Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bu sabah kırmızıları gördüm, aslında ne güzel olacaktı anneler gününde söylerim herkese diyordum
plan yapmayayım yapmayayım diyorum yine de yapıyorum yaa
neyse gelecek aylara artık...

Kızlar hepinize merhaba... Ben de 3 gebelik kaybından sonra hayırlısıyla saglıkla oglumu kucagıma aldım. İlk kan pıhtılasması oldugumda dunya basıma yıkılmıstı hiç anne olamayacagımı sanıyordum.. Bu sayfaları karıstırıp hep bir umit arıyordm. Ama şimdi sukurler olsun oglum içerde uyuyor.. Belki benim gibi üzülenler ve umutsuzluga kapılanlar için yazıyorm sakın moralinizi bozmayın. Allah hepinizin yardımcısı olsun sağlıkla kavuşun bebişlerinize inşallah

Merhaba arkadaşlar benimde tüpbebekle gelen 2 hamileliğimde kan pıhtılaşması sebebi ile sonlandı şimdi coraspin kullanıorum tekrar tüpbebek denicez Recai pabuçcu hakkında güzel şeyler okudum içinizde Recai beye tedavi olan varmı yardımcı olursanız çok sevinirim

bu sabah kırmızıları gördüm, aslında ne güzel olacaktı anneler gününde söylerim herkese diyordum
plan yapmayayım yapmayayım diyorum yine de yapıyorum yaa
neyse gelecek aylara artık...
canım artık bir dahaki aya inş. bu ay baya bi deneyen olacak. inş. hepinizden güzel haberler gelir.

Kızlar dünden beri akıntımin icinde cok az kahverengi seyler var bu toz gibi cok tuhaf ve kasıklarımda ince bir ağrı sizi var

elifçim iyi ki paylaşmışsın. duygulandım yaaa. hem annemi özledim uzaklarda şimdi. şimdi kendi anne olma özlemim kabardı. ben de anne olmak istiyorum..

canım bende annemi çok özledim....inşallah sende seneye anneler gününe anne olarak girersin canım benim

evet canım dr iyi arada kafama takılan bişey olduğunda gidebilirim ama tahlileri burda yaptıramam canım hem hastanemiz çok eski hem de donanım yok güvenemem yani canım raporu dr online çıkarttı elimde yok ama eczaneden fotokopisini alırım ve yazarım burda ilk önce dr venöz yetersizliği diye çıkarrtı eczaneye geldik onlar dedi katılım paylı çıkmış dedi arasak değiştirirmi acaba dediler kendileri görüştü doktorla katılım payı çıkmayan bitanesini söylediler kodu 0404 müş ne oldunu yazarım doktor değiştirdi. mevcut rapor varken rapor değiştiremiyormuşsun canım eczacı bana demiştiki doktorla iletişiminize bağlı isterse yapar demişti zaten ben hrs de çıkartıcaktım raporu dünkü dr kendisi dedi ben sana rapor çıkartayım diye o kadar kafamızı kurcalamıştık ki rapor olayına bu kadar kolay olaxağını hiç düşünmemiştim

maşallah kızımıza arada o kadar yaramazlık olur alış annesi.canım zaten anladığım kadarıyla dr değilde eczacılar daha iyi biliyo neye göre oldunu doktorun bana ilk yazdığı raporda katılım payı vardı ama 9 kutu ya kadar alabiliyodum eczacı tanıdıktı bi deneyelim dedi bizde dedik bi görüşün olursa olur olmazsa önemli değil diye eczacı söyledi dr da ona göre değiştirdi doktorla iyi iletişim kurmuştuk işe yaradı olmasada önemli değildi yeterki şifa olsun bebeklerimize canımiğne hiç sıkıntı veriyomu yani zaman ilerledikce yapmak istememe gibi bi durum oluyomu çok merak ediyorum

canım sen doktorunmu değiştiriyosun ne için istedi bu tahlili geçmişte yazdın da ben mi kaçırdım acaba

evet normal.tam hesaplayarak soylemiyorum ama igneler rapora ragmen pahali.bir kutusu sanirim altmis tl. gibi birseydi.ama raporu katilim paysiz cikarttirmaya calis.druna duzelttir.parasiz alanlar var aramizda
eczaci bilir ne yazilmasi gerektigini

canım iğnenin fiyatı 93 tl ymiş.

canım sen doktorunmu değiştiriyosun ne için istedi bu tahlili geçmişte yazdın da ben mi kaçırdım acaba

senay yanitlamis sagolsun
yine ben de soyleyim.son bir dr a gitmistimya.alti ay sonraya anca randevu alabildigime.iste ondan sonra kafam karisti.ucuncu bir goz daha gorsun istedim.yoksa dr umdan memnunum.simdi son iki dr a hic gitmemis olarak dusunuyorum kendimi.

anladım canım iyi dr bulalım derken allak bullak oluyoruz ben o yüzden hiç doktorumu bırakmak istemedim işte inşallahh böyle devam eder

cok yaa.dusunsene gunde 9 tl lik igne yapiyoruz

aynen öyle canım inşallah yararını görürüzde çabamız boşuna gitmez eşim benle galga geçiyo 9 ayın sonunda kalbura döneceksin diye ben dayanamazdım diyo yeterki rabbim bebeğimi nasip etsin

hepimize inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…