Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Oooo kizlar bulusma varmis.ben bu hafta ise basliyorum ama gününü yazin burdan uygun olursam gelmek isterim

canım 69 cok güzel bir deger benim ki daha düsük cıktıbenim degerim 9 du ama ben adet günü ölctürmüstüm merak etme ama ilaclarını ihmal etme

kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar ;hiç kan sululuk oranına baktırıyormusunuz?İnr tahlili falan yaptırıyormusunuz?Yani bu iğneyi kullanırken kontrolü yapılıyormu,fazlamı sulandı kan yoksa yetersizmi diye?
Birde yeni bir arkadaş vardı17.haftasında başlamış iğneye.ASLIYDI sanırım...Acaba 17 haftalık hamileyken nasıl anlaşılmış pıhtılaşması olduğu?Neyden şüpelenmiş doktor?

canım bende öyle düşünüyorum en azından dikkat edeyim diyorum abartmadan yiyeyim bazı şeyleri. evet doktorum kendisi de yaşadığı için halden anlıyor bizim dükkanda zirai ilaç bulunduğu için dükkanda bulunmamı istemedi başka şekilde oyalan dedi eşimde zaten onu istiyodu bunu fırsat bildi şimdi dükkanın kapısından içeri sokmuyo beni

canım doktorum kalp atşını daha duyamayız ama gelişimine bakmak için iki hafta sonra yine göreyim dedi yani önümüzdeki salı yine gidicez

evet canım açıdı yine. aslında hiç açmak istemiyorum ama. elimde değil. inan bir gün bile düşünmediğim an yok. keşke sihirli bir değnek olsa da o günü değiştirebilsem diyorum ama. insanoğluyuz ve acılarla yaşamayı öğrenmek zorundayız. ben o sınavda sınıfta kaldım. inşallah rabbim bundan sonra çekemeyeceğim yük yüklemez ve beni öyle sınamaz. rabbim hepimizin yardımcısı olsun. evet çok aciziz. ne yapsak bazı şeyleri değiştiremiyoruz. bu da allahı hatıırlamamızı sadece kul olduğumuzu bilmemizi sağlıyor. rabbim sana da işallah bir daha böyle bir acı yaşatmaz.

aralikli olarak aptt ve inr degerine bakiliyor.bunlar da kanin pihtilasma zamanini gosteriyor.ben henuz bir kez olcturdum cunku bi aylik anca olmustum.her ay yapiliyor diye biliyorum ve doguma yakin daha erken yapiliyormus.
ooh az kalmis insallah piti piticiklari duymaya
canim sen dr un istedigi tahliller icin ne yapiyorsun.nerde yaptiriyorsun ya da yaptiracaksin.senin dr un muayene ucreti kacti canim.bir de senin dr a mu gitsemsenin dr un senden baska pihtili hastasi olmus mu canim.adu neydi.

ben de uzuluyorum canim bu konu acilinca.pek yorum yapmak istemedim de.sikma canini.hatalar bizim icin, sikintilar dertler hayatta hersey bizim icin.

benim ilk gebeligimdi kalp atısıda duyuldu kalp atısı duyuldu 8 gün sonra felan kalp atısı durdu ben gebe olmama ragmen karsdan ankaraya 16 bucuk saat yolculuk yaptım 10 gün kaldım geri 16 bucuk saat yolculuk yaptım cok cikolata da yedim...yemek yiyemiyordum istahım gitmisdi ama cikolata cok yedim ankaradan geldikden bir kac gün sonra doktora gitmisdim hersey yolundaydı kalbide atıyordu...8 gün sonramı ne durmusdu kalbi...zaten pıhtılasmayı duydukdan sonra ben napdım dedim cikolata kanı kalınlasdırır cok yemisdim yolculukda zararlı ama bilmiyordumki offffffff belkide benim hatalarımdan dolayı kalbi durdu ve harekette yapmıyordum ankaradan geldim son 2 hafta gebeligimde cok kötüydüm midem cok bulanıyordu istah hic yokdu cok halsizdım hemen hemen hergün yatıyordum hic yatakdan kalkamıyordum mutfaga hic girmiyordum 2 hafta boyunca esimde perisan olmusdu isten geliyordu yemek yok pıhtılasmada harekette cok önemli bende yokdu offfff offffffff esim kızıyor kendini suclama onu yiyecegi ekmek olsaydı icecegi su olsaydı ALLAH onu bize nasip ederdi diyo...

canım 69 cok güzel bir deger benim ki daha düsük cıktıbenim degerim 9 du ama ben adet günü ölctürmüstüm merak etme ama ilaclarını ihmal etme

canım çok teşekkür ederim moral verdiğin için. bugün hcg değeri tekrar ölçülecek doğru artmış mı diye çok korkuyorum gece sürekli kötü rüya gördüm inşallah güzel sonuç çıkar

esin cok dogru soylemis canim.yiyecek ekmekleri olsaydi ne yaparsak yapalim duruyorlar,yokda da ne kadar titizlenirsek titizlenelim durmuyorlar.ben kizimda antepe gitmistim sekiz ayliktim.ayaklarim davul gibi sismisti.ki oncesinde iki kez kanama gecirmistim.tabi bilmiyordum durumumu.on saat yolculuk yaptim.iki gun sonra tekrar ankaraya dondum otobusle.birsey olmadi.yiyecek ekmegi varmiski cok sukur birsey olmadi.sonrakilerde ne kadardukkat de etsem olmadi.nasipleriyikmus bu dunyada.napalim.kendinizisyclamayin arkadaslar.bynlari yasamamizon da bir seylere vedile olacagina inaniyorum.tevekkul ediyoruz,allHtan gelen herseye raziyiz,kabuluz.bu bizum sinavimiz.buyuk bir sinav.

