Hayirli cumalar hepimize.kizlar benim kahverengiler bitmisti dun geceden beri yine gelmeye basladi.sizce neden olur?dun ikili testimizin sonucunu aldik temiz cikti cok sukur.elif gelin kizimin iyi olmasina sevindim:)
listem bozuldu. düzeltemiyorum. enden kaynaklı olmadığından da emin oldum bugün. çünkü liste aynı. kk dan kaynaklanıyor. önce burda enter e basınca aşağı inmiyoru imleç artık iniyor ve aynı zamanda tablo olduğu gibi aktarılamıyor. tavsiyesi olan varmı.
ayetel kürsi kaç okuyalım kızlar. 10000 mi okuyalım? çok mu olur?
kızlar yani prensesimin pıhtıcan teyzeleri hepinize çok teşekkür ederiz.doktor amcamıza oyunlar yaptık derdi benleymiş kızımın.nasıl hareketler.doktor amcası bile oynama sıpacık dedi.özel radyoloji uzmanına gittim.inceledi.kan akışı,plesantası,suyu kilosu boyu uyumluymuş.ayrıca sağlık taraması da yaptı çok şükür organlarındada bişey çıkmadı.hatta elini sürekli çenesine koyup poz verince doktor amcası belgin doruk gibi poz veriyor dedi.ohhh yaaaa içim bir rahatladı ki....inşallah hayırla sağlıkla sağlıklıca eli ayağı,aklı zihni düzgün şekilde kucağmıza alır,isteyen herkeste bu duyguyu yaşar....
berna benim ikinci gebelik ya ben 16.haftanın sonunda yani 16+5lerde filan hissetmeye başladım.son yani bu iki gün haricindeki son 3 -4 gündürde şiddetli hissediyordum....
bugün bulunduğum yerde ilçenin devlet hastenesine gittim iğne yazdırmak için benim dr muayenehane olduğu için şuan daha reçeti kabul olmuyomuş dr şansıma çok iyiydi durumumu anlattım tamam yazalım dedi iğneye rapor da çıkartalım dedi ben raporu hrs de çıkartıcaktı normalde
ultrasondan da baktı minnakım 7 mm olmuş teyzeleri
bi sorun olursa senin gelmene gerek yok eczaneden arasınlar dedi geldik eczaneye önce rapor katkı paylı çıkmış şansımızı denemek için aradık doktoru eczacı gereken ibareyi söyledi sağolsun dr düzeltti raporu fark ödemeden alıcam iğnemi.
selam arkadaşlar bende en son düşüğümü 15 şubatta yaptım 7 haftalıktı.....ondan sonra araştırmalar başladı geçen hafta belli oldu.kan pıhtılaşması varmış bende.hamile kalınca hemen gel ilaca ya da iğneye başlıcaz dediler.şu an hiç bişey kullanmıyorum.benimle deneyimlerinizi paylaşır mısınız?bebe aspirini bari kullanmalı mıyım?
eliften mesaj geldi. dr baya incelemişkilosu, hareketleri, kan akışı, suyu vs. herşeye bakmış dr. kızımız iyiymiş.
ben yarın başka bir dr a gitcem. son dr dan sonra kafam kaşıştığı için buna gerek duydum. o nasıl diycek bilmiyorum ama normal koşullarda adet tarihimde, yani ilk adet günü iğneye başlamam gerekiyor.
hangi kan tahlillerine baktırcaksın sen? hiç öyle bir düşüncem yokru ama gerekli mi ki? sen nelere baktırmayı düşünüyorsun?
yarın 11 de randevum. dr dan çıkınca işe gelcem yazarım burdan. tabi kafam çok karışırsa bilmiyorum)kafam karışınca burdan açıkça da yazıp herkesin kafasını bulandırmak da istemiyorum.
demek sen de bu ay başlıycaksın. bu ay çalışcakların syısı artıyor.
