Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

emine canım 100 tane ayetel kürsi okudum eklermisin.

Şu tablo olayınada bir bakalım. Sen bana orjinalini gönderirmisin özelden.

Tabloyu yapıp kopyalayıp yapıştırıyormuydun.

Son düzenleme:
wordden direk aktarım var aslında burda ama o çalışmıyor bende sizde aktif görünen var mı.

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar ,şehzadem büyüyor hersey yolunda cok şukur saglıkla kucagımıza almakta nasip olur inşaah:)
gözün aydın canım. hep güzel haberlerle gel inşallah.
emine canım 100 tane ayetel kürsi okudum eklermisin.

Şu tablo olayınada bir bakalım. Sen bana orjinalini gönderirmisin özelden.

Tabloyu yapıp kopyalayıp yapıştırıyormuydun.

evet canım kopyalayıp yapıştırıyorum.

yok canım olur mu öyle aklına takılan ne varsa sorabilirsin. biliyorsak mutlaka yardımcı oluruz zaten. bende de oluyodu öyle kapağı çıkarırken fışkırıyor ilaç biraz. ben bişey olacağını sanmam. önemli olan iğnedeki ilacı bi şekilde deri altına gönderebilmen. inşallah rabbim sağlıkla bebişinin sana tutunabilmesini sağlar. inş. iğneler işe yarar canım. morluk muhakkak oluşacak. ama korkacak bişey yok. sadece moraran yere tekrar yapma iyileşene kadar. başka bir yerden yapmaya çalış.

Diyet yapan arkadaşlarım size bir sorum olacak bu diyet meselesini çok az doktor biliyor galiba benim değerlerimi yazsam da kendinizle karşılaştırıp yorum yapar mısınız ?

Vitamin B12 Serum 596
Folik Asit Serum 10,8
Homosistein Tam Kan 7,2

Ne dersiniz bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorum yapar mısınız ?

canım biz bu sonuçlara bakarak bişey diyemeyiz ki. benim bildiğim mthfr genlerinde mutasyon olanlara veriliyor bu diyet. yani genetik tahliline göre canım. senin bu değerlerin kan pıhtılaşması ile ilgili olan genlerdeki durumu gösteren kan tahlilleri değil. onlar trombofili paneli diye geçiyor.

canım allahtan bi mani olmazsa cuma diye kararlaştırdık.

hımm, hadi hayırlısı bakalım. Benim o gün tam doktor kontrolüm var sanırım. 9. günüm olacak çünkü. Ama öğleden sonraya uygun bir saate ayarlayıp doktordan çıkınca direk gelebilirim yanınıza inşallah bir aksilik olmazsa.

Merhaba arkadaşlar;

Aranıza yeni katıldım.. İki tane düşük yaşadım ve bir sürü test yaptırdım çok şükür hepsi normal fakat bugün faktör 5 testimin sonucunu aldım fakat doktorla görüşemedim. Sonuçlar şöyle;

Faktör V G1691A (LEİDEN) HETEROZİGOT
Protrombin G20210A NORMAL
MTHFR C677T NORMAL
MTHFR A1298C NORMAL

Bu Sonuçlara göre bende pıhtılaşma var mı? Lütfen yardım edin..

Ben yanlış anlamadıysam Faktör V G1691A (LEİDEN) HETEROZİGOT oluyorsun galiba ...

şekerler ben ıse basladım.ınsallah aksı bır durum yasamam.ayaklarımı cop kutusunun uzerıne uzatıyorum.baska kendımı nasıl rahat tutarım hıc bılmıyorum.nazıfecım kontrolunun ıyı gecmesıne cok sevındım.ınsallah hıc sorun yasamazsınız.sen 16 haftalık oldun dımı canım.bu arada bakıyorum yıne bır ankara bulusması gelıyor.ıstanbul dan hıc ses cıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…