Hayırlısı olsun o zaman Şenaycım. Doktora için sanırım. Sen işlerini hayırlısıyla hallet bir de bunu stres yapma o zaman. Hamilelik yeterince stresli zaten b,izim için. Hakkında hayırlısı olur inşallah.canım inan buradaki işlerimin nasıl bir süreç takip edeceğini şu an kestiremiyorum. benim için çok önemli. yıllardır beklediğim bişey. hocam tezime bakacak. haftaya çarşamba gel dedi. ben de randevu almıştım dedim. ne yapayım benim pazartesi salı işim var. tamam o zaman randevumu iptal edeyim dedim. kızlar ne olur dua edin de işlerim rast gitsin. bebeğim için de önemli. inanın yılalrdır bunun stresinden nasıl yaşadığımı bile bilemez hale gelmiştim. bu stresin de zaten hamileliklerimi etkilediğini düşünüyorum. şimdi o kusur arayacak. ben ne yapacağım bilmiyorum. o yüzden çarşamba bi geçsin ona göre tekrar düşüneceğim. hayırlarla inşallah bu işim yoluna girer. inşallah kafam rahat bebişime de kavuşabilirim.
Arkadaşım benimde mthfrc677 t heterezigot.Gittiğim doktor prof.Hiç bişey kullanmaya gerek yok dedi.Sonuç: 8 haftalık kalp durması ve kürtaj..
Bundan sonrakinde önlem amaçlı iğne dedi..Bende iğneyle asprin arasındaki farkı merak ediyorum..Asprin daha güçsüz dedi bir doktor..Kızlar siz hiç sordunuzmu doktorlarınıza asprin kullansak ne farkı var diye?
kızlar dünden beri elim ayağım şiş. akşam ayağım davul gibi oldu. sabahta yüzümdede hafif şişlik vardı. dr umu aradım gelde hem tansiyonuna hemde idrara bakalım dedi. gittim tansiyonum 11/9 çıktı. gerçi hep düşük olurdu 9/6 falan olurdu kanla idrarıda verdim geldim. çıkınca arayacak dr um. tansiyonun yüksek çıkmaması iyi dedi. yoksa gebelik zehirlenmesinden şüphelenirdik ama idrar göre daha iyi değerlendiririz dedi. dün ayaklarım kendi ayakkabımı bırakın kardeşimin ayakları büyük olmasına rağmen onun terlikleri bile zor oldu ayağıma.
Canım maşallah sana az kaldı. Şişlik oluyormuş duyduğuma göre ilerleyen haftalarda. Umarım sonuçlarında güzel çıkar. Aman yorma kendini bol bol dinlen izne ayrıl istersen.
Arkadaşım benimde mthfrc677 t heterezigot.Gittiğim doktor prof.Hiç bişey kullanmaya gerek yok dedi.Sonuç: 8 haftalık kalp durması ve kürtaj..
Bundan sonrakinde önlem amaçlı iğne dedi..Bende iğneyle asprin arasındaki farkı merak ediyorum..Asprin daha güçsüz dedi bir doktor..Kızlar siz hiç sordunuzmu doktorlarınıza asprin kullansak ne farkı var diye?
Hayırlısı olsun o zaman Şenaycım. Doktora için sanırım. Sen işlerini hayırlısıyla hallet bir de bunu stres yapma o zaman. Hamilelik yeterince stresli zaten b,izim için. Hakkında hayırlısı olur inşallah.
Sormaz olurmuyuz canım. Benim doktorum aspirin kanama yapar ama iğne kanı sulandırır diyor o yüzden sadece iğne öneriyor , zaten kullananlarda kanama olunca aspirini bırakığ iğne ile devam ediyor. Senin teh heterezigotun var bence de iğne yeterli olur sana hatta 0,2 lik bile verebilirler. İğne dozu ilerde kan tahlileri ile ayarlanabiliyor zaten içine rahat tut.
nereye bakcaz ki canım. ben teknoloji fakiriyim zatenwordden direk aktarım var aslında burda ama o çalışmıyor bende sizde aktif görünen var mı.
