Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

şimdi gırınce okudum cok uzuldummm demesı kolay ama güçlü olmaktan baska çare yok, cok gecmiş olsun

bütün annelerimizin ve hamile olan arkadaşlarımızın anneler günü kutlu olsun. inşallah bir daha ki anneler gününe kucaklarımızda bebişlerimizle gireriz.

Anne olma heyecanını yaşayıp birçok seferinde olumsuz sonuç alarak hayal bile kurmaktan kendini alıkoyan değerli arkadaşlarım ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU olsun.... Sizler fiziken anne olanlardan daha çok annesiniz..... bu amaç uğruna çekilen acılar, yaşanan umutsuzluklar sizleri daha çok anne yapıyor... yüreğinizdeki umudun bitmemesi dileğiyle hepinizi kocaman öpüyorum... bir gün güneş doğacak ve birçok anneler gününü evlatlarınızla birlikte bugünleri hatırlamadan ama asla unutmadan geçireceksiniz inşaallah......

Son düzenleme:
anladim canim.insalalh ikincisinde hic bisey olmaz ignenin faydasini görürsünn ..korkma her bünye farkli igneyle cok kisce yawrusunu kucagina aldii...sende insalalh onlardan biri olursunnn

inşallah cnm.bu anneler gününde yine kucağımız boş girdik inşallah bi dahaki seneye kucaklarmız dolu gireriz.

kızlar günaydın. Birşey sorucam kürtajdan sonra ikinci adetinizde geçikme oldu mu. Benim ki biraz geçti ve telaş yapıyorum

bende olmadi canimm..mevsimsel olabiliyo bu araalar gecikmeler ilki normal gününde geldiyse bence korkma gelirrrr..

16martta kürtaj oldum ertesi ay 13 nisanda adet oldum yani tam gününde oldum benimki erken olur yani yolundaydı bu ayda 10 da olmam gerekiyordu ama olmadım gögüslerimde dalanda çok hafif ağrı var bende bu hastalık bittikten sonra korunmayıbırakıcağım için telaş yapıyorum galiba inş yarın olurumda rahat ederim.... Ve sonra çalışmalar başlasınnnn:)

canım çok geçmiş olsun şu veya bu diyerek seni üzmek istemem çünkü ilk önceleri insanın kulağına bişey gitmiyo sadece acını yaşamak istiyosun tek söyleyebileceğim daha ileride bunu yaşamaktansa erken yaşamak daha iyi ben iki defa yaşadım doktorların söylediği demekki sağlıksızmış oldu dediğin gibi sakın isyan etme kuzum rabbimin gücüne gider ona sığın sabret ve dua et inan bigün mükafatını alıcaz ve biz özel anneler olucaz eşim bana hep bunu söyler günün birinde çocuğun sana karşı gelecek olursa ona tek söyleceğim şey annene bunu yapma o sana sahip olabilmek için ne zorluklara katlandı derim diyor. bizim imtihanımız da böyle üstesinden gelmeyelim mi demi ama...

bu ara bulantı halsizlik beni yataktan kaldırmıyor bide üstüne:2::2::2: sağolsun grip eşlik etti.biraz sıkıntılıyım ama şükrediyorum yeterki bebeğim iyi olsun diyorum. geçmişi pek okuyamıyorum çok takılamıyorum buraya haber vermek istedim uzaklaşmadım yani yine aklım burda şu günleri atlatayım inşallahhh...

Son düzenleme:

canıö sen sinan hocaya gidecektin aldın mı randevuyu. olur canım adetin merak etme bir kaza yapmadıysan tabi:)

bugün test yaptmmm ve pozitif!! yarın Dr.a gidicem dualarınızı eksik etmeyinn

canım benim çok sevindim bana neden yazmadın aşk olsun sana. mubarek gündde rabbim dualarımızı kabul etti kısçemm kutlarım canım benim çok sevindim inan içimde hiç fesatlık yok inan Allah olmayanlara da versincanım doktora git haberlerini bekliyoruz bu arada artık annişsin anneler günün kutlu olsun sana en güzel anneler günü hediyesi olmuştur artık çokkk sevindim yaaaaaaaaaaa

çok teşekkür ederim canım maalesef yapacak hiçbişey yok sabır dilemekten başka.....

canım benim çok üzüldüm yaaa. Allahtan gelene nedenir canım isyan etmek olmaz . canını sıkma desemde boşş biliyorum Ama Allaha sığınmaktan başka yapacak işi yok canım geçmiş olsun umudunu asla kaybetme tatlım .

Her kadın bir anne adayıdır. Çocuğu olsun olmasin tüm kadınlarımızın anneler günü kutlu olsun...

cnmm bugün fazla nete giremedim çok saol bu sözlerin için inşallah bu kez hayırlısıyla dünyaya gelr meleğim allah herkese nasip etsin senin de anneler günün kutlu olsun geleceğin annesi

Selmacim gecmis olsun.dikkat et kendine.bulsntilarin olmasi da cok iyi.bebegin iyi demekki canim.:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…