Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın arkadaslar...günaydın emine bugün doktor randevun varmıs İNSALLAH cok iyi gecer....canım bendeki morluklar aynı duruyorda ama rengi acıldı yani baya koyu mordu ama o gecdi suan cok acık morluklar var bakıyorum takip ediyorum...ben karsda kalıyorum esimin isinden dolayı...pıhtılasma icin erzuruma gidip kan vermisdim tahliller cıkdı...en kısa zamanda gitcem ordaki doktorla görüscem tahlilleri alacam...ve bendeki bu morluklardan da tabiki bahsedecem...suan bekliyorum daha gitmememin sebebi ben nisanda korunmamısdım...hani kücük bir umut kücücük bir umut belki bebegim tuttuysa gitmisken hem onuda ögrenirim hemde ne yapılması gerekıyorsa hemen yapılmaya baslar diye düsünmüsdüm adetim 14 mayısda gelmeli İNSALLAH gelmez ama gelirsede ozaman adetimin 3 günü gitcem hastaneye hemde hormonlarıma bakdırcam...yani simdi bosuna gitmeyim dedim sonucta morluklar fazlalasmadı ve daha acık renk oldu...ama bu ay gebe kaldıgımı düsünmüyorum zaten son 3 gündürde vallaha yataga yatar yatmaz uyuyorum yani son 3 gündür zaten bebek olmaz önceki calısmalarda tutunduysa cooooooook mutlu olurum da hicbir belirti yok tamam 1 haftadır ıshalım affedersiniz bu kadar acık yazdıgım icin ama bi kabız oldum bi ıshal ve gaz var ve karnım ve kasıklarım cok agrıyo bence gebelik degilde üsütme var ben kesin cok kötü üsüttüm ama yinede gitmiyorum doktora sümdü beklicem biraz daha...evet kaynanam gil geldi gitti cok memnun kaldılar....elimden geleni yaptım :) cok cok memnun kalıp gittiler :) ayyy cok uzun yazdım kusura bakmayın kafanızı sisisrdim :)

ha bu arada nisanda bebegim tutmadıysa mayıs ayında bende varım calısmalarda :) emine sen dün saymıssın ya mayısdaki gebelik düsünenleri beni unutmayın :) bende varımmmmm....bugün saat 11 bucukda camiye gitcez arkadaslarla...bir cami varmıs bi arkadasım benim gibi pıhtılasması olan bi arkadasım o camide 2 kez dua etmis ve 2 hafta icinde duası kabul olmus...bizde bugün o camiye gitcez duamızı etcez namazımızı kılcaz sizler icinde dua edecem İNSALLAH ALLAHIM tez zamanda dualarımızı kabul eder....

Hayirli cumalar hepimize.kizlar benim kahverengiler bitmisti dun geceden beri yine gelmeye basladi.sizce neden olur?dun ikili testimizin sonucunu aldik temiz cikti cok sukur.elif gelin kizimin iyi olmasina sevindim:)

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Ayetel Kürsi Türkçesi:
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayetel Kursi Meali:
Allah… O’ndan başka İlah yoktur. Diridir, Kaimdir. O’nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O’nundur. İzni olmaksızın O’nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O’nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O’nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O’na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

NICK GERÇEK İSİM
elif5507 elif
*01as aslı
ceylinn38 zehra
senay079 şenay
slvy1987 selvi
sevinc007 sevinç
eoe emine 180
serap06_06 serap
rengarenk00 serpil
*nazka86 nazife 41
umud40 vildan
hildan hilal
muco509 emel
Eylül06 berna
slmeng selma
*AzraNur68 gül 70
06 kelebek neşe
*Şenayın arkadaşı gülin
hilbar hilal
mayd aycan 35
TOPLAM
DUAYA BAŞLAMA TARİHİ: 02.05.2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

listem bozuldu. düzeltemiyorum. enden kaynaklı olmadığından da emin oldum bugün. çünkü liste aynı. kk dan kaynaklanıyor. önce burda enter e basınca aşağı inmiyoru imleç artık iniyor ve aynı zamanda tablo olduğu gibi aktarılamıyor. tavsiyesi olan varmı.
ayetel kürsi kaç okuyalım kızlar. 10000 mi okuyalım? çok mu olur?

