Trombofili paneli testi sonuçlarım :
Faktör V Leiden : Heterozigot 1691GA,
Protrombin genetik: Normal 20210GG,
MTHFR-C677 Mut.: Heterozigot 677CT,
MTHFR-A1298C Mut.: Normal 1298AA
2 kalp durması ile sonuçlanan gebeliğim var. sonuc pıhtılaşma mı oluyor arkadaşlar? Henüz doktora gitmedim.[/QUO
en azından artık soruununu biliyorsun ve iğnlerle çözüme ulaşırsın kan pıhtılaşman var ve anladoıım kadarıyla faktör v önemli...ama çözümü kolay canım benim sadece c677 heterezigot..
2 kalp durması ile sonuçlanan gebeliğim var. sonuc pıhtılaşma mı oluyor arkadaşlar? Henüz doktora gitmedim.
2 kalp durması ile sonuçlanan gebeliğim var. sonuc pıhtılaşma mı oluyor arkadaşlar? Henüz doktora gitmedim.[/QUO
en azından artık soruununu biliyorsun ve iğnlerle çözüme ulaşırsın kan pıhtılaşman var ve anladoıım kadarıyla faktör v önemli...ama çözümü kolay canım benim sadece c677 heterezigot..
yani ne olacak simdi ? :)
TBiki bilmiyoruz bizde c ama sanirim var cunku iki deger bndede ayni cikti gecmis olsun simdiden ayno acilari tekrar yasamazsin ins
aminnn , teşekkür ederim keşke ilk gebelikte yaptırsaydım bu testleri bir daha hamile kalıp kalamayacağımı bile bilmiyorum
canım ben senin yerinde olsam çok iyi bir perinataloji konusunda uzman hatta bi prof bulurum kendimi ona teslim ederimm....çünkü senin geç kalmadan hamileliğini öğrenir öğrenmez iğne olman gerekecek o yüzden zaman kaybetme benim doktorum hamileliğini adet gecikmen olmadan kan tetsinde öğrenince gel hemen iğnelerini vericem dedi.sende zaman kaybetme 2 kere hamile kaldıysan yine kalırsın doktora gt sana vereceği ilaçlar vitaminler vardır..
canım geçmiş olsun. allah tekrar yaşatmasın o düşükleri inş.arkadaşların da söylediği gibi en azından nedenini öğrenmiş oldun. bundan sonra buna yönelik bir tedavi programı yaparsın. inşallah sana doğru yolu gösterecek dr. bulabilirsin. hamilelik öncesi genelde bu durumdaki hastalara coraspin+folbiol+b vitamini+hamile kalınca da iğne tedavisi uyguuyor dr.lar. ama tabi sen senin tedavini yapacak dr.un dediklerini yapacaksın. bence vakit kaybetmeden dr. araştır ve hemen sonuçlarını göster. gerisi allaha kalmış.Trombofili paneli testi sonuçlarım :
2 kalp durması ile sonuçlanan gebeliğim var. sonuc pıhtılaşma mı oluyor arkadaşlar? Henüz doktora gitmedim.
canım aklını karıştıracak bişey yok. allahın izniyle olur. olmazsa tüp bebek olur. nihayetinde bebeğin olabilir. hamile kalabiliyorsun bir şekilde. öenmli olan onun sana sağlıkla tutunabilmesini sağlamak. bunun için de iğne kullanacaksın. hangi ildesin. dr. için arkadaşlar belki yardımcı olabilirler sana fikir verebilirler.Ahhh ahh... çekesim geldi geldi. Benim yumurtalarımda yavaşlama var erken menapoza gireceğim büyük ihtimal direkt tüp bebeğe gönderiyorlar. O ay tam bunu yeni öğrenmiştim hamile kaldım. Yumurta kapasitem çok düşük çıktı Amh testinde. Nerelere gideyim şimdi bilmiyorum.. Aklım da, gönlümde çok karışık...
Ahhh ahh... çekesim geldi geldi. Benim yumurtalarımda yavaşlama var erken menapoza gireceğim büyük ihtimal direkt tüp bebeğe gönderiyorlar. O ay tam bunu yeni öğrenmiştim hamile kaldım. Yumurta kapasitem çok düşük çıktı Amh testinde. Nerelere gideyim şimdi bilmiyorum.. Aklım da, gönlümde çok karışık...
tamam canım. sen numaraya bakınca bana özelden mesaj atarsan canım bir de o numarayı denerim. olmazsa kendine alırken bana da alabilirsen sevinirim. (tabi sakıncası yoksa, bir de verirlerse) valla telefon elimde bir size bakıyorum. bir numarayı tuşluyorum çok komik halim:) sağolasın canım. yaa burası ne kadar güzel. herkes birbirine elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor. iyiki varsınız. gerçi keşke böyle bir hastalığımız olmasaydı da başka şekilde tanışsaydık. ama olsun inş. buradan sağlam dostluklar çıkar.şenaycım bende bu ayın 20 doktora gidicem.. oyüzden randevu almam lazım bana diyetisyenim bir numara vermişti o numarada evde kaldı ben bi o numaraya bakıyım eğer aynı değilse o numaradan ararsın bide olmadı bende gidip alabilirim. hem kendim içinde almış olurum.
