Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Teşekkür ederim iyi niyetin ve duaların için. Umarım herkes istediğine kavuşur hayırlısıyla

o dediğin değer de bakılmıştı bana dr dedi ki bir tek buna bakılmamış. bir de buna bakalım dedi. bakalım inşallah yarın yaptırabilirim bu tetkiklerimi
sen dua ettin mi bize)

etmezmiyim canım tabiki ettim...hepimize tüm anne baba olmak istiyenlere herkese dua ettim...yarın esim calısmıyor esimle tekrar gitcem yarın oraya beraber dua etcez İNSALLAH....ALLAHIM İNSALLAH tez zamanda dualarımızı kabul eder İNSALLAH...bu arada 50 tane ayetel kürsi okudum eklersen sevinirim....

arkadaslar benimde 2 kaybim var su an 7 haftalik hamiletim ve drum clrxanr 0.4 rapor cikartti ecz 9 kutuya 116 lira istedi normalmi bu sizce

merhaba arkadasım...1 kutuda kac tane clexane var merak ettim...bu arada cok pahalıymıs...ama bebeklere deger bence...ALLAHIM yeterki meleklerimizi bize göndersin...onlar icin deger...

canım lastrose41 görmezsen belki diye bir daha yazayım dedim. eminim çok sevinecektir. bu arada gülinin elinde de 0,6'lık clexane varmış. 20-30 kutu kadar. bugün söyledi. ihtiyacı olan varsa gönderebiliriz.

canım gülinde mi iğne kullaıyor birde 20-30 adet mi kutu mu kutu fazla gibi geldi bana

arkadaslar benimde 2 kaybim var su an 7 haftalik hamiletim ve drum clrxanr 0.4 rapor cikartti ecz 9 kutuya 116 lira istedi normalmi bu sizce

canım ben 4 kutuya 62 tl ödüyom.rapordaki teşhise göre kimisi para vermiyor ama kadın doğumcular fark ödeenecek şekilde çıkarıyor çogunlukla

canım hiç sorma ankaradaki bizim proflar kan pıhtılaşması olan hastalara iğne vermekten sakınırken niğdedeki bazı dr.larda da iğne modası başladı. gülinin hiç böyle bir hastalığı yok. ilki sadece sağlıksız olduğu için düşmüş. ikincisi sağlıklı oldu. bu 3. aşılama ile oldu. niğdedeki dr ilkin düşmüş, bi de bu aşılama ile oldu. kıymetli bebek demiş. en yüksek doz 0,6 lık clexane ı dayamış. buna ben de karşı çıktım. senin böyle bir teşhisin yok bir de en yüksek doz niye diye. hatta ilk başlarda kullanmadı. ama bir ara kanamsı oldu düşük riski atlattı. o zaman ben de sesimi kestim. o da iğneye başladı. sonra düşük riski geçti. ankaradaki profa gidince çok kızmış iğnelere. hemen bıraktırdı. tahlillerini yaptırdı gülinin hiçbir şey çıkmamış. hatta bir de niğde deki dr.a bir de nota yazmış. sanırım yanlış yazdım. 20-30 adet olacak. malum bırakınca elinde kaldı iğneler. ben de buraya yazayım dedim. belki ihtiyacı olan vardır diye.

manisada yaşıyorum prof.dr.serkan güçlü şifa hastanesine çalışıyor canım yüksek riskligebelik uzmanı

doktorum izmirde canım bu arada bornovada hastane manisaya yakın olduğu için hemde çok iyi bir doktor olduğu için tercih ettim ki gerçektende yapılması gereken herşeyi titizlikle düşünüyor bu konularda tam bir uzman

canım seninde iğne kullandığın halde düşüğün olmuşmuydu tahlileri hacettepede yaptıramıyormusun bu testleri senmi yapmasını istedin doktormu istedi

ben sonuncu dusugumde igne kullanmistim.adetimin ilk gunu igneye basladim.
dr gec dollenme olmus abilir dedi cunku alti hAfta olmadi gerekirken dort hafta cikmisti
iki gun sonra kanamayla dusuk oldu.yani kendisi dustu.
hic gelusmedi sanirim.cunku prpgesteron degerim cik dusuk cikmisti.igneden mi gelismedi sagliksizdida mi gelismedi bilmiyorum.

yuregine saglik gulcum.rabbim senin de gonlune gore versin.allah razi olsun.

evet normal.tam hesaplayarak soylemiyorum ama igneler rapora ragmen pahali.bir kutusu sanirim altmis tl. gibi birseydi.ama raporu katilim paysiz cikarttirmaya calis.druna duzelttir.parasiz alanlar var aramizda
eczaci bilir ne yazilmasi gerektigini

büyük ihtimal sağlıksıdır canım yada progesteron eksikliğide olabilir yoksa kan pıhtılaşmaında kanamayla düşük olmuyo kalbi duruyor bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…