dikkat et canım. çok fazla da oturmak da iyi olmaz. bacak bacak üstüne de aymamaya çalış. münkün olduğunca da rahat otur. İstanbullular siz de görüşünsene hakikaten. süper oluyor. o kadar çok konuşcak şey buluyorsunuzki...nazifeyle haftalarınız ad aynı sizin.şekerler ben ıse basladım.ınsallah aksı bır durum yasamam.ayaklarımı cop kutusunun uzerıne uzatıyorum.baska kendımı nasıl rahat tutarım hıc bılmıyorum.nazıfecım kontrolunun ıyı gecmesıne cok sevındım.ınsallah hıc sorun yasamazsınız.sen 16 haftalık oldun dımı canım.bu arada bakıyorum yıne bır ankara bulusması gelıyor.ıstanbul dan hıc ses cıkmıyor
bayadır yoktun canım.arkadaşlar uzun zamandır takip edemiyorum bu ayda hüsrana uğradım belki bu ay hamile kalmışımdır derken nur topu gibi kistim olduğunu öğrendim moralim çok bozuk bebek olayını kafamdan atmaya çalışacağım bu nedenle biraz uzaklaşma kararı aldım herşeyden dualarınıza katılacağım inşallah ayetel kürsi başlamışssınız 50 tane okudum bu arada kaç tane daha okunması gerekiyor ona göre devam edeyim Allah hepimizin gönlündeki muradı tez zamanda versin inşallah
aaaa ciddi misin canım. olsun napalım. sen işlerini hallet. tez daha önemli.dediğin gibi kafan bir rahatlasın sonrası daha iyi olacak senin için. her işte hayır vardır canım. belki hoca kızacaktı sana erken geldin diye. kesinlikle her işte bir hayır muhakkak vardır. geç olsun güç olmasın canım. biz ankaralıar burdayız. seni bekliyoruzsize üzücü bir haberim var. dedim ya önceden plan yapmak işte böyle bişey. malesef haftaya gelemiyorum. randevumu da iptal etmek zorundayım. o kadar zorlukla almıştım halbuki. burada iş yerinde bi gelişme oldu ve hocam durdu durdu o günü buldu. malesef. çok özürdilerim kızlar sizden. ilerleyen tarihlerde gelebileceğim sanırım. hayırlısı olsun.
canım inan buradaki işlerimin nasıl bir süreç takip edeceğini şu an kestiremiyorum. benim için çok önemli. yıllardır beklediğim bişey. hocam tezime bakacak. haftaya çarşamba gel dedi. ben de randevu almıştım dedim. ne yapayım benim pazartesi salı işim var. tamam o zaman randevumu iptal edeyim dedim. kızlar ne olur dua edin de işlerim rast gitsin. bebeğim için de önemli. inanın yılalrdır bunun stresinden nasıl yaşadığımı bile bilemez hale gelmiştim. bu stresin de zaten hamileliklerimi etkilediğini düşünüyorum. şimdi o kusur arayacak. ben ne yapacağım bilmiyorum. o yüzden çarşamba bi geçsin ona göre tekrar düşüneceğim. hayırlarla inşallah bu işim yoluna girer. inşallah kafam rahat bebişime de kavuşabilirim.
kızlar dünden beri elim ayağım şiş. akşam ayağım davul gibi oldu. sabahta yüzümdede hafif şişlik vardı. dr umu aradım gelde hem tansiyonuna hemde idrara bakalım dedi. gittim tansiyonum 11/9 çıktı. gerçi hep düşük olurdu 9/6 falan olurdu kanla idrarıda verdim geldim. çıkınca arayacak dr um. tansiyonun yüksek çıkmaması iyi dedi. yoksa gebelik zehirlenmesinden şüphelenirdik ama idrar göre daha iyi değerlendiririz dedi. dün ayaklarım kendi ayakkabımı bırakın kardeşimin ayakları büyük olmasına rağmen onun terlikleri bile zor oldu ayağıma.
inşallah caım inan duaya çok ihtiyacım var. sağolasın duaların için. evet herşeyde bir hayır var. inşallah sonu güzel olsun da herşeye katlanıyoruz. ilk fırsatta inşallah buluşabiliriz.nereye bakcaz ki canım. ben teknoloji fakiriyim zaten)
dikkat et canım. çok fazla da oturmak da iyi olmaz. bacak bacak üstüne de aymamaya çalış. münkün olduğunca da rahat otur. İstanbullular siz de görüşünsene hakikaten. süper oluyor. o kadar çok konuşcak şey buluyorsunuzki...nazifeyle haftalarınız ad aynı sizin.
bayadır yoktun canım.
hakikaten buradan uzaklaşmak kafayı dağıtmana yaradı mı?bazen ben de uzaklaşıyım girmeyim diyorum biraz. ama yine de işe yarayacağını sanmıyorum.bir de biraz girmeyim hemen sayfalar ilerliyor, sonra ipin ucu kaçıyor.
aaaa ciddi misin canım. olsun napalım. sen işlerini hallet. tez daha önemli.dediğin gibi kafan bir rahatlasın sonrası daha iyi olacak senin için. her işte hayır vardır canım. belki hoca kızacaktı sana erken geldin diye. kesinlikle her işte bir hayır muhakkak vardır. geç olsun güç olmasın canım. biz ankaralıar burdayız. seni bekliyoruz)
dualarım seninle canım. işlerin rastgitsin inşallah.
