canım çok geçmiş olsun şu veya bu diyerek seni üzmek istemem çünkü ilk önceleri insanın kulağına bişey gitmiyo sadece acını yaşamak istiyosun tek söyleyebileceğim daha ileride bunu yaşamaktansa erken yaşamak daha iyi ben iki defa yaşadım doktorların söylediği demekki sağlıksızmış oldu dediğin gibi sakın isyan etme kuzum rabbimin gücüne gider ona sığın sabret ve dua et inan bigün mükafatını alıcaz ve biz özel anneler olucaz eşim bana hep bunu söyler günün birinde çocuğun sana karşı gelecek olursa ona tek söyleceğim şey annene bunu yapma o sana sahip olabilmek için ne zorluklara katlandı derim diyor. bizim imtihanımız da böyle üstesinden gelmeyelim mi demi ama...
bugün test yaptmmm ve pozitif!! yarın Dr.a gidicem dualarınızı eksik etmeyinn
canım benim çok üzüldüm yaaa. Allahtan gelene nedenir canım isyan etmek olmaz . canını sıkma desemde boşş biliyorum Ama Allaha sığınmaktan başka yapacak işi yok canım geçmiş olsun umudunu asla kaybetme tatlım .
çok teşekkür ederim canım nasip değilmiş Rabbim hayırlısını versin diyorum.....
canıımmmmmm çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin haberdar et emi.....tekrar hayırlı uğurlu olsun taze anne anneler gününde kutlu olsun şimdiden.....
bende çok üzüldüm ama elde gelen bişiy yok işte Allah ım nasip etmedi ama bigün bende anne olucam ümidim var hala.....
bugün test yaptmmm ve pozitif!! yarın Dr.a gidicem dualarınızı eksik etmeyinn
bu ara bulantı halsizlik beni yataktan kaldırmıyor bide üstüne:2::2::2: sağolsun grip eşlik etti.biraz sıkıntılıyım ama şükrediyorum yeterki bebeğim iyi olsun diyorum. geçmişi pek okuyamıyorum çok takılamıyorum buraya haber vermek istedim uzaklaşmadım yani yine aklım burda şu günleri atlatayım inşallahhh...
malesefffrabbim insalalh gelecek anneeler gününde yasatsin bu güzel duyguyuu
Gunaydin kizlar hepimizin anneler gunu kutlu olsun inssllah seneye bebislerimizle kutlamak nasip olur ...
ooo takvimin hayirli olsun nazifecim.)
allah nazarlardan esirgesin
masallah suphanallah
bu sabah çok kötü mide krampıyla uyandım bel kısmımda sanki pençeler tuttu bırakmıyo çok kötüydü zorla bişeyler yemeye çalışdım şimdi biraz daha iyiyim eşim çok az yiyosun ondan oluyo diyo inşallahh bebeğim iyidir
biran önce yarın olsun istiyorum doktora gidicem ya iyi oldunu bilmek istiyorum ben kendimi çok dolduruyorum ya ne olcak neyapıcam nasıl rahatlıycam bilmiyorum böyle giderse bebeğim sağ salim doğarsa çok stresli olur gibi geliyo kızlar siz demi aynısınız nasıl rahatlıyosunuz...
bu sabah çok kötü mide krampıyla uyandım bel kısmımda sanki pençeler tuttu bırakmıyo çok kötüydü zorla bişeyler yemeye çalışdım şimdi biraz daha iyiyim eşim çok az yiyosun ondan oluyo diyo inşallahh bebeğim iyidir
biran önce yarın olsun istiyorum doktora gidicem ya iyi oldunu bilmek istiyorum ben kendimi çok dolduruyorum ya ne olcak neyapıcam nasıl rahatlıycam bilmiyorum böyle giderse bebeğim sağ salim doğarsa çok stresli olur gibi geliyo kızlar siz demi aynısınız nasıl rahatlıyosunuz...
günaydınlar. hepinize güzel, sağlıklı, mutlu bir hafta diliyorum ve en sonunda 30. haftamı gördüm bu haftaya zorda olsa geldim şimdi endişem daha da artmış durumda inş. diyorum bundan sonra kötü bişey yaşanmaz bebeğime sağlıcakla kavuşurum. malesef pıhtılı olduğumuz için stres sıkıntı hiç bitmiyo dua edin canlarım sağlıcakla kızımı kucağıma alayım hepinize umut olmayı o kadar çok istiyorum ki ...
ohh masallah.allah nazarlardan korusun canım benım
maelesef 4 günlük annelik heyecanım bugün sonlandı....akşam 5 te kanamam başladı veee bebeğim beni bıraktı yine isyan etmiyorum ama bu 3 oldu bidaha ne zaman cesaret ederim bilmiyorumçok kötüyüm hele eşimin yüzündeki o üzüntüyü görmek beni bitirdi...olmadı yine baba yapamadım canım kocamı...
bütün annelerimizin ve hamile olan arkadaşlarımızın anneler günü kutlu olsun. inşallah bir daha ki anneler gününe kucaklarımızda bebişlerimizle gireriz.
Anne olma heyecanını yaşayıp birçok seferinde olumsuz sonuç alarak hayal bile kurmaktan kendini alıkoyan değerli arkadaşlarım ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU olsun.... Sizler fiziken anne olanlardan daha çok annesiniz..... bu amaç uğruna çekilen acılar, yaşanan umutsuzluklar sizleri daha çok anne yapıyor... yüreğinizdeki umudun bitmemesi dileğiyle hepinizi kocaman öpüyorum... bir gün güneş doğacak ve birçok anneler gününü evlatlarınızla birlikte bugünleri hatırlamadan ama asla unutmadan geçireceksiniz inşaallah......
Her kadın bir anne adayıdır. Çocuğu olsun olmasin tüm kadınlarımızın anneler günü kutlu olsun...
kızlar günaydın. Birşey sorucam kürtajdan sonra ikinci adetinizde geçikme oldu mu. Benim ki biraz geçti ve telaş yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?