Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Son düzenleme:

allah razi olsun canim benimm..insalah rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsunnneger nasibimde varsa olacaktir insalalh zaten yoksa naparsam yapim olmayacak biliyorummmmtek duam inslalah nasibimde hayirlisi ise bi bebege nasip olmak vardirrrr:26:rabbim isteyen kimsenin kucagini bos koymasinnnnkortizonu deniycem galibaa bi dadahi hamilelikte bide o riske girelim bakim sonucu ne olur rabbim hayirlisini versinnn

Evet canım kan pıhtılaşma testini yaptıralı üç haftaya yakın oldu. ama dr. izinde olduğu için bugün gösterebildim. günde bir bardak kefir içmemi söyledi. oda iyi gelir dedi. folikaside devam et adetin 4-5 gün geçince gel adeti gebelik varsa kese oluşmaya başlamışsa iğne olmaya başlayacaksın dedi. senin problemin nedir yasak hayal gebelik varmı? okadar çok form okudum ki burda şimdi bu konunun her sayfasını okumadan direk yazdım bugün tairhli konuşmaları görünce artık okumaktan araştırmaktan sıkıldım.

her dr un bu konuda tedavi yontemi farkli.benim dr um da gebelik oncesi ve gebelik boyunca aspirin vermiyor.ama igneye erken baslatiyor.ama genelde burfaki arkafaslarin dr lari gebelik oncesi adpirin ve gebelikle beraber igne veriyorlar.dr una guveniyorsan hep ona devam edeceksen onun dedigini yapmalisin bence.kendiliginden birseye baslama derim ben.gecmis olsun

kefir cok faydali demekki pihtilasmayada iyi geliyooobenimde pihtilasmam var kiscem.. bes hamilleligim oldu hepsini kaybettim hic bebegim yok maleseffffigne oluyorum yine kaybediyorummm:26:5 ay önce ikizlerimi kaybettim simdi bekliyorum hazir degilim yeni bi hamilleligeeeebenim pihtilasma faktörleri biraz daaha agir seninki sükür en hafifinden inslalah ignenin faydasini görürsünnn

tşk. ederim eoe aslında bu doktoruma beş aydır gidiyorum. daha önceki dr. eşimin sperm tahlillerine kötü aşılama yada tüp bebek sizinki demişti. bu dr. tam tersini söyledi normal dedi. üstüne ilk başladığım ay kimyasal gebelik geçirdim. ondan sonrada diğer testlerimi yaptı. kimyasal gebelikte beşgün günüm geçti ve kanama ile bebeğim tutanamadan gitti. bir gün önce test yaptım pozitif çıktı ertesi gün kanama başladı. kese oluşmadanda birşey ypaamayız dedi ve dr. beni eve gönderdi. şimdi ise kan pıhtılaşması var dedi genetim merkezindeki dr. ise bana değerlerimin normal olduğunu söyledi. ama dr. iğne olacaksın dedi ve öncesinde kefir haricinde ve folikasit haricinde birşey vermedi kafam karıştı.

inşallah yasakhayal rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. rabbimde sana şifa versin. evet kefir çok faydalı bencede bir zararı olmaz sana içebilirsin. rabbim yardımcımız olsun.

Canim vurmak istememe degilde zor vurma caninin daha cok acimasi oluyor., bazen 1 igne icin 4 delik actigim oluyor batmiyor batsa ilerlemiyor bu sefer cikarip baska yere deniyordum.ben bacagada vuruyorum.,,.

orasi oyle.gecen elif hesaplamisti yaptigi igneleri ve kalan igneleri.105 yspmis 150 kalmisti sanirim.napalim.kalbura doncez artik.raziyiz herseye.
allah beterinden sakinsin
Bugun 107.oldu

ben iğneyi göbeğimden yapıyorum da bugün iğne yaptığım yer acıyor normal mi bi sakıncası olur mu yani damara falan gelirse bi zararı oluyo mu?

Canim korkma normal bazen damara gelince morarma bile oluyo zamanla alisiyosun bebisimiz icin deger...

