canlar bu ara yine midem çok sancılanıyo renie içiyorum ama banamısın demiyo bunun için önerebileceğiniz bişey var mı sırf bu yüzden bişey de yiyemiyorum bu da beni üzüyo şu ana kadar sadece 3 kilo aldım ve artık biraz kilo almakta istiyorum malum kötü kanamalı günlerim oldu o zaman kilo kaybettim şu an ise biraz toparlanmak istiyorum
canım gün konusunda karar vermek için bence acele etmeyelim. pazartesi, salı kesinleştiririz, zaman ve mekan konusunu. şöyle yapalım. herkes kendini çarşamba ya da cuma için şimdiden hazırlasın. ikisinden birinde görüşürüz:) serap, vildan, adalet ne dersiniz kızlar.
canım merhabalar. nasılsın? bayadır görmüyordum seni. umarım bi sıkıntı yoktur. canım haftaya cuma buluşmayı planlıyoruz. katılmak istersen seviniriz. buluşma yeri ve saati sonra belli olur.
Canım ben size uymaya çalışacağım. Adet günüm bir belli olsa doktor kontrolüne gitmem lazım ona denk gelmezse ben uymak için elimden geleni yaparım. Siz bir karar verin günede..
tamam canım ben atamazsam da kızlardan biri muhakkak sana mesaj atarlar. k.i.b.Bir koşturmacadır gidiyor, vakit bulup giremiyorum girsem de çok kalamıyorum. Buluşmak isterim tabi ama iş durumuma bağlı, bu aralar biraz yoğunum. Bana özelden mesaj atıp haber verirseniz sevinirim.
ben sizlere bişey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim...benim dün adet tarihimdi ama olmadım sadece saat öğlen 1 gibi nokta kadar çoookkk açık kırmızı bir leke geldi peçeteye dünden beri başka hiç yok ped taktım ama tertemiz....idrar testi yaptım az önce ama negatif acaba hamile miyim?eger gebeysem testte çıkmaması normal mi?benim gebe kalır kalmaz iğne olmam gerekiyor o yüzden soruyorum....fikrinizi söyler misiniz bana?
Canım ben yoğunluktan giremedim dün bir ara girdim ama birşeye bakamadım burda şimdi gördüm yazdığını. Canım sağlıklı olmadan bişi yapılmaz biliyorsun önce sen ve sağlığın. Şimdi antibiotik kullanmaya başlayacaksan aslında biraz sıkıntılı. İğneyi ben sormuştum kendi gittiğim doktorlara hamilelik öncesi vurulan iğnenin hiçbir anlamı yok demişlerdi. Ama sana doktorun kullan demişse sen iğneye çalışmalara başladığında başla en iyisi. Neye karar verdin bu ay için? Başlayacakmısın bekleyecekmisin?
Birde perşembe buluşma denmiş ama sen gelemeyecekmisin??? yaaa çok üzülürüm seni göremezsem ben.
selviyle konuşuyorum şuan whats apptan ve diyor ki cuma dersim yok. cuma olursa ben de atlar gelirim diyor) kırıkkalede ya..
canım çok da pinpiriklenme. nasıl olsa gelecek ay deneyecekmişsin. kullanacağın antibiyotik de en fazla 1 haftalık olur. o yüzden bence gelecek ayki denemene kadar bence vücuttan atılmış olur. bi sıkıntı olmaz inş. bence keşke bu ay deneyebilseydin ama neyse:) malum senin hamile kalmanı sabırsızlıkla bekliyorum.dün akşam başladım antibiyotiğe canım. eşim çok ısrar etti. bana kalsa kendi kendine geçer diyordum. neyse dedim başlayım da içerde ne var ne yok temizlensin de bari ondan sonra başlayım dedim. şimdi kullanmasa antibiyotiği bir ay sonra tekrar hasta olsam bu kez daha kötü hissederim kendimi. en iyisi ertelemek. bu antibiyotik vücuttan ne kadar sürede atılır ki acaba? bilen var mı kızlar. aqumentin 1000.
