Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

doktorların ihmali mi diye düşünüyorum ama canım benim kader kısmet yaa. acını paylaşıyorum seni çok iyi anlıyorum. allah yardımcın olsun sabrını versin inşallah.
bekleme süresinden sonra hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah. tavsiyem iyi bir doktor bul canım.iğneyi ilaçlarını kullanırsın sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın inşallah..
sevgiler..

Teşekkür ederim cnm igne kullanmıyordum ilk hamile kaldıgım zaman dan beride kullanmadım doktorum zaten bana böle bir şey sölemedi kan testlerimde herzaman temiz cıktı kan pıhtılaşma olayımda yoktu sanırım kan pıhtılaşması daha sonra oluyormuş bebek karnımda öldü doktorumun söledigine göre kan pıhtılaşması nedeninden ölmüş.

İnş canım artık hayırlısı .

çok üzüldüm ama nasip işte ne gelir elden işte bu pıhtılaşma öyle kötü bi hastalıkki ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyo ben de bu haftama zor geldim baya sorunlu geçti hamileliğim ama herzaman da içimde korku var sürekli elim karnımda hareket ediyomu diye kontrol ediyorum malesef doğuma kadar tehlikedeyiz allah yardımcımız olsun

İnş Allahım senin bebegini kucana almana nasip eder.

NICK GERÇEK İSİM Okunan Dua Sayısı
elif5507 elif
*01as aslı
ceylinn38 zehra 50

tabloyu bi de exel de deneyeyim dedim ama olmadı galiba.

Selvi benim hemşehrim ya,, kırıkkaleden:) gelsin tabiii..
serapçım kırıkkalelimisin, canım sen ümit korucuoğluna gidiyordun demi. benimde 2. kürtajımı o yaptı. memnun musun
Allah tamamına erdirsin canım

Allah sabır versin yaşadıklarını az da olsa tahmin edebiliyorum. Allah bir daha böyle acılar nasip etmesin bu acını unutturacak başka bir acı vermesin. bu arada sende kanpıhtılaşması olduğunun anlaşılması için genetik testler yapılması gerekiyor. dr kafasına göre mi konuştu yoksa test yaptımı

sanada cok gecmis olsun canım aminnn İNSALLAH canım ALLAHIM hayırlı zamanda gönderecek bizlere meleklerimizi...benim doktorum normal ilk gebelikde böyle seyler olabilir büyük ihtimalle saglıksız bir bebekdi kromozon hatası vardı bu dönemlerde düsen bebeklerde genelde kromozon hatası var felan dedi...pıhtılasmayı sordum hemde bir kac doktora sordum hepside dediki yokdur pıhtılasma aklınıza öyle seyler getirmeyin hele bir doktor dediki binde bir kadında cıkar pıhtılasma sizde oldugunu sanmıyorum o kadar kadın arasında sizde bu kadar büyük sansızlık yokdur herhalde diye sacma sapan cümle kurmusdu...oysaki cok kadındada cıkıyormus bu pıhtılasma sonradan arastırdım..ama o doktor 1000 de bir cıkar dedi...cok nadir olan hastalık dedi...genetige gönderilmedi ama pathologıeye gönderildi orda genetik sorun varmı yokmu diye bakılmıyormus orda rahimdeki parcada bir hastalık varmı yokmu diye bakılıyormus galiba ama genetikle alakalı birsey degilmis...ama oda temiz cıkdı zaten....bak senin doktor genetik bir sorun oldugunu sanmıyorum demis benim doktorda kesin kromozon hatası var demisdi cokda emin konusuyordu...sonraki doktorlarda öyle demisdi oysaki benimde bebegimin kalp atısı vardı....bende pıhtılasma cıkdı kese görüldügü an baslicam ignelere İNSALLAH o günler yakındır...

kizlar biraz sonra doktora gidicem kontrolum var .umarim evladim sagliklifir dualarinizi eksik etmeyin allah yardimcimiz olsun...

hımm doğru dediğin aslında hamilelik süreci işte önemli. Hamile kalalım şöyle birkaç ay geçsinde o zaman düşünürüz bu konuyu ne yapalım o zamana kadar parasıyla gideceğiz heryere. Ben acaba birde tolga hocayamı gitsem diye düünüyorum yada hamileliği bekleyip öylemi gitsem diye. Emin olamıyorum emine, ne yapsam diye ya..

Anladım canım..Peki gen taramasında hangi tahlillleri yaptılar.Zahmet olmazsa yazabilirmisin..

öğretmenim canım kayseri de görev yapıyorum. ailem aksaray da yaşıyor memleket şereflikoçhisar çalören(mezgit) kasabası
ben de çok mutlu oldum seninle karşılaştığıma.
iyi dileklerin için teşekkür ederim, darısı hepinize isteyen herkese inşallahh
sevgiler..

evet bilirim mezgiti bende kochisarın icindenim...aminnnn canım...bol bol dua et bizlere hamilelerin duası kabul olurmus :)) öyle derler ya...

Kizlar beni unutmayin:)yarin ise basliyorum insallah bir aksilik olmaz.tekrar kanama yasamam.eminecim 15tane dua okudum canim abdestimi aldim.insallah daha kahverengiler gelmezse devam ederim.yarindan itibaren daha aktif aranizdayim

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar umarım Rabbim sonuna kadar gidebilmeyi nasip eder....hepimizin yardımcısı olsun güzel Allahım ne diyim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…