günaydınlar. hepinize güzel, sağlıklı, mutlu bir hafta diliyorum ve en sonunda 30. haftamı gördüm bu haftaya zorda olsa geldim şimdi endişem daha da artmış durumda inş. diyorum bundan sonra kötü bişey yaşanmaz bebeğime sağlıcakla kavuşurum. malesef pıhtılı olduğumuz için stres sıkıntı hiç bitmiyo dua edin canlarım sağlıcakla kızımı kucağıma alayım hepinize umut olmayı o kadar çok istiyorum ki ...
kürtajdan sonra düzensizlik olması çok normal. bir kaç ayda da hemen normal döngüne dönmüyor. stres yapma. normal bunlar.16martta kürtaj oldum ertesi ay 13 nisanda adet oldum yani tam gününde oldum benimki erken olur yani yolundaydı bu ayda 10 da olmam gerekiyordu ama olmadım gögüslerimde dalanda çok hafif ağrı var bende bu hastalık bittikten sonra korunmayıbırakıcağım için telaş yapıyorum galibainş yarın olurumda rahat ederim.... Ve sonra çalışmalar başlasınnnn:)
sağolasın canım iyiyim. sen de iyisindir umarım. bu hafta senin için yoğun bir hafta olacak tezden dolayı. Allah kolaylıklar versin, işlerin rastgitsin canım.günaydın canım nasılsın bugün. ben 10 tane ayetel kürsi okumuştum yazmamıştım. onu eklersen sevinirim canım. bu hafta ara verdim. haftaya inşallah daha gayretli okuyacağım dualarımızı.
inşallah canım inşallah bulaşır, bana da isteyen herkese deSagol eminecim birazda senin icin yaptim arkadasim sanada bulassin diye:)rabbim hepimizin yardimcisi olsun cnm
çok zor biliyorum bizlerin stressiz gebelik geçirmesi. sanmıyorum diğer hamilelerimiz de rahat olsun. sanırım hareketleri hissetmeye başlayana kadar bu stres sürecek. sürekli dua etmekten başka elimizden bir şey gelmez.elini karnına koyarak dualar oku. eüzü besmele çek bol bol, ayatel kürsi oku, el mübdi oku. bebeğine de sana da iyi gelir sanırım. yarın iyi haberlerle gelirsin inşallah dr dan canım. ordaki dr a mı gitceksin?bu sabah çok kötü mide krampıyla uyandım bel kısmımda sanki pençeler tuttu bırakmıyo çok kötüydü zorla bişeyler yemeye çalışdım şimdi biraz daha iyiyim eşim çok az yiyosun ondan oluyo diyo inşallahh bebeğim iyidir
biran önce yarın olsun istiyorum doktora gidicem ya iyi oldunu bilmek istiyorum ben kendimi çok dolduruyorum ya ne olcak neyapıcam nasıl rahatlıycam bilmiyorum böyle giderse bebeğim sağ salim doğarsa çok stresli olur gibi geliyo kızlar siz demi aynısınız nasıl rahatlıyosunuz...
günaydınlar. hepinize güzel, sağlıklı, mutlu bir hafta diliyorum ve en sonunda 30. haftamı gördüm bu haftaya zorda olsa geldim şimdi endişem daha da artmış durumda inş. diyorum bundan sonra kötü bişey yaşanmaz bebeğime sağlıcakla kavuşurum. malesef pıhtılı olduğumuz için stres sıkıntı hiç bitmiyo dua edin canlarım sağlıcakla kızımı kucağıma alayım hepinize umut olmayı o kadar çok istiyorum ki ...
kürtajdan sonra düzensizlik olması çok normal. bir kaç ayda da hemen normal döngüne dönmüyor. stres yapma. normal bunlar.
sağolasın canım iyiyim. sen de iyisindir umarım. bu hafta senin için yoğun bir hafta olacak tezden dolayı. Allah kolaylıklar versin, işlerin rastgitsin canım.
iyi ki bu hafta gelmiyorsun. hava çok kötü bu hafta
inşallah canım inşallah bulaşır, bana da isteyen herkese de
çok zor biliyorum bizlerin stressiz gebelik geçirmesi. sanmıyorum diğer hamilelerimiz de rahat olsun. sanırım hareketleri hissetmeye başlayana kadar bu stres sürecek. sürekli dua etmekten başka elimizden bir şey gelmez.elini karnına koyarak dualar oku. eüzü besmele çek bol bol, ayatel kürsi oku, el mübdi oku. bebeğine de sana da iyi gelir sanırım. yarın iyi haberlerle gelirsin inşallah dr dan canım. ordaki dr a mı gitceksin?
