Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlarrr hastalnadımmm cokk cokk uzgunummm yıne sabahh bır ton agladım zırladımmm, ne yapacamm bılmıyorumm okadarr yoruldumkııı artıkk(( doktorumla gorstummm gecen ay klomenı ıgne vurmadan vermıstı, bu ay ıgnelerınıde vurulacam mayıs hazıran bole deneyım dıyurumm oda olamdıı artıkk tup bebekmı aşılamamı neyse ona başlıcamm, ben ne kadar umıtssızsemm eşim ve doktorum bır okadar umıtlı, eşimm helee cok rahatt olacak dıo ama benn artıkk cok umudumu kaybettim ( içimi dökimm bırazz yaa, bıde bu ayy gercekten hıc takmadım kafaya rahattımm, gezdım tozdum olmadı da olmadıı, bugunn bolee aglayarak gecer artık gozlerımm balık gıbı oldu zatenn, elimede bıse gecmıoo, nesee ölee kızlarrr duaya devammm ozmannn tek yapacagımm bu olacak heraldee((

cok sağol canım rabbim tez zaman da sana da göstersin inşallah tek dileğim zaten sağlıklı sıhatli dünayaya getirebimek rabbim hepimize hayırlısını versin...

canım çok üüldüm. ama iyi düşün iyi olsun. belki yorgundur sıpa. allah yardımcın olsun canım.

canım niye böyle yapıyosun eziyet ediyosun kendine. herşeyde bi hayır vardır. olsa düşse ya da sağlıksız olsa daha mı iyi. vardır bir bildiği rabbimin. biliyorum söylemesi kolay. yapması zor ama üzme kendini. olacak inşallah. hiç olmuyo değil nihayetinde. olsun ama sağlıklısı olsun inşallah.

canım biliyorum hiç kolay değil ama sakın üzülme sabret eşin ve doktorun haklı benim eşimde hep aynı şeyi söylerdi ama ben her defasında ağlıyodum geçen yine çok ağlamıştım hatta pıhtılaşma ile ilgili sonuçlarımı öğrenmek için doktora gittiğimde klomen kullansam dedim istersen kullanırız ama bence bekle dedi ordan çıktıktan sonra eşimi ikna ettim tamam bu ayda geçsin olmazsa denersin dedi bu ay da hiç umudum yoktu bidahaki ayın planlarını yapıyodum rabbime şükürler olsun geldi tamam önlemlerini al pes etme ama en önemlisi sabret ve duadan sakın vazgeçme canım demekki zamanı değilmiş belki bunları söylemem şimdi sana anlamsız geliyo ama vakti gelince inşallahh bebeğin seninle olucak yeterki rabbim ol desin...

canım dualarımız seninle sakın üzülüp stres yapma hayırlısını dileyelim bişey yoktur merak etme dinleniyodur kuzumuz doktora gidene kadar sabret sıkıntı yapma kendine hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahhh...

canımm hep sbrediyorumm ama ıstee ınsan bazen kendını tutamıo, yoksaa allah sukur guclu bır ınsanım ama bu cocuk işi benı cok duygusallaştırdı. benım eşimde aynı okadar umutlikii cok rahatt , tumm önlemlerı alıyorumm artıkk gerısı allaha dıoyrumm rabbım zamanı geldıgınde en saglıklını bana nasıp eder ınsallah saoll canımmm valaa böle okadar umut oluyorkıı,

canım ağzına sağlık Alah razı olsun rabbim kabul etsin inşallah...

cok sağol canım rabbim tez zaman da sana da göstersin inşallah tek dileğim zaten sağlıklı sıhatli dünayaya getirebimek rabbim hepimize hayırlısını versin...

canımsın allah hepimizden arzı olsun. rabbim isteyen herkese sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin. canım inşallah miniğimizin kalp atışlarını heyecanla bekliyoruz.

