Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım merhaba bende ilk hamileliğimde kalp atışları durdu 7 haftada kürtaj oldum testleri daha ilk düşükte yaptırdım mhtrf 677 heterrezigot çıktı doktorum bu ilk düşükler tesadüf oluyor sende pıhtılaşma çok az herkeste olur dedi ama sadece aspirin kullan dedi 2.kez hamile kaldım aspirine başladım ama kanamam başladı doktor bıraktırdı aspirini sonrada düşük oldu zaten.şimdi ise kan sulandırıcı clexane şart diyorlar 2 düşük yaptığım için ve başka hiç bi sorunum yok.aspirin kullanmayacağım hiç sadece b vitamini folik asit hamile kalıncada clexan 0,4 kullanıcam.bakalım bu sefer olacağına inanıyorum iğnelerin hiç bi zararı yok benm tüp bbek yaptıran arkadaşlarıma bile veriyorlar önlem olsun diye korkma zararı yok..ALLAH yardımcımız olsun...

maşallah allah bozmasın çok iyiyiz biz böyle. vallahi beni güldürdün serap:) adım despot diyetçiye çıkacak:) neyse madem bozdun orda. şimdi kaldığın yerden devam. silkelen ve kendine gel.

nosunu hatırlamıyorum. bulurum ama cok no vardı. sen özelden bana yaz da ben de deneyim. ama hangi güne kaça (zaten bir 30 a veriyorlar değil mi?) gerekli bilgileri yaz bana ben de deneyim canım

Canım hoşgeldin, sen bir dinlen bakalım, bu tatil sana çok iyi gelecek insan bir sürede olsa uzaklaşınca başka şeylerle ilgilenince tekrar doğmuş gibi oluyor. Bizimde bir gün böyle okul, dersler gibi dertlerimiz olacak inşallah. Daha doktora gidemedim çünkü adeti bekliyorum canım, 2.-3. günü gitmem lazım bu hafta gelcek inşallah adet. tahlil yaptırcam, muayene olcam ufff ona görede doktorlara gitmeye başlayacağım. Konuşuruz görüşürüz bol bol karşı karşıyayız nede olsa:)))

evet canım dr pahalı. hacettepede de yardımcı olamıyor tahliller için. daha detaylı konuşuruz canım. anlatırım. dengeyle anlaşması var sanırım özgür beyin başka tahliller de istedi de bu dediklerimi başka yerde yapmıyorlarmış sanırım. gene de deniycem başka yerde yaptırmayı. ama dengeyi aradım. sadece bu iki tahlil için 400 den 195 e iniyorlar özgür bey istedi diye. haberdar ederim canım

karşı karşıyasınız diye bensiz görüşmeyin haaa) kıskanırım)ben de hala hasta olmadım canım yaa. o hastalığı beklerken grip oldum ama )

karşı karşıyasınız diye bensiz görüşmeyin haaa) kıskanırım)ben de hala hasta olmadım canım yaa. o hastalığı beklerken grip oldum ama )

Geçmiş olsun Eminecim...
Benimde alerjim azdı. Hapşurup duruyorum sorma:)
Sensiz buluşurmuyuz hiç:))) Ne zaman adet olman gerekiyodu

Canım inşallah, tatil iyi geldi bu ayda iyi gelir inşallah bana. Sıkıntısız bir ay olur da beklediğimize değer inşallah. Bende adet bekliyorum bakalım bu ay ne hayırlısı olur inşallah.

Geçmiş olsun Eminecim...

Canım siz isteyin ben her an buluşmaya hazır olurum:) Ama ilginçtir benimde burnumda müthiş kaşıntılar var ya alerjik gibi sanki sürekli hapşurma modundayım bende. Benim alerjim felan yoktu aslında yenimi başladı ki böyle bir şey. İzmirde ağaçlık yerlerde felan öldüm bittim hapşurmaktan. Grip olacak gibiyimde değil gibiyimde değişik bir durumdayım. Birde otobüste üşüyünce iyice bir garip oldum burnum kaşınıyor, kafam ağrıyor. Hasta olmasam bari bu ay. Emine tarihler aynı tarihemi denk geliyor. Ben daha olmadım.

çok saçma canım ya hacettepenin profu ama tahlilleri yaptıramıyorsun bu istenilen testler banada yapılmamış canım bunlardamı bağışıklıkla alakalı

Bende bugün sonuçlarımı alacağım. Çok merak ediyorum burda paylaşacağım arkadaşlar

Çok sağol arkadaşım..Allah yardımcımız olsun.

Amin arkadaşım sağolasın..B vitaminini her günmü içiyorsun?Birde kan sulandırcı kullanan arkadaşlar normal doğum yapamıyormu?

Geçmiş olsun Eminecim...
4 ünde bekliyordum. ama periyodum uzamış da olabilir. bugün olurum sanırım.
sanırım aynı olacaz beraber çalışcazya, ondan beraber olcaz sanırım)
canım geçmiş olsun. dikkat et kendine. malum bu ay çalışacaksın. sağlam olman lazım:)
maalesef eşim de ben de hasta olduk. bir de o antibiyotik kullanıyor, tonsilit olmuş. bu ay çalışmak istemez o şimdi. çok titiz bu konuda.
canım denedim baya dediğin gibi açılmıyor. 13,30 dan sonra tekrar denerim.
çok saçma canım ya hacettepenin profu ama tahlilleri yaptıramıyorsun bu istenilen testler banada yapılmamış canım bunlardamı bağışıklıkla alakalı

maalesef öyle. tahlilleri de özelde yaptırırsam bu dr bana baya pahalıya gelcek. sanırım. bende egzema var ve bacaklarım bir yere çarpınca cabuk morarır. ondan istedi sanırım. bakılması gereken her şeye bakılmış tek buna bakılmamış. bir de buna bakalım da eksik bir şey kalmasın dedi. ama neyle ilgili anlayamadım. bu yazdığımı nette araştırsana bi. tekrarlayan düşüklerde bakılıyormuş. baya bir şey yazıyor ama ben pek anlayamadım.

eminecim canım belki gatada yaparlar ama sıra alıp doktora falan muayene olman lazım... ıg gibi bişeyler ben gatada yaptırmıştım bağışıklık için sanırım.

eminecim canım belki gatada yaparlar ama sıra alıp doktora falan muayene olman lazım... ıg gibi bişeyler ben gatada yaptırmıştım bağışıklık için sanırım.

eve yakın bir tıp merkezini aramıştım cuma. yapılıyor dediler. dışarıya gönderiyorlarmış. sanırım onlar da düzen ya da gengeye gönderiyorlardır. cumartesi hasta olduğum için gidemedim. ama cumartesi gitmeyideniycem. dr a yazdırmaya çalışcaam bir akalım. olmazsa dediğin gibi başka çözümler arayacam. sağol canım. sen nerde yaptırmıştın? peki adetliyken yapılıyor mu acaba hatırlıyormusun?
maşallah sen de 15 hafta olmuşsun. çok şükür. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. kıpırtıları hissetmeye başladın mı?

valla adetliyken yaptırmadım ben yanlış hatırlamıyorsam biraz geç çıkıyo sonuçlar herhalde 1,5 sene önce yaptırmıştım.yok canım daha hissetmiyorum istirahatim bitiyo bakalım cuma iş başı yapıcam.darısı en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…