maelesef 4 günlük annelik heyecanım bugün sonlandı....akşam 5 te kanamam başladı veee bebeğim beni bıraktı yine isyan etmiyorum ama bu 3 oldu bidaha ne zaman cesaret ederim bilmiyorumçok kötüyüm hele eşimin yüzündeki o üzüntüyü görmek beni bitirdi...olmadı yine baba yapamadım canım kocamı...
maelesef 4 günlük annelik heyecanım bugün sonlandı....akşam 5 te kanamam başladı veee bebeğim beni bıraktı yine isyan etmiyorum ama bu 3 oldu bidaha ne zaman cesaret ederim bilmiyorumçok kötüyüm hele eşimin yüzündeki o üzüntüyü görmek beni bitirdi...olmadı yine baba yapamadım canım kocamı...
cnm noldu yaa daha yeni seviniyodukk
canım büyük geçmiş olsun, çok üzüldüm gerçekten. şimdi üzülme etme desem, ne desem boş biliyorum ama Allah'a sığın daha kötüsü de olabilirdi. kimyasal gebelik mi bilmiyorum ama ben öyle anladım eğer öyleyse şükret. benim de 3. hamilelik sevincim 1 hafta sürmüştü. ben de kendimden çok eşim için üzüldüm ama her tünelin sonunda bir ışık vardır. Allah bir daha yaşatmasın bu acıyı. bir dahaki hamileliğinde meleğini sağ salim kucağına almak nasip olsun tatlım. tekrar geçmiş olsun.
canım inan buradaki işlerimin nasıl bir süreç takip edeceğini şu an kestiremiyorum. benim için çok önemli. yıllardır beklediğim bişey. hocam tezime bakacak. haftaya çarşamba gel dedi. ben de randevu almıştım dedim. ne yapayım benim pazartesi salı işim var. tamam o zaman randevumu iptal edeyim dedim. kızlar ne olur dua edin de işlerim rast gitsin. bebeğim için de önemli. inanın yılalrdır bunun stresinden nasıl yaşadığımı bile bilemez hale gelmiştim. bu stresin de zaten hamileliklerimi etkilediğini düşünüyorum. şimdi o kusur arayacak. ben ne yapacağım bilmiyorum. o yüzden çarşamba bi geçsin ona göre tekrar düşüneceğim. hayırlarla inşallah bu işim yoluna girer. inşallah kafam rahat bebişime de kavuşabilirim.
kızlar dünden beri elim ayağım şiş. akşam ayağım davul gibi oldu. sabahta yüzümdede hafif şişlik vardı. dr umu aradım gelde hem tansiyonuna hemde idrara bakalım dedi. gittim tansiyonum 11/9 çıktı. gerçi hep düşük olurdu 9/6 falan olurdu kanla idrarıda verdim geldim. çıkınca arayacak dr um. tansiyonun yüksek çıkmaması iyi dedi. yoksa gebelik zehirlenmesinden şüphelenirdik ama idrar göre daha iyi değerlendiririz dedi. dün ayaklarım kendi ayakkabımı bırakın kardeşimin ayakları büyük olmasına rağmen onun terlikleri bile zor oldu ayağıma.
inşallah canım dua edin. hocam biraz değişik bi adam. yıllardır çekiyorum. en sonunda iplerimiz baya kopmuştu. inat ediyodu o yüzden. bir yıl oldu tezi vereli daha bismillah yeni bakacak inşallah. ama muhtemelen kusur arayacak. karşısında çok dirayetli durmam lazım ama ben de malesef o güç kalmadı. rabbim yardımcımız olsun.canım inşaalah tezin kabul görür...
canım bişey olmaz nşallah ki tstler teiz çıkmış...
canım üzüldüm geçmiş olsun....ne olmuştu doktor bişey dedi mi
canım geçmiş olsun allah tekrarından korusun. bence kendinivçabuk toparlamaya bak. yine denersin canım. inşallah bu sefer tutunur bebişin. hep aynıyız canım. hamile kalıyoruz kaldığımıza sevinemiyoruz. genelde arkası hüsran oluyo. ama çok şükür aramızda devam edenler de var. bebeğine kavuşanlar da. inşallah sonunda bizler de onların arasına katılabiliriz. sanırım sana yazmıştım. yolumuz çok çetrefilli diye. işte bunu kastetmiştim. rabbim sonunu güzel etsin inş.maelesef 4 günlük annelik heyecanım bugün sonlandı....akşam 5 te kanamam başladı veee bebeğim beni bıraktı yine isyan etmiyorum ama bu 3 oldu bidaha ne zaman cesaret ederim bilmiyorumçok kötüyüm hele eşimin yüzündeki o üzüntüyü görmek beni bitirdi...olmadı yine baba yapamadım canım kocamı...
arkadaşlar bende bugün test sonucumu aldım bütün değerler normal bi sorun yok,ama fv leiden sonucumda sadece heterozigot yazıyo başka bir şey yazmıyor sizce bu kan pıhtılaşması anlamınamı geliyor doktorada göstermedim daha çok merak ediyorum bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.çok korkuyorum bi sorun çıkar die.
evet canım malesef sende de kan pıhtılaşması var malesef. dr. un sna yardımcı olcaktır ne yapacağın konusunda. önce onunla görüş bence. sonra yine aklına takılan bişey olursa cevaplarız.arkadaşlar bende bugün test sonucumu aldım bütün değerler normal bi sorun yok,ama fv leiden sonucumda sadece heterozigot yazıyo başka bir şey yazmıyor sizce bu kan pıhtılaşması anlamınamı geliyor doktorada göstermedim daha çok merak ediyorum bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.çok korkuyorum bi sorun çıkar die.
teşekkürler arkadaşlar.fakat başka bişey yazmıyor sadece heterozigot yazıyor,bildiğim kadarıyla homozigot olunca kan pıhtılaşması oluyor die duymuştum,çok üzüldüm arkadaşlar tekrar hamile kalırsam düşük yaşarmıyım
canım inşaalah tezin kabul görür...
canım bişey olmaz nşallah ki tstler teiz çıkmış...
canım üzüldüm geçmiş olsun....ne olmuştu doktor bişey dedi mi
Gecmis olsun.ne desem senin icin bos gelecek ama ne sonuc kotu olacaksa ne kadar erken olursa o kadar insan kolay toparlaniyor.toparlanmak denirse tani buna.cok gecmis olsun.allah tekrar yasatmasin insallah.
canım geçmiş olsun allah tekrarından korusun. bence kendinivçabuk toparlamaya bak. yine denersin canım. inşallah bu sefer tutunur bebişin. hep aynıyız canım. hamile kalıyoruz kaldığımıza sevinemiyoruz. genelde arkası hüsran oluyo. ama çok şükür aramızda devam edenler de var. bebeğine kavuşanlar da. inşallah sonunda bizler de onların arasına katılabiliriz. sanırım sana yazmıştım. yolumuz çok çetrefilli diye. işte bunu kastetmiştim. rabbim sonunu güzel etsin inş.
canım cok gecmis olsunALLAHIM İNSALLAH tez zamanda tekrar nasip eder....
Eminecigim 30 tane Ayetel Kürsi okudum....
iyi hafta sonları dilerim arkadaslar...
cok gecmis olsunRabbim tekrarini yasatmasin insaALLAHH.....
kac düsügün var canim
bir kere düşük yaptım,bende pko var, çok zor hamile kalıyorum,bir daha düşük yaşarsam die endişeleniyorum,birde bu olunca üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?