4 te 3 ünü bitirdin canım çok şükür. az kaldı inşallah. zehra da yok ortalarda farkında mısın? aranızda 4 hafta mı vardı? son zamanlarını yaşıyor zehra da. önce onu sonra seni ısrarla bekliyorum doğurun diyeikinciyi doğuranlar olarak bana umut olacaksınız.dualarım sizinle.
gerçekten zor bir gündü. rabbim bize acır da inşallah bize de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder canım. duaya devam.Cok geçmiş olsun canım, Allah hayırlısını nasip etsin inşallah, sağlıksız bir bebekmiş demekki, canım sen kana baktırmamıştın değilmi?? Doktor progesteron mu vermişti sana merak ettim.
Ah kızlar ya sormayın dün hem çok güzel bir gündü hemde çok zor bir gündü benim için. Etrafa karşı hep umut dolu moralli gözükmeye çalışıyorum öyleyim aslında ama bazen çok zor oluyor. Çok yoruluyorum. Belki bende şuanda anne olacaktım yada 5 aylık hamile olup anne adayı olacaktım. Çok zor gerçekten. Beni anlamaları destek olmaları bile çok zor. En yakınlarım bile ne kadar destek olabilirki. Bende anneler gününde küçücük bir gülümseme ve öpücükle uyandırılmak isterdim ama nasip işte. Allahım nolur tez zamanda bizede nasip et yarabbim. Hergün dua ediyorum. Kayıplardan sonra daha da umutla ve istekle dua ediyorum ama bazen çok zor geliyor. Tüm dünyanın yükü benim omuzlarımdaymış gibi hissediyorum.
Canım benim ilki gecikmişti 34 gün. Ama ikinci erken bile oldu 26. günde. Güzzel bir gecikme olmasın seninki....Değilsede ilk 3 aydan sonra düzene giriyor sanırım.
Dua ederek canım ben bol bol la havle çekerdim rahatlardım biraz sonra düşünmemeye başlayınca geçerdi. Allahım korusun senide bebeğini de.
amin canım. hep dua ederdim 30 lu haftaları göreyim diye şimdide diyorum şu 5-6 haftayı bi atlatsam da rahatlasam inş. burdan sağlıcakla doğum yaptım demek nasip olur bana sana ve diğer tüm hamişlerimize
allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın.canım dogum hangı haftada olacak hıc konustunuz mu doktorunla
Cok geçmiş olsun canım, Allah hayırlısını nasip etsin inşallah, sağlıksız bir bebekmiş demekki, canım sen kana baktırmamıştın değilmi?? Doktor progesteron mu vermişti sana merak ettim.
Ah kızlar ya sormayın dün hem çok güzel bir gündü hemde çok zor bir gündü benim için. Etrafa karşı hep umut dolu moralli gözükmeye çalışıyorum öyleyim aslında ama bazen çok zor oluyor. Çok yoruluyorum. Belki bende şuanda anne olacaktım yada 5 aylık hamile olup anne adayı olacaktım. Çok zor gerçekten. Beni anlamaları destek olmaları bile çok zor. En yakınlarım bile ne kadar destek olabilirki. Bende anneler gününde küçücük bir gülümseme ve öpücükle uyandırılmak isterdim ama nasip işte. Allahım nolur tez zamanda bizede nasip et yarabbim. Hergün dua ediyorum. Kayıplardan sonra daha da umutla ve istekle dua ediyorum ama bazen çok zor geliyor. Tüm dünyanın yükü benim omuzlarımdaymış gibi hissediyorum.
Canım benim ilki gecikmişti 34 gün. Ama ikinci erken bile oldu 26. günde. Güzzel bir gecikme olmasın seninki....Değilsede ilk 3 aydan sonra düzene giriyor sanırım.
Dua ederek canım ben bol bol la havle çekerdim rahatlardım biraz sonra düşünmemeye başlayınca geçerdi. Allahım korusun senide bebeğini de.
çok teşekkür ederim bi tanem. çok makbule geçer. canım 1001 tane okusam mı. eğer yardım edersen sevinirim. bugün başlayayım o zaman haberleşiriz canım çok teşekkür ederim şimdiden.şenaycım tezin için rabbi yessir okusana. belli bir sayıda okuyacak olursan yardım ederim sana)
vildancım duygulandırdın beni.
hayalindeki herşeyi yaşayacaksın canım benim. kesinlikle inanıyorum. burdaki herkes seneye anneler gününü ya bebekleriyle ya hamile olarak kutlayacak.
çok teşekkür ederim bi tanem. çok makbule geçer. canım 1001 tane okusam mı. eğer yardım edersen sevinirim. bugün başlayayım o zaman haberleşiriz canım çok teşekkür ederim şimdiden.
maelesef 4 günlük annelik heyecanım bugün sonlandı....akşam 5 te kanamam başladı veee bebeğim beni bıraktı yine isyan etmiyorum ama bu 3 oldu bidaha ne zaman cesaret ederim bilmiyorumçok kötüyüm hele eşimin yüzündeki o üzüntüyü görmek beni bitirdi...olmadı yine baba yapamadım canım kocamı...
evet canım aramızda tam 1 ay var zehranın doğurmasını dört gözle bekliyorum zehra için az kaldı şu 2 haftayıda atlatsa tamadır inş. ve sıra bana gelir de umut oluruz sana ve diğer arkadaşlara
o halde 2 haftası kaldı zehranın. erken de olabilir. rabbim yardımcısı olsun. sağ sağlim doğursun ceylinin kardeşini) sıra sana gelsin.doğum iznine ayrılmıştır artık zehra. bizim dönemden ilk doğum yapan o olacak inşallah.
