Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok teşekkür ederim canım nasip değilmiş Rabbim hayırlısını versin diyorum.....

bugün test yaptmmm ve pozitif!! yarın Dr.a gidicem dualarınızı eksik etmeyinn

canıımmmmmm çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin haberdar et emi.....tekrar hayırlı uğurlu olsun taze anne anneler gününde kutlu olsun şimdiden.....

bende çok üzüldüm ama elde gelen bişiy yok işte Allah ım nasip etmedi ama bigün bende anne olucam ümidim var hala.....

ah canım yeni gördüm çok üzüldüm, çoook geçmiş olsun, rabbim bir daha yaşatmasın. Allah büyük, sabrın sonu selâmet, inşallah herşey daha güzel olacak ileride...

günaydın canım mide bulantıları çok normal ben ilk 3 ay hiç kalkmadan yattım.ama bulansanda sıvı alımını mutlaka yap zorda olsa su iç.4 aya girince çok şükür rahatlıyosun.

Arkadaşlar günaydın :)

Uzun bir süredir giremedim foruma maalesef. Umarım her şey yolundadır..

Geçmiş de olsa bütün annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler gününü kutlarım.. Daha nice nice böyle güzel günlere inşallah

gunaydın kızlar ınsallah hayırlı haberler aldıgımız bır hafta olur hepımız ıcın.duruasıl bebegını kaybetmene cok uzuldum.pozıtıf test cıkan arkadasıma da cok sevındım.ınsallah devamı da guzel olsun.selmacım bulantılat baslamıs.allah yardımcın olsun.16.haftamdayım benım hala devam edıyor.annelerın ve anne olmak ısteyen herkesın anneler gununu gecte olsa kutlamak ısterım

günaydın canım nasılsın bugün. ben 10 tane ayetel kürsi okumuştum yazmamıştım. onu eklersen sevinirim canım. bu hafta ara verdim. haftaya inşallah daha gayretli okuyacağım dualarımızı.

bu sabah çok kötü mide krampıyla uyandım bel kısmımda sanki pençeler tuttu bırakmıyo çok kötüydü zorla bişeyler yemeye çalışdım şimdi biraz daha iyiyim eşim çok az yiyosun ondan oluyo diyo inşallahh bebeğim iyidir

biran önce yarın olsun istiyorum doktora gidicem ya iyi oldunu bilmek istiyorum ben kendimi çok dolduruyorum ya ne olcak neyapıcam nasıl rahatlıycam bilmiyorum böyle giderse bebeğim sağ salim doğarsa çok stresli olur gibi geliyo kızlar siz demi aynısınız nasıl rahatlıyosunuz...

canım inş. yarın dr. kontrolü iyi geçer ve rahatlarsın. bence stres yapma.

canım hepımız senın gıbıyız.doktor gunu yaklastıkca stresımız artıyor.sakın olmaya calıs.bebegın senınle ve annesı mutlu oldukca o da mutlu oluyor unutma

günaydınlar. hepinize güzel, sağlıklı, mutlu bir hafta diliyorum ve en sonunda 30. haftamı gördüm bu haftaya zorda olsa geldim şimdi endişem daha da artmış durumda inş. diyorum bundan sonra kötü bişey yaşanmaz bebeğime sağlıcakla kavuşurum. malesef pıhtılı olduğumuz için stres sıkıntı hiç bitmiyo dua edin canlarım sağlıcakla kızımı kucağıma alayım hepinize umut olmayı o kadar çok istiyorum ki ...

ohh masallah.allah nazarlardan korusun canım benım

Cok geçmiş olsun canım, Allah hayırlısını nasip etsin inşallah, sağlıksız bir bebekmiş demekki, canım sen kana baktırmamıştın değilmi?? Doktor progesteron mu vermişti sana merak ettim.

bütün annelerimizin ve hamile olan arkadaşlarımızın anneler günü kutlu olsun. inşallah bir daha ki anneler gününe kucaklarımızda bebişlerimizle gireriz.

Her kadın bir anne adayıdır. Çocuğu olsun olmasin tüm kadınlarımızın anneler günü kutlu olsun...

Ah kızlar ya sormayın dün hem çok güzel bir gündü hemde çok zor bir gündü benim için. Etrafa karşı hep umut dolu moralli gözükmeye çalışıyorum öyleyim aslında ama bazen çok zor oluyor. Çok yoruluyorum. Belki bende şuanda anne olacaktım yada 5 aylık hamile olup anne adayı olacaktım. Çok zor gerçekten. Beni anlamaları destek olmaları bile çok zor. En yakınlarım bile ne kadar destek olabilirki. Bende anneler gününde küçücük bir gülümseme ve öpücükle uyandırılmak isterdim ama nasip işte. Allahım nolur tez zamanda bizede nasip et yarabbim. Hergün dua ediyorum. Kayıplardan sonra daha da umutla ve istekle dua ediyorum ama bazen çok zor geliyor. Tüm dünyanın yükü benim omuzlarımdaymış gibi hissediyorum.

kızlar günaydın. Birşey sorucam kürtajdan sonra ikinci adetinizde geçikme oldu mu. Benim ki biraz geçti ve telaş yapıyorum

Canım benim ilki gecikmişti 34 gün. Ama ikinci erken bile oldu 26. günde. Güzzel bir gecikme olmasın seninki....Değilsede ilk 3 aydan sonra düzene giriyor sanırım.

Dua ederek canım ben bol bol la havle çekerdim rahatlardım biraz sonra düşünmemeye başlayınca geçerdi. Allahım korusun senide bebeğini de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…