi dedim...Ayyyy canim nasil sevindim bilemezsin alah tamamina erdirsin darisi tum isteyenlere canim hayirli olsun
faktör V H1299R (R2) heterozigot mutasyon saptanmıştır.
MTHFR A1298C heterozigot mutasyon saptanmıştır.
ACE D/D homozigot mutasyon saptanmıştır.
canım tabi bizler dr değiliz. hepimiz aynı yollardan geçtik geçiyoruz. bulunduğun ilde iyi bir kadın doğumcu bulmanı tavsiye ederim. zira hamilelik süreci de sıkıntılı geçiyor bizim gibi hastalarda doğum da riskli. o yüzden sasna doğru tedavi uygulatacak dr. bulmalısın evet sende de kan pıhtılaşması var. ve risk altındasın bunu bilerek hamile kalacaksın. bazen iğne ve ilaçlara rağmen sonuç alamıyoruz. ben iki defa iğne ve ilaç kullanırken düşük yaptım. hamilelik öncesi genelde 3 ay coraspin kullandırıyor dr. lar. hamile kalınca clexane 0,4 kullandırıyorlar.banada yardım edin.ne yapmam lazım.bu sonuçlara göre kan pıhtılaşması var dediler.hiç bi ilaç vermediler.hamile kalınca gel dediler.
Sitem yapmadim canim siz hamile kalın da ben bilmesem d3 olur.ben cok sık girmiyom ya gormedim takvimi
Canim arkadasimin eczacı arkadasi geldi ona sordum e2 adi altinda toplanan hastaliklar bedava aliyormus kafin dogumcuma sordum rapor u degistirelim diye onu biz yazamayix norologlar, kalp damarcilar yazar dedi.ben 4 kutuya 62 tl ödüyor um....
Canim geen yazdim sana ama cevap vermedin gormedin herhalde...niye hala progestan kullaniyosun dedim.cinsiyeti belli mi dedim...
nihayet zinciri kırdıngelsin kuzum gelsin topiğimiz şenlensin inşallahhh. daha o konuda bişey konuşmadım canım çünkü nereyi tercih edeceğim hamileliğin gidişatına bağlı ona göre belli olucak.canım bu arada bugün ilk defa iğnemi göbekten kendim yaptım doktorum cesaretlendirdi ama göbekten daha az acıyomuş valla kollarım mosmor karnın büyüyene kadar göbekten yap kollar sonra bize çok lazım olacak dedi.
canım bide raporu bidaha gittiğimde hrs de çıkarttırıcam ama raporla reçete arasında çok fark olmuyomuş öylemi raporun yararı birden fazla alabiliyomuşun galiba sen nasıl alıyodun
şaka yaptım kuzum benim biliyosun değil mi? yazıların ruhu yok demişti bir arkadaş burda çok doğru. aşağıdaki suratlarla ruh katmaya çalışıyoruz işte. bazen bir şey yazınca korkuyorum acaba yanlış anlaşılırmıyım diye. ama yok sen beni yanlış anlamamışsındır.muccckkkSitem yapmadim canim siz hamile kalın da ben bilmesem d3 olur.ben cok sık girmiyom ya gormedim takvimi
Canim arkadasimin eczacı arkadasi geldi ona sordum e2 adi altinda toplanan hastaliklar bedava aliyormus kafin dogumcuma sordum rapor u degistirelim diye onu biz yazamayix norologlar, kalp damarcilar yazar dedi.ben 4 kutuya 62 tl ödüyor um....
Canim geen yazdim sana ama cevap vermedin gormedin herhalde...niye hala progestan kullaniyosun dedim.cinsiyeti belli mi dedim...
evet sonuçlarına göre sende de kan pıhtılaşması var. iğne kullandıracak dr bulman lazım önce. hamile kalınca dr arama. önceden bulman lazım. çünkü bizim dr bulmamız da zor bir süreç. çünkü hepsi aynı tedaviyi uygulamıyor. kaç aydır burayı takip edip, dr dr gezip hala dr unda karar verememiş kişiler çok aramızda. hamilellk öncesi kullanman gereken şeyler olabilir. çinko veren var, b 12 veren var, folbiol, aspirin, elevit veren var. bu değişiyor. bunları değişik kombinasyonlarla veren dr lar var hamilelik öncesi. işini şansa bırakma önce dr unu bul. çok geçmiş olsun. aramıza hosgeldin. (kötü bir vesile ile bir araya gelmiş olsak da yeni gelene hosgeldin demek adettendirbanada yardım edin.ne yapmam lazım.bu sonuçlara göre kan pıhtılaşması var dediler.hiç bi ilaç vermediler.hamile kalınca gel dediler.
banada yardım edin.ne yapmam lazım.bu sonuçlara göre kan pıhtılaşması var dediler.hiç bi ilaç vermediler.hamile kalınca gel dediler.
dualamamız Şenay tarafından yapılmıştır . ağzına sağlık şenaycım. ben ayetel kürsi için liste yapıyorum.
sağolasın canım allah kabul etsin inş. hepimizin ağzına sağlık.dualamamız Şenay tarafından yapılmıştır . ağzına sağlık şenaycım. ben ayetel kürsi için liste yapıyorum.
canım bu haber ilaç gibi geldi. ne güzel. hem de 2 çocuğu olmuş. allah bize de nasip eder inş.Arkadaşlar günaydın :)
Birkaç gündür giremiyordum foruma. Bugün girince baktım yine güzel haberler var :) Allah hamile olan tüm arkadaşlarımıza hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah
Ben de duyduğum güzel bir haberi sizinle paylaşmak isterim. Yakın bir komşumuzun kızının iki çocuğu vardı. Ben hiç bilmiyordum. Meğerse onda da pıhtılaşma sorunu varmış ve o da Sinan hoca'ya giderek diyet yapmış. Hamileliği boyunca iğne vurulmuş ve iki yavrusu olmuş. Bana da çok moral verdi. Merak etme, zor bir süreç ama geçiyor ve sen o sıkıntıları hiç hatırlamıyorsun bile dedi :) Ben de çok mutlu oldum ve sizinle de paylaşmak istedim. Rabbim inşallah hayırlısıyla onlar gibi bizim de yüzümüzü güldürür ^.^
canım benim senin de ağzına sağlık. rabbim dualarımızı yüze katında kabul etsin inş.şenaycım agzına sağlık Allah kabul etsin...
Ahhh fistigim gormemisim...tedbir amacli haftada bir igneye gectik cok sukur kanamam falan yok... Bu kontrollde insallah belli olacak sen erkek demistin bakalim hayirlisi sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?