Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım benimde şu anda net bir program yok bir aksilikolmazsa gelmeye çalışırım ben perşembe de cumada siz karar verin haberim olsun inşallah bişi çıkmazsa geleceğim.

Canım kötüysen antibiotiğe başlaman iyi olmuş tabiki benimde günlerdir öyleydim ama inatla başlamadım. Limon, bal karıştırıp içtim aferin fort felan içtim, geçiştirmeye çalıştım bakalım. Mayısda beraber başlarız demiştik seninle ama kısmet, bakalım benim durum ne olacak. Adet olmadım daha olduktan sonra kontrole gideceğim. Geçen ay beklemiştim bittiği halde korunma süresi bu ay artık başlayım istiyorum bir aksilikolmazsa inşallah. Ama senin öbür aya zaten geçmiş olur antibiotik uzun süre kalıyormu vücudda bilmiyorum.

Canım normal sağlık sigortan mı olması gerekiyor öncesinde buna başlamak için? Sen tam öğrenebildin mi. ? Diğer sigorta şirketleri hamile kalmadan en az 6 ay önce diyor çünkü. Aslında olabilir böyle bir şey tam detaylı biliyorsan anlatırmısın.

Canım hesap döneminde felan olunca ben çok giremiyorum. O yüzden takip edemem sanırım çok ama liste konusunda şu işlerimi bitireyimde bir bakayım nasıl olacağına.

Allah korktuklarımıza uğratmasın canım. Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallahhh. Kan testi yaptırmadın mı peki. Kanda baktırsaydın değerine bence. Sonuçta beta sonucu önemli.

Allah korktuklarımıza uğratmasın canım. Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallahhh. Kan testi yaptırmadın mı peki. Kanda baktırsaydın değerine bence. Sonuçta beta sonucu önemli.

ne biliyim canım ya dr istemedi benimde o an heyecandan sormak aklıma gelmedi bakalım 1-2 gün daha bekliyim de gider veririm kan belki dayanamam yarın giderim ....

hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bu kez mutlu son olur. kucağına da almak nasip olsun inşallah.

aslında ben antibiyotiğin etkisinin keçmesini yine bu ay çalışmak için sormuştum) belki sonlarına doğru çalışırım diye)
hamileyken oluyormuş ama şimdilik. yani medicanayla anlaşma yapmışlar ve çok satmışlar belki medicana kapatabilir artık dedi. yani çok sattığı için bu kadarla sınırlandırabilir gibi bir şey dedi. dediğine göre yeni gebelikte şimdilik oluyor dedi. o da medicanayla öyle anlaşmışlar ondan. yoksa hiçbir sigorta şirketi hamile kabul etmiyor dedi. istersen bilgi lmak istiyorum kısmını doldur. hemen dönüyorlar. yarım saat bile olmadan döndüler. ama bize pek uygun değil gibi geldi. ne zaman hamile kalcağımız daha belli değil. hamile olsak biel devamının gelceği kesin değil. kıza söyledim zaten bende böyle böyle bir durum var dedim. istersen bir de sen görüş.

teşekkürler canım verdiğin bilgiler için

teşekkkür ederim canım bilgilendirdiğin için

canım merhaba ben de şereflikoçhisarlıyım

canım zaten burada okumuşsundur. az çok. bizler hamilelik öncesi coraspin, folbiol ve b vitamini kullanıyoruz genelde. hamile kalanca da iğneye başlıyoruz. dr.a bence tekrar sor ya da bir kaç dr gez. aklına yatana devam et. çünkü bizim hastalığımızın şakaya gelir tarafı yok.
hayırlı uğurlu olsun canım. allah tamamına erdirsin inş.

Slm bayanlar öncelikle ins Allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder.biz de bebek istiyorduk en son 1ay önce doktora gittiğimde rahim ağzı yarası için dondurma işlemi yaptı 1ay boyunca az az kanamam oldu gecen hafta mide agrisiyla doktora gittim 6haftalik hamile oldugumu öğrendim ama kanamam olduğu için hastanede yattım hastaneden çıkıp evde yattım kendimi iyi hissettiğim gün ayağa kalkıp kendimi cok yormadan evde is yaptım aynı gece cok yogun kanamam oldu doktorum ultrasonlar baktı pihti var dedi düşük iğnesi oldum şimdi evde sürekli yatıyorum sizin pihti problemi de aynı sekilde mı?su anda cok korkuyorum ins hersey herkes icin güzel olur Allah herkese hayırlı evlatlar versin insi

canım evet benim.
kısaca anlatayım. ben 3 yıl önce bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olmuştum. bu gebeliğimde de 8. haftamda kanama geçirdim gittiğim doktor kanaman hormonlardan dedi bi sebebi yok dedi ben de ikna olmadığım için doktorumu geçen 3 hafta önce değiştirdim. yeni doktoruma kürtajı ve bu gebeliğimdeki kanamayı söyleyince gen taraması istedi. yaptırdım 2 hafta sonuç bekledim ve geçen hafta da iiğneye başlaadım canım

Merhaba arkadaşlar bende ilk bebegimi ....23 nisan 2013 günü ...25 haftalık iken suni sancı ile normal dogum yaptırılarak bebegimi kaybettim.kan pıhtılaşması nedeni ile,İnş bu acıyı bide kimse yaşamaz ALLAHIM hepmize sağlıklıklı hayırlı evlatlar verir inş.

Canımmm tebrik ederim çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah kocaman öptümmm:)

canım çok geçmiş olsun.
iğne ilaç kullanıyor muydun?
pıhtılaşma olduğunu ne zaman öğrendin?

gözün aydın inşallah sorunsuz sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin

Canım sabah aç karnına bir patatesin suyunu çıkart katı meyve sıkacağında felan onu iç ama biraz devam et iyi gelecektir bence. Birde renni yerine gaviscon kullanabilirsin daha etkili.

deniyecem canım bu sancı mahvetti beni karnıma bile atıyo sancı o zamanda korkuyorum haftaya doktoruma gaviscon kullanmak istediğimi sölerim sağol canım

çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın inşallah.

canım çok geçmiş olsun.
iğne ilaç kullanıyor muydun?
pıhtılaşma olduğunu ne zaman öğrendin?

Teşekkürler canım o kadar kan testi oldum ama herzaman sonuclar temiz cıktı herhangi kan pıhtılaşması olayı felan bana sölenmedi yada dedigim gibi sonuclar temiz idi .25 hafta iken konturole gittigimde 10 gün önce bebegim karnımda ölmüş ..bebegi aldıkları zaman tekrar kan testi yaptılar ayrıca bebegin eşi patolojiye gönderdiler sonuclar geldiginde ögrendim bende bundan sonra ki gebeligimde igne kullancakmışım oda 6 ay beklemem gerekmiş.

keşke zamanında belli olsa idi sanırım kan pıhtılaşması sonradan mı oluyor artık bilemicem..

geçmişolsun canım ilk kaybınmıydı iğne kullanıyomuydun bi de asıl sorun neydi bebeğin karnında mı öldü yoksa başka nedenlerdenmi oldu allah sabır versin çok zor kısmeti yokmuş bu dünyada hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…