Ben de dün kürtaj oldum bu 5. Oldu herseferinde
Yeni bir umutla başlıyordum hamileliğe ama her seferinde
Aynı sonuç.....
Rabbim ol deyince olacak inşalla
Benim doktorum Lütfi önderoğluydu
Hiç öle aptt testi falan yaptırmadı
Sadece 2 haftada bir kontrole çağırdı ultrasonlar baktı okadar
Sizler hangi doktoru öneriyorsunuz[g
geçmiş olsun canım... ben sevgi ateş uçara gidiyorum istersen bi araştır.. bende bi arada lütfi önderoğlu da gitmeyi düşünüyordum sonra vazgeçmiştim. senin bu düşüklerin iğneyi kullanırken mi oldu. kaç aylıkten düşütüler
Adalet sen sevgi ateş uçaramı gidiyordun? benim ilk doktorum oydu. Ama pıhtılaşmam olduğunu bilmiyordum ben ona gittiğimde. Düşük sonrası tahlil istedi o zaman öğrendik. Ve tahlil sonuçları gelince ben ilk muayenede kese biraz küçüktü tahmin etmiştim dedi o zaman daha bebek içimdeydi ve kanamam felan yoktu. Eşim çok sinirlendi bunu duyunca madem tahmin etti neden önlem almadı diye. Birde benim kanamam çok oldu az daha kanamadan ölecektim, pıhtı pıhtı döktüm kanı. O kadar felakettim ki, ayakta duracak halim kalmamıştı bana sadece telefonda progestanı 3 e çıkar 4 e çıkar 6 ya çıkar dedi. Şimdiki aklım olsa direk zekai tahire felan giderdim hiç beklemezdim onu. Kanamadan ölecektim az daha evde. Bebek kendiliğinden düştü evimdeyken. O ana kadar bekledik kanamayla. O yüzden bir dahada gitmedim ben ama iyi bir doktor olduğu hep söylendi. Kuzenimde onda yaptı doğumunu. Ama muyanehane hocası olduğu için hastanelerde felan yatıramıyor hepsini evde yaptırmaya kalkıyor. Eşimde bu konuda biraz takıntı yaptı ve bir daha gitmedik ona. İnşallah senin için böyle bir sıkıntı olmadan geçirirsin her anını. İnsan kime gideceğini bilmiyor her doktor farklı.
canlar bu ara yine midem çok sancılanıyo renie içiyorum ama banamısın demiyo bunun için önerebileceğiniz bişey var mı sırf bu yüzden bişey de yiyemiyorum bu da beni üzüyo şu ana kadar sadece 3 kilo aldım ve artık biraz kilo almakta istiyorum malum kötü kanamalı günlerim oldu o zaman kilo kaybettim şu an ise biraz toparlanmak istiyorum
canım yaa evet buraya aktarınca bozuluyor liste. liste aynı liste. aam benden kaynaklı değil. buraya aktarınca böyle çıkıyor. napcamı bilemedim. tavsiyen varsa uygularım.
önceden entere basımca alt satıra inemiyordum. artık inebiliyorum ve bu düzelmeyle liste de aktarınca böyle çıkmaya başladı. ne alaka diyeceksinama öyle oldu. yani benden kaynaklı değiş kk dan kaynaklı. çok kötü görünüyor dimi )
canım emine perşembe gelemiyo o yüzden cuma diyoruz. allahtan bir mani olmazsa cumaya kalmaya çalışıp sizinle görüşür öyle giderim ankaradan diye tahmin ediyorum. selvi de cuma olursa gelebilirmiş. bakalım. siz cumaya göre kendinizi ayarlayın.
Canım nerde yapmıştın o listeyi hangi programda, programdan kaynaklı olabilir. Burada bir değişiklik yaptılarsa uyum sağlamayabilir belki. Tekrar yapalım nerde yapmıştın ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?