Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım sen doktorunmu değiştiriyosun ne için istedi bu tahlili geçmişte yazdın da ben mi kaçırdım acaba

dr bakilmasi gereken tek bir seye bakilmamis.ona da baktitalim dedi.o da yazdigim tahlil.ondan baska toxo,rubelle,tsh,aclik kan sekeri gibi bazi tahliller istedi gebelik oncesi icin.iste onlari yaptirip goruscem tekrar dr la.

orasi oyle.gecen elif hesaplamisti yaptigi igneleri ve kalan igneleri.105 yspmis 150 kalmisti sanirim.napalim.kalbura doncez artik.raziyiz herseye.
allah beterinden sakinsin

büyük ihtimal sağlıksıdır canım yada progesteron eksikliğide olabilir yoksa kan pıhtılaşmaında kanamayla düşük olmuyo kalbi duruyor bebeğin

öylemiiama benim bes hamileligimdede hep kanamali basladi kanamaylada bittiii:26 zaman benimkiler pihtilasmadan degilmiydikii:44:kalp durmasida olmadi hiccmesala 3 .hamileligimde 15.haftaya gelmistimm..ikili testi ense ölcümü yaptirmistim cok güzeldii.. ama yine kanamayla evde dogum yaparak kaybettimm:26:bu isler cok zor yaw kafamiz karisiyooo:44::44::44:

Son düzenleme:
anladım canım iyi dr bulalım derken allak bullak oluyoruz ben o yüzden hiç doktorumu bırakmak istemedim işte inşallahh böyle devam eder

evet bence de denin dr iyi.guveniyorsun da ona.gitme baskasina.kafan cok karisiyor.ben oylesine gittim.alti ay pnce aldigim icin neymis bu dr gidiyim goriyum diye dalga gecerek gittim.sadece kafam karisti.

Son düzenleme:
dr bakilmasi gereken tek bir seye bakilmamis.ona da baktitalim dedi.o da yazdigim tahlil.ondan baska toxo,rubelle,tsh,aclik kan sekeri gibi bazi tahliller istedi gebelik oncesi icin.iste onlari yaptirip goruscem tekrar dr la.

emine canim o baktiracagin sey sanki bana antifosfolid sendromu gibi geldii:44:öyle bisey yaziyomu testteee:44:

ben iğneyi göbeğimden yapıyorum da bugün iğne yaptığım yer acıyor normal mi bi sakıncası olur mu yani damara falan gelirse bi zararı oluyo mu?

canım rahim ağzı yetmezliği filan olabilir pıhtılaşmadan genellikle bebein kalbi duruyor

ben iğneyi göbeğimden yapıyorum da bugün iğne yaptığım yer acıyor normal mi bi sakıncası olur mu yani damara falan gelirse bi zararı oluyo mu?

Canim korkma normal bazen damara gelince morarma bile oluyo zamanla alisiyosun bebisimiz icin deger...

senin mutasyonlar neydiki.suan telden giriyorum.ilk sayfa tam gorunmuyor telde.sen hep kanamayla dusuk mu yaptin?kac haftalardi.benim 15 haftalik kaybim var.alti haftalikken cok ypgun kanamam olmustu ve sonra duzelmisti.ikili testim falan cok iyiydi.ama kalbi durdu.acaba senin baska bir seyin mi var?
bir de kendim dogum yaptim dedinya..ben iki gun hastanede dogum yapmayi bekledim.o da kolay olmuyor oyle.ilaclarla falan anca oluyor.o halde senin yasayan bebegin dustu.dr lar ne dedi.rahim agzi yetmezligi falan diye birsey varya.belki oyledir.

