Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım neyse ki bebişin iyi. gerisini boşver. döner inş. tekrar. doğum anına kadar zaten sezaryen mi normal mi hiç belli olmaz. o yüzden canını sıkma.

canım çıkmayabilir. bir de testi hemen atmamak gerekiyor. eğer hamilelik çok yeni ise bazen ilerleyen saatlerde çok açık bir çizgi görülebiliyor. o yüzden eğer aklımda kalmasın dersen kan tahlili yaptır canım o sana kesin sonucu söyler.

Çok teşekkür ederim Şenay'cım rahatladım çünkü ilk gidişimdi ve çok gergin bir ortam vardı sorular sorup not etti hep Sinan hoca pek konuşmadı yani. Biz bayanlar uzun uzun anlatılsın isteriz ya o yüzden kötü oldum biraz. Bir de benim kendi doktorumla da biraz sorunlarım oldu burada. Biz de kan uyuşmazlığı vardı 2. düşüğümden sonra bana aşı yapılmadı ben sordum çok küçüktü gerek yok gibi şeyler zırvaladı. En son hamileliğimde de hiç tahlil istemeden bana iğne başlattı Clexan 04 hergün oldum onu ama sonuç yine bebeğimin kalbi durdu. Sonrasında bana coraspin günde kaç tane içiyordun dedi ben de hiç vermediniz ki dedim. Sonra sorun değil de zaten dedi. Sanırım iğneyle birlikte coraspin kullanan da var kullanmayan da var anlamadım yani bu tarz şeyler yaşadım yani doktorumla şuan güven sorunum var Ama Kütahya'da başka bir doktoru da yakın hissetmiyorum kendime hayırlısı bakalım sonuçlar çıksında inşallah tekrar araştırıcam.
Senin yaş kaç Şenay? Senin tek düşük mü var?

selviyle konuşuyorum şuan whats apptan ve diyor ki cuma dersim yok. cuma olursa ben de atlar gelirim diyor) kırıkkalede ya..

canım çıkmayabilir. bir de testi hemen atmamak gerekiyor. eğer hamilelik çok yeni ise bazen ilerleyen saatlerde çok açık bir çizgi görülebiliyor. o yüzden eğer aklımda kalmasın dersen kan tahlili yaptır canım o sana kesin sonucu söyler.[/QUOTE]

idrarda bazen hemen çıkmayabilir. benim ikinci düşüğümde 5 gün geçmesne rağmen idrarda gözükmedi. bence kanda baktır . iğneye gecikmemiş olursun

çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz bir test daha var elimde yarın sabah idrarıyla yapıyım bide pozitif çıkarsa kan vermeye giderim şimdi kan verse sonuç yarın çıkar ee değerlerde günden güne değişiyor ya o yüzden yarın sabah pozitif olursa giderim cevabı muhakkak yazarım sizede...benim 2 düşük var hiç böle olmamıştı o yüzden ümitlendim açıkçası belki yerleşme kanamasıydı diye...Rabbim utandırmaz boş çevirmez inşallah....

benim kızım 37 haftaya kadar hep tersti. 37 de gittim dönmüştü ve 38 de tekrar gittim gene ters dönmüştü. yani demem o ki hala dönebilir. büyüseler bile dönüyorlar merak etme. daha zamanın var canım.

canım neyse ki bebişin iyi. gerisini boşver. döner inş. tekrar. doğum anına kadar zaten sezaryen mi normal mi hiç belli olmaz. o yüzden canını sıkma.

inşallah döner. ben narkoz alınca çok saçmalıyorum. gerçi sezeryan olursam epidural isterimde. hayırlısı bakalım artık. bu arada ankara buluşması yine varmış. oh ne güzel

çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz bir test daha var elimde yarın sabah idrarıyla yapıyım bide pozitif çıkarsa kan vermeye giderim şimdi kan verse sonuç yarın çıkar ee değerlerde günden güne değişiyor ya o yüzden yarın sabah pozitif olursa giderim cevabı muhakkak yazarım sizede...benim 2 düşük var hiç böle olmamıştı o yüzden ümitlendim açıkçası belki yerleşme kanamasıydı diye...Rabbim utandırmaz boş çevirmez inşallah....[/QUOTE]

Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...

Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...[/QUOTE]

inşallah canım ya....bir tarafım düşünme diyor bir tarafım acaba var mı ki?ben çok belirti takip etmezdim ama o bi damla kan beni umutlandırdı işte...neyse hayırlısı Allah tan....

inşallah canım inan ilk gebeliğim ve aldırmam içimde hiç sönmeyen bir volkan. her an kalbime batan bir hançer. her geçen gün acısı kat be kat artıyor. aklımdan silemiyorum ve sanırım ölene kadar silemeyeceğim. ve allaha sığınmaktan başka birşey gelmiyor. zamanı geri getiremiyorum. hayattaki en büyük pişmanlığım. allah bunu unutturacak başka dert vermesin. çünkü böyle konuşunca da beterinden korkuyorum. insan hiç hata yapmayacağını, hep mükemmel olacağını düşünüyor ama bazen öyle birşey yapıyorsun ki. mükemmel olmadığını sadece bir kul, bir zavallı olduğunu öğreniyorsun. benimkisi sanırım öyle birşey. rabbim öyle bir ders verdi ki. birinin canına heleki bu kendi canından can olunca onun canına kıymak çok kötü bir duyguymuş. evet ilaç kullandığım için aldırdım ama şimdiki aklım olsa bunu yapmazdım. yani yine büyük konuşmayım ama en azından sakin kafayla düşünürdüm. çok büyük bir cahillik benimkisi. sadece çok fazla ağladığımı hatırlıyorum. başka birşey hatırlamıyorum nasıl gittim nasıl yattım o masaya. o zaman yaptığın çok mantıklı geliyor ama zamanla tamiri mümkün olmayan bir hata yaptığının farkına varıyorsun. keşke şu siteyi o zaman görseydim. insanların bebek sahibi olmak için nasıl çırpındıklarını kendi başıma gelmeden görebilseydim. rabbime beni affetmesi için her fırsatta yalvarıyorum. umarım affeder. ve umarım bu hatamın bedelini çocuk sahibi olamamakla evlat hasretiyle, evlat acısıyla ödemek zorunda kalmam. inşallah rabbim hepimize mutlu sonu yaşatır ve gülerek buradan bebişlerimizi anlatabiliriz. inan hepimizin bebişlerine sağlıkla kavuşabilmesini o kadar çok istiyorum ki.

canım 5 düşük var. yaşayan yok malesef. yaş 34
selviyle konuşuyorum şuan whats apptan ve diyor ki cuma dersim yok. cuma olursa ben de atlar gelirim diyor) kırıkkalede ya..
tamam canım inş.cumaya ayarlayamaya çalışacağım. pazartesi netleştirmeye çalışırız canım.

Son düzenleme:
Sevgili arkadaşlar size bir sorum var. ben de
faktör v leiden heterozigot
mthfr-a 1298 heterozigot varmış 2 düşükten sonra araştırdılar. bu ay hamilelik beklemiyordum dün hcg yaptırdım 69,69 çıktı 2 gün sonra tekrar ölçecekler. doktor corasprin verdi. daha yeni başlayacağım asprine. ama bazı arkadaşlar gebelik öncesi başlamışlar şimdi korkuyorum yine kan pıhtılaşması yüzünden kaybeder miyim diye. bir de adetim 3 ya da 4 ünde olması gerekiyordu iki gün gecikti. sizce bu değer düşük mü. adetimin olmasına sadece 9 gün kala korunmadık erken olduğu için mi düşük sizce değer yoksa sorun mu var.
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi. çok teşekkür ederim

Ah canım ya, bizler sadece basit varlıklarız, aslında okadar günahkar o kadar acizizki, ama Rabbim o kadar bağışlayıcı o kadar büyükki. Elbette hatalarımız günahlarımız olacak, keşke olmasa ama çok zor. Her seferinde tövbe edeceğiz ve Allaha sığınacağız, içimizdekini ondan başka bilen yok, samimi olarak af dileyip, hatamızı düzeltmeye çalışacağız ama senin için artık oldu ve bitti.
Kendine yüklenme bukadar, bu kadar ağır şeyler geçirme aklından, daha ne hatalar olacak belki, her seferinde tövbe edip yine Rabbimi,ze döneceğiz ama. Sen bir hata yaptın ve tövbeni ettin. yeni bir şansi hakediyorsun bence.

