biz de az önce onlardan bahsetmiştik. bizim gülinin akrabası olnlar. niğdeli:)elife çok sevindim burda en son yazdığını görmeden msj attım az önce cvbını almıştım çooook mutlu oldum bizi de korkuttu :) neyse sağlıkla doğsun da tek ezgiciğimiz :)
bu arada ben bir dr buldum ankarada prof. ahmet erdem gazinin hocasıymış özel muayenesi de varmış. 300 tl imiş ücreti. perinatolgmuş. gazide ikiz kardeşler diye tanınıyorar. ikizide kadın doğumcu o da mehmet erdem. çok iyi şeyler duydum. benim arkadaşımın arkadaşı da bizim durumda kan pıhtılaşmasından 4 düşük yapmış şimdi ona gidiyor belki de doğum yapmıştır. o çok memnundu. aynı zamanda tüp bebekçiymiş. hamile kalmadan önce bir kere muayene ücreti veriyormuşsun sonra hamile kalana kadar ne kadar kontrole gidersen git ücret almıyormuş. doğumu da 4000 civarındaymış. çok anlayışı kibar beyefendiymiş.
eliften mesaj geldi. dr baya incelemişkilosu, hareketleri, kan akışı, suyu vs. herşeye bakmış dr. kızımız iyiymiş.
ben yarın başka bir dr a gitcem. son dr dan sonra kafam kaşıştığı için buna gerek duydum. o nasıl diycek bilmiyorum ama normal koşullarda adet tarihimde, yani ilk adet günü iğneye başlamam gerekiyor.
hangi kan tahlillerine baktırcaksın sen? hiç öyle bir düşüncem yokru ama gerekli mi ki? sen nelere baktırmayı düşünüyorsun?
yarın 11 de randevum. dr dan çıkınca işe gelcem yazarım burdan. tabi kafam çok karışırsa bilmiyorum)kafam karışınca burdan açıkça da yazıp herkesin kafasını bulandırmak da istemiyorum.
demek sen de bu ay başlıycaksın. bu ay çalışcakların syısı artıyor.
esmiras, aslı, serap, muco, selvi, adalet, ben yokmu artıran
biz de az önce onlardan bahsetmiştik. bizim gülinin akrabası olnlar. niğdeli:)
selvi maaşa göre ayın 15 inden sonra diyorsun sanırım ama adetin 10. günü genelde çağırırlar.senin adet bitmez üzere sanırım. ona göre gitsen daha iyi olur bence. buraya kadar gelcen ondan diyorum. yumurtlamaya bakıyorlar çünkü.canım allah nasip ederse bu ayın 15 inden sonra gidicem
canım sanırım homosistein ve protein c ve s activitelerine baktırır. adalet çıktı herhalde. zannımca sinan hoca da bana protein ce activitesi ve homosisteine bakarak bişeyler söyleyecek çünkü.
biz de az önce onlardan bahsetmiştik. bizim gülinin akrabası olnlar. niğdeli:)
selvi maaşa göre ayın 15 inden sonra diyorsun sanırım ama adetin 10. günü genelde çağırırlar.senin adet bitmez üzere sanırım. ona göre gitsen daha iyi olur bence. buraya kadar gelcen ondan diyorum. yumurtlamaya bakıyorlar çünkü.
hımmm adetin 10. günü mü gitmem lazım... iyi söyledin canım ya ben hem maaştan hem de abimin düğünü 12 mayısta o bittikten sonra gideyim diyordum.7 mayısa denk geliyor. Ama hala dr a karar veremedim
Yaaa:) ikiside kadın doğumcu hangisi pıhtılaşmada daha iyiki??? Mehmet Erdemdi sanırım bana 10. haftadan sonra iğneyi bırak demişti(
selvicim bi sorayım bakalım. gazi de hasta bakmadıklarından falan konuşmuştuk. ama detaylı bi konuşma geçmedi.selvi maaşa göre ayın 15 inden sonra diyorsun sanırım ama adetin 10. günü genelde çağırırlar.senin adet bitmez üzere sanırım. ona göre gitsen daha iyi olur bence. buraya kadar gelcen ondan diyorum. yumurtlamaya bakıyorlar çünkü.
