Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

doğru diyorsun canım. ben de aydan biri ye gitmek istiyordum o da gazi profu herkes çok memnun ama iğne kullandırmıyormuş. ben de o yüzden gitmedim aslında özgür dereni düşünmeye başladım şimdi de

canım yarın emine gidecekti. bakalım kafası çok karışmazsa anlatır bize düşüncelerini

canım yarın emine gidecekti. bakalım kafası çok karışmazsa anlatır bize düşüncelerini

slm kızlar benim anlamadıgım bazı doktorlar igneyi öneriyor bazıları neden önermiyorki bende 2 dr gitdim biri olman gerek tedbir amaclı biri hic gerek yok dedi kafam karııştı:18::18::18:

Son düzenleme:
doğru diyorsun canım. ben de aydan biri ye gitmek istiyordum o da gazi profu herkes çok memnun ama iğne kullandırmıyormuş. ben de o yüzden gitmedim aslında özgür dereni düşünmeye başladım şimdi de

Ben yarin gidiyim bi bakalim selvicim.anlatirim sana.ona gore gidersin ya da gitmezsin sen de.

Evet canim ucret dogru.
Hangi siteden baktin yorumlara
olumsuz sey de var mi peki dr hakkinda?

canım kk dan baktım dr tavsiyelri bölümünde google den özgür deren yazınca çıktı. hiç olumsuz yoruma rastlmadım. olumsuzz 1 tane bile yorum olsa o dr a gtmktn vazgçiiyorum ben ya

canım kk dan baktım dr tavsiyelri bölümünde google den özgür deren yazınca çıktı. hiç olumsuz yoruma rastlmadım. olumsuzz 1 tane bile yorum olsa o dr a gtmktn vazgçiiyorum ben ya

Evet simdi okudum ben de hepsini
daha once okumusum haturladim
vildan da yazmis oraya bir ara.soru sormus.nisan ayinda da yazanlar olmus
ara sura bakmak lazim oraya da.neyse bakalim yarin gorcem.ama icimden bir his hosuma gitcek diyor.anlatirim yarin

evet ama ban hematolog evet agır bir kan pıhtılaşman yok ama senin ölü düşük 5 tane olman lazım dedi tedbir amaclı dedi yoksa şu amacda yok demekki hamileliklerde bişi oluyor bana

cnm ya ben artık oturduğum illde her yeni gelen kadın doğumcuyu duyunca mutlaka gidiyorum fikir almak için belkide en az 8 doktora gittim hemetoloji dr hariç hepside iğneyle deneyeceksin dedi aslında iğnenin kesinliği yokmuş ama son çare olarak deneniyormuş bana son gittiğim dr dedi iğne kullanarakta doğum yapanlar birazda olsa fazlaymış

arkadaslar dün basıma bir sey geldi doktorum bana utrogestan diye günde 3 defa vajinal yoldan kullanmam icin fitil verdi bunu daha önceki hamileliklerimde de kullanmıstım ama ilk defa dün farkettim tam fitili kullanacagım kutusunun üstünde icindekiler bölümünde jelatin yazıyor sok olmustum cünkü jelatin yurt dısında domuz derisi ve kemiginden yapılıyor hemen internetten arastırdım türkiyede de aynı sekilde migde bulantısından öldüm cocuguma domuzu daha dogmadan vermistim sonra doktorumu aradım ilacımı degistirmesini icinde jelatin olmamasını istedim bundan sonra haftada 2 defa igne vurulacagım o ilacın yerine bunu sizinlede paylasmak istedim

nasıl bir fitil anam yoksa progestanmı yaa off ya ebn her hamileliklerimde kullandım yaa

çok sevindim canım inş hep böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…