doğru diyorsun canım. ben de aydan biri ye gitmek istiyordum o da gazi profu herkes çok memnun ama iğne kullandırmıyormuş. ben de o yüzden gitmedim aslında özgür dereni düşünmeye başladım şimdi de
canım yarın emine gidecekti. bakalım kafası çok karışmazsa anlatır bize düşüncelerini
slm kızlar benim anlamadıgım bazı doktorlar igneyi öneriyor bazıları neden önermiyorki bende 2 dr gitdim biri olman gerek tedbir amaclı biri hic gerek yok dedi kafam karııştı:18::18::18:
kızlar bence pc başından kalkın biraz spor yapın kan akşına en iyi gelen yöntem odur benden söylemesi
birde bir ünite kan aldırın kan kendini yenilesin aslında size küsüm ama geniş bilgi hazinemi sizlerle paylaşcam allah rızası için
doğru diyorsun canım. ben de aydan biri ye gitmek istiyordum o da gazi profu herkes çok memnun ama iğne kullandırmıyormuş. ben de o yüzden gitmedim aslında özgür dereni düşünmeye başladım şimdi de
Ben yarin gidiyim bi bakalim selvicim.anlatirim sana.ona gore gidersin ya da gitmezsin sen de.
evet eminecim çok mrk ediyorum bir de muayne ücrti 350 diye duymuştum doğru mu. internette çok olumlu şeylr okudum
Evet canim ucret dogru.
Hangi siteden baktin yorumlara
olumsuz sey de var mi peki dr hakkinda?
aynen cnm banada hematolog iğneye gerek yok dedi kadın doğumcu kullan dedi
canım kk dan baktım dr tavsiyelri bölümünde google den özgür deren yazınca çıktı. hiç olumsuz yoruma rastlmadım. olumsuzz 1 tane bile yorum olsa o dr a gtmktn vazgçiiyorum ben ya
evet ama ban hematolog evet agır bir kan pıhtılaşman yok ama senin ölü düşük 5 tane olman lazım dedi tedbir amaclı dedi yoksa şu amacda yok demekki hamileliklerde bişi oluyor bana
arkadaslar dün basıma bir sey geldi doktorum bana utrogestan diye günde 3 defa vajinal yoldan kullanmam icin fitil verdi bunu daha önceki hamileliklerimde de kullanmıstım ama ilk defa dün farkettim tam fitili kullanacagım kutusunun üstünde icindekiler bölümünde jelatin yazıyor sok olmustum cünkü jelatin yurt dısında domuz derisi ve kemiginden yapılıyor hemen internetten arastırdım türkiyede de aynı sekilde migde bulantısından öldüm cocuguma domuzu daha dogmadan vermistim sonra doktorumu aradım ilacımı degistirmesini icinde jelatin olmamasını istedim bundan sonra haftada 2 defa igne vurulacagım o ilacın yerine bunu sizinlede paylasmak istedim
nasıl bir fitil anam yoksa progestanmı yaa off ya ebn her hamileliklerimde kullandım yaa
kızlar yani prensesimin pıhtıcan teyzeleri hepinize çok teşekkür ederiz.doktor amcamıza oyunlar yaptık derdi benleymiş kızımın.nasıl hareketler.doktor amcası bile oynama sıpacık dedi.özel radyoloji uzmanına gittim.inceledi.kan akışı,plesantası,suyu kilosu boyu uyumluymuş.ayrıca sağlık taraması da yaptı çok şükür organlarındada bişey çıkmadı.hatta elini sürekli çenesine koyup poz verince doktor amcası belgin doruk gibi poz veriyor dedi.ohhh yaaaa içim bir rahatladı ki....inşallah hayırla sağlıkla sağlıklıca eli ayağı,aklı zihni düzgün şekilde kucağmıza alır,isteyen herkeste bu duyguyu yaşar....
berna benim ikinci gebelik ya ben 16.haftanın sonunda yani 16+5lerde filan hissetmeye başladım.son yani bu iki gün haricindeki son 3 -4 gündürde şiddetli hissediyordum....
özgür deren canım
bende çok merak ediyorum canım ayrıntıları anlat mutlaka romatoloğum bana özgür dereni önermişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?