bana daha önce onlara bakılmıştı ama gebelik öncesi tekrar mı bakılması gerekiyor? yarın sorarım olmazsa dr a. bu arada soru listesi yapmam lazım dr a. kesin unutcam çünkü.
selvicim bi sorayım bakalım. gazi de hasta bakmadıklarından falan konuşmuştuk. ama detaylı bi konuşma geçmedi.
emine canım bizde sanırım sinan hoca diyetin işe yarayıp yaramadığına ve ne kadar dikkatli yaptığımıza bakacak. ah bi gidebilsem öğrenecem de. sanırım diyet işe yaradıysa homosisteinin düşüp, protein c nin de yükselmiş olması gerekir. o zamanda pıhtılaşma yok demektir ki. o zaman hamile kalabiliriz gibi geliyor bana. ama sen bir sor yarın gideceğin dr.a sonuçlarını ve görüşlerini paylaşırsan sevinirim. ama çok da kafanı karıştırma bence. neyse bi git de görüşürüz.
selvi maaşa göre ayın 15 inden sonra diyorsun sanırım ama adetin 10. günü genelde çağırırlar.senin adet bitmez üzere sanırım. ona göre gitsen daha iyi olur bence. buraya kadar gelcen ondan diyorum. yumurtlamaya bakıyorlar çünkü.
hımmm adetin 10. günü mü gitmem lazım... iyi söyledin canım ya ben hem maaştan hem de abimin düğünü 12 mayısta o bittikten sonra gideyim diyordum.7 mayısa denk geliyor. Ama hala dr a karar veremedim
ben öyle biliyorum 10. gün diye de sen gene de burda ki arkadaşlara da bir sor. ben tolga beye ilk randevuya gitceem zaman gerçi 2. randevuydu, iğneye başladıım zamandı. 10 gün gel yumurtana da bakalım demişti. ondan dedim. daha iyi olabilir sanırım.
yok selvim forumda değil. buarad biz karşılıklı sohbetimizde. gülin foruma takılmıyo. benden zaten detaylı bilgileri alıyo sizler hakkında:) gülin mesai arkadaşım. niğdeli. akrabası olan o ikizler gazide prof. ama detaylı bilgi almadım. birazdan soracağım kendisine. nasıllarmış diye.canım bulamadım ben :)) nerde bahsettiiz. bu arada nasıllar senin bir bilgin varmı dr lar hakkında.
gazide bakmıyorlarmış muayenesi varmış ama tahlilleri gazide yaptırtabiliyormuşuz. doğum koru hast de oluyormuş ben bunları duydum
ben öyle biliyorum 10. gün diye de sen gene de burda ki arkadaşlara da bir sor. ben tolga beye ilk randevuya gitceem zaman gerçi 2. randevuydu, iğneye başladıım zamandı. 10 gün gel yumurtana da bakalım demişti. ondan dedim. daha iyi olabilir sanırım.
