Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım benim hamileliğimin ileri dönemlerinde Rennie yerine Gaviscon şurup vermişti doktor, bundan sonra Rennie bir işe yaramaz demişti, doktoruna sor istersen.

Canım ben size uymaya çalışacağım. Adet günüm bir belli olsa doktor kontrolüne gitmem lazım ona denk gelmezse ben uymak için elimden geleni yaparım. Siz bir karar verin günede..

canım merhabalar. nasılsın? bayadır görmüyordum seni. umarım bi sıkıntı yoktur. canım haftaya cuma buluşmayı planlıyoruz. katılmak istersen seviniriz. buluşma yeri ve saati sonra belli olur.

canım merhabalar. nasılsın? bayadır görmüyordum seni. umarım bi sıkıntı yoktur. canım haftaya cuma buluşmayı planlıyoruz. katılmak istersen seviniriz. buluşma yeri ve saati sonra belli olur.

Bir koşturmacadır gidiyor, vakit bulup giremiyorum girsem de çok kalamıyorum. Buluşmak isterim tabi ama iş durumuma bağlı, bu aralar biraz yoğunum. Bana özelden mesaj atıp haber verirseniz sevinirim.

Canım ben size uymaya çalışacağım. Adet günüm bir belli olsa doktor kontrolüne gitmem lazım ona denk gelmezse ben uymak için elimden geleni yaparım. Siz bir karar verin günede..

canım emine perşembe gelemiyo o yüzden cuma diyoruz. allahtan bir mani olmazsa cumaya kalmaya çalışıp sizinle görüşür öyle giderim ankaradan diye tahmin ediyorum. selvi de cuma olursa gelebilirmiş. bakalım. siz cumaya göre kendinizi ayarlayın.

Bir koşturmacadır gidiyor, vakit bulup giremiyorum girsem de çok kalamıyorum. Buluşmak isterim tabi ama iş durumuma bağlı, bu aralar biraz yoğunum. Bana özelden mesaj atıp haber verirseniz sevinirim.
tamam canım ben atamazsam da kızlardan biri muhakkak sana mesaj atarlar. k.i.b.

bazen üstüne görme dedikleri olay oluyormuş ve bir damla bir iki damla adet gibi gelebiliyormuş derler ama testte çıkmamış. Eğer bir iki güne olmazsan gidip bir kan tahliline baktır derim ben. Geç döllenmelerde bazen idrar testinde çıkmayabiliyor.

dün akşam başladım antibiyotiğe canım. eşim çok ısrar etti. bana kalsa kendi kendine geçer diyordum. neyse dedim başlayım da içerde ne var ne yok temizlensin de bari ondan sonra başlayım dedim. şimdi kullanmasa antibiyotiği bir ay sonra tekrar hasta olsam bu kez daha kötü hissederim kendimi. en iyisi ertelemek. bu antibiyotik vücuttan ne kadar sürede atılır ki acaba? bilen var mı kızlar. aqumentin 1000.

canım çok da pinpiriklenme. nasıl olsa gelecek ay deneyecekmişsin. kullanacağın antibiyotik de en fazla 1 haftalık olur. o yüzden bence gelecek ayki denemene kadar bence vücuttan atılmış olur. bi sıkıntı olmaz inş. bence keşke bu ay deneyebilseydin ama neyse:) malum senin hamile kalmanı sabırsızlıkla bekliyorum.

Canım sabah aç karnına bir patatesin suyunu çıkart katı meyve sıkacağında felan onu iç ama biraz devam et iyi gelecektir bence. Birde renni yerine gaviscon kullanabilirsin daha etkili.