Son düzenleme:
canım rahim ağzı yetmezliği filan olabilir pıhtılaşmadan genellikle bebein kalbi duruyor

doktorum sürekli ölcüyo du rahim agzini:26::26 konuda cok hassas bi doktor off valla bilemedim hic bisey degilse neden kaybediyorum ne ben ne doktorlar anlayamadi bi türlüü..:44::44::44:ilginc olan bende hic kalp durmasi ne olmadii:44:yapilmayan testte kalmadiii aklimiza ne geldiyse yaptirdikk:44:zaten ne zaman bi kanamasiz hamillelige baslarsam o zaman devam edecegine inanacammmm..

benim nedense kahverengide olsa hep kaybediyorumm..cogu atlaytip ne güzel bebislerine kavusuyo nerde yanlis yapiliyo sorun ne bi türlü anlayamadikk

emine canim o baktiracagin sey sanki bana antifosfolid sendromu gibi geldii:44:öyle bisey yaziyomu testteee:44:

baska birsey yaxmiyor canim.bir arkadas bagisiklikla ilgili demisti.
beta 2 glikoprotein 1 antikoru igg-igm yaxiyor sadece.nette bunu arattim.bir yazi buldum.tekrarlayan dusuklerde uc grup tahlile bakilir falan gibi birseyler yaxiyordu.biri bu benim yaxdigimdi.biri de sanirim senin yazdigin.anlamiyoruz iste.ne biliyim eksik sey kalmadin neyse yaptiriyim onu da.

Son düzenleme:

kiscem benim mutasyonlarr söyleee:26:

pa1 homozigot

faktör 13 heterezigot

faktör 2 heterezigot

ace homozigot..

bende mhrf hic yok en zor ve nadir rastlananlar var bakiyorumdaaa:26:

ilk kaybim 8.haftadaydi ama o mol gebelikti neyse dedik...

ikinci 7.haftada bebegi kalp atisi gördükk cok kanamayla gitti..o zaman pihtilasma bilinmiyodu hic bisey kullanmiyodumm...bundan sonra yaptirinca yukardakiler bulunduuu....

ücüncü yine leke ve kanamayla basladi 15 haftaya gelmistik bi umuttu ama yine kaybettimm asiri inanilmaz kanamam olmustu hastanedeye gittim bebek cok hareketliydi yasiyodu orda kalmadim eve geldim iki saat sonra dogum baslamis bilmiyodum siddetli dayanilmaz agrilar sonucumda bebek elime geldiii0,2 fragmin kullanmistim bide aspirinn..bunda ikili testim ense ölcümü cok güzeldiii..

dördüncüyü keseyi bile görmedenn 5 haftada kaybettim..aspirin fragmin 0.3 kullanmistim günde bi defaaa

besinci yilbasi günü kaybettim yine 8.haftada tek yumurta ikiziydi.kalp atisi ne vardii..yine kahverengi sonu kanamyla biten bi hamillelikti....bunda 0.3 ml olmak üzere günde iki defa ve aspirinn...yani hic kanamasiz bi hamilleigim olmadi benimmm...

benim lekeler kanamlar hic kesilmiyo naparsak yapalimm.progesteronu en yüksek dozda günde 6 defa alttan aliyodumm...yatmaya calisiyodum ise gitmiyodumm..olmayinca olmuyo..yaptirmadigim sey kalmadii..histereskopi yaptirdim .kromozomlara bakildi...lupus romatizmaya baktirdim..rahim agzi ölcümü yapiliyodu..bagisiklikta bisey yok...tiroid normal baska ne var bilmiyorum cok ümitsiz vakayim ya benn..doktorlarda caresizz....tam 4 hemotolojiye gittiim acaba ne yapabilirler diye.hamilleliklerimde inr aptt d.dimer herseye bakiliyoo ona göre igne ayarlaniyoo yine olmuyoo..bilmiyorum artikk sadece caresiz oldugumu biliyorum baskada bisey bilmiyorummm kiscemmm

kislar kusura bakmayin uzun olmus hamillelik cok olunca yazmasida uzun oluyo maleseffffffbaska yere yazsam anlamazlar bizi biz anliyoruz sadeceeee