Hayirli cumalar hepimize.kizlar benim kahverengiler bitmisti dun geceden beri yine gelmeye basladi.sizce neden olur?dun ikili testimizin sonucunu aldik temiz cikti cok sukur.elif gelin kizimin iyi olmasina sevindim:)

canım sen yat dinlen o gelen kahverengi lekeler içerde dışarı atılmamış olan yani biriken kandır benim de tam kanamam bitti derken bi gece gözümüü açtım baya bi kan boşaldı benden ertesi günü doktora söledim rengi kahverengiyse sorun yok o biriken kandır dedi ve sonra lekelerim yavaş yavaş bitti.ikili testinin temiz çıkmasına sevindim allah sağsalim bebeklerimize kavuşmayı nasip eder inş.

aslında canım dua okurken sayıya göre gitmemek lazımmış sürekli okuyup okuyabildiğimiz kadar okumamız lazımmış dün bi programda hoca öyle söylüyodu meselaa ben hergün 99 ya mübdi okurdum ama dün hocayı dinledikten sonra okuyabildiğim kadar okuyorum biz şöyle yapabiliriz mesela cuma akşamı duamızı başlatr ta sonraki cuma akşamı dualamayı yapsak daha ii olmaz mı yine şu kadar okudum deriz sen eklersin listeye kaçta biterse orda her perşembe duamızı yaparız tabi sizce de uygunsa:)

ya offf hacettepe ye bir türlü ulaşamadım. ya meşgul ya da cevap vermiyorlar. randevu alamadım bi türlü offf yaaa. biran evvel randevu alıp tarihim belli olsun istiyorum ama. of hacettepe işte.

canım nasıl rahatladım anlatamam dün dışardaydım aklım hep sendeydi 12'ye geliyodu eve geldiğim uykusuzluktan ölüyodum iğnelerden midir ne akşamları çok uykum geşiyo sadece durumunu öğrenmek için açtım bilgisayarı yorum bile yapamadım yarın yaparım diye eşime bahsetmiştim o bile korka korka soruyo ne olmuş diye iyiymiş dedim çok şükür canım rabbim bebeklerimizi sağ salim bize bağışlasın inşallah kızımız birazcık ilgi istemiş galiba

HAYIRLI CUMALAR KIZLAR NASILSINIZ RABBIM BU GÜZEL GÜNÜN YÜZÜSUYU HÜRMETİNE DUALARINIZ KABUL OLSUN İNŞLHH ŞUANDA YENİ HAMİLE ARKADAŞLARIMIZINDA YAVRULARINI SAG SALIM SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞLHHH

bugün bulunduğum yerde ilçenin devlet hastenesine gittim iğne yazdırmak için benim dr muayenehane olduğu için şuan daha reçeti kabul olmuyomuş dr şansıma çok iyiydi durumumu anlattım tamam yazalım dedi iğneye rapor da çıkartalım dedi ben raporu hrs de çıkartıcaktı normalde

ultrasondan da baktı minnakım 7 mm olmuş teyzeleri

bi sorun olursa senin gelmene gerek yok eczaneden arasınlar dedi geldik eczaneye önce rapor katkı paylı çıkmış şansımızı denemek için aradık doktoru eczacı gereken ibareyi söyledi sağolsun dr düzeltti raporu fark ödemeden alıcam iğnemi.

Cnm hyrlisi olsun insallh sonunu gorur kucagimizada aliriz allahin izniyle. Bnde fark odemeden aliyodum clexan 0.4 u simdi 0.6 kullaniyorum cok az bisey fark oduyorum onuda hic gormuyorum bile yeterli saglikla dogsun yavrularimiz.. Tam cuma saatinde yaziyorum tum gonlumce diliyor rabbim herkesin hepimizin kucagini doldursun insallh seneye bu zamanlara bebislerimizle girelim allahin izniyle...