canım genelde hamilelik öncesi başlanıyor. ancak bir de senin iğne kullanman lazım. clexane. dr.una bunu sor. inşallah sağlıkla devam eder hamileliğin.

canım benim sağolasın. desteğin için. inşallah rabbim affetmiştir. ve inşallah bana ve tabi hepimize yeniden sağlıklı bebiş verir. teşekkür ederim canm. rabbim kimseye bu acıları yaşatmasın. kimseyi evladıyla sınamasın.

Amin canım benim. Sende sağol.:))

canım genelde hamilelik öncesi başlanıyor. ancak bir de senin iğne kullanman lazım. clexane. dr.una bunu sor. inşallah sağlıkla devam eder hamileliğin.

cevap verdiğin için teşekkür ederim arkadaşım. 4-5 doktora gittim birisi asprine hamile olduğunu anlayınca iğneye kalp atışları başladığı zaman, diğeri aspirin de iğne de hamile kaldığını öğrenince dedi. doktoru aradım bugün asistanı çıkıyor muayenedeymiş konuşmadı. sinirlerim bozuldu eğer ihmale gelip yine düşük yaparsam çok üzüleceğim

canım allaha emanet. sen dr.a gidene kadar bol bol dua et. şu an anladığım kadarıyla yapabilecek çok birşeyin yok. inşallah bişey olmaz bebeğine. sana muhtemelen clexane 0,4 vereceklerdir. bir şekilde dr. a ulaş ve sana iğne vermesini sağla. ama şunu bil eğer sağlıksızsa bebeğin iğneye rağmen düşebilir. benim 2 defa öyle oldu. iğne kullanırken düştü. o yüzden rabbime sığın.

Yarın hcg değerine bakılacak tekrar bu kez yine başka doktor olacak. ona söylerim artık. çok teşekkür ederim çok iyi bak kendine

canm gene bu konuyu açmıssın Rabbimin hazinesi sonsuzdur sen affını dile duanı et tövbeni et.Rabbim eminim dualarını kabul edecek.bizlerde kimbilir ne kadar günah işliyoruz.bende bazı şeylerden pişmanımki...örneğin kızımın ayıntılı ultrasonu 29 ağustostaydı arife günüydü,16 ağustostada aylık kontrolum vardı birde arife günü belki doktor olmaz diye ayrıntılı ultrasonu 16sına çektirdiuydim şimdi pişmanım çektirmesem belki o haftalarda irşeyler değişmeye başladı blki daha erkekn anlardık ve belki yaşardı diyorum.ama öyle olsa belki daha da çok içim içimi yerdi çünnkü ayrıntılı ultrasonda her şey çok güzel bebeğim çok sağlıklıydı.onun için preeklampsi geçirmemde benim yaptığım hç bir şeyin etkisi olmadığını biliyorum.o zamanda belki benim yüzümden oldu derdim.şimdi insanlar hamle old. duyunca bana dikkat et diyor ama doktorum kırk defa dedi senlik bir gıdım bişey yok ne yeiğinle ne içtiğinle ne de yaptığınla.işte keşkeler bitmez ki insanoğlunda...

canım o belli olmuyor ki preeklampside ilk gebeliklerde olasılığı varmıs.bendeki preeklampsi büyük ihtimal kan pıhtılaşmasının tetiklemesiyle oldu.26.haftada patlak verdi ve elimizden bişey gelmedi.bebeğimin suyu o kadar azalmıştı ki ....kızım bana poposu dönük ve gözleri açık bırakıp gitmişti...

canım sağlıkla al da oğlunu bırak sezaryan ol.bende sezaryandan çok korkuyorum ama riskede atmak istemiyorum.doktoruma bu sefer gidince soracam ve diyecem k gelişimi tamam yaşar artık dediğin anda al.bazen kilo alsın diye 37-38i bekliyorlar ya çok korkuyorum ben....

canım alah sabır versin hepimiz ayrı yollardan gecerek sınav oluyoruz....bebeğinin inşallah sorunsuz alırsın kucağına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…