canım sen hangi dr dan randevu almıştın adını hatrlayamadım
canım sen hangi dr dan randevu almıştın adını hatrlayamadım
özgür deren canım
Merhaba emiras seni arkadaş listeme ekledim cünkü bende 2. kürtajımı geçen hafta oldum malesefilk gebeliğim 8+5 te kalp durması sonucu bitti. ilk olduğu için araştırma yapmadık çünkü böyle bir geçmişimiz yoktu ailemizde filan. ikincisine ise tam bir yıl sonra neden olmuyor araştırmalarına başlamışken o ay icinde hamile kaldım. annem erken menapoz olduğu icin araştırma istemiştim. şuan yaşım 30. fsh lh tahlilleri bile ilk kez yapılmıştı bana bir tane menapoz testi diye gecen amh testi yaptırdım o cok düşük cıktı yani yumurtalarım yavaşlamaya başlamış ve bende erken menapoza girebilirmişim bir an önce cocuk sahibi olabilmek için doktorum tüp bebeğe git vakit kaybetmeden dedi ve o arada hamile kalmışım. cok mutlu olmuştuk bu karışıklık icinde kii o da 6+2 de kalp atışını gördükten sonra yine ölmüş geçen hafta kürtaj oldum. bebeği genetik teste gönderdik. henüz kontrole gitmedim. bir iki güne gideceğim. hic birsey konuşmadık doktorumla. şuan aklım cok karışık. nerden başlamalıyım hangi doktora gitmeliyim burda yazıları okurken gördüm seni ve birkaç arkadaşı daha ekledim. Bilgilerinizi takip etmek istedim. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
canım şu kadarını söyleyim. bu aralar gazi hocalarında iğne antipatisi var. gittiğinde sana iğne kulanmaman gerektiğini söylerse şaşırma. gülinin gittiği prof gaziden. kendi akrabası olanlar değil ama. o kan pıhtılaşması olan hastalarda bile iğnenin kullanılmaması gerektiğini söylemiş. iğnenin sadece annede tromboz (yani pıhtı atma) riskini ortadan kaldırmak için kullanılabileceğini. onun dışında bebek için bir etkisinin olmadığını söylemiş. sana da buna yakın bişeyler söyleyebilirler. aynı ekolden oldukları için söylüyorum. belki farklı bişeyler de söyleyebilirler ama işte görüşmeden bilemiyosun.
yaaa ben sana demiştim. oh yedin mi tekmeleri:) hadi gözün aydın. git dr.a bakalım için rahatlasın. kızına bizden de selam söyle:) bundan sonra mümkünse tekme aralıklarını açmasın:)
afferim kızıma benim)işte böyle tekme atar işte ))git tabi dr a için tamamen rahatlasın canım.
ben adet olmadın daha. cumartesi olcam sanırım sonra başlıycaz inşallah.
senden ne haber. artmadı dimi morluklar. misafirleri gönderdin. nasıl geçti kaynana gelin muhabbetleriniz)
Cok svndik cnm hepimiz. İyi geccek insllh bu seferki gebeliklerimiz olmayanlarada ugur gtrcz kalcaklar insallh gorsunler mide bulantilarini)
iyi bak bişeyi yokmuş kızının. aman bizle pimpirikli anneleriz işte. bişey olacak korkusuyla en ufak şeyi dert ediyoruz kendimize. merak etme inşallah hepimizde bebişlerimizi kucağımıza alıcaz
elife çok sevindim burda en son yazdığını görmeden msj attım az önce cvbını almıştım çooook mutlu oldum bizi de korkuttu :) neyse sağlıkla doğsun da tek ezgiciğimiz :)
bu arada ben bir dr buldum ankarada prof. ahmet erdem gazinin hocasıymış özel muayenesi de varmış. 300 tl imiş ücreti. perinatolgmuş. gazide ikiz kardeşler diye tanınıyorar. ikizide kadın doğumcu o da mehmet erdem. çok iyi şeyler duydum. benim arkadaşımın arkadaşı da bizim durumda kan pıhtılaşmasından 4 düşük yapmış şimdi ona gidiyor belki de doğum yapmıştır. o çok memnundu. aynı zamanda tüp bebekçiymiş. hamile kalmadan önce bir kere muayene ücreti veriyormuşsun sonra hamile kalana kadar ne kadar kontrole gidersen git ücret almıyormuş. doğumu da 4000 civarındaymış. çok anlayışı kibar beyefendiymiş.
Ahh canim nasilda uzmussun kendini neyse cok sukur iyimis prenses daha yeni girdim yeni okudum canim dualarim seninle sen kacinci haftada hissettin ilk olarak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?