canım insülin iğnesi gördü isen ona benziyor. vurması kolay. herşey hazır zaten. iğnesi küçük. göbeğinin 4-5 parmak gerisinden deriyi parmaklarınla kavrayıp batırıyorsun ve ilacı enjekte ediyosun. sadece ilaç vücuda girdiğinde kısa süreli yakıyor ama şiddetli değil. korkacak bişey yok. bebeğini kaybettiğinde yaşadığın acının yanında iğne acısı çok minik. bebişlerimize bişey olmasın. değil mi?bişey sormak istiyorum bu iğnelerin normal iğne gibi ucu yok dimi?yani vururken çıkıp giriyor tenimize dimi?dr göstermedi vurursun kendin dedi bende tamam dedim...yardımcı olur musunuz lütfen yarın eczaneye de sorucam bir.....
canım insülin iğnesi gördü isen ona benziyor. vurması kolay. herşey hazır zaten. iğnesi küçük. göbeğinin 4-5 parmak gerisinden deriyi parmaklarınla kavrayıp batırıyorsun ve ilacı enjekte ediyosun. sadece ilaç vücuda girdiğinde kısa süreli yakıyor ama şiddetli değil. korkacak bişey yok. bebeğini kaybettiğinde yaşadığın acının yanında iğne acısı çok minik. bebişlerimize bişey olmasın. değil mi?
tabiki canım önemli olan bebişlerimiz yok zaten hiç acı hissetmedim sadece vurduktan sonra dediğin gibi çok az bi yanma hissettim morluk falanda olmadı Allaha şükür şimdilik becerebildim galiba...zaten dr yanında çalıştım 9 ay iğne vurmayı biliyorum da yinede yanlış bişey yapmak istemem...ya iğnenin ucu kapaklı gibi iğnesi gözükmüyor ya ondan sordum....bide çok az ilaç aktı iğneyi çıkarınca normal mi ki???çok soru sordum kusura bakama canım ya...
canim hayirli ugurlu olsun hamileliginnrabbim tamamina erdirsin inslalahhhhh
teşekkür ederim canım benim inşallah sonuna kadar sorunsuz bi şekilde gelebilirim.....
tabiki canım önemli olan bebişlerimiz yok zaten hiç acı hissetmedim sadece vurduktan sonra dediğin gibi çok az bi yanma hissettim morluk falanda olmadı Allaha şükür şimdilik becerebildim galiba...zaten dr yanında çalıştım 9 ay iğne vurmayı biliyorum da yinede yanlış bişey yapmak istemem...ya iğnenin ucu kapaklı gibi iğnesi gözükmüyor ya ondan sordum....bide çok az ilaç aktı iğneyi çıkarınca normal mi ki???çok soru sordum kusura bakama canım ya...
insslalah gelecen kiscemm.hangi mutasyonlarda senin pihtilasmann bide hangi doz igne kullaniyosunn
inşallah güzelim ya....canım ilk sayfada mutasyonlarım yazıyor şimdi tam hepsi aklımda yok ordan bakıver bi zahmet....ben 1 aydır folbıol günde 1 coraspin100 günde 1 kullanıyom...şimdi oksapar 0.4 kullanıcam günde 1 o da....diğer haplarada devam öle işte....
bence normal ben kullandigimdada hep bi kac damla akardi ignedennnnhangi igneki seninkii :44:ignesi gözükmüyomuu ben fargmin bide embolex kulaniyodum gözüküyodu igne ucuu
tamam bakim heemen canimmama ignen farkliymis hic duymamistim adiniiii
valla canım ucunda kapak gibi bişiy var ilacı enjekte edince çıkardığımda şişesinin içinde görebildim iğnesini ve tenimde iğne izi vardı öle yani.....
bak canımbide sen hamile misin yada iğne kullanarak bebeğin oldu mu sorunsuz sekilde merak ettim...umarım faydası olur...
anladim cok farkliymis ignennn
mutasyonlarinada baktimm sende bunlar varmisss MTHFR C677 HETEROZİGOT PAI-1 HETEROZİGOT ve ACE/del
bende pa1 ile ace ayrica iki tane daha varrrr
hmm Allah şifamızı da verir inşallah....sanada burda aynı sorunla uğraşan tüm arkadaşlara da şifa versin Rabbim...
baktim geldimmm
yok kiscem nerde hic yawrum yok malesefff..
son 3 yil icinde 5 kez hamile kaldim hepsini kaybettimmm.
en fazla 15 .haftaya gelebildimmm
en son yilbasi günü 8.haftada ikizlerimi kaybettimm...
2.bebekten sonra pihtilasma oldugunu ögrendim 3. bebekte igneye aspirine basladim
yine kayiplarim olduu igne ve aspirin bende fayda etmiyo malesefff:26:
herseye baktirdik bi bu pihtilasma illeti var ama bunada bi care bulamadi kimse :26:
kac doktora gittim simdi ise bekliyom öylece korkumdan cesaret edemiyorum simdilikk
Allah yardımcın olsun canım çookk geçmiş olsun üzüldüm...vardır herşeyde bi hayır üzülme korkma Rabbim ol diyince olur bekleme fazla....
ben çıkıyorum canım ii geceler.....
teşekkür ederim canım benim inşallah sonuna kadar sorunsuz bi şekilde gelebilirim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?