Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım gülin 10 tane okumuş 40 oldu toplamda ben de 5 daha okudum 45 oldu. az oldu benim ama valla canım bu aralar kafam karışık kusura bakma. elimden geldiğince yine okumaya devam edeceğim canım. dualarla ayakta duruyoruz.

gecmis olsun kelebek....demek sendede var kist nerde tam olarak bendede kist vardı gecen ay adetim gec geldi gecikdi diye doktora gittim 38mm kist var yumurtalıgının üzerinde ama adetle bir akar demisdi bana...sonra adetim geldi ama ben doktora gidip tekrar bakdırmadım ama adetten sonra cok karın agrısı cekdim kasık agrısıda cekdim dün ve eveli günde cok agrılarım vardı kist yerinde duruyo demekki adetle gitmemis belkide daha cok büyüdü haftaya doktora gitcem rahime bakdırcam benim doktor hic öyle bisey demedi erimezse sırıngayla cekerim felan gibi benimki ciddi bisey degil kendiliginden akar gider adetle demisdi ve hamile kalman imkansız felanda demedi bana offf bende bu ay korunmamısdım bir ümit belke gebe kalırım diye demekki bendede engel olcak o kist...eger kist duruyorsa ben razıyım bir ay dogum kontrol hapı almaya ama ozaman kesin gidermi o kist ???

Diyet yapan arkadaşlarım size bir sorum olacak bu diyet meselesini çok az doktor biliyor galiba benim değerlerimi yazsam da kendinizle karşılaştırıp yorum yapar mısınız ?

Vitamin B12 Serum 596
Folik Asit Serum 10,8
Homosistein Tam Kan 7,2

mthfr 677 homozigot

Arkadaşlar belki okumayan vardır die sorumu tekrarladım kusura bakmayın cevap verirseniz çok sevinirim.

sağol cnm benim kistim sol yumurtalıkta 31 mm adetin 2 . günü gittiğimde ortaya çıkmıştı bende baya yoğun kanama geçirdim belki düştü dedim ama 5.günü gittiğimde duruyor dedi bir sonraki adetinde kesin gider dedi ama ben kadını çok zorladım ya gitmezse diye o da gitmezse şırıngayla çekerim dedi ama büyük ihtimal gider dedi doğum kontrol hapına gelince sende pıhtılaşma varsa kullanamazsın bu haplar bizdeki riski arttırıyor tek çaremiz adetle atmayı beklemek ayrıca forumlara baktım kistle hamile kalan çok benim ilk hamileliğim 1 yılın sonunda ancak olduğu için kistle hiç olmaz diye umutsuzum kist yumurtlamayı baskı altına alacağından yumurtan bu ay gelişmeyecek dolayısıyla kalamayacaksın dedi ama Rabbim istedikten sonra bakarsın kalıveririz eğer sen kolay hamile kalıyorsan neden olmasın cnm

kadın olmak ne zor biseymis ya bekarken cok iyidim hicbir sorunum yoktu daha birgün bile enfeksiyon kapmadım ne rahimde ne idrar yollarında hersey yolundaydı adetim cok düzenliydi evlendikden sonra yasadıklarıma bakın ya offfffffffff haftaya mutlaka gidip bakdırayım adetim gelirse 3 gün zaten gitcekdim gitmisken bakarlar ozaman kist duruyormu diye ama bence kesin duruyo cok agrı yapıyor ilkinde hemen gebe kaldım canımda ama sanmam kesin bendede bu kist engel olmusdur yumurtayı baska altında bırakmısdır cünkü bu ay gercekden cok karnım agrıdı kasıklarım agrıdı ve benim kist seninkinden büyük yani haftayı sabırsızlıkla cekiyorum gidip ögrenmeliyim icimde neler olup bitiyor

canım benim değerler konusunda çok bilgim yok ama diyet konusunu doktoruma sordum farklı türleri var hepsinde gerekmiyo dedi belki seninkinde de gerekmiyodur

