Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet canım daha zaman var. 1 hafta var. ayarlarız artık.gül neva vardı o da ankaralı değil mi? Berna da var. burcu. neyse daha zaman var gelmek isteyenler söylerler artık.biryerde buluşuruz.
doğru bak ben gül neva ve bernayı unutmuştum. iyi olduğu hatırlattığın. onlar da isterlerse katılabilirler. ben burcuya mesaj atmayı düşündüm. çünkü girmiyor uzun zamandır.

Son düzenleme:
Hepinize merhaba arkadaşlar,
Ben de sanırım sizdenim. Gerçi daha tahlil sonuçlarım çıkmadı ama:) 25 Mayıs'ta çıkacak sonuçlar. HAcettepe'de Sinan Beksaç'a gidiyorum. İlk defa gittim nasıl biridir bilmiyorum pek konuşmadı benimle sanki soru sordu ve tahlil istedi o kadar bu konuda da pek bilgim yok açıkçası. Şehir dışından geliyorum Sinan beye. Kendi doktorum da çok açıklama yapmadı bana sadece bu tahlillleri istedi. Biz de Sinan beye geldik işte bakalım ne çıkacak? Ben 2004 te evlendim 1 yıl sonra hamile kaldım 9,5 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum. Daha sonra tekrar hamile kaldım 2007 de oğlum oldu çok şükür şuan 6 yaşında ama kardeş istiyoruz tabii. 2012 temmuz ayında tekrar düşük yaptım ama küçüktü vücut kendi attı. 2013 şubatta da 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum benim hikayem bu dua edin oğlumun bir kardeşi olsun Allah hepimize sabır, sağlık versin inşallah.

geçmiş olsun. hoş geldin.evet galiba sen de bizdensin anlattıklarına bakılırsa.
öncelikle şunu bir soruyum. sinan beye birinin vasıtasıyla mı muayene olabildin çünkü yeni hasta almıyor. ben de ona muayene olmak istedim ama olamadım. o bu konuda 1 numaradır. ona gidebildiğin için şanslı hissetmelisin kendini
benim de 6 yaşında kızım var. ilk gebeliğimdi. biz de kardeş istedik 1 yılda 3 kayıp verdim. bende de kan pıhtılaşması çıktı. gebelikte iğne kullanacam. beklemedeyiz şuan.hangi şehirden geliyorsun.

Hacettepe de eşimin tanıdığı var onu aramıştık kürtajdan hemen sonra (şubat ayı) 24 nisana randevu verdiler onun sayesindemi oldu bilemiyorum. Sen kime muayene oluyorsun peki? Ben Kütahya'dan geliyorum. bu ay sonunda sonuçlar için gelicem tekrar. Senin de 3 olmuş çok zor yaa Allah bir daha yaşatmasın inşallah.

bu pıhtılasma sonradan cıkan bir hastalıkmı ??? aslında ben dogusdan genden kaynaklandıgını düsünüyordum tamam genden de ama dogusdan diye düsünüyordum ??? ama eger dogusdan sa nasıl ilk cocugun sorunsuz dünyaya geldi ?? cok sükür bisez olmamıs tabiki orası baskada ama ozaman bu pıhtılasma yokmuymus ?? yoksa yasdan dolayımı kaynaklanıyor ?? benim annem de ablamda cok sasırdı bende böyle sorun oldugunu duyunca annem 4 cocuk dünyaya getirdi hic düsük yapmadı ama erken evlendi erken geldik bizler dünyaya ablamda erken evlendi erken anne oldu 2 cocugu var ve hic düsük yapmadı ben gec evlendim suan 26 yasındayım ve düsük yapdım ozaman bu yasımdan dolayımı kaynaklanıyor ??? daha üniversite hastaneine gidip sonuclarımı almadım gidince zaten doktorada cok sorum olacakdı hatta bunuda sorcakdım da sizlerde biliyorsunuzdur cevabını yas la alakalımı???