gözünaydın canım. çok sevindim. bak önemli bişey yokmuş çok şükür.şimdi dr aradı. tahliller çıkmış korkulacak bişey yok herşey normal dedi. içim rahatladı. ayaklarını yüksekte tut. çalışırken zorda arada bilgisayar kasası yerde duruyor onun üzerine uzatıyorum zatende. çok oturma arada dolaş dedi. ay bişey çıkacak diye korkuyordum. bebişde dönmüş yine. tabi doğuma kadar döner durur gibime geliyor. ğazartesi başı yukarıdaydı şimdi dönmüş:) çok hareketli doğunca bana çok çektirecek galiba. :18:
şimdi dr aradı. tahliller çıkmış korkulacak bişey yok herşey normal dedi. içim rahatladı. ayaklarını yüksekte tut. çalışırken zorda arada bilgisayar kasası yerde duruyor onun üzerine uzatıyorum zatende. çok oturma arada dolaş dedi. ay bişey çıkacak diye korkuyordum. bebişde dönmüş yine. tabi doğuma kadar döner durur gibime geliyor. ğazartesi başı yukarıdaydı şimdi dönmüş:) çok hareketli doğunca bana çok çektirecek galiba. :18:
amin canım. çok üzüldümj. ama üzülme kist için verilen ilaçlar sayesinde kaybolabiliyor. hamile kalmanda bi sıkıntı olmayacaktır bence. dr ilaç verdi mi peki kist için. ne zamana kadar hamileliği erteledin.
evet canım malesef doğum kontrol ilacı kullanamıyoruz. Bence sen korunmayı bırak. Zaten kısmetse olur. Inşallah herhangi bir opresyona gerek kalmaz. çok geçmiş olsun canım.cnm pıhtılaşma olduğu için bizler doğum kontrol hapı içemiyoruz kistin tek hapı bu biliyosun bu nedenle hap vermedi bir dahaki ay kendiliğinden erimiş olacak büyük ihtimal dedi 31 mm lik bir kist eğer erimezse şırıngayla çekecem dedi buda beni çok korkuttu kist yumurta yapmamı engellediğinden bu ay hamile kalman imkansız gibi birşey dedi ben üstüne düştükçe bişeyler çıkıyor valla becerebilirsem düşünmemeye çalışacam bir dahaki adetin 2. Günü gidicem işte artık tek yaptığım dua etmek
canım masallah ıyıymıs bebegın.hıc uzme kendını.son haftaların elbette eskısıne gore daha zor gececek
gözünaydın canım. çok sevindim. bak önemli bişey yokmuş çok şükür.
size üzücü bir haberim var. dedim ya önceden plan yapmak işte böyle bişey. malesef haftaya gelemiyorum. randevumu da iptal etmek zorundayım. o kadar zorlukla almıştım halbuki. burada iş yerinde bi gelişme oldu ve hocam durdu durdu o günü buldu. malesef. çok özürdilerim kızlar sizden. ilerleyen tarihlerde gelebileceğim sanırım. hayırlısı olsun.
şimdi dr aradı. tahliller çıkmış korkulacak bişey yok herşey normal dedi. içim rahatladı. ayaklarını yüksekte tut. çalışırken zorda arada bilgisayar kasası yerde duruyor onun üzerine uzatıyorum zatende. çok oturma arada dolaş dedi. ay bişey çıkacak diye korkuyordum. bebişde dönmüş yine. tabi doğuma kadar döner durur gibime geliyor. ğazartesi başı yukarıdaydı şimdi dönmüş:) çok hareketli doğunca bana çok çektirecek galiba. :18:
Canım üzme kendini vardır herşeyde bir hayır. Bak sinan hoca kızarmı erken mi değilmi diyordun. Belkide en hayırlısı biraz daha sonra olmasıdır. Sen geldiğin tarihi belirle biz yine ayaklarınız bir araya gelmek için dert etme bunu. Sonuçta biz buralardayız inşallah. Bir aksilik olmazsa yine toplanırız o tarihte. Hayırlısı olsun..
Canım geçmiş olsun. şükür bişi çıkmasında. Sonuçta çok şişlik korkutuyor doktorları da hamişleride. Allah esirgesin. İnşallah sağ salim dünyaya gelirde en yakın hamilemizin bebişin kutlarız hep birlikte... Dönüp duruyor senin fırıldak içeriyi rahat buldu sanırım.:)) ortaya bir gelsinde bizde onu elden ele döndürcez, görsün bakalım miniş..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?