o saatte olursa gelir 1 saat falan oturur giderim ama 3 - 4 gibi olursa gelemem herhalde
canım evet var ama endişelenme senin tek geninde mutasyoon var. fazla bir sorun olacağını sanmıyorum. hamile kalınca iğneye başlarsın.yani pıhtılaşma oluyor dimi?
Bu arada ben daha önceden burda kendi durumumu baya bi araştırmıştım benimle bire bir aynı durumda olanlar var mı diye... Bende mthfr 1298 heterozigot var sadece... Cerrahpaşa perinatoloji bölüm başkanıyla konuştum ve bana bunun için hiç birşey kullanmama gerek olmadığını söyledi bende kullanmamayı düşünüyorum...
amin canım. çok üzüldümj. ama üzülme kist için verilen ilaçlar sayesinde kaybolabiliyor. hamile kalmanda bi sıkıntı olmayacaktır bence. dr ilaç verdi mi peki kist için. ne zamana kadar hamileliği erteledin.arkadaşlar uzun zamandır takip edemiyorum bu ayda hüsrana uğradım belki bu ay hamile kalmışımdır derken nur topu gibi kistim olduğunu öğrendim moralim çok bozuk bebek olayını kafamdan atmaya çalışacağım bu nedenle biraz uzaklaşma kararı aldım herşeyden dualarınıza katılacağım inşallah ayetel kürsi başlamışssınız 50 tane okudum bu arada kaç tane daha okunması gerekiyor ona göre devam edeyim Allah hepimizin gönlündeki muradı tez zamanda versin inşallah
peki düşüğün oldu mu canım hiç?
ilki kimyasal 5 haftalık ikincisi (doktorlara göre tamamen tesadüf) kistikhigroma teşhisli 13 haftalık...
Ben de dün kürtaj oldum bu 5. Oldu herseferinde
Yeni bir umutla başlıyordum hamileliğe ama her seferinde
Aynı sonuç.....
Rabbim ol deyince olacak inşalla
Benim doktorum Lütfi önderoğluydu
Hiç öle aptt testi falan yaptırmadı
Sadece 2 haftada bir kontrole çağırdı ultrasonlar baktı okadar
Sizler hangi doktoru öneriyorsunuz
Eminecim süpermiş bu ya ayrıntıları öğrenelim, bizim doktor ne diycek bu pakete??sitelerde gezinirken tamamlayıcı sağlık sigortasıyla ilgili bir şey gördüm. benim dr medicanaya geçti ya tahlillerimi ve doğumu orda yaptırırırm diye bilgi istedim. size de aktarıyım. yıllık 420 tl 6 defa ayakta tedavi ve 1875 tl doğum poliçesi varmış. 1 yıllıkmış. makbuzu alınca mutemetliğe veriyormuşsun ve % 15 ini geri alıyormuşsun paranın sgk dan. medicanayala anlaşma yapmışlar. size de bilgi veriyim dedim. baya doğum poliçesi satmışlar. doğum 3000 olunca 1875 baya makul ama tabi bana uygun değil daha hamilelik yok ortada. kız " dün 1 aylık gebe birine sattım" dedi. belki düşünen olursa aranızda diye bilgi veriyim dedim.
tamamlayicisagliksigortasi.net - Medicana Ankara Doğum Paketi
bugün sabah test yaptım vee çift çizgi adetim geçeli 2 gün oldu hemen dr gittim kan testi yapmadan hemen iğnemi yazdı oksapar 0,4 10 gün sonra kontrole gel dedi ilk iğnemi bugün öğlen 1.30 da vurdum...bakalım hayırlısı inşallah bu sefer olur Rabbim boş çevirmez inşallah kanda bakmadı ama önemli olan iğne benim için bebişim iyi olsun da kan değerimi sonra öğrensemde olur....
size üzücü bir haberim var. dedim ya önceden plan yapmak işte böyle bişey. malesef haftaya gelemiyorum. randevumu da iptal etmek zorundayım. o kadar zorlukla almıştım halbuki. burada iş yerinde bi gelişme oldu ve hocam durdu durdu o günü buldu. malesef. çok özürdilerim kızlar sizden. ilerleyen tarihlerde gelebileceğim sanırım. hayırlısı olsun.
anladım canım geçmiş olsun. Allah tekrar yaşatmasın
Canım Allah sabır versin, Allahtan umut kesilmez benim doktorum çivi çiviyi söker diyor yani denemeye devam, nasip kızmet sonuçta ben Tolga ecemişe gidiyorum . bu forumda 3 kişi falan var ona giden iğne kullanıyoruz biz.
Allah tekrar yaşatmasın inşallah.
Eminecim süpermiş bu ya ayrıntıları öğrenelim, bizim doktor ne diycek bu pakete??
Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin canım, bhcg baktırsan iyi olur bencede,
aspirin ve iğne kullanıyorsun değilmi
Şenay yaaaa, gerçektenmi?? Hemen randevunu yenile bence bu ay sonuna almaya çalış ozaman buluşuruz, neyse sağlık olsun canım, önce işlerin hallolsun...
Teşekkürederim... İnşallah bi daha yaşamam ama doktorlara göre (3 kadın doğumcu 2de perinatolog biri prof) tesadüf tekrarlama olasılığı çok düşük. Benim kafamı iğne ve aspirin meselesi karıştırıyordu ama bu bölümden yazıştığım bi arkadaş vesilesiyleki oda ilaç kullanmıyor bende en son profla konuşurum alma derse almam diye düşündüm ki öyle de oldu... Bakalım neler olucak ama buraya muhakkak yazarım durumumu...
gebeligin hayırlı olsun ınsallah rabbım sag salım kucagına almayı nasıp etsın
yok canım olur mu öyle aklına takılan ne varsa sorabilirsin. biliyorsak mutlaka yardımcı oluruz zaten. bende de oluyodu öyle kapağı çıkarırken fışkırıyor ilaç biraz. ben bişey olacağını sanmam. önemli olan iğnedeki ilacı bi şekilde deri altına gönderebilmen. inşallah rabbim sağlıkla bebişinin sana tutunabilmesini sağlar. inş. iğneler işe yarar canım. morluk muhakkak oluşacak. ama korkacak bişey yok. sadece moraran yere tekrar yapma iyileşene kadar. başka bir yerden yapmaya çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?