Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Haklısın canım maşallah sana ve inşallah sağsalim bebeğini alırsın kucağına.

kürtajdan sonra düzensizlik olması çok normal. bir kaç ayda da hemen normal döngüne dönmüyor. stres yapma. normal bunlar.
günaydın canım nasılsın bugün. ben 10 tane ayetel kürsi okumuştum yazmamıştım. onu eklersen sevinirim canım. bu hafta ara verdim. haftaya inşallah daha gayretli okuyacağım dualarımızı.
sağolasın canım iyiyim. sen de iyisindir umarım. bu hafta senin için yoğun bir hafta olacak tezden dolayı. Allah kolaylıklar versin, işlerin rastgitsin canım.
iyi ki bu hafta gelmiyorsun. hava çok kötü bu hafta
Sagol eminecim birazda senin icin yaptim arkadasim sanada bulassin diye:)rabbim hepimizin yardimcisi olsun cnm
inşallah canım inşallah bulaşır, bana da isteyen herkese de
çok zor biliyorum bizlerin stressiz gebelik geçirmesi. sanmıyorum diğer hamilelerimiz de rahat olsun. sanırım hareketleri hissetmeye başlayana kadar bu stres sürecek. sürekli dua etmekten başka elimizden bir şey gelmez.elini karnına koyarak dualar oku. eüzü besmele çek bol bol, ayatel kürsi oku, el mübdi oku. bebeğine de sana da iyi gelir sanırım. yarın iyi haberlerle gelirsin inşallah dr dan canım. ordaki dr a mı gitceksin?

4 te 3 ünü bitirdin canım çok şükür. az kaldı inşallah. zehra da yok ortalarda farkında mısın? aranızda 4 hafta mı vardı? son zamanlarını yaşıyor zehra da. önce onu sonra seni ısrarla bekliyorum doğurun diyeikinciyi doğuranlar olarak bana umut olacaksınız.dualarım sizinle.

Son düzenleme:

canım ben nasıl stresliyim bir bilsen. hayırlısıyla inşallah herşey yoluna girer diye dua ediyorum. allaha sığındım. evet canım havalar bir tuhaf. herşeyde bir hayır var gerçekten canım biz bilemiyoruz bazen.

gerçekten zor bir gündü. rabbim bize acır da inşallah bize de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder canım. duaya devam.

amin canım. hep dua ederdim 30 lu haftaları göreyim diye şimdide diyorum şu 5-6 haftayı bi atlatsam da rahatlasam inş. burdan sağlıcakla doğum yaptım demek nasip olur bana sana ve diğer tüm hamişlerimize

allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın.canım dogum hangı haftada olacak hıc konustunuz mu doktorunla

allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın.canım dogum hangı haftada olacak hıc konustunuz mu doktorunla

canım doğumu hiç konuşmadık en son 1 ay önce gitmiştim ve çarşamba günü kontrolüm var o zaman herşey yolundaysa konuşurum. normalde 25 temmuz ama sezaryenli olduğum için daha erken olur şu haziranı bi atlatsak tamamdır inş.

şenaycım tezin için rabbi yessir okusana. belli bir sayıda okuyacak olursan yardım ederim sana)

vildancım duygulandırdın beni.
hayalindeki herşeyi yaşayacaksın canım benim. kesinlikle inanıyorum. burdaki herkes seneye anneler gününü ya bebekleriyle ya hamile olarak kutlayacak.

çok teşekkür ederim bi tanem. çok makbule geçer. canım 1001 tane okusam mı. eğer yardım edersen sevinirim. bugün başlayayım o zaman haberleşiriz canım çok teşekkür ederim şimdiden.

evet canım aramızda tam 1 ay var zehranın doğurmasını dört gözle bekliyorum zehra için az kaldı şu 2 haftayıda atlatsa tamadır inş. ve sıra bana gelir de umut oluruz sana ve diğer arkadaşlara

Canım çok üzüldüm, ne desek biliyorsun boş ve anlamsız şu an seni teselli etmeyecek ama Rabbim büyük inşallah bu son olur ve bir daha yaşamazsın. Hiçbirimiz bir daha böyle acılar tatmayız. Doktorun kimyasal gebelik hakkında bişi dedimi.? erken bir kaybediş oldu belki kimyasaldır öğrenebildin mi?

Canım sorma ya.. Aynı duyguları bende yaşadım. Annemin, kayınvalidemin anneler gününü kutladık hediyelerini verdik. Ablamlar, gelinimiz, eşleri çocukları bir aradaydı. Kimseye belli etmedim ama içim çok burkuldu. Şimdi karnım burnumda anneliğe hazır bir kadındım dedim düşmeseydi. Haziran annesi olacaktım ve her an bekliyor olacaktık bundan sonra. Rabbim içimizdeki acıları, buruklukları sevinçlere dönüştürsün inşallah artık. Bir daha böyle acılar yaşatmasın ve bir dahaki anneler gününe inşallah bebeklerimizle girmeyi nasip etsin. Sağlıkla, eksiksiz, noksansız versin Rabbim..

