canım allah hepimizden razı olsun. gönlümüzden geçen ne varsa versin bize hayırlı kılsın inş.canım duamızı yapmışsın ağzına sağlık allah kabul etsin inşallah. okuyan herkesten allah razı olsun.
kızlar dünden beri yediğim tatlının hatti hesabı yok birde misafir işi değişti dün emine sahile gittik oturduk yemek filan yapmadım.soktorum gidebileceğin ultrason varsa gir bakalım ultrasona dedi.3den sonra gidicem akşama yazarım
kızlar dünden beri yediğim tatlının hatti hesabı yok birde misafir işi değişti dün emine sahile gittik oturduk yemek filan yapmadım.soktorum gidebileceğin ultrason varsa gir bakalım ultrasona dedi.3den sonra gidicem akşama yazarım
kızlar şu an kızçem 4-5 tekme attı bana ama genede içim rahat etsin diye gidicem doktora kızıma veda olsun doktor paraları ne yapalım...
afferim kızıma benimkızlar şu an kızçem 4-5 tekme attı bana ama genede içim rahat etsin diye gidicem doktora kızıma veda olsun doktor paraları ne yapalım...
merhaba eminecigim...70 tane okudum eklersen sevinirim...bu arada sen napdın bu ay calısmalara baslıcakdın ??? adetin geldimi ??? ne zaman baslicaksın İNSALLAH calısmalara ?? :)
ben adet olmadın daha. cumartesi olcam sanırım sonra başlıycaz inşallah.
senden ne haber. artmadı dimi morluklar. misafirleri gönderdin. nasıl geçti kaynana gelin muhabbetleriniz)
senden ne haber. artmadı dimi morluklar. misafirleri gönderdin. nasıl geçti kaynana gelin muhabbetleriniz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?