Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım iyi haberlerle gelirsin inş. akşam. ya da şu ara sağlam bi tekme yersin kızımızdan da kendine gelirsin inş:) kötüyü düşünme ne olur. iyi olacak. kızımız iyi allahın izniyle.

Hepimizin icinde ayni korkular var ve ne yazikki doguma kdr gecmeyecekler bisey yoktr cnm uyuyodr korkma bosuna bebiside korkutma uzme cnm bisey yoktr allhin izniyle

mesaj at bana hemen tamam mı. güzel haberini bekliyorum.

elife

canım endişe etme bir şey, yoktur inşallah... ben de bebeğimin hareketlerini çok az hissediyorum... hatta ilk başlarda herhalde bir şey oldu diyerek devlet hastahanesine haftada 2 defa koşa koşa gittiğim oluyordu.. her seferinde bebeğin hareketleri iyi siz hissetmiyorsunuz dediler.. ben de nasibi kısmeti varsa dünyaya gelir diye düşünerek rahatlatıyordum kendimi... en son doktorum da bebeğin ters duruyor ondan hareketlerini hisssetmeyebilirsin dedi... benim bebek uykucu anladığım kadarıyla... bir şey yoktur merak etme sen de canımmmm...

kızlar şu an kızçem 4-5 tekme attı bana ama genede içim rahat etsin diye gidicem doktora kızıma veda olsun doktor paraları ne yapalım...

merhaba eminecigim...70 tane okudum eklersen sevinirim...bu arada sen napdın bu ay calısmalara baslıcakdın ??? adetin geldimi ??? ne zaman baslicaksın İNSALLAH calısmalara ?? :)

kızlar şu an kızçem 4-5 tekme attı bana ama genede içim rahat etsin diye gidicem doktora kızıma veda olsun doktor paraları ne yapalım...

yaaa ben sana demiştim. oh yedin mi tekmeleri:) hadi gözün aydın. git dr.a bakalım için rahatlasın. kızına bizden de selam söyle:) bundan sonra mümkünse tekme aralıklarını açmasın:)

afferim kızıma benim)işte böyle tekme atar işte))git tabi dr a için tamamen rahatlasın canım.
merhaba eminecigim...70 tane okudum eklersen sevinirim...bu arada sen napdın bu ay calısmalara baslıcakdın ??? adetin geldimi ??? ne zaman baslicaksın İNSALLAH calısmalara ?? :)

ben adet olmadın daha. cumartesi olcam sanırım sonra başlıycaz inşallah.
senden ne haber. artmadı dimi morluklar. misafirleri gönderdin. nasıl geçti kaynana gelin muhabbetleriniz)

Cok svndik cnm hepimiz. İyi geccek insllh bu seferki gebeliklerimiz olmayanlarada ugur gtrcz kalcaklar insallh gorsunler mide bulantilarini)

senden ne haber. artmadı dimi morluklar. misafirleri gönderdin. nasıl geçti kaynana gelin muhabbetleriniz)[/QUOTE]

Eminecim çalışmalar başlamadan önce kan değerlerine falan ölçtürecekmisin bende bu ay bırakıcam ama ondan önce kan değerlerimi ölçtürüyüm diyorum bi... bu arada korunmayı bırakınca iğne vurulmaya başlıyacak mısın hemen gebe olduğunu öğrenmeden bundan öncekin de başlamıştın.

iyi bak bişeyi yokmuş kızının. aman bizle pimpirikli anneleriz işte. bişey olacak korkusuyla en ufak şeyi dert ediyoruz kendimize. merak etme inşallah hepimizde bebişlerimizi kucağımıza alıcaz

senden ne haber. artmadı dimi morluklar. misafirleri gönderdin. nasıl geçti kaynana gelin muhabbetleriniz)

Eminecim çalışmalar başlamadan önce kan değerlerine falan ölçtürecekmisin bende bu ay bırakıcam ama ondan önce kan değerlerimi ölçtürüyüm diyorum bi... bu arada korunmayı bırakınca iğne vurulmaya başlıyacak mısın hemen gebe olduğunu öğrenmeden bundan öncekin de başlamıştın.[/QUOTE]

oh canım hadi bakalım. malum be de daha mayıs ayının sonunda gidisem. kan tahlili falan yaptırırsa haziranı bulur. tabi bi de hamile kalmama izin verirse. sen benden önce deneyeceksin. inş. hemen hamile kalabilirsin. emine korunmayı bıraktığı ay adetle iğneye başlayacak. aslında çok da mantıksız değil. biz de öyle yapsak ne olur. en azından biz de 0,2 lik vursak ne dersin.

Son düzenleme:
eliften mesaj geldi. dr baya incelemişkilosu, hareketleri, kan akışı, suyu vs. herşeye bakmış dr. kızımız iyiymiş.

ben yarın başka bir dr a gitcem. son dr dan sonra kafam kaşıştığı için buna gerek duydum. o nasıl diycek bilmiyorum ama normal koşullarda adet tarihimde, yani ilk adet günü iğneye başlamam gerekiyor.
hangi kan tahlillerine baktırcaksın sen? hiç öyle bir düşüncem yokru ama gerekli mi ki? sen nelere baktırmayı düşünüyorsun?
yarın 11 de randevum. dr dan çıkınca işe gelcem yazarım burdan. tabi kafam çok karışırsa bilmiyorum)kafam karışınca burdan açıkça da yazıp herkesin kafasını bulandırmak da istemiyorum.
demek sen de bu ay başlıycaksın. bu ay çalışcakların syısı artıyor.
esmiras, aslı, serap, muco, selvi, adalet, ben yokmu artıran

Son düzenleme:
elife çok sevindim burda en son yazdığını görmeden msj attım az önce cvbını almıştım çooook mutlu oldum bizi de korkuttu :) neyse sağlıkla doğsun da tek ezgiciğimiz :)

bu arada ben bir dr buldum ankarada prof. ahmet erdem gazinin hocasıymış özel muayenesi de varmış. 300 tl imiş ücreti. perinatolgmuş. gazide ikiz kardeşler diye tanınıyorar. ikizide kadın doğumcu o da mehmet erdem. çok iyi şeyler duydum. benim arkadaşımın arkadaşı da bizim durumda kan pıhtılaşmasından 4 düşük yapmış şimdi ona gidiyor belki de doğum yapmıştır. o çok memnundu. aynı zamanda tüp bebekçiymiş. hamile kalmadan önce bir kere muayene ücreti veriyormuşsun sonra hamile kalana kadar ne kadar kontrole gidersen git ücret almıyormuş. doğumu da 4000 civarındaymış. çok anlayışı kibar beyefendiymiş.

Maşallah Elife ve kızına, çok şükür...

Selvi ben duydum ikiz kardeşleri. ne zaman gitmeyi düşünüyorsun,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…