Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar bugün benim 32. yaşımın ilk günüydü, iyi ki doğduuum
okul çıkışı kızlarla bişyler içtik falan neyse bi arkadaşımın eltisi de vardı, o da pıhtılıymış ve dünyalar tatlısı bi de oğlu vardı yanında:)
hikayesi şöyle;
bunlar 3 kız kardeşmiş, aralarında birer yaş varmış. annesi oğlan bebeklerini hep erken doğumla kaybetmiş. yıllar sonra bu kızlar büyüdüklerinde ilk ablası evlenmiş ve düşük yaşamış. sonra demişler ki ya annem de hep erkek bebekleri kaybetmiş bi incelemeye alalım kendimizi bizde de aynı sorun çıkmasın?! neyse 3ü birden test yaptırmış, bu arkadaşla ablasında pıhtılaşma çıkmış. küçüklerinde bişy yokmuş ama. neyse, ablası da iğne kullanarak çocuk sahibi olmuş, bu arkadaş da evlenince durumu bildiğinden hiç düşük yaşamadan ilk bebeğini kucağına almış. 4 yaşına girsin bi de kız istiyorum inşallah falan dedi :)
ay onu dinledikçe, ya dedim inşallah biz de anne olucaz bu şekilde, ya da 2., 3. bebeklerini alacak diğer kızlar...
yaniii daha bi umutlandım bugün, herşey çok güzel olacak inşallah hepimiz için...

( bu arada yazdıklarımı okudum da mış, muş, masal gibi olmuş )

doğum günün kutlu olsun canım. nice mutlu yıllara

randevuyu alabildim çok şükür. emine sözünü dinledim. sabah erken aradım. 8 de aradım açmadılar. 8.30 da aklıma geldi. tekrar aradım ilk arayışta açtılar:) yaşaşın yuppiiiii. emine adalet çok teşekkür ederim. gerçekten çok ilgilendiniz canlarım. haftaya çarşambaya aldım. savulun ben geliyorum:) 15'i saat 3.30 ama sen ona 5 de. ister o gün buluşuruz. ister ertesi gün. çünkü ertesi gün de kan vereceğim. ya şimdi aklıma geldi o gün adetimin 2 yada 3. günü olacak bi sıkıntı olmaz inş. bi de erken gitmiş olacağım ya inş. sinan hoca kızmaz. kızarsa ne yaparım bilmiyorum.

tatlım çok sevindim senin adına bende bugün numarayı alıp vericektim sana ama sen benden daha erken davrandın. bu arada ben diyetisyenden almayım numarası sen bana özelden mesaj ata bilirmisin. bende çünki 20 gidicem sonuç göstermeye.. bizde ayarlıyalım perşem günü buluşalım nasip olursa tabi kızlara da uyarsa

ooo süper haftaya burdasın) sen şimdi tam 3:30 da mı görüşçen hocayla. bana 1.30 demişlerdi ve 11 de gelip orada baya bekleyen vardı. sen kaçda gitcen hastaneye?
adetli olcakmışsın o gün belki daha iyi olur. vildanı da 2. gün çağırmıştı dr bakmak için. belki daha iyi olacak.
28 i falan diyordun. dolumuymuş o zamanlar? o zaman 16 sında mı görüşcez kanını verirsin buluşuruz.

canım ya sana bişey sorucam doktorum mutasyonlarıma göre diyete gerek olmadığını söyledi ama benim kafama takılıyo en azından dikkat etsem mi acaba diyorum diyet neye göre veriliyo biliyomusun. zaten bakliyatı çok sevmem doktorum beyaz et yeme dedi kırmızı et ve balık önerdi yoğurt ya da ayran dedi ceviz badem ye dedi öğünlerde küçük kase salata dedi.yiyebilirsen haftada iki kez yumurta ye dedi böyle işte hamurişi az mı tüketilmesi gerekiyo güzel yapılanı çok severim hele böreği pek kilo sorunum da olmadığı için ne yapayım sence

tamam canım yazarım sana özelden. ulaşmak çok sıkıntı yaa. ama pes etme:) bigün açıyorlar o telefonu:) inşallah canım. görüşmek nasip olur. perşembeye ayarlayın kendinizi o zaman. sabah hemen kan veririm tahlil isterse ondan sonra buluşuruz inş.

