elifçim iyi ki paylaşmışsın. duygulandım yaaa. hem annemi özledim uzaklarda şimdi. şimdi kendi anne olma özlemim kabardı. ben de anne olmak istiyorum..
canım artık bir dahaki aya inş. bu ay baya bi deneyen olacak. inş. hepinizden güzel haberler gelir.bu sabah kırmızıları gördüm, aslında ne güzel olacaktı anneler gününde söylerim herkese diyordum
plan yapmayayım yapmayayım diyorum yine de yapıyorum yaa
neyse gelecek aylara artık...
elifçim iyi ki paylaşmışsın. duygulandım yaaa. hem annemi özledim uzaklarda şimdi. şimdi kendi anne olma özlemim kabardı. ben de anne olmak istiyorum..
canım benim inşallah. rabbim sana da inş. yeni yıla kızınla olarak girmeyi nasip eder. malum ekim de herhalde anne olacaksın inş.canım bende annemi çok özledim....inşallah sende seneye anneler gününe anne olarak girersin canım benim
inş önemli bişey değildir canım. yatıp dinlen.Kızlar dünden beri akıntımin icinde cok az kahverengi seyler var bu toz gibi cok tuhaf ve kasıklarımda ince bir ağrı sizi var
canım bilmiyorum ki zaten çok geç bitiyor dualar. 1 hafta bazen hiç girmeyen oluyor. ben mümkün olduğunca çok kişi okusun herkesin katkısı oldun istiyorum. kimin duası kabul olur Allah bilir. 1 haftada çok okunamaz diye düşünüyorum. ama kısa dualar için dediğin olabilir. bu bir bitsin kısa dualarda öyle yaparız olmazsa. ben bir uzun bir kısa olsun diyorum.
ohh ne iyi dr bulmuşsun selmacım. tahlillerini falan orda yaptırırısın artık. daha önce yazan arkadaşların raporunda ne yazdıını kaydettim. sen de yazarsan sevinirim. raporunda ne yazıyor? kasımda lazım olacak bana da yeni rapor çıkartırken. arkadaşlar bu arada mevcut raporum varken katkı paysız rapor çıkartabilirmiyim bilen var mı?
senin ne güzel dertlerin var öyle))yerim ben seni. darısı başımıza )
sağolun canım.çok ilgi istiyor teyzesi.galiba kızım pazartesi tansiyonum5lere düşdüydü ya ondan etkilkendi galiba çünkü bugün maşallah kıpır kıpır....
ne güzel değiştirmişsin raporu.ben hala fark ödüyorum benim doktor çok iyi aslında ama teknoloji açısından çok ilgili değil.biz yazamayız onu nörolog yazar diyor.olsun ne yapalım kızım iyi olsunda bu arada dün bir saydım 105.iğnemi olmuşum dile kolaydaha 150 iğne daha var...
zehra dün akşam sen geldin aklıma.senin oğlanda bir gün iş yerinde hiç kımıldamamıştı sen panik yapmıstın tabi bizde.sonra senin oğlan iğne saatin gelince iğneyi görünce tekmelemişti gülmüştük o geldi aklıma...
gittim canım. iyiydi çok rahat bir dr. iyi beğendim. bazı tahliller istedi onları yaptırcam işte. beta 2 glikoprotein 1 antikoru igg-ıgm diye bir tahlil istedi. bunun dışında bazı tahliller de istedi. sen yaptırmışmıydın bunları?
yok canım değiştirimiyor. biraz kafası karışmıştı. görüş almak için gitti. sanırım tolga beye devam edecek.canım sen doktorunmu değiştiriyosun ne için istedi bu tahlili geçmişte yazdın da ben mi kaçırdım acaba
teşhis kısmında " periferik ve serebral damar hastalıkları, venöz yetmezlikler" yazıyor. benımde raporum var. ayrıca çalışıyorum belkı kendın sıgortalı olmakla esın tarafından sıgortalı olmak da fark yaratıyordur. ayrıca çıkan ucretın bır kısmı da muayene parası oluyor. o da kafa karıstırıyor
canım ben daha raporu dün çıkarttım benim doktorada venöz yetersizlik yazmıştı o zaman katılım paylı çıkıyo ve kutu başına 12 tl ödüyosun eczacı söylemişti bana sonra kendisi doktoru aradı bi değişiklik yapıldı ve katılım paysız oldu onu daha çok doktordan ziyede eczacılar biliyo
evet normal.tam hesaplayarak soylemiyorum ama igneler rapora ragmen pahali.bir kutusu sanirim altmis tl. gibi birseydi.ama raporu katilim paysiz cikarttirmaya calis.druna duzelttir.parasiz alanlar var aramizda
eczaci bilir ne yazilmasi gerektigini
canım sen doktorunmu değiştiriyosun ne için istedi bu tahlili geçmişte yazdın da ben mi kaçırdım acaba
canım iğnenin fiyatı 93 tl ymiş.
senay yanitlamis sagolsun
yine ben de soyleyim.son bir dr a gitmistimya.alti ay sonraya anca randevu alabildigime.iste ondan sonra kafam karisti.ucuncu bir goz daha gorsun istedim.yoksa dr umdan memnunum.simdi son iki dr a hic gitmemis olarak dusunuyorum kendimi.
cok yaa.dusunsene gunde 9 tl lik igne yapiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?