Son düzenleme:

evet bagisiklikla ilgili..ben antifosfolid sendruma bi ay önce baktirdim ondada sükür bisey cikmadiii:26:zaten bunlar olsa bile bizim isimize yine yaramiyo tedavisi yine aspirin ve heparin onlari zaten kullaniyoruzzzzzz

simdi bana bagisiklikta bisey olmadigi halde kortizon öneriyo iki hemotoloji doktoruu..ama cok yan etkisi olan bi hap kadin dr pek yanasmiyo..bebegi cok etkiliyomuss..kemiklerini falan zayiflatiyomus..annede seker hastaligina sebep oluyomus napacam bilmiyorumm.denesem bi türlü denemesem bi türlüüü

Son düzenleme:

canim yas cok uzuldum inan.
ozellikle 15 hsfta olan icin.benim de ayni haftaoldugu icin cok etkilendim.yasiyormusta....
histeroskopi diycektim sma onu da yaptirmissin.kortizonu kim verdi.ne icin verdi.bana da bir dr dedi onu ama ben de sicak bakmadim ona.
yaplmasi gereken herseyi de yaptirmisdin ne diyeyim.hangi sehirdesin dr un kim.

Merhaba arkadaşlar ben iki seneye yakındır bebek istiyorum. bu süreçte bir defa kimyasal gebelik yaşadım oda ocak ayında bütün hormon tahlillerim yapıldı. aynı zamanda haşimato tirodi hastasıyım ama tiroit hormonlarımda ilaçlarımla düzene girdi. en son mthr C677 heterozigot olduğu çıktı. doktora gösterdiğimde ise hamile kaldığımda bebek kesesi oluştuğu an itibariyle gebelik süresince iğne olmam gerektiği söylendi ama gebelik öncesi herhangi birşey vermedi. sizce normalmi. aspirin felan kullanmak gerekmiyor mu? sadece folikaside devam etmemi söyledi. yardımcı olursanız sevinirim.

saol kiscemmmbenimki yasiyodu son ana kadar 15 haftadaki olan bebegim ama yine nasip degilmisss..canim yaptirmadigim baktirmadigim sey kalmadi bildigim kadariylaaa..:26:kadin doktorum kortizona cok sicak bakmiyooo hemotoloji doktorum önerdii...bide gecen antifosfolid senromuna baktirmaya gittigim prof önerdi..kendisi hem hemotoloji doktoru hem ic hastaliklari hemde romatizmaya neye bakan bi doktorduuuoda bi denenmeli dedii...bilmiyorum denesemmi denemesemmii..kötü olan arastirdim kullana annelerde seker hastaligina neden oluyomuss..hemde ömür boyu insülün kullanmaya neden oluyomuss..of faydasi olacagini bilsem napim kullanirim bi bebegim olsun diye ama olmazsa faydasi, yaninda bide seker hastaligine neden olursa iste bunu kaldirabilirmiyim bilemiyorummm:26:ben almanyadayimm kiscemm..hani öyle kücük bi yerde degilim berlindeyim cok doktor imkanim var gidiyorum ama derdime care olan cikmadi malesefff..nasip olmayinca olmuyooobi diyet kaldi onuda sizlerden duydum burdakilerden öneren cikmadi hicccc....insalalh sizler faydasini görürseniz kendimce onu uyguluycam bideee:26:

Son düzenleme:

gecmis olsun canimm...bizlere doktoru verende var aspirini kendiliginden kullananda varrrrryani zarari yok biz gibi hastalarda aspirininnnalip simdiden yutabilirsin en azindan biraz kanin incelirrrrr

ne diyecegimi bilemexim canim.gerekli olan herseyi fazla fazlayaptirmissinsanki.elimizden baska sey gelmiyor.bilmiyoruz dogru tedavi hangisi?dr lar da bilmiyor.olan bizim canimiza oluyor.umarim dogru tedaviyi veren dr u bulursun canim. ben son gittigim dr a sordum kortizonu onermedi.ama aklimin birkosesinde bu da bulu acak.bir dr kortizon demistibir de onu denerim derim.ama umarim buna ihtiyac kalmaz.allah yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…