Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ya güldürdün beni kendi aralarında mutabakata varamadılar. bir de diyet yaptıranlar var onu unutmuşsun :))
çok geçmiş olsun ama şunu bil ve şükret ki çoook şanslısın en azından bizler gibi bebeğini kaybedip öğrenmedin pıhtılaşmanı. hiç iğnelerden korkma. incecik ucu var. çoğu zaman acımıyor bile. pıhtılaşmadan da korkma iğnelerle bebeklerini kucağına alan çok kişi var. merek ettiğim şey pıhtılaşmaya nasıl baktırdın genelde düşük olduktan sonra tahlil istenir. düşük yapmadan önce çoğumuz böyle bir hastalığın varlığından bile habersizdik

aaa valla diyeti nadil unuturum ben:)))unutmusum valla.sagol canim hatirlattin:)))

çok güldüm canım doktorlar bile bu konuda mutabakata varamamışken bizim kafamızın karışması gayet normal canım

canım burdan benim bir arkadaşım vardı nicki ravza sanırım 5 düşüğü var ve hep ilerleyen haftalarda oluyordu düşükleri en son gittiği doktoru rahminde perde olduğunu görmüş pıhtılaşmadan dolayı genelde ilerleyen haftalarda olmaz düşükler demiş ve kanamalı olmaz demiş sonra o perde alındı bide kanama başladığı zaman iğne kesinlikle bıraklımamalıymış 1 nisanda doğum yaptı o arkadaş kızı oldu

muco kiscem ben 3.kürtajdan sonra yapisiklik ve rahimde perde olabilirmi diye doktorumu zorladim histereskpi yaptirdimm..sükür ondada ne yapisiklik ve perde hic bisey cikmadiii:26:bide benimki gec düsük olmuyoki..en fazla 3.hamilelikte 15.haftaya kadar gelebildimm..diger 4.hamileligimde 8.haftayi hic gecemedimmmyapilan herseyde sadece pihtilasma cikti....kromozomlara esli baktirdik,romatizma lupusa baktirdim,bagisikliga baktirdim,antifosfolid sendroma baktirdim,histereskopi yaptirdimm dahada ne var bilmiyorum bunalr hep temiz cikti sadece pihtilasma cikti....ama benim esimdede pihtilasma cikti doktorlar ikinizinki riski daha co kartiyo dedi..ama sonrada es etkilemez sen önemlisin diyolar yani besleyen önemliycmi beebegii ama kafam cok karisikkk

aynen emine kiscemm doktorlar böyle karisikken biz napalimm valla böyleyim 3 yildir:111::111::111:

merhaba cilekli...öncelikle cok cok gecmis olsun sey sorcakdım kan pıhtılasmayı kacıncı düsükten sonra ögrendin sen ?? bazıları ıgneye ragmen düsük yapabiliyormus insan ister istemez korkuyor

Canım teşekkür ederim moral ve destegin için bugün eşime yaptırdım ilk iğneyi. Zamanla alışirim inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun

çok geçmiş olsun ama şunu bil ve şükret ki çoook şanslısın en azından bizler gibi bebeğini kaybedip öğrenmedin pıhtılaşmanı. hiç iğnelerden korkma. incecik ucu var. çoğu zaman acımıyor bile. pıhtılaşmadan da korkma iğnelerle bebeklerini kucağına alan çok kişi var. merek ettiğim şey pıhtılaşmaya nasıl baktırdın genelde düşük olduktan sonra tahlil istenir. düşük yapmadan önce çoğumuz böyle bir hastalığın varlığından bile habersizdik [/QUOTE]

Canım bu benim ikinci gebeligim.ilki 3 yıl önce düşük oldu daha doğrusu kalbi atmadığı için kurtaj oldum. Bu hamileliğimde de 8. Haftada kanama geçirdim o zaman gittiğim doktor beni bu konuda bilgilendirmedi. Hormonlardan.kaynaklanmis kanama dedi. Ama şimdi ben o kanamayı da bu duruma bağlıyorum allah a şükürki o zaman olmadı bişey. Sonra 2 hafta önce o doktoru değiştirdim şimdiki. Doktoruma kanamayı ve önceki düşük bebeği soyleyince. Bu testi istedi ve sonuç kan pıhtılasmasi çıktı.