tabi o tanıdığınız sayesinde olmuş)sinan hocadan randevu alabilmek ne mümkün yoksa
ben tolga ecemişe gidiyorum. şenayımız var o da niğdeden sinan hocaya geliyor.sinan hocanın hastası olarak seni rahat bırakmayız artık biz)ondan alacağın tüm bilgileri bizimle paylaşırsın artık sen de. çünkü içimizde ona gitmek isteyip de gidemeyenler var)
evet 3 oldu kaybım. 1. si 7 haftalık kalp durması, 2. si 15 haftalık kalp durması, 3. sü iğne kullanırken 4 haftalık kanamayla düşük (1 mart). şimdi beklemedeyim dediğim gibi. sen kaç yaşındasın. ilk gebeliğini kalp durmasından kaybetmişsin. 1 yıl sonra oğluna hamile kalmışsın. peki rahat bir hamilelik geçirdin mi? kanama vs olmuşmuydu oğlunda.
kızım benim ilk hamileliğimdi ve 6. haftada az ve 13. haftada yoğun kanama geçirdim. kanama alanım oluştu içerde. dinlenmeyle o da düzeldi çok şükür kucağımıza altık. sonrasında bunlar ortaya çıkınca aslında kızımın Allahın bize bir hediyesi olduğunu anladık. çok şükrediyorum onu bize verdiği için. bu hastalık ortaya çıkınca ve kayıplar olunca kızımızın gözümüzdeki değeri kat kat arttı. o zaman onun bir mucize olduğunu anladık. kızımda 28 yaşındaydım. şimdi 34. sen oğlunda kaçtın?

canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin. inş. biz de bu dgüzel duyguyu yaşayabiliriz. rabbim hayırlarla bebeğini kucağına almak nasip etsin.

çok teşekkür ederim amiin iyi dileklerin için ben eminim rabbim hayırlısıyla hepimize nasip edecek inşallah dua çok çok önemliii ben hepinize ediyorum sizde bol bol dua edin ve inanın lütfenn

yok canım sonradan olan bir şey değil. doğuştan var bu bizde ama yaşla alakası olup olmadığını ben de bilmiyorum. bence alakası vardır. ama sorduğum dr lar alakası yok diyor ama burdan bir arkadaşa dr u yaşla ilgisi olabilir demişti. ama dr lar genelde bunu kabul etmiyor. ama sen yine de dr una sor ve lütfen bize de bilgi ver.

amin canım saolasın evet iğne kullanıyorum şimdilik günde 1 tane diyete gelince çok fazla uyabildiğimi söyleyemem ama yine de dikkat etmeye çalışyıorum.... olsun geç olsunda güç olmasın :) geçmiş olsun bir an önce atlatırsın inşallah bunda da vardır bir hayır...

Tamam canım paylaşırım herşeyi inşallah. ben 32 yaşımdayım oğlumda 26 dım. Hiç kanamam olmadı oğlumda ama aşırı derece bulantım oldu 9 ay boyunca serumla gezdim su içsem kusardım ki doğum masasında da kustum o derece yani. kesinlikle haklısın zaten sağlıklı doğan her çocuk bir mucize o kadar şanslıyız ki. Rabbim hiç olmayana versin bebek inşallah ben de çok istiyorum 2. yi ama Allah'ım doğmuş çocuğumla sınamasın ona sağlıklı ömür nasip etsin. Nasibimde varsa olur diye düşünüyorum Allah'ın izniyle. Ankaradasın sanırım sen, neresindesin?

canım sen daha çok gençsin ne var ki yaşında. 26 çok ideal bir yaş. ilk gebelik en şanslı olanı. neden bilemiyorum ama sanırım hiç hamilelik geçirmemiş birinin pıhtılaşması ile geçirmiş birinin pıhtılaşması da değişiyor. çünkü malum pıhtılaşma hamilelikte 2 katına çıkıyor. belki ilkinde hemen etki etmiyor ama 2. 3. de ilk hamileikte oluşan pıhtılar sonrası için bir tıkaç oluşturuyor. bu benim yorumum. tabi bunun bilimsel bir açıklaması vardır. emine o yüzden birincisini allahın bir mucizesi olarak sağ salim doğurabildi. ama sonrasında onun vücudunda bulunan bu pıhtılaşma gen mekanizması harekete geçti ve düşük yaptı. ben de ilkini aldırmamış olsaydım belki şu an ben de bebişime kavuşmuş durumdaydım. çünkü onun kalbi atıyodu. ama sonrasındaki bebeklerimde hiç kalp atışı duyamadım.