şimdi benim adet tarihime göre bugün 7. haftaya giriyorum ama hamileliğim aslında 5. haftaya girdi kalp atışı 6. haftada ya hangisine göre bakılıyo yani salı günü kontrolüm var da kalp atşını inşallah duyma ihtimali var mı yoksa bidahakine mi kendimi ona göre hazırlamak istiyorumda

canım adet tarihine göre hesaplıyorlar ama kişiden kişiye değiştiği için bebeğin gelişimi bu hafta duyulmazsa öbür haftayı bekliyorlar. 8. haftaya kadar belli olur canım. inşallah kalp atışarını duyarsın bebişinin.

kızlaaaaaarrr hepinize selaaamm benim son adet tarihim 10 nisandı hala adet olmadım 2-3 gün önce olmam gerekirdi. kan pıhtılaşmasından dolayı erkenden test yapaym dedim negatif çıktı pazartesiye kdr beklicem hala adet olmazsam kan testi yaptırcam kafam çok karışık ama yaa stresten mi gecikti acabaa

inşallah hamilesindir :)
bazen evde yapılan testler sonuç vermiyor tekrarlamak lazım, başka markadan al bir daha yap. 2 gün bekleyemem dersen ve şüphelerin varsa gebeliğe dair, kalk hadi daha erken kan vermeye git, orada kesin çıkar.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Ayetel Kürsi Türkçesi:
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayetel Kursi Meali:
Allah… O’ndan başka İlah yoktur. Diridir, Kaimdir. O’nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O’nundur. İzni olmaksızın O’nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O’nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O’nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O’na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

NICK GERÇEK İSİM
elif5507 elif
*01as aslı
ceylinn38 zehra 50
senay079 şenay 45
slvy1987 selvi
sevinc007 sevinç
eoe emine 250
serap06_06 serap 100
rengarenk00 serpil 15
*nazka86 nazife 41
umud40 vildan 90
hildan hilal 50
muco509 emel
Eylül06 berna
slmeng selma 190
*AzraNur68 gül 200
06 kelebek neşe 50
*Şenayın arkadaşı gülin 40
hilbar hilal
mayd aycan 220
TOPLAM
DUAYA BAŞLAMA TARİHİ: 02.05.2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Duamiz cok yavas ilerliyo noldu bize kizlar nazara geldik valla hadi hizlanalim biraz emine 20 daha okudm cnm ben

Evet sabahtan serviste okuyarak geldim, geldim ki adet olmuşum benden bir hafta hayır yok size.. Allah kolaylıklar versin okuyanlara. Sonrasında devam inşallah. Allahım kabul etsin..Ama biraz yavaşladık bu dualarda haklısın...

ben suan 5 haftalık hamilleyim kan sulandırıcı ığneye basladım gobegımde bazı morluklar olusttu 9 ay nasıl gececek bilmiyorum( bebeğini kucagına allan var mı ? Bana bu konuda bilgı ve desdek verırmisinzi(
hayırlı uğurlu olsun canım hamileliğin. Ilk sayfamızı incelersen orada bebişlerine kavuşanların isimlerini görebilirsin. Burcu, bucu, meleköğretmen, gülsünoğuz,cemocan meltem benim aklıma gelen isimler. Inşallah sen de biz de isteyen herkes de bebişlerimize kavuşuruz bu zorlu yolun sonunda

hadi hayırlısı arkadaşım sebep stres değil inşallah bebektir

ben suan 5 haftalık hamilleyim kan sulandırıcı ığneye basladım gobegımde bazı morluklar olusttu 9 ay nasıl gececek bilmiyorum( bebeğini kucagına allan var mı ? bana bu konuda bilgı ve desdek verırmisinzi(

hayırlı olsun canım hamileliğin. bu sorun artık çok yaygın. iğnelere alışırsın ilk zamanlar insanın psikolojisini çok bozuyor ama ne yapalım katlanıcaz bebişleriimiz için. strese girme allah hepimizin yardımcısı olsun
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…