evet canım aramızda tam 1 ay var zehranın doğurmasını dört gözle bekliyorum zehra için az kaldı şu 2 haftayıda atlatsa tamadır inş. ve sıra bana gelir de umut oluruz sana ve diğer arkadaşlara

o halde 2 haftası kaldı zehranın. erken de olabilir. rabbim yardımcısı olsun. sağ sağlim doğursun ceylinin kardeşini) sıra sana gelsin.doğum iznine ayrılmıştır artık zehra. bizim dönemden ilk doğum yapan o olacak inşallah.

sanırım zehra normal doğum istiyodu öyle olsa belki biraz daha bekler doğum için ama sezaryen istese 2 hafta sonra doktoru uygun görse doğurur.rabbim emeklerimizi boşa harcatmasın

Amin canım inşallah ya. Biran evvel olsun istiyorum ama tabi hayırlısını dilemek lazım canım. Hepimize hayırlısıyla nasip olur inşallah.

gerçekten zor bir gündü. rabbim bize acır da inşallah bize de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder canım. duaya devam.

Sağol şenaycım ya inşallah canım. Bana çok kızacaksın eminim(( Bende anlamadım nasıl olsu diyetsiz 11 çıkan homosisteinim 1 yıl sonra sözde diyet yapmama rağmen 22 çıktı. İnanabiliyormusun. Ben çok şaşırdım sordum doktoruma diyeti sıkıyoruz dedi, baklagiller falan kes dedi. Bu aralar köy yoğurdu köy yumurtası yedim, ne bileyim bir ara kefir çok içtim bunlar mı yükseltti anlamadım.

vildancım duygulandırdın beni.
hayalindeki herşeyi yaşayacaksın canım benim. kesinlikle inanıyorum. burdaki herkes seneye anneler gününü ya bebekleriyle ya hamile olarak kutlayacak.

Sağol Eminecim, benim de içim cız ediyor bazen sonra toparlanıyorum. İnşallah canım bugünlerimizi gülerek hatırlarız ilerde inşallah. Bizler neler yaşamışız ama değdi deriz inşallah canım.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Ayetel Kürsi Türkçesi:
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayetel Kursi Meali:
Allah… O’ndan başka İlah yoktur. Diridir, Kaimdir. O’nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O’nundur. İzni olmaksızın O’nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O’nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O’nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O’na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

NICK GERÇEK İSİM
elif5507 elif
*01as aslı
ceylinn38 zehra 50
*senay079 şenay 55
slvy1987 selvi
sevinc007 sevinç
eoe emine 300
serap06_06 serap 100
rengarenk00 serpil 15
*nazka86 nazife 61
umud40 vildan 90
hildan hilal 50
muco509 emel
Eylül06 berna
slmeng selma 250
*AzraNur68 gül 230
06 kelebek neşe 50
*Şenayın arkadaşı gülin 40
hilbar hilal
mayd aycan 265
atis senem 61
330ml sultan 100
TOPLAM 1717
DUAYA BAŞLAMA TARİHİ: 02.05.2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Slm canlarımm şimdi doktordan geldim bebişim 4+5 haftalık ultrasona aldı minicik de olsa kesemizi gördük ilk claxane iğnemizi olduk, ayrıca 6 tüp de kan verdik... 2 hafta sonra kalp atışlarını duymaya gidicez. ooofff çok heyecanlıyım yaa nolur yine aynı sorunlar olmasııınnn

canım inş. yarın dr. kontrolü iyi geçer ve rahatlarsın. bence stres yapma.

canım hepımız senın gıbıyız.doktor gunu yaklastıkca stresımız artıyor.sakın olmaya calıs.bebegın senınle ve annesı mutlu oldukca o da mutlu oluyor unutma

inşallahh kızlar yarın güzel haberlerle dönerim yoksa stresten kendimi hasta edicem sabah yaşadığım mide kramplarını da bu stresden diye düşünüyorum cevşen okuyorum ayetel kürsi okuyorum tesbih çekmeye çalışıyorum hayırlısı olur inşallahh destekleriniz için çok sağolun iyiki varsınız rabbim hepimizin gönlümüze göre nasip etsin inşallahhh...

eminecim buraya değil canım esra hocaya gidicem

Hayırlı uğurlu olsun hamileliğin arkadaşım.Rabbim 40.haftalarıda görmeyi nasip etsin.İğne olma sebebin neydi acaba?Sende hangi mutasyon var?

canım nasıl yani ne zaman ölçtürdün sen. ben birşey mi kaçırdım. köy yoğurdu yumurtası ile alakası olacağını sanmıyorum. sadece ölçülere dikkat et. ne kadar verdi ise o kadar tüket. kefir de zengindir canım ama ne kadar içebilirsin ki. bence tüm bunlar stresin sonucu. ben artık ona bağlıyorum. dikkat et kendine canını sıkma.

canım duamı başlattım. rabbiyesir. çarşambaya kadar bitirmeye çalışacağım. inşallah rabbim dualarımı kabul eder. şimdiden teşekkürler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…