Ben de dün kürtaj oldum bu 5. Oldu herseferinde
Yeni bir umutla başlıyordum hamileliğe ama her seferinde
Aynı sonuç.....
Rabbim ol deyince olacak inşalla
Benim doktorum Lütfi önderoğluydu
Hiç öle aptt testi falan yaptırmadı
Sadece 2 haftada bir kontrole çağırdı ultrasonlar baktı okadar
Sizler hangi doktoru öneriyorsunuz

canım burda sizlerin yazdıgını okumak sizlerin verdigi moral bana cok iyi geliyor...zaten herseyimi bu formda paylasıyorum...arkadas cevrem ailem bile bu yasadıklarımı bilmiyor düsük yaptıgımı biliyorlar ama düsükden sonra neler yasadıgımı bilmiyorlar zaten kimseyle paylasamıyorsunki...düsük yapdıgımda kendimi kolay kolay toparlayamadım komsular gel oturalım felan dediginde gitmedim bana dedilerki sen cok abartıyorsun ilk düsük yapan senmisin bu kadar abartma ye ic giyin süslen gez kafanı dagıt yine olur dediler aslında kendilerince bana moral veriyorlar ama bu benim icin moral vermek degildir bu benim iicn benim yasadıgım olayı ciddiye almamakdir...cok sükür bu forumu buldum burda okuduklarım bana cok iyi geliyor...bende pıhtılasma cıkdıgını bir iki kisi ile paylasdım onlardan biri ablam aman ne abartıyorsun varmıs caresi iste gebe kaldıgında igne kulanırsı olur biter diyerek cok basite alıyorlar anlicagınız bunları yasamayan bilemez anlayamaz bizi iyiki varsiniz...esim bile diyo sen buldun arkadaslarını elinden lap top düsmüyor :) komsulardan tamamen uzaklasdın diyo ama napim suan tek zevk aldıgım yer burası...

canım üzme kendini bu kadar...tam olarak ne yazacagımı bilemiyorumki böyle bi durumda ama ALLAHDAN dilegim hepimizin en kısa zamanda kucagını doldurması meleklerimizi göndermesi..gecmisi unutmak kolay degil belkide hicbir zaman unutamicaz ama İNSALLAH gelecegimiz cooook güzel olur evimiz cocuk sesleri ile senlenir İNSALLAH....

evet az kaldı da benim esasında şu anda daha 4 haftalık gittiğimizde 5. haftada olucak daha duyamayız gibi geliyo canım testleri nerde istersem yaptırcam doktorumun hemen yanında özel laboratuvar var orda yaptırırsam anlaşması olucakmış % 20 indirimli olucakmış ama yine de orası çok pahalı olur gibi geliyo istersen hrs de yaptırabiliriz dedi istersen doğum evinde dedi doğum evi ço cazip gelmiyo hrs diye düşünüyorum zaten doktorum da heryerin sonuçlarına bile güvenemiyoruz diyo canım muayene ücreti 220 tl esra ayşin tonguç benden başka bu şekilde hastası var canım hatta geçen hafta usg de bakarken diyo ki az önce senin durumunda olan bi hastam vardı o 16. haftadaymış ben de aynı durumda olduğum için baya bu şekilde hastama var dedi

Çok geçmişolsun arkadaşım..Bende cuma 9 haftalık kürtaj oldum..Kalp atışları duyuldu..1 hafta sonra durdu..Aynı şeyleri hissediyoruz..Sanki yaşama sebebim elimden alındı..Allaha isyan etmek istemiyorum kesinlikle..Rabbim hayırlı zamanda verecek inşallah..
Doktorun nasıl bir yorum yaptı..Genetiğe gönderildimi embriyo..Biz gönderdik ama genetik bişey olduğunu sanmıyorum dedi..Çünkü kalp atışları vardı..ne olduysa sonradan oldu...Pıhtılaşma olabilir yorumlarını yaptı..Ama o testlerde en az 2000 tutar yaptırmaya gerek yok dedi..(Ama ben yaptırmak istiyorum)O testlerde çıkmasada bu iğneyi önlem amaçlı kullanıcaksın dedi..Hakkımızda hayırlısı..

zehracım sıkıldığın şeye bak bence hiç sıkma canını ben haftaya doktora gitcem inş. o zaman 30.hafta olcak ve diyecemki doktora gelişimini tamamladığı an beni sezaryene al artık rahatlıyayım diyecem ben oğlumda kendi isteğimle epidural sezaryen oldum inan çokta zor değildi her geçen gün daha iyi hissediyosun kendini kafana takma ve doktorun neyi önerirse o olsun riske atma bence hakkında hayırlısı olsun ne güzel canım az kaldı seninkine hadi doğurda sıra bana gelsin:)

Özel labaratuvarlar çok pahalı oluyor canım. demek başka pıhtılı hastası da var. aklımızda olsun. ucuzmuş da. sağol canım.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Ayetel Kürsi Türkçesi:
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayetel Kursi Meali:
Allah… O’ndan başka İlah yoktur. Diridir, Kaimdir. O’nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O’nundur. İzni olmaksızın O’nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O’nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O’nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O’na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

NICK GERÇEK İSİM
elif5507 elif
*01as aslı
ceylinn38 zehra
senay079 şenay
slvy1987 selvi
sevinc007 sevinç
eoe emine 250
serap06_06 serap
rengarenk00 serpil
*nazka86 nazife 41
umud40 vildan
hildan hilal
muco509 emel
Eylül06 berna
slmeng selma 90
*AzraNur68 gül 150
06 kelebek neşe
*Şenayın arkadaşı gülin
hilbar hilal
mayd aycan 125
TOPLAM
DUAYA BAŞLAMA TARİHİ: 02.05.2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…