Canım nerde yapmıştın o listeyi hangi programda, programdan kaynaklı olabilir. Burada bir değişiklik yaptılarsa uyum sağlamayabilir belki. Tekrar yapalım nerde yapmıştın ki.

canım siz gene de bana bakmayın. perşembe senin için daha uygun olacak sanırım. bir dahakine görüşürüz olmazsa. senin bir ayağın burda nasıl olsa)

Canım nerde yapmıştın o listeyi hangi programda, programdan kaynaklı olabilir. Burada bir değişiklik yaptılarsa uyum sağlamayabilir belki. Tekrar yapalım nerde yapmıştın ki.

wordde yaptım canım. kk da bir değişiklik oldu ondan sonra oldu. sen daha iyi biliyosun bu işi sanırım. istersen müsaitsen sen devam ettirebilirsin. ben tekrar gönderiyim listeyi.tablo çizmiştim. tablo görünmüyor.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Ayetel Kürsi Türkçesi:
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayetel Kursi Meali:
Allah… O’ndan başka İlah yoktur. Diridir, Kaimdir. O’nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O’nundur. İzni olmaksızın O’nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O’nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O’nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O’na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

NICK GERÇEK İSİM
elif5507 elif
*01as aslı
ceylinn38 zehra 50
senay079 şenay
slvy1987 selvi
sevinc007 sevinç
eoe emine 250
serap06_06 serap
rengarenk00 serpil
*nazka86 nazife 41
umud40 vildan
hildan hilal 50
muco509 emel
Eylül06 berna
slmeng selma 90
*AzraNur68 gül 150
06 kelebek neşe
*Şenayın arkadaşı gülin
hilbar hilal
mayd aycan 125
TOPLAM 756
DUAYA BAŞLAMA TARİHİ: 02.05.2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Son düzenleme:
sitelerde gezinirken tamamlayıcı sağlık sigortasıyla ilgili bir şey gördüm. benim dr medicanaya geçti ya tahlillerimi ve doğumu orda yaptırırırm diye bilgi istedim. size de aktarıyım. yıllık 420 tl 6 defa ayakta tedavi ve 1875 tl doğum poliçesi varmış. 1 yıllıkmış. makbuzu alınca mutemetliğe veriyormuşsun ve % 15 ini geri alıyormuşsun paranın sgk dan. medicanayala anlaşma yapmışlar. size de bilgi veriyim dedim. baya doğum poliçesi satmışlar. doğum 3000 olunca 1875 baya makul ama tabi bana uygun değil daha hamilelik yok ortada. kız " dün 1 aylık gebe birine sattım" dedi. belki düşünen olursa aranızda diye bilgi veriyim dedim.

tamamlayicisagliksigortasi.net - Medicana Ankara Doğum Paketi

selam arkadaşlar bende en son düşüğümü 15 şubatta yaptım 7 haftalıktı.....ondan sonra araştırmalar başladı geçen hafta belli oldu.kan pıhtılaşması varmış bende.hamile kalınca hemen gel ilaca ya da iğneye başlıcaz dediler.şu an hiç bişey kullanmıyorum.benimle deneyimlerinizi paylaşır mısınız?bebe aspirini bari kullanmalı mıyım?
faktör V H1299R (R2) heterozigot mutasyon saptanmıştır.
MTHFR A1298C heterozigot mutasyon saptanmıştır.
ACE D/D homozigot mutasyon saptanmıştır.
banada yardım edin.ne yapmam lazım.bu sonuçlara göre kan pıhtılaşması var dediler.hiç bi ilaç vermediler.hamile kalınca gel dediler.
15 şubatta düşük yaptım ama kürtaj olmadım.ondan sonra 1 nisanda adet gördüm bidaha da görmedim.herşey dengesizleşti.

bugün sabah test yaptım vee çift çizgi adetim geçeli 2 gün oldu hemen dr gittim kan testi yapmadan hemen iğnemi yazdı oksapar 0,4 10 gün sonra kontrole gel dedi ilk iğnemi bugün öğlen 1.30 da vurdum...bakalım hayırlısı inşallah bu sefer olur Rabbim boş çevirmez inşallah kanda bakmadı ama önemli olan iğne benim için bebişim iyi olsun da kan değerimi sonra öğrensemde olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…