canım hemen nerdeee 3.30 kesin en az 5'e kadar bekliycem. ama girişleri 1.30 da alıyorlar. ben 1.30 da değil de 2.30 gibi giderim. biraz sakinleşir böylece. 28'i dolu değil canım. 28'i sabah olsaydı o zaman gelirdim ama o da 3.30 olunca kanı da ertesi günü veririm o zaman da vereceğim kantahlilinin çıkması temmuz başı oluyor. o da çok beklemiş oluyorum. öyle olunca bari 15'i dedim. verdiler. inşallah kanımı verince buluşuruz. çarşamba sıkıntı olur. çok görüşemeyebiliriz çünkü.

tamam ayarlıyalım kendimizi buluşalım inş... bekliyorum özelden mesajını da

canım stres yapma emziren annelerde adet olmama olur.benim bir tanıdığım doğumdan sonra olduktan sonra 14 ay sonra oldu.senin kırklandıktan sonraki adet öbürünündevamıdır.lohusayken kesilip gene gelebiliyor ya...

sizlere bisey sormak istiyorum...mutlaka kürtaj olan arkadaslarında benim gibi adet düzensizligi olmusdur...ben tekrarlayım daha öncede yazmısdım kürtajdan sonraki adet düzenimi ama tekrar yazayım hatırlamanız icin...ben 13 subatta kürtaj oldum...tam 29 gün adetim geldi 7 gün sürdü 2 adetim 34 gün geldi oda 7 gün sürdü ama 5-6 gün gecikdi...benim normalde adet düzenim kendimi bildim bileli 28-29 gün....gecen adetimin gelmesi gerektigi güne 2 gün kala her zamanki gibi sivilce cıkmısdı ayrıca adetimin gelmesi gerektigi günde agrılarım vardı ama 2 gün boyunca agrım geldi gitti adet gelmedi 34 gün agrısız bir sekilde geldi...eger normal oldugu gibi adetim gelseydi dogru zamanında ozaman benim bugün yarın adetim gelmeliyi bat 7-8 mayıs olcakdı ama 5-6 gün gecikdigi icin bat 14 mayıs..dicegim suki 2 gün önce tekrar sivilcem cıkdı suan yüzümde :) ve subah uyandım adet sancılarım basladı halen de var gecmiyor normal olarak bugün gelmeliydi ama o gecen ayki gecikmeden dolayı 14 mayıs bekliyorum.....vujudda sacmaladı eski düzene göre zorluyor ama adetim eski düzene ne zaman gircek ya offfffff sizlerden biride yasadımı bunu ?? ne zaman adetiniz eski düzene girdi ?? nisanda adetim bitince cocuk calısmalarına baslamısdık gerci 6 gündür bırakdık esim cok yogun calısdıgı icin cok yorgun oldugu icin onu zorlamak istemedim belkide yumurtlamam yeni oldu calısmalara basladıgım zaman olmadı belliki bebek tutmamıs gerci hesap kitap hersey bos ALLAHIM ne zaman nasip ederse ne zaman dogru zamansa gönderir melegimi İNSALLAHHH....

canım ben kürtajdan sonra ilkini 35 gün sonra ikincisini 31 gün sonra oldum. sonra 30 derken çok şükür şu ara düzene girdi. benim de normalde 27-28-29. günler den birinde olur. belki bu ay yavaş yavaş düzene girmeye başlar. stres yapma. çünkü stres erken ya da geç gelmesine etki ediyor adetinin. önemli olan adet oluyor olman. o yüzden stres yapma. yumurtalam takibim zorlaştı. illaki bu aylarda çocuk dersen de dr.a yumurta takibi yaptırabilirsin. ya da ovülasyon testlerinden alabilirsin. en basitinden ateş ölçme yöntemini kullanabilirsin. bence stres yapacak bişey yok. düzene girer inş. sabret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…