Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

biz de az önce onlardan bahsetmiştik. bizim gülinin akrabası olnlar. niğdeli:)

canım sanırım homosistein ve protein c ve s activitelerine baktırır. adalet çıktı herhalde. zannımca sinan hoca da bana protein ce activitesi ve homosisteine bakarak bişeyler söyleyecek çünkü.

canım allah nasip ederse bu ayın 15 inden sonra gidicem
selvi maaşa göre ayın 15 inden sonra diyorsun sanırım ama adetin 10. günü genelde çağırırlar.senin adet bitmez üzere sanırım. ona göre gitsen daha iyi olur bence. buraya kadar gelcen ondan diyorum. yumurtlamaya bakıyorlar çünkü.
canım sanırım homosistein ve protein c ve s activitelerine baktırır. adalet çıktı herhalde. zannımca sinan hoca da bana protein ce activitesi ve homosisteine bakarak bişeyler söyleyecek çünkü.

bana daha önce onlara bakılmıştı ama gebelik öncesi tekrar mı bakılması gerekiyor? yarın sorarım olmazsa dr a. bu arada soru listesi yapmam lazım dr a. kesin unutcam çünkü.

Yaaa:) ikiside kadın doğumcu hangisi pıhtılaşmada daha iyiki??? Mehmet Erdemdi sanırım bana 10. haftadan sonra iğneyi bırak demişti(

selvicim bi sorayım bakalım. gazi de hasta bakmadıklarından falan konuşmuştuk. ama detaylı bi konuşma geçmedi.
emine canım bizde sanırım sinan hoca diyetin işe yarayıp yaramadığına ve ne kadar dikkatli yaptığımıza bakacak. ah bi gidebilsem öğrenecem de. sanırım diyet işe yaradıysa homosisteinin düşüp, protein c nin de yükselmiş olması gerekir. o zamanda pıhtılaşma yok demektir ki. o zaman hamile kalabiliriz gibi geliyor bana. ama sen bir sor yarın gideceğin dr.a sonuçlarını ve görüşlerini paylaşırsan sevinirim. ama çok da kafanı karıştırma bence. neyse bi git de görüşürüz.

gazide bakmıyorlarmış muayenesi varmış ama tahlilleri gazide yaptırtabiliyormuşuz. doğum koru hast de oluyormuş ben bunları duydum

canım bulamadım ben :)) nerde bahsettiiz. bu arada nasıllar senin bir bilgin varmı dr lar hakkında.
yok selvim forumda değil. buarad biz karşılıklı sohbetimizde. gülin foruma takılmıyo. benden zaten detaylı bilgileri alıyo sizler hakkında:) gülin mesai arkadaşım. niğdeli. akrabası olan o ikizler gazide prof. ama detaylı bilgi almadım. birazdan soracağım kendisine. nasıllarmış diye.

gazide bakmıyorlarmış muayenesi varmış ama tahlilleri gazide yaptırtabiliyormuşuz. doğum koru hast de oluyormuş ben bunları duydum

canım şu kadarını söyleyim. bu aralar gazi hocalarında iğne antipatisi var. gittiğinde sana iğne kulanmaman gerektiğini söylerse şaşırma. gülinin gittiği prof gaziden. kendi akrabası olanlar değil ama. o kan pıhtılaşması olan hastalarda bile iğnenin kullanılmaması gerektiğini söylemiş. iğnenin sadece annede tromboz (yani pıhtı atma) riskini ortadan kaldırmak için kullanılabileceğini. onun dışında bebek için bir etkisinin olmadığını söylemiş. sana da buna yakın bişeyler söyleyebilirler. aynı ekolden oldukları için söylüyorum. belki farklı bişeyler de söyleyebilirler ama işte görüşmeden bilemiyosun.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

Son düzenleme:
Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Ayetel Kürsi Türkçesi:
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayetel Kursi Meali:
Allah… O’ndan başka İlah yoktur. Diridir, Kaimdir. O’nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O’nundur. İzni olmaksızın O’nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O’nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O’nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O’na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

NICK GERÇEK İSİM
elif5507 elif
*01as aslı
ceylinn38 zehra
*senay079 şenay
slvy1987 selvi
sevinc007 sevinç
eoe emine 60
serap06_06 serap
rengarenk00 serpil
*nazka86 nazife 41
umud40 vildan
hildan hilal
muco509 emel
Eylül06 berna
slmeng selma
*AzraNur68 gül 70
06 kelebek neşe
*Şenayın arkadaşı gülin
hilbar hilal
TOPLAM
DUAYA BAŞLAMA TARİHİ: 02.05.2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Cok cok gecmis olsun gulum bnm ya 1 hafta arayla kaybetmisiz bebekleri
Allahim sen buyuksun neyseki caresini bulmussun cnm
Bndede rahimde perde cikti
Bide pihtiya bakilacak

Ahh canim nasilda uzmussun kendini neyse cok sukur iyimis prenses daha yeni girdim yeni okudum canim dualarim seninle sen kacinci haftada hissettin ilk olarak...

slm kzılar nasılsınız bakım varmı yeni hamile kalan bu ay bereketli gececek gibi geliyor hadi bakalım hayırlısı olsun nasılsınız iyimisinizzz anoo kimsede yok sanırsam sayfada

doğru diyorsun canım. ben de aydan biri ye gitmek istiyordum o da gazi profu herkes çok memnun ama iğne kullandırmıyormuş. ben de o yüzden gitmedim aslında özgür dereni düşünmeye başladım şimdi de

yaaa ben sana demiştim. oh yedin mi tekmeleri:) hadi gözün aydın. git dr.a bakalım için rahatlasın. kızına bizden de selam söyle:) bundan sonra mümkünse tekme aralıklarını açmasın:)

Cok svndik cnm hepimiz. İyi geccek insllh bu seferki gebeliklerimiz olmayanlarada ugur gtrcz kalcaklar insallh gorsunler mide bulantilarini)

iyi bak bişeyi yokmuş kızının. aman bizle pimpirikli anneleriz işte. bişey olacak korkusuyla en ufak şeyi dert ediyoruz kendimize. merak etme inşallah hepimizde bebişlerimizi kucağımıza alıcaz

Ahh canim nasilda uzmussun kendini neyse cok sukur iyimis prenses daha yeni girdim yeni okudum canim dualarim seninle sen kacinci haftada hissettin ilk olarak...

kızlar yani prensesimin pıhtıcan teyzeleri hepinize çok teşekkür ederiz.doktor amcamıza oyunlar yaptık derdi benleymiş kızımın.nasıl hareketler.doktor amcası bile oynama sıpacık dedi.özel radyoloji uzmanına gittim.inceledi.kan akışı,plesantası,suyu kilosu boyu uyumluymuş.ayrıca sağlık taraması da yaptı çok şükür organlarındada bişey çıkmadı.hatta elini sürekli çenesine koyup poz verince doktor amcası belgin doruk gibi poz veriyor dedi.ohhh yaaaa içim bir rahatladı ki....inşallah hayırla sağlıkla sağlıklıca eli ayağı,aklı zihni düzgün şekilde kucağmıza alır,isteyen herkeste bu duyguyu yaşar....

berna benim ikinci gebelik ya ben 16.haftanın sonunda yani 16+5lerde filan hissetmeye başladım.son yani bu iki gün haricindeki son 3 -4 gündürde şiddetli hissediyordum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…