esmiras, aslı, serap, muco, selvi, adalet, ben yokmu artıran
canım bilmiyorum ki zaten çok geç bitiyor dualar. 1 hafta bazen hiç girmeyen oluyor. ben mümkün olduğunca çok kişi okusun herkesin katkısı oldun istiyorum. kimin duası kabul olur Allah bilir. 1 haftada çok okunamaz diye düşünüyorum. ama kısa dualar için dediğin olabilir. bu bir bitsin kısa dualarda öyle yaparız olmazsa. ben bir uzun bir kısa olsun diyorum.aslında canım dua okurken sayıya göre gitmemek lazımmış sürekli okuyup okuyabildiğimiz kadar okumamız lazımmış dün bi programda hoca öyle söylüyodu meselaa ben hergün 99 ya mübdi okurdum ama dün hocayı dinledikten sonra okuyabildiğim kadar okuyorum biz şöyle yapabiliriz mesela cuma akşamı duamızı başlatr ta sonraki cuma akşamı dualamayı yapsak daha ii olmaz mı yine şu kadar okudum deriz sen eklersin listeye kaçta biterse orda her perşembe duamızı yaparız tabi sizce de uygunsa:)
ohh ne iyi dr bulmuşsun selmacım. tahlillerini falan orda yaptırırısın artık. daha önce yazan arkadaşların raporunda ne yazdıını kaydettim. sen de yazarsan sevinirim. raporunda ne yazıyor? kasımda lazım olacak bana da yeni rapor çıkartırken. arkadaşlar bu arada mevcut raporum varken katkı paysız rapor çıkartabilirmiyim bilen var mı?bugün bulunduğum yerde ilçenin devlet hastenesine gittim iğne yazdırmak için benim dr muayenehane olduğu için şuan daha reçeti kabul olmuyomuş dr şansıma çok iyiydi durumumu anlattım tamam yazalım dedi iğneye rapor da çıkartalım dedi ben raporu hrs de çıkartıcaktı normalde
bi sorun olursa senin gelmene gerek yok eczaneden arasınlar dedi geldik eczaneye önce rapor katkı paylı çıkmış şansımızı denemek için aradık doktoru eczacı gereken ibareyi söyledi sağolsun dr düzeltti raporu fark ödemeden alıcam iğnemi.
kızlar cumanız mübarek olsun. bugün hiç halim yok. sabah yataktan kalkmak istemedim. sağ kasığımda ağrı var. off bazen diyorum şu haftalar biran önce bitsede doğsa artık 3-4 haftaya kadar iyice ağırlaşacağım sanırım. 10 kilo aldım ama karnımı taşımak zor geliyorsığmıyorda bebiş. habire kaburgama baskı yapıyor
canım nasıl rahatladım anlatamam dün dışardaydım aklım hep sendeydi 12'ye geliyodu eve geldiğim uykusuzluktan ölüyodum iğnelerden midir ne akşamları çok uykum geşiyo sadece durumunu öğrenmek için açtım bilgisayarı yorum bile yapamadım yarın yaparım diye eşime bahsetmiştim o bile korka korka soruyo ne olmuş diye iyiymiş dedim çok şükür canım rabbim bebeklerimizi sağ salim bize bağışlasın inşallah kızımız birazcık ilgi istemiş galiba
bugün bulunduğum yerde ilçenin devlet hastenesine gittim iğne yazdırmak için benim dr muayenehane olduğu için şuan daha reçeti kabul olmuyomuş dr şansıma çok iyiydi durumumu anlattım tamam yazalım dedi iğneye rapor da çıkartalım dedi ben raporu hrs de çıkartıcaktı normalde
kızlar cumanız mübarek olsun. bugün hiç halim yok. sabah yataktan kalkmak istemedim. sağ kasığımda ağrı var. off bazen diyorum şu haftalar biran önce bitsede doğsa artık 3-4 haftaya kadar iyice ağırlaşacağım sanırım. 10 kilo aldım ama karnımı taşımak zor geliyorsığmıyorda bebiş. habire kaburgama baskı yapıyor
oh canım maşallah. ne güzel miniğimiz iyiymiş. hadi bakalım güzel güzel büyüsün inş.bugün bulunduğum yerde ilçenin devlet hastenesine gittim iğne yazdırmak için benim dr muayenehane olduğu için şuan daha reçeti kabul olmuyomuş dr şansıma çok iyiydi durumumu anlattım tamam yazalım dedi iğneye rapor da çıkartalım dedi ben raporu hrs de çıkartıcaktı normalde
oh ne güzel sıkıntılar bunlar. büyüsün maşallah. sığar sığar annesi o yerini bulur:)kızlar cumanız mübarek olsun. bugün hiç halim yok. sabah yataktan kalkmak istemedim. sağ kasığımda ağrı var. off bazen diyorum şu haftalar biran önce bitsede doğsa artık 3-4 haftaya kadar iyice ağırlaşacağım sanırım. 10 kilo aldım ama karnımı taşımak zor geliyorsığmıyorda bebiş. habire kaburgama baskı yapıyor
emine merhaba ben hastayım şuanda bu ay çalışma var umarım 9 ay boyunca son adetimiz olur senin ve buradaki bekleyen isteyen herkes için geçerli tabi bu dilek:)ben bi sonrakii adte 1 hafta kala test yapıcam sanırım varsa çıkar ve doktora gidip iğneleri yazdırıcam tabi pozitif olursa nasip artık,2 düşükten sonra ilk kez iğne ile deneyeceğim bakalım neler yaşayacağız çok merak ediyorum dualara pek katılamıyorum her zaman zamanım olmuyor söz verip katılmamaktansa kendimce azda olsa dua ediyorum ve bu forumdaki herkes için iyi şeyler olsun diye dua ediyorum.umarım iğneler için geç kalmam ama sanırım kanda gebelik daha erken belli olmaz dimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?