Korkma selma bu gayet normal.ben 3 gundur karnimdan rahat vuruyordum ama bugunku aciyor buyuk ihtimal kist olacak sertlesecek.seninkide ondan aciyordur.orasi sertlesirse korkma.bernanin defigi gibi damara gelir morarir benim bir defa avuc ici kadar morardi birde kanama eevam etti galibaki gun gectikce morardi morarma derken yesilimsi mor eegil bildigin mosmordu avuc ici kadar dusun korkma alis.,, bazilari huz koyuyor ben daha buzla denemedim

Ve sanada çok geçmişler olsun. çok zor ben daha canlanmadan kaybettiğimde çok üzüldüm. rabbim en kısa zamanda kucağına bir bebiş almayı nasip etsin.

canim benimm bu hastalik zaten karisik bi hastalik. doktorlar bile igne dozu konuusunda aspirin konusunda hem fikir degilllbi doktorun dedigi digerini tutmuyo bana iki hemotoloji doktoru aspirini vermedi kadin doktorumla en son bi ay önce gittigim prof yut dedii..kimisi igneyi hamile kalmadan kullaniyo kimisi kalp atisini görünce diyo kimi doktor test pozitif cikinca diyo..ben hamilelikten önce bi kullanim dedim hic bi doktor onay vermdi gereksiz dedi..hepimiizn inanki kafasi karisikkk.ben 3 yildir karisik dolaniyorum dahada dolanacam bu kesinn

Allahım yardımcımız olsun canım Allahım sağlıklı hayırlı evlat versin hepimize inşallah ben bir kez yaşadım düşüğü ama çok zor ya sen beş kez yaşamışsın beş kez aynı acı Allahımm inşallah sağlıklı hayırlı evlat verir sana ve hepimize cennette 5 meleğin var ama inşallah kucağında da olur kaç tane istiyorsan Allahım ol dedikten sonra olur inşallah. derdine çare olan bir doktorla karşılaşırsın inşallah.

kanı sulandıranlar: 1 limon ve maydanoz yiyin 2- yemeklerde sarımsak kullanın çiğ olarakta yiyin 3-zencefil için 4-bol bol su içmek lazım tabiiki de

allah razi olsun bymutlu kiscemmmminsalalh canim benimm bazen umutsuz olsamda yine kalbimde yine ara sirada olsa umut cicekleri aciyoooorabbim bilir ne yapsam artik bosa cikiyoo...du an yine hamile kalsam bile yine ayni tedavi yapilacakkkk doktorlar ilaclar bi yere kadarrrrr inslalah rabbim ol derr:26:

kanı sulandıranlar: 1 limon ve maydanoz yiyin 2- yemeklerde sarımsak kullanın çiğ olarakta yiyin 3-zencefil için 4-bol bol su içmek lazım tabiiki de

saol canim benimmm bunlarida uygulamakta fayda varrrzencefili gecen bi topikteki arkadasimdada dedi onun bi arkadasinin düüskleri varmis doktor günde iki defa zencefil cayi yap demis icmis tabi ignesinide olmus simdi ikizleri varmis ..bende icmeye basladimm insallah faydasi olur..

yaptigim bir arastirmaya gore pihtili kadim dogumculari kaca ayriliyor buldum:))
igne kullanduran ve kullandirmayan olarak kendi aralarinda once ikiye ayriliyorlar.
igne kullandiranlar ise; kendi aralarinda adet gunu igneye baslatanlar, iliski yasadiktan sonra baslatanlar, testte pozitifi gorur gormeze baslatanlar, keseyi gorunce baslatanlar,kalp atimini alinca baslatanlar, 10 hafta basladogi igneyi biraktiranlar,kanama olunca aspirin ve igneyi biraktiranlar, kanam olunca aspirini birakip igneye devam ettirenler,igne ve aspirini kanamaya ragmen biraktirmayanlar, haa bir de ilk saydigim.igneye baslatan gruplarindakileri adpirin kullandiran, kullandirmayan, ayni zamanda kortizon kullandirip kullandirmayan olarak degisik kombinasyonlar yaptigimizda sadece igne kulaandiran drlarin kendi aralarinda 1000 e ayrildiklarini gordum))
secin begenin bu drlar arasinda hangisinin tedavisi dogru???

Kiz valla dogru demissin aynen kime sorsan farkli görüs ama allahim ol dedikten sonra insallah hepimizin kucagi dolacak allahim hayirli evlatlar vermeyi nasip etsin....ignelere devam.….........

günaydın arkadaşlar
öncelikle hepinize geçmiş olsun
bebişi olmayanlara allahım hayırlısıyla bi an önce nasip etsin inşalah
hamile olanların bebişini hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin inşalahh

kızlar ben de 17 haftalık hamileyim ve kan pıtılaşması olduğu ortaya çıktı. dün iğne olmaya başladım moralim çok bozuk iğneyi kendim yapmaya bile cesaretim yyok bebeğime bişey olacak diye çok endişleniyorum

canım allahın izniyle bu haftaya kadar gelmişsin. inşallah bundan sonra da bebeğine bişey olmaz. iğnenin korkulacak bir tarafı yok. hazır enjektör zaten. göbek deliğinin 4-5 parmak ilerisinden deriyi kavrayarak batır ilacı enjekte et. sonuna kadar bastır. iğne kendisi çıkıyo zaten içinden. allah yar ve yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…