Allah iyiliğini versin ama ne güzel de tespitte bulunmuşsun hakkaten doğru neye göre değişiyo anlamıyorum. tek bildiğim doktoruma diyet gerekip gerekmediğini sordum o mutasyonlara göre değişiyor dedi senin mutasyonunda öyle birşeye gerek yok dedi bilmiyorum artık öyle veya böyle hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallahhh...

Yaa eminee supersinn simdi okudumm cok guldum:)

Kizlarr bugunu yarina baglayan gece hidrellezz bol bol dilek dilemeyii unutmayinn, bol bebislerr bizim olsunn:)

acaba genellikle hangi mutasyondakiler yapiyoki:44:diyet yapan kislar aranizda pa1 ,faktör 2, faktör 13 olan varmiibende bunlar varda:26:bende heterezigotta var homozigottaa

Canım bu benim ikinci gebeligim.ilki 3 yıl önce düşük oldu daha doğrusu kalbi atmadığı için kurtaj oldum. Bu hamileliğimde de 8. Haftada kanama geçirdim o zaman gittiğim doktor beni bu konuda bilgilendirmedi. Hormonlardan.kaynaklanmis kanama dedi. Ama şimdi ben o kanamayı da bu duruma bağlıyorum allah a şükürki o zaman olmadı bişey. Sonra 2 hafta önce o doktoru değiştirdim şimdiki. Doktoruma kanamayı ve önceki düşük bebeği soyleyince. Bu testi istedi ve sonuç kan pıhtılasmasi çıktı.[/QUOTE]
kendini sansli hissetmelisin.iyi bir dr bulmussun. genelde birkac dusukten sonra isterler o testi.hatta ne birkaci.sayisi bile belli uc.uc dusuk yapacaksinki ondan sonra bu testi yaptirmaya hak kazanacaksin.ben ilk kaybimi 7 haftalikken verdim.ikincisinde 6 hafatalikken cok yogun ve buyuk buyuk acuc ici kadar pihtili kanamam oldu.yani bas bas bagirmis vucudum bende pihtilasma var diye.ama anlayana.sonrasinda hersey duzeldi.ikili taramam, ense cilt kalinligim vs iyi cikmisti.ama her gittigim dr a ben acuc ici kadar pihtili kanama gecirdim once de kalp durmasi oldugunu anlattigim halde hic bir dr benden tahlil mahlil istemedi. nitekim 15 haftada kalbi durdu.gorundugum uc dra da hakkimi helal etmiycem.obur tarafta elim yakalarinda olacak hepsinin.ki bunlardan bir tanesi ailecek gittigimiz bir dr.kizimi dogurtan dr.zekai tahirde calisiyor.hakkimi helal etmiyorum hic birine.
neyse canim hirslandim ve eskilere gittim birden. sag saglim bebegini kucagini alirsin insallah.hayirli olsun hamileligin.
selmacim.mthfr mutasyonu olanlara diyet veriliyormus diye duydum.
Kizlarr bugunu yarina baglayan gece hidrellezz bol bol dilek dilemeyii unutmayinn, bol bebislerr bizim olsunn:)

ben saat on ikiyi gecince hepinize dua ettim.allah kabul eder insallah.

canim senin mutasyonlarin ne.bak aramizda diyet yapanlar var.ben de onlardan biriyim.dr un vermemis olsa da istersen sen de yediklerine dikkat et.tamamen diyeti uygulamasan da abartmazsin yediklerini.proteinden kisitli besleniyorum ben.igneye yeni baslissin ve cok sukur 17 ye kadar gelmissin.o yuzden takviye olarak bence diyet de yap.takip ettiysen burayi diyeti biliyorsundur.yoksa anlatiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…