cnm pıhtılaşma olduğu için bizler doğum kontrol hapı içemiyoruz kistin tek hapı bu biliyosun bu nedenle hap vermedi bir dahaki ay kendiliğinden erimiş olacak büyük ihtimal dedi 31 mm lik bir kist eğer erimezse şırıngayla çekecem dedi buda beni çok korkuttu kist yumurta yapmamı engellediğinden bu ay hamile kalman imkansız gibi birşey dedi ben üstüne düştükçe bişeyler çıkıyor valla becerebilirsem düşünmemeye çalışacam bir dahaki adetin 2. günü gidicem işte artık tek yaptığım dua etmek
canım biz bu sonuçlara bakarak bişey diyemeyiz ki. benim bildiğim mthfr genlerinde mutasyon olanlara veriliyor bu diyet. yani genetik tahliline göre canım. senin bu değerlerin kan pıhtılaşması ile ilgili olan genlerdeki durumu gösteren kan tahlilleri değil. onlar trombofili paneli diye geçiyor.[/QUOT
Hani folicasitten yoksun diyet falan diyorlar ya ondan bu değerlerimi yazdım. Bende mthfr 677 homozigot var bu arada cevap için teşekkür ederim
gecmis olsun kelebek....demek sendede var kist nerde tam olarak bendede kist vardı gecen ay adetim gec geldi gecikdi diye doktora gittim 38mm kist var yumurtalıgının üzerinde ama adetle bir akar demisdi bana...sonra adetim geldi ama ben doktora gidip tekrar bakdırmadım ama adetten sonra cok karın agrısı cekdim kasık agrısıda cekdim dün ve eveli günde cok agrılarım vardıkist yerinde duruyo demekki adetle gitmemis belkide daha cok büyüdü haftaya doktora gitcem rahime bakdırcam benim doktor hic öyle bisey demedi erimezse sırıngayla cekerim felan gibi benimki ciddi bisey degil kendiliginden akar gider adetle demisdi ve hamile kalman imkansız felanda demedi bana offf bende bu ay korunmamısdım bir ümit belke gebe kalırım diye demekki bendede engel olcak o kist...eger kist duruyorsa ben razıyım bir ay dogum kontrol hapı almaya ama ozaman kesin gidermi o kist ???
sağol cnm benim kistim sol yumurtalıkta 31 mm adetin 2 . günü gittiğimde ortaya çıkmıştı bende baya yoğun kanama geçirdim belki düştü dedim ama 5.günü gittiğimde duruyor dedi bir sonraki adetinde kesin gider dedi ama ben kadını çok zorladım ya gitmezse diye o da gitmezse şırıngayla çekerim dedi ama büyük ihtimal gider dedi doğum kontrol hapına gelince sende pıhtılaşma varsa kullanamazsın bu haplar bizdeki riski arttırıyor tek çaremiz adetle atmayı beklemek ayrıca forumlara baktım kistle hamile kalan çok benim ilk hamileliğim 1 yılın sonunda ancak olduğu için kistle hiç olmaz diye umutsuzum kist yumurtlamayı baskı altına alacağından yumurtan bu ay gelişmeyecek dolayısıyla kalamayacaksın dedi ama Rabbim istedikten sonra bakarsın kalıveririz eğer sen kolay hamile kalıyorsan neden olmasın cnm
Diyet yapan arkadaşlarım size bir sorum olacak bu diyet meselesini çok az doktor biliyor galiba benim değerlerimi yazsam da kendinizle karşılaştırıp yorum yapar mısınız ?
Vitamin B12 Serum 596
Folik Asit Serum 10,8
Homosistein Tam Kan 7,2
mthfr 677 homozigot
Arkadaşlar belki okumayan vardır die sorumu tekrarladım kusura bakmayın cevap verirseniz çok sevinirim.
şimdi benim adet tarihime göre bugün 7. haftaya giriyorum ama hamileliğim aslında 5. haftaya girdi kalp atışı 6. haftada ya hangisine göre bakılıyo yani salı günü kontrolüm var da kalp atşını inşallah duyma ihtimali var mı yoksa bidahakine mi kendimi ona göre hazırlamak istiyorumda
kızlaaaaaarrr hepinize selaaamm benim son adet tarihim 10 nisandı hala adet olmadım 2-3 gün önce olmam gerekirdi. kan pıhtılaşmasından dolayı erkenden test yapaym dedim negatif çıktı pazartesiye kdr beklicem hala adet olmazsam kan testi yaptırcam kafam çok karışık ama yaa stresten mi gecikti acabaa
Duamiz cok yavas ilerliyo noldu bize kizlar nazara geldik valla hadi hizlanalim biraz emine 20 daha okudm cnm ben
merhaba arkadaş bende aynı dertten muzdaribim 2düşük yaptım.
hayırlı uğurlu olsun canım hamileliğin. Ilk sayfamızı incelersen orada bebişlerine kavuşanların isimlerini görebilirsin. Burcu, bucu, meleköğretmen, gülsünoğuz,cemocan meltem benim aklıma gelen isimler. Inşallah sen de biz de isteyen herkes de bebişlerimize kavuşuruz bu zorlu yolun sonundaben suan 5 haftalık hamilleyim kan sulandırıcı ığneye basladım gobegımde bazı morluklar olusttu 9 ay nasıl gececek bilmiyorum( bebeğini kucagına allan var mı ? Bana bu konuda bilgı ve desdek verırmisinzi (
kızlaaaaaarrr hepinize selaaamm benim son adet tarihim 10 nisandı hala adet olmadım 2-3 gün önce olmam gerekirdi. kan pıhtılaşmasından dolayı erkenden test yapaym dedim negatif çıktı pazartesiye kdr beklicem hala adet olmazsam kan testi yaptırcam kafam çok karışık ama yaa stresten mi gecikti acabaa
ben suan 5 haftalık hamilleyim kan sulandırıcı ığneye basladım gobegımde bazı morluklar olusttu 9 ay nasıl gececek bilmiyorum( bebeğini kucagına allan var mı ? bana bu konuda bilgı ve desdek verırmisinzi (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?