gözün aydın canım.Günaydın arkadaşlar ,şehzadem büyüyor hersey yolunda cok şukur saglıkla kucagımıza almakta nasip olur inşaah:)
emine canım 100 tane ayetel kürsi okudum eklermisin.
Şu tablo olayınada bir bakalım. Sen bana orjinalini gönderirmisin özelden.
Tabloyu yapıp kopyalayıp yapıştırıyormuydun.
tabiki canım önemli olan bebişlerimiz yok zaten hiç acı hissetmedim sadece vurduktan sonra dediğin gibi çok az bi yanma hissettim morluk falanda olmadı Allaha şükür şimdilik becerebildim galiba...zaten dr yanında çalıştım 9 ay iğne vurmayı biliyorum da yinede yanlış bişey yapmak istemem...ya iğnenin ucu kapaklı gibi iğnesi gözükmüyor ya ondan sordum....bide çok az ilaç aktı iğneyi çıkarınca normal mi ki???çok soru sordum kusura bakama canım ya...
Günaydın arkadaşlar ,şehzadem büyüyor hersey yolunda cok şukur saglıkla kucagımıza almakta nasip olur inşaah:)
canım allahtan bi mani olmazsa cuma diye kararlaştırdık.Kızlar buluşma gününe karar verildimi?
canım allahtan bi mani olmazsa cuma diye kararlaştırdık.
ama benim cuma günü düğünümüz var ben nasıl gelicem kaçta ayarlıyacaksınız...eşiminyeğeninin düğünü
Diyet yapan arkadaşlarım size bir sorum olacak bu diyet meselesini çok az doktor biliyor galiba benim değerlerimi yazsam da kendinizle karşılaştırıp yorum yapar mısınız ?
Vitamin B12 Serum 596
Folik Asit Serum 10,8
Homosistein Tam Kan 7,2
Ne dersiniz bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorum yapar mısınız ?
canım allahtan bi mani olmazsa cuma diye kararlaştırdık.
Merhaba arkadaşlar;
Aranıza yeni katıldım.. İki tane düşük yaşadım ve bir sürü test yaptırdım çok şükür hepsi normal fakat bugün faktör 5 testimin sonucunu aldım fakat doktorla görüşemedim. Sonuçlar şöyle;
Faktör V G1691A (LEİDEN) HETEROZİGOT
Protrombin G20210A NORMAL
MTHFR C677T NORMAL
MTHFR A1298C NORMAL
Bu Sonuçlara göre bende pıhtılaşma var mı? Lütfen yardım edin..
yaa ama olmazki valla saat konusunda bişey demedik. 12 gibi olr herhalde. inşallah gelebilirsin
Ben yanlış anlamadıysam Faktör V G1691A (LEİDEN) HETEROZİGOT oluyorsun galiba ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?