çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın inşallah.
Teşekkürler canımo kadar kan testi oldum ama herzaman sonuclar temiz cıktı herhangi kan pıhtılaşması olayı felan bana sölenmedi yada dedigim gibi sonuclar temiz idi .25 hafta iken konturole gittigimde 10 gün önce bebegim karnımda ölmüş ..bebegi aldıkları zaman tekrar kan testi yaptılar ayrıca bebegin eşi patolojiye gönderdiler sonuclar geldiginde ögrendim bende bundan sonra ki gebeligimde igne kullancakmışım oda 6 ay beklemem gerekmiş.
keşke zamanında belli olsa idi sanırım kan pıhtılaşması sonradan mı oluyor artık bilemicem..
geçmişolsun canım ilk kaybınmıydı iğne kullanıyomuydun bi de asıl sorun neydi bebeğin karnında mı öldü yoksa başka nedenlerdenmi oldu allah sabır versin çok zor kısmeti yokmuş bu dünyada hayırlısı olsun canım
doktorların ihmali mi diye düşünüyorum ama canım benim kader kısmet yaa. acını paylaşıyorum seni çok iyi anlıyorum. allah yardımcın olsun sabrını versin inşallah.
bekleme süresinden sonra hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah. tavsiyem iyi bir doktor bul canım.iğneyi ilaçlarını kullanırsın sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın inşallah..
sevgiler..
Teşekkür ederim cnm igne kullanmıyordum ilk hamile kaldıgım zaman dan beride kullanmadım doktorum zaten bana böle bir şey sölemedi kan testlerimde herzaman temiz cıktı kan pıhtılaşma olayımda yoktu sanırım kan pıhtılaşması daha sonra oluyormuş bebek karnımda öldü doktorumun söledigine göre kan pıhtılaşması nedeninden ölmüş.
çok üzüldüm ama nasip işte ne gelir elden işte bu pıhtılaşma öyle kötü bi hastalıkki ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyo ben de bu haftama zor geldim baya sorunlu geçti hamileliğim ama herzaman da içimde korku var sürekli elim karnımda hareket ediyomu diye kontrol ediyorum malesef doğuma kadar tehlikedeyiz allah yardımcımız olsun
serapçım kırıkkalelimisin, canım sen ümit korucuoğluna gidiyordun demi. benimde 2. kürtajımı o yaptı. memnun musunSelvi benim hemşehrim ya,, kırıkkaleden:) gelsin tabiii..
Allah tamamına erdirsin canımbugün sabah test yaptım vee çift çizgi adetim geçeli 2 gün oldu hemen dr gittim kan testi yapmadan hemen iğnemi yazdı oksapar 0,4 10 gün sonra kontrole gel dedi ilk iğnemi bugün öğlen 1.30 da vurdum...bakalım hayırlısı inşallah bu sefer olur Rabbim boş çevirmez inşallah kanda bakmadı ama önemli olan iğne benim için bebişim iyi olsun da kan değerimi sonra öğrensemde olur....
Merhaba arkadaşlar bende ilk bebegimi ....23 nisan 2013 günü ...25 haftalık iken suni sancı ile normal dogum yaptırılarak bebegimi kaybettim.kan pıhtılaşması nedeni ile,İnş bu acıyı bide kimse yaşamaz ALLAHIM hepmize sağlıklıklı hayırlı evlatlar verir inş.
Çok geçmişolsun arkadaşım..Bende cuma 9 haftalık kürtaj oldum..Kalp atışları duyuldu..1 hafta sonra durdu..Aynı şeyleri hissediyoruz..Sanki yaşama sebebim elimden alındı..Allaha isyan etmek istemiyorum kesinlikle..Rabbim hayırlı zamanda verecek inşallah..
Doktorun nasıl bir yorum yaptı..Genetiğe gönderildimi embriyo..Biz gönderdik ama genetik bişey olduğunu sanmıyorum dedi..Çünkü kalp atışları vardı..ne olduysa sonradan oldu...Pıhtılaşma olabilir yorumlarını yaptı..Ama o testlerde en az 2000 tutar yaptırmaya gerek yok dedi..(Ama ben yaptırmak istiyorum)O testlerde çıkmasada bu iğneyi önlem amaçlı kullanıcaksın dedi..Hakkımızda hayırlısı..
hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bu kez mutlu son olur. kucağına da almak nasip olsun inşallah.
aslında ben antibiyotiğin etkisinin keçmesini yine bu ay çalışmak için sormuştum) belki sonlarına doğru çalışırım diye )
hamileyken oluyormuş ama şimdilik. yani medicanayla anlaşma yapmışlar ve çok satmışlar belki medicana kapatabilir artık dedi. yani çok sattığı için bu kadarla sınırlandırabilir gibi bir şey dedi. dediğine göre yeni gebelikte şimdilik oluyor dedi. o da medicanayla öyle anlaşmışlar ondan. yoksa hiçbir sigorta şirketi hamile kabul etmiyor dedi. istersen bilgi lmak istiyorum kısmını doldur. hemen dönüyorlar. yarım saat bile olmadan döndüler. ama bize pek uygun değil gibi geldi. ne zaman hamile kalcağımız daha belli değil. hamile olsak biel devamının gelceği kesin değil. kıza söyledim zaten bende böyle böyle bir durum var dedim. istersen bir de sen görüş.
canım evet benim.
kısaca anlatayım. ben 3 yıl önce bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olmuştum. bu gebeliğimde de 8. haftamda kanama geçirdim gittiğim doktor kanaman hormonlardan dedi bi sebebi yok dedi ben de ikna olmadığım için doktorumu geçen 3 hafta önce değiştirdim. yeni doktoruma kürtajı ve bu gebeliğimdeki kanamayı söyleyince gen taraması istedi. yaptırdım 2 hafta sonuç bekledim ve geçen hafta da iiğneye başlaadım canım
canım merhaba ben de şereflikoçhisarlıyım
Anladım canım..Peki gen taramasında hangi tahlillleri yaptılar.Zahmet olmazsa yazabilirmisin..
aaaaa demek hemserimsinnnn :) burdada buldum hemserimi :)) sereflikochisardamı kalıyorsun ??? yoksa baska bi yerdemi ??? bu arada hayırlı olsun bebegin ALLAHIM sag saglim kucagına almayı nasip eder İNSALLAHHHH....darısı bizlere İNSALLAHHH :)
öğretmenim canım kayseri de görev yapıyorum. ailem aksaray da yaşıyor memleket şereflikoçhisar çalören(mezgit) kasabası
ben de çok mutlu oldum seninle karşılaştığıma.
iyi dileklerin için teşekkür ederim, darısı hepinize isteyen herkese inşallahh
sevgiler..
evet bilirim mezgiti bende kochisarın icindenim...aminnnn canım...bol bol dua et bizlere hamilelerin duası kabul olurmus :)) öyle derler ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?