musmus
yanlışlıkla eminenin mesajını kopyalamışım:)

geçmiş olsun canım rabbim tekrar hiçbirimize düşük yaşatmasın. ben de sinan hocaya gidiyorum. kan tahlillerin çıkmadan pek konuşmaz sinan hoca. kan tahlillerin çıksın ona göre bir değerlendirme yapar. çok uzman kendine güvenen ve çok doğru tespitler yapabilen biri sinan hoca. ama yılmamak gerekiyor. çünkü hacettepenin sistemi çok yavaş. ben uzun süre sinan hoca bişey diyecek mi diye bekledim. ilk gittiğimde düşük yapıyordum. beni doğrudan kürtaja aldı. sanki ben kürtaja gitmiş gibi oldum ona. hatta eşim gitmiş konuşmuş hocam biz kürtaj için gelmedik. bundan sonra ne yapabiliriz diye geldik diye. o da tamam şimdilik kendini toparlaması lazım demiş ve hakkaten 5 aya kadar ben sinan hocaya hiçbirşey yapmadan gittim gittim geldim. ancak ondan sonra benim rahmimin toparlanmaya başladığına inandığı zaman bana şunları şunları yapacaksın ondan sonra geleceksin dedi. senin şansın oğlunun olması inşallah korkma 2. çocuğun da olur. yaşın da gençmiş. artık emin ellerdesin. sinan hocaya güvenebilirsin.

Son düzenleme:

ankara evet.Eryaman da oturuyorum canım.
kesinlikle rabbim çosuklarımızla sınamasın bizi. onlara sağlıklı uzun ömürler versimn.

kızlar dün kontrolüm var demiştim ya canım biraz sıkıldı. oğlum ne güzel baş aşağı döndü diye 2-3 hafta önce seviniyorudum doğum pozisyonunda diye. sancılarımda azalmıştı. haftasonundan beri sancım aşağı doğru baskı yine arttı diyordum eşime. meğer oğluşum yine ters dönmüş başı yukarıda dedi. eğer doğum zamanına kadar dönmezse sezeryan olursun dedi. farketmiştim zaten dedim sancım arttı dedim. yine yürürken zorlanmaya başlamıştım. vardır bundada bir hayır diyorum ama ben sezeryan olmak istemiyorum. dua edin oğlum dönsün. eşime diyorum dönek bir oğlun var diye:) demir hapımı içmiyordum çarpıntım oluyor diyince ilacı iç ihmal etme dedi. geçen tansiyonum düştü sanırım başım döndü bebekte pek oynamadı dedim. tansiyonun düştüğü için kan az gitmiştir bebeğe o yüzden hareketi azalmıştır dedi. 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim. ondan sonra haftada bir gideceğim

ben sizlere bişey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim...benim dün adet tarihimdi ama olmadım sadece saat öğlen 1 gibi nokta kadar çoookkk açık kırmızı bir leke geldi peçeteye dünden beri başka hiç yok ped taktım ama tertemiz....idrar testi yaptım az önce ama negatif acaba hamile miyim?eger gebeysem testte çıkmaması normal mi?bende pıhtılaşma var gebe kalır kalmaz iğne olmam gerekiyor o yüzden soruyorum....fikrinizi söyler misiniz?

canım hikayeni okurken ağladım. iş yerinde millet bu kadın delirdi diyecek diye kendimi zor attım lavaboya:) rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı tüm isteyenlere

ben sizlere bişey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim...benim dün adet tarihimdi ama olmadım sadece saat öğlen 1 gibi nokta kadar çoookkk açık kırmızı bir leke geldi peçeteye dünden beri başka hiç yok ped taktım ama tertemiz....idrar testi yaptım az önce ama negatif acaba hamile miyim?eger gebeysem testte çıkmaması normal mi?benim gebe kalır kalmaz iğne olmam gerekiyor o yüzden soruyorum....fikrinizi söyler misiniz bana?

Bende öyle duymuştum ilk çocuğun yaşama şansı daha fazla olurmuş. Ve bebeğin kalp atışları alındıktan sonra yaşama şansı %97 miş. Ama işte nasip canım. Biz malesef o %3 e denk geldik. Kendini suçlama. İlaç kullandığın için aldırdın, belki ilaçlar bebeğini etkileyecekti bilemezsinki. Nasip kısmet sonuçta. Olmayınca olmuyor ne gelir elden. Ama bugün hep güzel hikayeler duydum daha da umutlandım. Umarım bizde doğum hikayelerimizi paylaşırız birgün burdan...

idrarda bazen hemen çıkmayabilir. benim ikinci düşüğümde 5 gün geçmesne rağmen idrarda gözükmedi. bence kanda baktır . iğneye gecikmemiş olursun

benim kızım 37 haftaya kadar hep tersti. 37 de gittim dönmüştü ve 38 de tekrar gittim gene ters dönmüştü. yani demem o ki hala dönebilir. büyüseler bile dönüyorlar merak etme. daha zamanın var canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…