Ahhh ahh... çekesim geldi geldi. Benim yumurtalarımda yavaşlama var erken menapoza gireceğim büyük ihtimal direkt tüp bebeğe gönderiyorlar. O ay tam bunu yeni öğrenmiştim hamile kaldım. Yumurta kapasitem çok düşük çıktı Amh testinde. Nerelere gideyim şimdi bilmiyorum.. Aklım da, gönlümde çok karışık...
tamam canım. sen numaraya bakınca bana özelden mesaj atarsan canım bir de o numarayı denerim. olmazsa kendine alırken bana da alabilirsen sevinirim. (tabi sakıncası yoksa, bir de verirlerse) valla telefon elimde bir size bakıyorum. bir numarayı tuşluyorum çok komik halim:) sağolasın canım. yaa burası ne kadar güzel. herkes birbirine elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor. iyiki varsınız. gerçi keşke böyle bir hastalığımız olmasaydı da başka şekilde tanışsaydık. ama olsun inş. buradan sağlam dostluklar çıkar.
kendini sansli hissetmelisin.iyi bir dr bulmussun. genelde birkac dusukten sonra isterler o testi.hatta ne birkaci.sayisi bile belli uc.uc dusuk yapacaksinki ondan sonra bu testi yaptirmaya hak kazanacaksin.ben ilk kaybimi 7 haftalikken verdim.ikincisinde 6 hafatalikken cok yogun ve buyuk buyuk acuc ici kadar pihtili kanamam oldu.yani bas bas bagirmis vucudum bende pihtilasma var diye.ama anlayana.sonrasinda hersey duzeldi.ikili taramam, ense cilt kalinligim vs iyi cikmisti.ama her gittigim dr a ben acuc ici kadar pihtili kanama gecirdim once de kalp durmasi oldugunu anlattigim halde hic bir dr benden tahlil mahlil istemedi. nitekim 15 haftada kalbi durdu.gorundugum uc dra da hakkimi helal etmiycem.obur tarafta elim yakalarinda olacak hepsinin.ki bunlardan bir tanesi ailecek gittigimiz bir dr.kizimi dogurtan dr.zekai tahirde calisiyor.hakkimi helal etmiyorum hic birine.Canım bu benim ikinci gebeligim.ilki 3 yıl önce düşük oldu daha doğrusu kalbi atmadığı için kurtaj oldum. Bu hamileliğimde de 8. Haftada kanama geçirdim o zaman gittiğim doktor beni bu konuda bilgilendirmedi. Hormonlardan.kaynaklanmis kanama dedi. Ama şimdi ben o kanamayı da bu duruma bağlıyorum allah a şükürki o zaman olmadı bişey. Sonra 2 hafta önce o doktoru değiştirdim şimdiki. Doktoruma kanamayı ve önceki düşük bebeği soyleyince. Bu testi istedi ve sonuç kan pıhtılasmasi çıktı.
canim senin mutasyonlarin ne.bak aramizda diyet yapanlar var.ben de onlardan biriyim.dr un vermemis olsa da istersen sen de yediklerine dikkat et.tamamen diyeti uygulamasan da abartmazsin yediklerini.proteinden kisitli besleniyorum ben.igneye yeni baslissin ve cok sukur 17 ye kadar gelmissin.o yuzden takviye olarak bence diyet de yap.takip ettiysen burayi diyeti biliyorsundur.yoksa anlatiriz.
Canım bu benim ikinci gebeligim.ilki 3 yıl önce düşük oldu daha doğrusu kalbi atmadığı için kurtaj oldum. Bu hamileliğimde de 8. Haftada kanama geçirdim o zaman gittiğim doktor beni bu konuda bilgilendirmedi. Hormonlardan.kaynaklanmis kanama dedi. Ama şimdi ben o kanamayı da bu duruma bağlıyorum allah a şükürki o zaman olmadı bişey. Sonra 2 hafta önce o doktoru değiştirdim şimdiki. Doktoruma kanamayı ve önceki düşük bebeği soyleyince. Bu testi istedi ve sonuç kan pıhtılasmasi çıktı.
peki sen ne zaman gidicektin
canım ben ayın 28'ine gitmeyi planlıyorum. 20-28 i arası bizim burada sınavlar var. son gün için izin alıp gelebilirim. son güne pek bişey kalmıyo bizim burada sınav açısından. o yüzden en ideali 28'i sabah diye düşündüm. sabah olursa da aynı gün kan verebilirim diye düşündüm. öbür türlü ertesi güne kalır o zaman da yine öbür aya atıyorlar kan sonuçlarının çıkmasını. malum ayın son çarşambası çıkıyor sonuçlar.
çağ hastanesinde erol bayraktara gidiorum uzun zamandır bebek tedavisindede ona gittim ama riskli gebelikler konusunda uzman diil kafam karıştı ama doktorumdanda çok memnunumdeğiştirsem mi acabaTolga ecemiş akayın doktoru ama özeline gidiyorum, sen kime gidiyodun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?