Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

o saatte olursa gelir 1 saat falan oturur giderim ama 3 - 4 gibi olursa gelemem herhalde

canım 3'e kalacağını sanmam malum herkes çalışıyor. sanırım öğle tatilinde gelirler ve 1-2 saat izin alabilirler kızlar. bence 12 çok uygun ama bir görüelim bakalım. daha nerede buluşacağımız da belli değil. dur bakalım emine yok o gelsin bi fikir beyan etsin. ben ankarayı unuttum canım. nerlerde buluşulur pek bilemiyorum o yüzden.

vildancım nerelrdesin. ne yaptın dr. görüşmesi yaptın mı? buluşma günü, saati ve yeri konusunda sen ne diyosun. bişey söyleyin de ona belirleyelim artık.

Bu arada ben daha önceden burda kendi durumumu baya bi araştırmıştım benimle bire bir aynı durumda olanlar var mı diye... Bende mthfr 1298 heterozigot var sadece... Cerrahpaşa perinatoloji bölüm başkanıyla konuştum ve bana bunun için hiç birşey kullanmama gerek olmadığını söyledi bende kullanmamayı düşünüyorum...

arkadaşlar uzun zamandır takip edemiyorum bu ayda hüsrana uğradım belki bu ay hamile kalmışımdır derken nur topu gibi kistim olduğunu öğrendim moralim çok bozuk bebek olayını kafamdan atmaya çalışacağım bu nedenle biraz uzaklaşma kararı aldım herşeyden dualarınıza katılacağım inşallah ayetel kürsi başlamışssınız 50 tane okudum bu arada kaç tane daha okunması gerekiyor ona göre devam edeyim Allah hepimizin gönlündeki muradı tez zamanda versin inşallah

Allah sabır versin yaşadıklarını az da olsa tahmin edebiliyorum. Allah bir daha böyle acılar nasip etmesin bu acını unutturacak başka bir acı vermesin. bu arada sende kanpıhtılaşması olduğunun anlaşılması için genetik testler yapılması gerekiyor. dr kafasına göre mi konuştu yoksa test yaptımı[/QUOTE]

Genetik testler felan yapmadılar sanırım .hastaneden cıktıktan sonra konturole gittim o sırada tekrar kan aldılar degerlere bakmak için o sırada bana söledi sanırım kafasına göre bana coraspirin ve folikasit verdi kan sulandırmak için birdaki hamile kaldıgın zamanda igne kullancaksın dedi tabi şimdi daha çok yeni oldugu için daha kendime gelemedim ama en kısa zaman da nasip olursa iyi bir şekilde konturol olucam..

Son düzenleme:

peki düşüğün oldu mu canım hiç?

amin canım. çok üzüldümj. ama üzülme kist için verilen ilaçlar sayesinde kaybolabiliyor. hamile kalmanda bi sıkıntı olmayacaktır bence. dr ilaç verdi mi peki kist için. ne zamana kadar hamileliği erteledin.

size üzücü bir haberim var. dedim ya önceden plan yapmak işte böyle bişey. malesef haftaya gelemiyorum. randevumu da iptal etmek zorundayım. o kadar zorlukla almıştım halbuki. burada iş yerinde bi gelişme oldu ve hocam durdu durdu o günü buldu. malesef. çok özürdilerim kızlar sizden. ilerleyen tarihlerde gelebileceğim sanırım. hayırlısı olsun.

Canım Allah sabır versin, Allahtan umut kesilmez benim doktorum çivi çiviyi söker diyor yani denemeye devam, nasip kızmet sonuçta ben Tolga ecemişe gidiyorum . bu forumda 3 kişi falan var ona giden iğne kullanıyoruz biz.
Allah tekrar yaşatmasın inşallah.

Eminecim süpermiş bu ya ayrıntıları öğrenelim, bizim doktor ne diycek bu pakete??

Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin canım, bhcg baktırsan iyi olur bencede,
aspirin ve iğne kullanıyorsun değilmi

Şenay yaaaa, gerçektenmi?? Hemen randevunu yenile bence bu ay sonuna almaya çalış ozaman buluşuruz, neyse sağlık olsun canım, önce işlerin hallolsun...

anladım canım geçmiş olsun. Allah tekrar yaşatmasın

Teşekkürederim... İnşallah bi daha yaşamam ama doktorlara göre (3 kadın doğumcu 2de perinatolog biri prof) tesadüf tekrarlama olasılığı çok düşük. Benim kafamı iğne ve aspirin meselesi karıştırıyordu ama bu bölümden yazıştığım bi arkadaş vesilesiyleki oda ilaç kullanmıyor bende en son profla konuşurum alma derse almam diye düşündüm ki öyle de oldu... Bakalım neler olucak ama buraya muhakkak yazarım durumumu...

canım inan buradaki işlerimin nasıl bir süreç takip edeceğini şu an kestiremiyorum. benim için çok önemli. yıllardır beklediğim bişey. hocam tezime bakacak. haftaya çarşamba gel dedi. ben de randevu almıştım dedim. ne yapayım benim pazartesi salı işim var. tamam o zaman randevumu iptal edeyim dedim. kızlar ne olur dua edin de işlerim rast gitsin. bebeğim için de önemli. inanın yılalrdır bunun stresinden nasıl yaşadığımı bile bilemez hale gelmiştim. bu stresin de zaten hamileliklerimi etkilediğini düşünüyorum. şimdi o kusur arayacak. ben ne yapacağım bilmiyorum. o yüzden çarşamba bi geçsin ona göre tekrar düşüneceğim. hayırlarla inşallah bu işim yoluna girer. inşallah kafam rahat bebişime de kavuşabilirim.

Arkadaşım benimde mthfrc677 t heterezigot.Gittiğim doktor prof.Hiç bişey kullanmaya gerek yok dedi.Sonuç: 8 haftalık kalp durması ve kürtaj..
Bundan sonrakinde önlem amaçlı iğne dedi..Bende iğneyle asprin arasındaki farkı merak ediyorum..Asprin daha güçsüz dedi bir doktor..Kızlar siz hiç sordunuzmu doktorlarınıza asprin kullansak ne farkı var diye?

evet canım 1 aydır coraspin100 kullanıyorum iğneyede dün başladım 2.sini de az sonra vurucam....

çok teşekkür ederim yardımların için canım inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur bebeğim bana ben tedbirimi alayım da takdir Allah tan artık ne diyim hayırlısını versin rabbim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…