şenayımm vallaa kendımee ezıyett dogru dedıgınn, artıkk her olmadıgında bunu dıyrum zaten saglıksız olacagına olmasın, artııkk gec olsunn da saglıklı olsunn bunada şukur dıcezz ,duamıza sıgınacazz

Elifcim herşey yolundadır inşallah, Allahın izniyle kötü bir şey yoktur, sakın kötü düşünme. kendinide bebişinide üzme. Estağfurullah çek canım. Dualarım seninle, bebişini sağsalim kucağına alacaksın inşallah..

Aslıcım canım çok haklısın ama üzülmekle elimize birşey geçmiyor, herşeyin zamanı var, yeterki hayırlısıyla, sağlıkla sıhhatle olsun, inşallah Rabbim sesimizi duyar tez zamanda hayırlı bebişler nasip eder bize de. Üzme kendini

canım inş bişey yoktur aklına kötüsünü getirme çikolata felan ye bakalım tatlı bişeyler dualarım seninle

Canım sakın üzme kendini. İnşallah bir sıkıntı yoktur. Dualarımız seninle. Sen yeter ki üzme kendini ve güzel düşün. İnşallah sonucu da güzel olur..

canım bende 3 gün önce hastalandım biliyosun aşılamam tutmadı maddi manevi çok yıprandım ama yılmak yok yola devam

Canım söylemesi kolay tabi ama üzmemeye çalış kendini. Demek ki uygun zaman şimdi değilmiş. Bizim için neyin ne zaman hayırlı olduğunu bilemiyoruz. Sen umudunu sakın kaybetme ve dua etmeye devam et. Çünkü en güzel ilaç o. Bizim de dualarımız seninle..

canım dün misafir gelmişti yordun tabi kızımızı ister istemez sakın kötü düşünme canım. bebeğini de sıkıntıya sokma. rabbim korusun yavrunu. kötü bir şey yoktur inşallah. emelin dediği gibi tatlı birşeyler ye canım. elini karnına koy dua oku canım, ayetel kürsü oku, el mübdi oku. ben de okuyacam sana.

aslıcım üzülme canım benim. geç olsun güç olmasın. en doğru zaman ne zamansa o zaman olacak zaten. olumsuz düşünme. mayısta beraber çalışcaz. olacak inşallah.

aklına kötü şeyler getrme elifçim canım dualarımız seninle, kızlara katılıyorum yordun sen kızçemizi :) sen yine de git tedbir amaçlı bize de haber ver

canım seni çok iyi anlıyorum her ay beklentiye girmek hayal kurmak... Ama biz gerçeğin arkasındaki sırlara vakıf değiliz. benim . düşüğümde çok üzülmüştüm iğneye ve coraspine rağmen kalbi durmuştu. meğer bebiş sağlıksızmış.. Rabbim bizleri çok seviyor sabrımızı deniyor. üzülmemek elde değil biliyorum. ağlayarak dua etmek hayırlısını istmek lazım. bize en güzel terapi bu olsa gerek

elifcim canını sıkma. inşallah bişey yoktur. tatlı bişeyler ye ve mümkünse sol tarafına uzanıp dinlen biraz. hareketi artacaktır eminim.

üzülme desekte boş gelir sana. benim ilk gebeliğimde bende aynı şeyleri yaşadım. birde ben geç adet olurdum. her ay bir hevesle tahlil yapar sonra ağlardım. birde rahim içi film çekildiğinde bebeğin olmaz senin deyince ben eşimden boşanmak bile istemiştim. onu baba edemeyeceksem evli durmanın bir anlamı yoktu. eşim iyi bir kızmıştı ama. ama bak sonra korunmamıza rağmen rabbim verince veriyor. ha o ikiside düşük oldu ama vardır bundada bir hayır dedik. sıkma canını hamile kalmanda bir problem yoksa olur nasıl olsa. üzme kendini fazla. olacak emin ol

kızlar dünden beri yediğim tatlının hatti hesabı yok birde misafir işi değişti dün emine sahile gittik oturduk yemek filan yapmadım.soktorum gidebileceğin ultrason varsa gir bakalım ultrasona dedi.3den sonra gidicem akşama yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…