maelesef 4 günlük annelik heyecanım bugün sonlandı....akşam 5 te kanamam başladı veee bebeğim beni bıraktı yine isyan etmiyorum ama bu 3 oldu bidaha ne zaman cesaret ederim bilmiyorumçok kötüyüm hele eşimin yüzündeki o üzüntüyü görmek beni bitirdi...olmadı yine baba yapamadım canım kocamı...
şimdi gırınce okudum cok uzuldummm demesı kolay ama güçlü olmaktan baska çare yok, cok gecmiş olsun
anladim canim.insalalh ikincisinde hic bisey olmaz ignenin faydasini görürsünn..korkma her bünye farkli igneyle cok kisce yawrusunu kucagina aldii... sende insalalh onlardan biri olursunnn
bütün annelerimizin ve hamile olan arkadaşlarımızın anneler günü kutlu olsun. inşallah bir daha ki anneler gününe kucaklarımızda bebişlerimizle gireriz.
inşallah cnm.bu anneler gününde yine kucağımız boş girdik inşallah bi dahaki seneye kucaklarmız dolu gireriz.
kızlar günaydın. Birşey sorucam kürtajdan sonra ikinci adetinizde geçikme oldu mu. Benim ki biraz geçti ve telaş yapıyorum
kızlar günaydın. Birşey sorucam kürtajdan sonra ikinci adetinizde geçikme oldu mu. Benim ki biraz geçti ve telaş yapıyorum
maelesef 4 günlük annelik heyecanım bugün sonlandı....akşam 5 te kanamam başladı veee bebeğim beni bıraktı yine isyan etmiyorum ama bu 3 oldu bidaha ne zaman cesaret ederim bilmiyorumçok kötüyüm hele eşimin yüzündeki o üzüntüyü görmek beni bitirdi...olmadı yine baba yapamadım canım kocamı...
16martta kürtaj oldum ertesi ay 13 nisanda adet oldum yani tam gününde oldum benimki erken olur yani yolundaydı bu ayda 10 da olmam gerekiyordu ama olmadım gögüslerimde dalanda çok hafif ağrı var bende bu hastalık bittikten sonra korunmayıbırakıcağım için telaş yapıyorum galibainş yarın olurumda rahat ederim.... Ve sonra çalışmalar başlasınnnn:)
bugün test yaptmmm ve pozitif!! yarın Dr.a gidicem dualarınızı eksik etmeyinn
çok teşekkür ederim canım maalesef yapacak hiçbişey yok sabır dilemekten başka.....
canım benim çok sevindim bana neden yazmadın aşk olsun sana. mubarek gündde rabbim dualarımızı kabul etti kısçemm kutlarım canım benim çok sevindim inan içimde hiç fesatlık yok inan Allah olmayanlara da versincanım doktora git haberlerini bekliyoruz bu arada artık annişsin anneler günün kutlu olsun sana en güzel anneler günü hediyesi olmuştur artık çokkk sevindim yaaaaaaaaaaa
bu ara bulantı halsizlik beni yataktan kaldırmıyor bide üstüne:2::2::2: sağolsun grip eşlik etti.biraz sıkıntılıyım ama şükrediyorum yeterki bebeğim iyi olsun diyorum. geçmişi pek okuyamıyorum çok takılamıyorum buraya haber vermek istedim uzaklaşmadım yani yine aklım burda şu günleri atlatayım inşallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?