kızlar cumanız mübarek olsun. bugün hiç halim yok. sabah yataktan kalkmak istemedim. sağ kasığımda ağrı var. off bazen diyorum şu haftalar biran önce bitsede doğsa artık 3-4 haftaya kadar iyice ağırlaşacağım sanırım. 10 kilo aldım ama karnımı taşımak zor geliyor sığmıyorda bebiş. habire kaburgama baskı yapıyor

ben ve burdaki arkadaşlar genelde öncesinde aspirini kullanmaya başladık sende doktorunla konuşup önceden başlayabilirsin

eminecim ben homosistein demir çinko 12 bunlar bizim önemli yaa oyüzden onlara baktırıyım sonuçları inş iyi çıkarsa hemen başlıycam.. hadi demir çinki b12 falan çok önemli değil ama homosistein değerin 10 altında olması gerekiyormuş ya oyüzden onlara baktırıyım diyorum....

canım bilmiyorum ki zaten çok geç bitiyor dualar. 1 hafta bazen hiç girmeyen oluyor. ben mümkün olduğunca çok kişi okusun herkesin katkısı oldun istiyorum. kimin duası kabul olur Allah bilir. 1 haftada çok okunamaz diye düşünüyorum. ama kısa dualar için dediğin olabilir. bu bir bitsin kısa dualarda öyle yaparız olmazsa. ben bir uzun bir kısa olsun diyorum.
ohh ne iyi dr bulmuşsun selmacım. tahlillerini falan orda yaptırırısın artık. daha önce yazan arkadaşların raporunda ne yazdıını kaydettim. sen de yazarsan sevinirim. raporunda ne yazıyor? kasımda lazım olacak bana da yeni rapor çıkartırken. arkadaşlar bu arada mevcut raporum varken katkı paysız rapor çıkartabilirmiyim bilen var mı?

senin ne güzel dertlerin var öyle))yerim ben seni. darısı başımıza)

sağolun canım.çok ilgi istiyor teyzesi.galiba kızım pazartesi tansiyonum5lere düşdüydü ya ondan etkilkendi galiba çünkü bugün maşallah kıpır kıpır....

ne güzel değiştirmişsin raporu.ben hala fark ödüyorum benim doktor çok iyi aslında ama teknoloji açısından çok ilgili değil.biz yazamayız onu nörolog yazar diyor.olsun ne yapalım kızım iyi olsunda bu arada dün bir saydım 105.iğnemi olmuşum dile kolaydaha 150 iğne daha var...

zehra dün akşam sen geldin aklıma.senin oğlanda bir gün iş yerinde hiç kımıldamamıştı sen panik yapmıstın tabi bizde.sonra senin oğlan iğne saatin gelince iğneyi görünce tekmelemişti gülmüştük o geldi aklıma...

oh canım maşallah. ne güzel miniğimiz iyiymiş. hadi bakalım güzel güzel büyüsün inş.
oh ne güzel sıkıntılar bunlar. büyüsün maşallah. sığar sığar annesi o yerini bulur:)

emine merhaba ben hastayım şuanda bu ay çalışma var umarım 9 ay boyunca son adetimiz olur senin ve buradaki bekleyen isteyen herkes için geçerli tabi bu dilek:)ben bi sonrakii adte 1 hafta kala test yapıcam sanırım varsa çıkar ve doktora gidip iğneleri yazdırıcam tabi pozitif olursa nasip artık,2 düşükten sonra ilk kez iğne ile deneyeceğim bakalım neler yaşayacağız çok merak ediyorum dualara pek katılamıyorum her zaman zamanım olmuyor söz verip katılmamaktansa kendimce azda olsa dua ediyorum ve bu forumdaki herkes için iyi şeyler olsun diye dua ediyorum.umarım iğneler için geç kalmam ama sanırım kanda gebelik daha erken belli olmaz dimi canım

güzel temennilerine katılıyorum canım. inşallah hepimiz için iyi olacak.kanda daha erken çıkıyor sanıırm gebelik. yani ertesi gün gene veriyorsun kan ve bhcg artışına göre gebelik olup olmadığı belli oluyor diyorlar ama ben hiç yaptırmadım öyle. adete 1 hafta vaken idrar testinde gören de var, görmeyen de. değişiyor durum.
dua için sen bilirsin. istersen eklerim adını. herkes çok okuyamıyor zaten. okuduğun kadarını yazarız. bazımız az okuyor, bazımız çok okuyor, hepimizin iş yoğunluğu aynı değil sonuçta. sen bilirsin. istersen yazıyım adını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…