canım gittin mi özgür deren e nasıldı?
gittim canım. iyiydi çok rahat bir dr. iyi beğendim. bazı tahliller istedi onları yaptırcam işte. beta 2 glikoprotein 1 antikoru igg-ıgm diye bir tahlil istedi. bunun dışında bazı tahliller de istedi. sen yaptırmışmıydın bunları?
Merhaba Kızlar
Yaklaşık 15 ay önce tüp bebekle doğurduğum ikizlerimin tedavisinden elimde kalan 3 kutu Clexan 0,4 ml 10 enjektör ve o dönem aldığımız yüzlerce enjektör var. Uzun süreden beridir elimi süremediğim dolapta gördüm, son kullanma tarihi 2014. İhtiyacı olan varsa hemen gönderebilirim.
gittim canım. iyiydi çok rahat bir dr. iyi beğendim. bazı tahliller istedi onları yaptırcam işte. beta 2 glikoprotein 1 antikoru igg-ıgm diye bir tahlil istedi. bunun dışında bazı tahliller de istedi. sen yaptırmışmıydın bunları?
Teşekkür ederim canım, eski sayfaları okuyayım öyleyse.Evlatlarini gue gule buyut insallh boyle seyler cok gzl ya gecmis sayfalarda isteyen bir arkadasimiz vardi ama adini hatirlayamadim aLlah yardimcisi olsun sendende allah razi olsun...
bakalım yarın bir tıp merkezinde yaptırmaya çalışcam. yoksa özelde çok tutuyormuş.demek bu da bağışıklık için istendi. inşallah temiz çıkar canım sağolasın.cnm bunları benm doktorumda yaptırdı bağışklık ile ilgili bunlar banada yapıldı benm temzçıkmıştı umarım sennde öyle olur
Teşekkür ederim canım, eski sayfaları okuyayım öyleyse.
cnm bunları benm doktorumda yaptırdı bağışklık ile ilgili bunlar banada yapıldı benm temzçıkmıştı umarım sennde öyle olur
cnm bunları benm doktorumda yaptırdı bağışklık ile ilgili bunlar banada yapıldı benm temzçıkmıştı umarım sennde öyle olur
Merhaba Kızlar
Yaklaşık 15 ay önce tüp bebekle doğurduğum ikizlerimin tedavisinden elimde kalan 3 kutu Clexan 0,4 ml 10 enjektör ve o dönem aldığımız yüzlerce enjektör var. Uzun süreden beridir elimi süremediğim dolapta gördüm, son kullanma tarihi 2014. İhtiyacı olan varsa hemen gönderebilirim.
merhaba arkadaslar...eminecigim antikoru ne bilemedimde...ama antikardıolipim ıgm ıgg bende yapıldı birisi normal cıkdı digeri yüksek cıkdı ve bunun anlamı thrombos demisdi bana saglık ocagındaki doktor cok büyük ihtimalle aspirin ve igne kulanmalısın ama tam sonucları bekleyelim demisdi ozamanları bu degerler hemen cıkmısdı pıhtılasma degerlerimide beklemisdim onlarda zaten zeni cıkdı..birde kadın dogum doktorunada demisdim antikardiolipin yüksek cıkdı demisdim ama tam sonuclarım cıkmadı daha demisdim o doktorda hemen bu degeri duyunca bebeginizin kalbi cok yüksek ihtimalle kan pıhtılasmasından dolayı durdu hemen aspirine baslayalım gebe kaldıgınız anda clexane baslicaz demisdi...yani dicegim suki galıba aynı degerden bahsediyoruz ve bende sırf o degerden bilindi pıhtılasma oldugu ve simdi tüm sonuclar cıkdı gercekden de pıhtılasma varmıs...
eminecim ne yaptın dr nededi. tahlilleri nerde yaptıracaksın. bir de gebelikten önce neler kullanmanı istedi gebelik sırsaında iğne kullanacakmısın çok soru sordum :))
bakalım yarın bir tıp merkezinde yaptırmaya çalışcam. yoksa özelde çok tutuyormuş.demek bu da bağışıklık için istendi. inşallah temiz çıkar canım sağolasın.
lastrote diye hatırlıyorum arkadaşın nickini.şenay da gönderecekti. o ne yaptı bilmiyorum. ismini soruyordu. Şenay da çok gelir buraya ona sorabilirisn
Merhaba Kızlar
canım iyiydi dr. beğendim. şu tahlillerimi bir yaptırıyım da bakalım sonuçlardan sonra karar verilecek sanırım. tahlilleri yarın bir tıp merkezinde yaptırmaya çalışcam.
Teşekkür ederim bakayım o halde. Lazım olan birilerine gitmesine çok sevinirim.canım lastrose41 görmezsen belki diye bir daha yazayım dedim. eminim çok sevinecektir. bu arada gülinin elinde de 0,6'lık clexane varmış. 20-30 kutu kadar. bugün söyledi. ihtiyacı olan varsa gönderebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?