Canım sorma ya.. Aynı duyguları bende yaşadım. Annemin, kayınvalidemin anneler gününü kutladık hediyelerini verdik. Ablamlar, gelinimiz, eşleri çocukları bir aradaydı. Kimseye belli etmedim ama içim çok burkuldu. Şimdi karnım burnumda anneliğe hazır bir kadındım dedim düşmeseydi. Haziran annesi olacaktım ve her an bekliyor olacaktık bundan sonra. Rabbim içimizdeki acıları, buruklukları sevinçlere dönüştürsün inşallah artık. Bir daha böyle acılar yaşatmasın ve bir dahaki anneler gününe inşallah bebeklerimizle girmeyi nasip etsin. Sağlıkla, eksiksiz, noksansız versin Rabbim..
gerçekten zor bir gündü. rabbim bize acır da inşallah bize de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder canım. duaya devam.
vildancım duygulandırdın beni.
hayalindeki herşeyi yaşayacaksın canım benim. kesinlikle inanıyorum. burdaki herkes seneye anneler gününü ya bebekleriyle ya hamile olarak kutlayacak.
canım inş. yarın dr. kontrolü iyi geçer ve rahatlarsın. bence stres yapma.
canım hepımız senın gıbıyız.doktor gunu yaklastıkca stresımız artıyor.sakın olmaya calıs.bebegın senınle ve annesı mutlu oldukca o da mutlu oluyor unutma
kürtajdan sonra düzensizlik olması çok normal. bir kaç ayda da hemen normal döngüne dönmüyor. stres yapma. normal bunlar.
sağolasın canım iyiyim. sen de iyisindir umarım. bu hafta senin için yoğun bir hafta olacak tezden dolayı. Allah kolaylıklar versin, işlerin rastgitsin canım.
iyi ki bu hafta gelmiyorsun. hava çok kötü bu hafta
inşallah canım inşallah bulaşır, bana da isteyen herkese de
çok zor biliyorum bizlerin stressiz gebelik geçirmesi. sanmıyorum diğer hamilelerimiz de rahat olsun. sanırım hareketleri hissetmeye başlayana kadar bu stres sürecek. sürekli dua etmekten başka elimizden bir şey gelmez.elini karnına koyarak dualar oku. eüzü besmele çek bol bol, ayatel kürsi oku, el mübdi oku. bebeğine de sana da iyi gelir sanırım. yarın iyi haberlerle gelirsin inşallah dr dan canım. ordaki dr a mı gitceksin?
4 te 3 ünü bitirdin canım çok şükür. az kaldı inşallah. zehra da yok ortalarda farkında mısın? aranızda 4 hafta mı vardı? son zamanlarını yaşıyor zehra da. önce onu sonra seni ısrarla bekliyorum doğurun diyeikinciyi doğuranlar olarak bana umut olacaksınız.dualarım sizinle.
Slm canlarımm şimdi doktordan geldim bebişim 4+5 haftalık ultrasona aldı minicik de olsa kesemizi gördük ilk claxane iğnemizi olduk, ayrıca 6 tüp de kan verdik... 2 hafta sonra kalp atışlarını duymaya gidicez. ooofff çok heyecanlıyım yaa nolur yine aynı sorunlar olmasııınnn
canım nasıl yani ne zaman ölçtürdün sen. ben birşey mi kaçırdım. köy yoğurdu yumurtası ile alakası olacağını sanmıyorum. sadece ölçülere dikkat et. ne kadar verdi ise o kadar tüket. kefir de zengindir canım ama ne kadar içebilirsin ki. bence tüm bunlar stresin sonucu. ben artık ona bağlıyorum. dikkat et kendine canını sıkma.Amin canım inşallah ya. Biran evvel olsun istiyorum ama tabi hayırlısını dilemek lazım canım. Hepimize hayırlısıyla nasip olur inşallah.
Sağol şenaycım ya inşallah canım. Bana çok kızacaksın eminim(( Bende anlamadım nasıl olsu diyetsiz 11 çıkan homosisteinim 1 yıl sonra sözde diyet yapmama rağmen 22 çıktı. İnanabiliyormusun. Ben çok şaşırdım sordum doktoruma diyeti sıkıyoruz dedi, baklagiller falan kes dedi. Bu aralar köy yoğurdu köy yumurtası yedim, ne bileyim bir ara kefir çok içtim bunlar mı yükseltti anlamadım.
Sağol Eminecim, benim de içim cız ediyor bazen sonra toparlanıyorum. İnşallah canım bugünlerimizi gülerek hatırlarız ilerde inşallah. Bizler neler yaşamışız ama değdi deriz inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?